İsallah erfat.esimin asiri cocuk istegi beni korkutuyor.son zamanlarda denemesen ayrilcam diye tuturdu.sinirden guluyorum ben 10 sene bekledim kaderim dedim ama vazgecmiyor.ve 1kez de olsa kibrisi da denemeye karar verdim

İsallah erfat.esimin asiri cocuk istegi beni korkutuyor.son zamanlarda denemesen ayrilcam diye tuturdu.sinirden guluyorum ben 10 sene bekledim kaderim dedim ama vazgecmiyor.ve 1kez de olsa kibrisi da denemeye karar verdim

YAA donasyon yaptırın...
Bu gün biriyle tanıştık biz kendi yumurtamızla deniyoruz diyorlar çok ileri yaşlarda..
Garip geldi bana.Ben 40 yaşınadayım benim donör 23 yaşında arada dağlar kadar fark var...
Birde onda 16 yumurta toplanıyor senden toplanacak en fazzla 9 onlarda kalitesiz olur zaten
Başkasının yumurtası eşinin spermi öyle denesene...
Bak eşinde istiyormuş kaderini sen değiştir ....
Çocuklar çok tatlı oluyor yaaa.
İnşallah Allahın izniyle her şey yoluna girecek bebişlerimize kavuşacağız canım

ARKADAŞLAR ÇEKİRDEK NAKLİ
Çekirdek naklini sordum ...
Mesela yumurta benim, çekirdek benim donörün (bir başka kişinin)...
Donasyondan farkı yokmuş yani...
Diyorlarki genetik ilerlerse brir umut kendi yumurtalarımızla , oda bir 10 yılı bulur...
Artık bu durumlar gençlerin işine yarar ilerleyen dönemlerde...

Zaten donasyon ama sperm...benim yumurtalari da marta gorecegiz.esim embiryo donasyonu istemiyor en azindan senin ozeliklerin olur diyor
cocuklaro bende seviyorum ama onun asiri sevgisini gorunce kendimi geri cekiyorum onu uzmek istemiyorum

Zaten donasyon ama sperm...benim yumurtalari da marta gorecegiz.esim embiryo donasyonu istemiyor en azindan senin ozeliklerin olur diyor
cocuklaro bende seviyorum ama onun asiri sevgisini gorunce kendimi geri cekiyorum onu uzmek istemiyorum

Kusura bakma çok geç oldu ama eşimde uyuyor uyuyamadım oteldede ne güzel internet var..
Bence embriyo alın..Aynı anda..Yaşın kaç bilmiyorum dedeiğim gibi 20 li yaşlarda herşey daha kolay..
Sperm tabiki önemli ama en önemli olan bayan..Yumurtalar kalitelimi, rahim düzgünmü...
Şimdi senden 2 yumurta çıktı bence çok şansın yok...Evet 10-15 yumurtan vardır sperm donasyonu yaptır.
Eğer o kadar yoksa karışık yaptır senden ve embriyo (yani anne ve baba başka) kimseye söylemedikten sonra kim bilecek..
Tabiki genede kendin bilirsin...Ama bazı insanların dediklerine takılma onların tuzu kuru..
Önemli olan senin ve eşinin mutluluğu..
Bence eşin en doğru olanını yapmış...
Tekrar kusura bakma canım yaaa...

Izlenimlerin icin cok sagol .canim benim inssallah hersey gonlunce olacak kendine iyi bak ve rahatlamaya calis her sekilde sikinti iyi degil.iyi geceler canim

Kızlar zaman daraldıkça ben de daralıyorum. Kafamda deli sorular...15 yumurtadan 12 sağlıklı kuzucuk oldu rastgele seçilenlerden bir tanesi benim olacak umarım eşimin genlerinin baskın olduğu olur. Peki ya diğerleri acaba dondursak mı diğerlerini seneye kardeş ister miyiz ki? Erfat Eslemsena siz ne yapacaksınız??Erfat senin kaç sağlıklı embriyo oluştu?

Ya canım ben geçen seferkinde 9 embriyo oluştu 4 tane en iyisi transfer edilmisti geriye kalan da o kadar iyi değil di galiba öyle bişey olmadı ben olursa bir daha istemem galiba ya da olmazsa tekrar dondurulmus lari kullanmk mantıklı mi bilmiyorum

Arkadaslar verdaya karar verdim ama hala icimde acabalar var.aranizda gidenleriniz varmi

Merhaba canm sen nezaman basliyosn tedaviye adetinlemi adetin nezamn. Bende firdevse gidicem ben embriyo alicam çünkü esimde sadece birkaç tane kötü sperm bende bir iki tane kalitesiz yumurta oluşuyor bir kez negatif oldu insallah bu kez pozitifi alırım

Canım dada bilmiyoruz dün 16 topladık dediler bakalım kaçı döllendi ben dondurtmuyacağım...
Bilxdiğm kadarıyla pek dondurma taraftarı değiller sor bakalım ne diyecekler....
Zenan sen kaç yaşındasın??

Soracağım tabi ki. Pozitif olursa dondurulabilinir aynı donörü tekrar bulamazlarsa her seferinde başka donör olmasın kardeş olmaları açısından istiyorum. Sağlıkla ilgili birşey olsa ileride destek olabilsinler birbirlerine. Yaşım 40

Sizin sperm sorununuz da vardı galiba o yüzden 4 tane en sağlıklı oldu herhalde. Bu sefer embriyo transferi mi olacak. Bende ilkinde pozitif olmadığında aynı şeyi düşündüm zaten pozitif olmadıysa o kadar da sağlıklı değilmiş yumurtalar dolayısıyla dondurmak mantıklı değil iyi ki dondurulmamış dedim :))

Yok canım ben gecenkindede embriyo ydu her sey cok iyi derken olmadı ya yine plmazsa diye cok korkuyorum

teşekkür ederim tavsiye için daha yeni gördüm kısmetse sabah kıbrıstayız gerek kalmadı :)

çok teşekküler tavsiyerlin için :) dikkate allacağım yarın allahın izniyle kobrostayım dularınızı eksik etmeyin

sevgiler...

allah yardımcını olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını versin burada bulunan tüm arkadaşlarım yargılamaz emin ol hepimiz birbirize destek oluyoruz korkma dua et bol bol rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…