İsallah erfat.esimin asiri cocuk istegi beni korkutuyor.son zamanlarda denemesen ayrilcam diye tuturdu.sinirden guluyorum ben 10 sene bekledim kaderim dedim ama vazgecmiyor.ve 1kez de olsa kibrisi da denemeye karar verdim
Zaten donasyon ama sperm...benim yumurtalari da marta gorecegiz.esim embiryo donasyonu istemiyor en azindan senin ozeliklerin olur diyorYAA donasyon yaptırın...
Bu gün biriyle tanıştık biz kendi yumurtamızla deniyoruz diyorlar çok ileri yaşlarda..
Garip geldi bana.Ben 40 yaşınadayım benim donör 23 yaşında arada dağlar kadar fark var...
Birde onda 16 yumurta toplanıyor senden toplanacak en fazzla 9 onlarda kalitesiz olur zaten
Başkasının yumurtası eşinin spermi öyle denesene...
Bak eşinde istiyormuş kaderini sen değiştir ....
Çocuklar çok tatlı oluyor yaaa.
İnşallah Allahın izniyle her şey yoluna girecek bebişlerimize kavuşacağız canım
Zaten donasyon ama sperm...benim yumurtalari da marta gorecegiz.esim embiryo donasyonu istemiyor en azindan senin ozeliklerin olur diyor
cocuklaro bende seviyorum ama onun asiri sevgisini gorunce kendimi geri cekiyorum onu uzmek istemiyorum
BCEMREciğim
Ben ilkinde HİT e gittim...Evet HİT profesyonel çalışıyor...Tek başına kliniği varr..
Burası 3 doktorun çalıştığı bir klinik.Biz bu gün alt kattaydık...Üst kat nasıl bilmiyorum...
Ama ilk izlemimim temizdi...Benim en sevdiğim yanı Firdevs hanım çok ağır kaliteli bir bayan ve özgüveni seni rahatlatıyor.
Ben rahim inceliğinden az panik olsamda çok rahat hayır rahimi kalınlaştırırız senin olacak olarak yaklaştı.
Arkadaşım en güzel şey neydi biliyormusunuz İREM HANIM...Çok tatlı bir bayan...Bir insan bu kadar pozitif olur...
Sürekli bizlerle ilgilendi...HİT te böyle bir ilgi yoktu...Profesyonel ilgi iş ilgisi vardı...
Motivasyon süperdi yanı...Bakalım salı gene gideceğiz o gün nasıl olacak...Normalde para alındıktan sonra sana eşya gibi davranılıyor yaaa...Parayı verdik salı günü nasıl olacak...
İlk izlemimlerim güzeldi...
RABBİMDE yardım ederse inşallah sonucum güzel olacak diyelim hayırlısıyla...
Kızlar zaman daraldıkça ben de daralıyorum. Kafamda deli sorular...15 yumurtadan 12 sağlıklı kuzucuk oldu rastgele seçilenlerden bir tanesi benim olacak umarım eşimin genlerinin baskın olduğu olur. Peki ya diğerleri acaba dondursak mı diğerlerini seneye kardeş ister miyiz ki? Erfat Eslemsena siz ne yapacaksınız??Erfat senin kaç sağlıklı embriyo oluştu?
Arkadaslar verdaya karar verdim ama hala icimde acabalar var.aranizda gidenleriniz varmi
Kızlar zaman daraldıkça ben de daralıyorum. Kafamda deli sorular...15 yumurtadan 12 sağlıklı kuzucuk oldu rastgele seçilenlerden bir tanesi benim olacak umarım eşimin genlerinin baskın olduğu olur. Peki ya diğerleri acaba dondursak mı diğerlerini seneye kardeş ister miyiz ki? Erfat Eslemsena siz ne yapacaksınız??Erfat senin kaç sağlıklı embriyo oluştu?
Merhaba canm sen nezaman basliyosn tedaviye adetinlemi adetin nezamn. Bende firdevse gidicem ben embriyo alicam çünkü esimde sadece birkaç tane kötü sperm bende bir iki tane kalitesiz yumurta oluşuyor bir kez negatif oldu insallah bu kez pozitifi alırım[/QUO
Kismetse martin 20 gibi orda olurum.bende firdevsi cok istiyordum ama daha cok yumurta donasyonunda basarili gibi geldi.isalkah verda dogru karar
Merhaba canm sen nezaman basliyosn tedaviye adetinlemi adetin nezamn. Bende firdevse gidicem ben embriyo alicam çünkü esimde sadece birkaç tane kötü sperm bende bir iki tane kalitesiz yumurta oluşuyor bir kez negatif oldu insallah bu kez pozitifi alırım[/QUO
Kismetse martin 20 gibi orda olurum.bende firdevsi cok istiyordum ama daha cok yumurta donasyonunda basarili gibi geldi.isallah Verda dogru secimdir
Canım dada bilmiyoruz dün 16 topladık dediler bakalım kaçı döllendi ben dondurtmuyacağım...
Bilxdiğm kadarıyla pek dondurma taraftarı değiller sor bakalım ne diyecekler....
Zenan sen kaç yaşındasın??
Ya canım ben geçen seferkinde 9 embriyo oluştu 4 tane en iyisi transfer edilmisti geriye kalan da o kadar iyi değil di galiba öyle bişey olmadı ben olursa bir daha istemem galiba ya da olmazsa tekrar dondurulmus lari kullanmk mantıklı mi bilmiyorum
Sizin sperm sorununuz da vardı galiba o yüzden 4 tane en sağlıklı oldu herhalde. Bu sefer embriyo transferi mi olacak. Bende ilkinde pozitif olmadığında aynı şeyi düşündüm zaten pozitif olmadıysa o kadar da sağlıklı değilmiş yumurtalar dolayısıyla dondurmak mantıklı değil iyi ki dondurulmamış dedim :))
Yok canım ben gecenkindede embriyo ydu her sey cok iyi derken olmadı ya yine plmazsa diye cok korkuyorum
BEn size bir çay tavsıye edecegım bende okudum bir yerlede Uskudarda ermıs aktar var oranın sahıbı Huseyın ermıs kucuk bir aktar burası. Bende oradan bazı seyler aldım kullanıyorum cunku kendı yumurtamla deneyecegım 1 kere daha. Orda bir çay varmıs normalde erkeklere verılen bir çaymıs fakat rahmı kalınlastırıyormus. Siz googledan bir arastırın. Huseyın beyle bır gorusun derım. Çok faydalı oldugunu duydum.
tüm subat yolcularina rabbim yardimci olsun dualarimiz sizlerle insallah bebislerinizi alip geleceksiniz ..rahim kalinligini dusunmeyin kizlar dr onu ayarliycaktir benim transfere girdigimde 9 du transferden önce 2 aldtan 3 agizdan estrofem aliyordum transferden sonra 3 altdan 6 agizdan gunde tam 9 tane aldim 3 ay boyunca sükürki bitti ...rabbim güc veriyor günler anlamadan geciyor bile insallah hic kimse negatif görmesin ..pozitif dusunun relaks olun gerisi gelir ..kizlar ben transferden sonra 15 gun düzenli taze sikilmis nar suyu ictim daha öncekilede icmemistim bol kirmizi et ve gunde en az 2 yumurta yedim bunu bana Transfere gidip pozitif Alan bir arkadasim tafsiye etmisti ise yaradigina inaniyorum birde drum bana transferden sonra yanilmiyorsam 3 gun banyo yapma demisti ben 1 hafta yapmadim aklima gelen bunlar simdilik sans melekleri yaninizda olsun ...:)
ben çok uzun zaman takip edip ama sessiz kalan acaba anlaşılırmıyım yargılanırmıyım diye kara kara düşünen biriydim ki bi arkadaşın gebelik haberini okuyunca sevindiğimdenmidir nedir yazıverdim sıkıntımı.saolsun arkadaşlar yardımcı oldular doktorada tam karar vermişim açtım konuştum ama malesefki talihsiz başım evime hırsız girdi hemde ev sahibinin torunu ordan taşınmak zorunda kaldık...ben yine 6 ay geçti yine eşimi bu seferde kredi çekmeye ikna ettim kısmetse kızlar martta kıbrıs yolcusuyuz tanıyan tanımayan herkesten dua bekliyorum özellikle gebe arkadaşlardan...Allah bütün hamile arkadaşlara çok ama çok tatlı bebişler nasip etsin.tedavi yolunda olanlara rabbim dayanma gücü.sabır aynı zamanda maddi güç versinki pes etmesinler..bilenler bilir benim birisi 7 birisi 5 yaşında iki prensesim var bebek sahibi olma yolunda yaşadığınız sıkıntıların binde birini bilemem ama prenseslerimin bana yaşattığı mutluluğu bildiğim için inanın herşeye değer diyebiliyorum...yaşım 26 herhangi bir sağlık sorunum yok doktorumda firdevs hanım olacak inşallahta kızlar kaygılar korkular peşimi bırakmıyor 2.ye gitme şansım olmadığı için tutmaz diye çok korkuyorum irem hanımda çok ümitli konuşuyor ama bilmiyorum ya sizce korkularım yersizmi size hangi ihtimal dahayüksek gibi geliyo akıl akıldan üstündür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?