Canim benim allah yardimciniz sansiniz bol kucagin hayirli saglikli bebislerle dolu olsun.insallah hersey yolunda gidecek ve sana simsiki tutunan kuzucuklarinla doneceksin.allah hepimizin yardimcisi olsun ve saglikli evlatlar nasip etsin.
inşallah canım ya çok yazamasamda sürekli takip ediyorum,bazen yazılanlar okadar etkiliyoki oturup bi güzelde ağlıyorum.Buraya iyiki üye olmuşum en yakınıma sorup söyleyemediğim şeyleri burda tanımadığım arkadaşlarla paylaşıyorum rahatlıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize ettiğimiz dualar kendimize ettiklerimizden daha hayırlı diye biryerde okumuştum bunun doğruluğuna inanıyorum oyüzden önce olmayan herkese ardı sırada bana diye dua ediyorum mevlam karşılıksız bırakmasın...kıbrıstasın yanılmıyosam rabbim işini kolaylaştırsın dolu dolu dön inşallah sevgiler.......
ERFAT ve SENYOKSUN arkadaşım size bol şanslar diliorum bebişlerinizi alıp gelin inş.pozitif haberlerinizi beklioruz
TRESS MİNASERE VE BİLGİNİSA çok sevindim arkadaşlar şükür sağsalim kucağınıza aldınız bebişlerini
BUĞLEMFN arkadaşım ben verda hocaya gittim yumurta donasyonu şuan ikizlerim var çok şükür çok çok memnun kaldım sorun olursa özelden cevaplayabilirim
Bende bu form sayesinde kıbrıs a gitmeye karar verdim buradaki destek arkadaşlık samimiyet herkesin birbiri anlaması beni çok motive etti
Kıbrıs'ta döndük trasferim oldu hayırlısı ile Rabbim cümlesine bizde sağlıklı evlat nasip etsin
Canim bebislerinle hosgeldin insallah vakti geldiginde hayirli haberlerinide mujdeliyeceksin.allah sana ve bebislerine saglik versin ve sana simsiki tutunsunlar canim.sevgiler
Hosbulduk :) gecenin bu saati beni öyle mutlu ettin ki çok teşekkür ederim buradaki bu destek beni bu yola sürükledi iyiki varsınız Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Inşallah bebisler allahın izniyle tutulurlar tüm gidecek.arkadaslarada banada :)
Hosbulduk :) gecenin bu saati beni öyle mutlu ettin ki çok teşekkür ederim buradaki bu destek beni bu yola sürükledi iyiki varsınız Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Inşallah bebisler allahın izniyle tutulurlar tüm gidecek.arkadaslarada banada :)
Slm
seni eski yazilardan taniyorum Aykizim
Daha yeni oldugum icin ozel msj hakim varmi bilmiyorum.anlastiginiz disinda bir masraf cikardilarmi?sen İst.miydin onlarin onerdigi dr.mu hazirladi.birde ben ogretmenevinde kalmayi dusunuyorum yakinmis ada`ya
bu bence bir taşıyıcı annelik değil böyle düşünme bizler burada hepimiz aynı şeye baş koyduk evlat sahibi olmak için herkes gibi
burada herkes çok özel anneler kanı canı evladı için nelere göğüs geriyorlar bizler çok özelll anneleriz kesinlikle ...
Merhaba
Amin trasferim yapıldı evdeyim suan Şevket bey drum dilerim 12 gün sonra güzel haberleri mi paylaşırız
hoşgeldin sen yoksunya
inancımıza göre donasyon sonucu dünyaya gelen bebek zina bebeğidir. bebek sahibi olmanın tek ve kesin şartı aralarında nikah bağı bulunan karı koca olunmasıdır..başka rahim başka yumurta başka spermin hiç bir helal ve uygunluğu yoktur ve yasaktır.. bir başkasının spermi yada yumurtasıyla oluşan bebek yine aynı yumurtadan doğan başka bir çocuk daha ve daha daha... allah takdir etmeyip vermediyse imtihan deyip sabretmeyi diliyorum tüm düşünenlere... olup islam inancına sahip donasyon düşünenler lütfen bir kez daha düşünün.... allah herkese hayırlı sağlıklı kendinizden olan bebekler versin......
Ayyyy canım yaa çok heyecanlandım :)) Rabbim 12 gün sonra sevinçten çığlıklar atmayı nasip etsin. Hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün :)
Cnm hoşgeldin hayırlısıyka 12 gün sonr güzel haber beklioruz:)
sen bu Kadar dindarsan bu sayfada varini yogunu ortaya koyan hanimlar hamile olanlar lousa olanlar umut yolculugunda olanlar var nasil böyle birsey yazipta rencide edersin bu Hakki nerden aliyorsun sen dindarsinda biz gavurmuyuz ?bu konular sana baya batiyor anladigim kadari ile yoksa sen zina cocugumusun yada kacamakmi yaptin günahmi cikariyorsun ? yanlis sayfadasin kadin milletin günahi sanami yaziliyor ...cart cart yazmak kolay bu sayfadaki anneler dünyanin en fedakar anneleri tamammi hayatlarini ortaya koyuyorlar sen bizim neler yasadigimizi biliyormusun biz o bebekleri kanimizla canimizla besleyip doguruyoruz..defol git bu sayfadan Burda nifak sokamazsin git sen en namuslusundan helalinden yap cocugunu bizim isimizede karisma gunahsada sevapsada sen degil yüce rabbim Bilir sen kimsinki vaaz vermeye kalkiyorsun emin ol dini konuda seni 3e katlar 5 e bölerim ama senin gibi vaaz vermem herkesin inancida bilgiside kendine haddini bil insan ok .....
dönmeni sabırsızlıkla bekledim umarım herşey yolunda gitmiştir kaç embryo transfer ettiler sana sordularmı yoksa bildikleri gibimi:13:
sen bu Kadar dindarsan bu sayfada varini yogunu ortaya koyan hanimlar hamile olanlar lousa olanlar umut yolculugunda olanlar var nasil böyle birsey yazipta rencide edersin bu Hakki nerden aliyorsun sen dindarsinda biz gavurmuyuz ?bu konular sana baya batiyor anladigim kadari ile yoksa sen zina cocugumusun yada kacamakmi yaptin günahmi cikariyorsun ? yanlis sayfadasin kadin milletin günahi sanami yaziliyor ...cart cart yazmak kolay bu sayfadaki anneler dünyanin en fedakar anneleri tamammi hayatlarini ortaya koyuyorlar sen bizim neler yasadigimizi biliyormusun biz o bebekleri kanimizla canimizla besleyip doguruyoruz..defol git bu sayfadan Burda nifak sokamazsin git sen en namuslusundan helalinden yap cocugunu bizim isimizede karisma gunahsada sevapsada sen degil yüce rabbim Bilir sen kimsinki vaaz vermeye kalkiyorsun emin ol dini konuda seni 3e katlar 5 e bölerim ama senin gibi vaaz vermem herkesin inancida bilgiside kendine haddini bil insan ok .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?