Insallah canım Hayırlısıyla :)

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
9 Mart senin 10 Mart benim 11 Mart erfat ın pozitif haberleri ile mutlu olalım. Înşallah[/QUOTE]

Camim ben ogretmrm evinde kalmayi dusunuyordum bastam bana gunluk 100tl ucak ulas haroc fiyat soyledi simdi anlasmislar paket fiyat 600 euro diyorlar.uygunmu yada kendim mi rezarvasyon yapayim.ada'ya en yakin ve uygun otel hangisi bana yol goster lutfen.para kisitli olunca mecburen boyle olmak zorundayim;-/

canim benim cok eminim günlerce oturup yemek yedik birlikte oda firdevs hnmn hastasiydi ..Adam ücüz babasi degil Boy Boy 3 cocuk babasiymis okuduguma göre ..gazetede görür görmez tanidim o yüzden sevgilisinin resmi yoktu ama gazete metresi ikzlere hamile yaziyordu benim tanidigim esi diye bildigim kadinda ikizlere hamile kaldi esinin resmi vardi gördügüm kadin o degildi gercekten hayatimin sokuydu..üstelik tek ben görmedim forumdan baska bir arkadasimda tanismisti oda tanimis zaten aminnn canim haklisin gercekten igrenc bir olaydi bilsem ne duasi edicem sacini basini yolar rezil ederdim dünyada yuva yikmak Kadar cocuklari anne babasindan ayirmak Kadar daha igrenc birsey varmi canim ? bende seni o Tatli ikizlerini cookkkk öpüyorum sevgiyle kal canim

Böyle aşağılık bir insanı neden deşifre etmiyorsun acaba forumun masumiyetine buradaki saflığa gölge düşüren bu şerefsiz kadını neden deşifre etmiyorsun ki???????

ben bu foruma cok girenlerdenim hatta bir cok arkadasimla reel bile tanistim telefonda konustuklarim var cunku ben ben gibi oldum yapmacik yalan yapmadim ki tanidigim 2 arkadasin yanlisini görene Kadar cok kirildim sasirdim ..hatta birinde sok oldum kisaca anlatayim kibrista karsilastik otelde forumdan taniyordum ne bilim cok Samimi gördüm kendisini eside öyleydi yani ben öyle sandim cok bebek istiyordu hatta dualar ettim onun icin evliligim buna bagli falan diyordu yinede özele inmiycem neyse arkadas hamile kaldi ikizlere bu arada bir kac kez görüstük esim Yurt disinda calisiyor demisti neyse aradan birkac ay gecti bir gün gazetede bi haber gördüm gözlerime inanamadim 3 cocuklu bir adamin karisinin onu yüz üstü ac sussuz birakip ikizlere hamile kalan metresine gittigi icin kizgin yagla yaktigi haberini gördüm gözlerime inanamadim Adam benim gördügüm adamdi ama yakan karisi benim otelde gördügüm kadin degildi yani kisaca kadin bir yuvayi yikmak 3 cocugu ortada birakip ona gelsin diye kibristaymis vee benim en nefret ettigim sey yuva yikan kadinlardir (Ben bu yüzden kizimi tek basima büyüttüm esimle evlenene Kadar baba nedir bilmedi )demek istedigim ondan sonra ne bilim pek hefesim kalmadi yazmaya vijdan azabi duydum cünkü hamile kalsin diye bir suru tafsiyede bulunmustum simdi adamin karisi hapiste Allah Bilir cocuklar yuvadadir ....ve hala vijdan azabi duyuyorum sanki yardimci olmusum gibi bilmeyerek yaptim ama bunun üzüntüsü bile bana yetiyor kimin ne niyette oldugunu bilmiyoruz sadece rabbim biliyor iste

Merhaba canim sen neden kendini sucluyorsun bizler cok acilar cektigimiz icin herkesi kendimiz gibi bilip yardimci olmaya calisiyoruz kimin ne niyette oldugunu bilemeyizki.isin en garip ve kizilacak tarafi aslinda bu isi yapan saglik merkezinde .buradakiler bizden her tup denemesinde evlilik cuzdani istediler .kibristakilerde demekki evlilik sarti yok bu cikiyor ortaya her isteyen gidip yaptiriyir o zaman.cok uzucu ve saskinlik verici bir olay gercektn .bizler nelerle ugrasiyoruz oysa milletin derdi baskaymis.boylesi insana sadece yaziklar olsun diyorum yuva yikmak bu kadar kolaymi.

selam Larax,
sevindim seni burda gördügüme. masallah nerdeyse yarilamisin hamileligini. ne güzel ne kadar az kilo almisin...ben ikizlerime toplam 30 kg gibi almistim..cogu suydu, vücudum sonunda felakat su topladi ama iste yinede...simdi dogumdan sonra zorluklarimi cekiyorum ama
demek bir tanesi prenses gözükdü - hayirlisi canim. sagliki iki evladini birden insallah kucagina alicaksin. ne heyecanli günler sizleri bekliyor.......insallah hersey iyi gider. uzun zaman göremedim seni burdan. ara sira gel durumdan bahsedersen sevinirim

benim ikizlerim büyüdüler. gülmeye basladilar, agu-aga demeye basladilar. cok tatli sirin oldular git gide. cok zevkli günler geciriyoruz.

Tsk ederim öncelikle ,yogun calsiyorum malum ev isleri derken sik giremedim.Okuyamadimda ... yavas yavas okumaya basladim geriye dönerek.
Yapi olarak cok az yiyien biriyim malum kiloda cok almamisim ..toplam 3 kg 5 ay icinde uamrim iyilerdir.sen cok kg almissin masallah simdi verebildinmi? kilo her zaman sorundur korkarim cok kilo almaktan..) tabiki her vücut farklidir ))

Eevet bir tanesi görüktü kiz dedi resmini verdi , kalp atiisni duydum resimelrini cekti ..8 -10 adet resim.diegrini gördü ama emin dgeilim dedi erkekte olur kizda olabilir dedi ..hayirli olsun-saglikli olsunda..
benide büyük bir klinik cocuk ünitesi olan dogum yapacagim Klinige havale etti ..ikiz oldugu icin 3D-4D ultraschall aletine gireceksin dedi .Ikizlerde özel makina lazim kalp atisi ve kan akisini tüm organalrini göremk icin dedi..bakalim hayirlisi ..
Heyecanli-endiseli günlerim cok tan baslamisi simdi dahada heyecan basti..
yavrualrinin iyi olduguna sveindim.allahim daim etsin..evlat cook kutsaldir..annelik cok özeldir..mutluluklar dilerim..
internetten arastiriyorum genelde emzirme nasil olur ikizlerde--
Büyümelri nasil olur diye?
kac kg doguyorlar ?
kac haftalik dogum yapanlar diye arastriyorum..
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

Insallah canım Hayırlısıyla :)

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
9 Mart senin 10 Mart benim 11 Mart erfat ın pozitif haberleri ile mutlu olalım. Înşallah
[/QUOTE]

merhaba senyoksunya

tebrik ederim yolu kathetmissin sonuna gelmissin simdide büyük heyecan baslamis hayirlisi ile insallah
10. martta güzel haberler vereceksindir..
erfat inda ahyirli olsun insallah pozitif yazacaksiniz ..
sirayla pespese güzel haberler almak dilegiyle..
sevgilerimle

Hayırlı olsun canım Allah pozitif haberlerini paylaşmayı nasip etsin hepimizin. Birşey soracağım. Senin ilk denemen miydi? Sen ve diğer arkadaşlar...Benim ikinci denemem birinci denememin yapıldığı merkezi bilen biliyor çok ta önemli değil ancak iki transfer anı çok farklıydı. Birincisin de gayet aydınlıktı o an ama dün hazırlama temizleme aşamasında aydınlıktı yine fakat tam transfer anı fotoğraf yada ciğer filmi çektiriyormuş gibi bir karartma oldu sonra ultrasonda bir ışık huzmesi gösterildi. Bu karartma siz de de oldu mu neden acaba bu durum?

seninde hayirli olsun insallah güzel haberler verecksiniz.Dr Firdevs hanimin ugurlu elleri vardir..
pozitif haberler vermek nasip eder insallah..
sevgiler

Ikiz anneleri
Kac haftalik dogum yaptiniz?
Beklerin kalp atislari vücut gelismleri icin özel doplere ne zaman girdiniz?
Kac kg aldiniz?

Kisaca bilgi yazarmisiniz?

Ikiz anneleri
Kac kg aldiniz?

Merhaba larax ben bu hafta gidicem ayrıntılı ultrason için ama daha gün olarak belli değil bakalm bugün kontrolmz var malum bebeklerimin arasında gün farkı var kızım 19+6 haftalk oğlum bazen geriden geliyo geçen iki hafta önce ikiside aynı haftadaydi bakalm bu haftada farklı olmazsa önümüzdeki haftaiçi sorun var mi yok mu bakılacak

Merhaba larax ben bu hafta gidicem ayrıntılı ultrason için ama daha gün olarak belli değil bakalm bugün kontrolmz var malum bebeklerimin arasında gün farkı var kızım 19+6 haftalk oğlum bazen geriden geliyo geçen iki hafta önce ikiside aynı haftadaydi bakalm bu haftada farklı olmazsa önümüzdeki haftaiçi sorun var mi yok mu bakılacak

Evet hatirladim seni cnm , allahim bagislasin kucagimiza almak nasip etsin insallah
sen benden 1 hafta öndesin demekki ..
teknoloji cook ilerde ne anlama geliyor hic bilmiyorum. sadece iyiler diyorlar.
Benimde gecen günki kontrolumde ikizlerin özel oldugu icin 3d- 4D li ultrasyona girmesi gerektigini söyledi. dedim sournmu var ? hayir ikizlerde bu sart dedi .dogum yapacagin klinigi tani-doktorunla tanis ve islemelrini yapsin arada bir kontrole oraya gideceksin denildi.
Kizim olacak birisi sol tarafimdaymis- hareketelrini kisa süre önce hissetmeye basladim sükür.. sag taraftakide kizimi erkekmi bilemedi doktorum.. 3 gün geriden gidiyor ama hemen hemen aynilarmis ..doktorumun dedi ))) allahim hepimize kolaylik versin ..
Beraber yakiniz cok sevindim..bende izmirliyim cnm memleketliyiz.
sana özelden e-mailimi birakacagim eger uygunsa tarafindan..
gelismeleri paylasmak ümidiyle.
sevgilerimle.

Erfat
Canim transferin hayirli olsun allah yardimcin olsun sira pozitifi almakta
Hadi insallah rabbimin izniyle

Ikiz anneleri
Kac kg aldiniz?

Merhb larax
37+6 haftalik dogum yaptim 66 kg basladim 81 kg dogum yaptim boyum uzun oldugu icin
Kilom fazla gorunmedi karnim cok sismisti 15 kilo aldim ekmegi tuzu sekeri kesmistim
Bebeklerim icin ozel bisey olmadi dr erken dohumu onlemek icin bi ilac vermisti bana
Pre-par diye yarimla basladim sonra cogaltti bebeklerimde 46cm biri 47 cm biri dogdu ikiside ayni kiloda dogdular
2360gr dogal besleniyordum akdeniz iklimi ve guneydogu arasinda oldugum icin
Kendi ellerimizle yaptigimiz yiyecekker tuketiyordum kuvozede girmediler.

Merhb larax
37+6 haftalik dogum yaptim 66 kg basladim 81 kg dogum yaptim boyum uzun oldugu icin
Kilom fazla gorunmedi karnim cok sismisti 15 kilo aldim ekmegi tuzu sekeri kesmistim
Bebeklerim icin ozel bisey olmadi dr erken dohumu onlemek icin bi ilac vermisti bana
Pre-par diye yarimla basladim sonra cogaltti bebeklerimde 46cm biri 47 cm biri dogdu ikiside ayni kiloda dogdular
2360gr dogal besleniyordum akdeniz iklimi ve guneydogu arasinda oldugum icin
Kendi ellerimizle yaptigimiz yiyecekker tuketiyordum kuvozede girmediler.

Masallah cnm ,sevindim cevap yazmana..
cok güzel kilon 15 kg almanda gayet güzel 17 kg kadar alabilirsin dmeisti bana doktorum .
Bebekelrin küveze girmemsi ve emme güclerinin olmasi cook güzel bir sey ilerde cok hastalanmayacak demektir.
Merak ettim cnm erken dogmasin diye verilen hap yada ilac acaba her anneye veriliyormu?
Cigerleri icin igne yapildimi sana?
Boylarida gayet iyi masallah ..
bende ev yemegyile kendim pisiyorum yiyiorum.. hamur isi börek cörek zaten yiyien biri dgeilim.. sebze ve emyve cok seviyorum onuda az yiyiorum. boyum oldugu icin kilo alsamda göstermez galiba?
sende 3D - 4D ultrasyona girmismyidin?
Simdi kac aylik oldu bebekelrin ?
Kizmi erkekmi?
Allahim anali babali büyütsün bizede nasip etsin cnm
Görüsmek üzere
sevgilerimle

canım sizinle aynı kulvardayız benim eşimde ilk teseyi kaan beyde oldu sonuç alamadık ikinci acıbademde oldu ondanda sonuç alamadık.şimdi ankalife için kök hücreye başladı deniyo ora ile görüşmeyi düşünüyoruz.ama oda 3 yıl sürüyo kesin sonuç da belli değil.ben ertelemek istemiyorum.ama çok yoruldum ve yıprandım eşim küçük bir çocuk gibi davranıyor çok hassas konuşmak için bile aylarca bekliyorum.senin eşinde sperm bulundu mu ? tedavi olarak ne yapılıyo bizede iğne tedavisi vermişti eşim anlamsız bulduğu için hiç yapmadı bende pek güvenmedim açıkçası .ankalife ile hiç görüştünüz mü eşim bu hafta gidip görüşecek bakalım hayırlısı...

canım eşimde sperm bulunmadı, kaan hoca iğne tedavisi verdi onu uyguluyoruz ayrıca bitkisel ilaçlar ve bitkisel ürünler verdi onları da kullanıyoruz, arada sırada kan tahlili veriyoruz sonra fish testi yaptırıyoruz. kaan hoca 5 ayda da sonuç alabiliriz 5 yılda da diyor, belki daha da uzun sürebilirmiş hatta, ama benim o kadar beklemeye sabrım kalmadı, zaten yaşım da beklemeye müsait değil:(

ankalife ile telefonla görüştük, 3 yıl diyorlar ama biz de onlara güvenemedik, izin konusu bile bir muamma, sağlık bakanlığı izni çıkmışmı o bile belli değil ki... eşin ankalife ile konuşursa ve bir karar verirseniz paylaşırsan çok sevinirim...

yaa neyse ki eşim benimle bu konuyu konuşuyor. benim zaten artık dilimden hiç düşmüyor elimde değil, takıntı haline geldi sanki devamlı bebek istiyorum diyorum, devamlı bunu düşünüyorum, eşim de sabırla dinliyor ama kıbrıs konusunda o da kararlı değil, zaten onlar açısından çok zor bir karar, aslında bizim açımızdan da çok zor ama ben anne olmak istiyorum, kendi bebeğimi büyütmek istiyorum, onu doyurmak istiyorum, bu duyguyu yaşamak istiyorum. başlarda kıbrıs konusunda ben de cok kararsızdım hatta kesinlikle istemem dediğim günler bile olmuştu ama zaman içinde anne olma isteği ağır bastı, umarım hayırlısıyla bu duyguyu hepimiz yaşarız..

canım eşimde sperm bulunmadı, kaan hoca iğne tedavisi verdi onu uyguluyoruz ayrıca bitkisel ilaçlar ve bitkisel ürünler verdi onları da kullanıyoruz, arada sırada kan tahlili veriyoruz sonra fish testi yaptırıyoruz. kaan hoca 5 ayda da sonuç alabiliriz 5 yılda da diyor, belki daha da uzun sürebilirmiş hatta, ama benim o kadar beklemeye sabrım kalmadı, zaten yaşım da beklemeye müsait değil:(

Canim benim de 2defa tup bebege hazirlandim ama esimde sperm bulunamadi.1de unuversite hst di tesadan sonra ilac kullandik 5-6ay kadar ama 2denemede de bulunamadi .derimki fazla umutlanma ekmek almaya para ayirmadim zaman bile ilaclari aldim:( ek takviye yap cine5te muammer yildiz diye biri var p.tesi gunleri cikiyor.ben esimi bitkisel tedaviye ikna edemedim acaba olurmuydu icimde kaldi

Böyle aşağılık bir insanı neden deşifre etmiyorsun acaba forumun masumiyetine buradaki saflığa gölge düşüren bu şerefsiz kadını neden deşifre etmiyorsun ki???????

canim emin ol Burda olsa suan yazardim ama hamile kalinca forumdan ayrildi dolayisiyla o yokken okumayacagi birsey yazmak olmaz giybete girer emin ol Burda olmus olsa coktan desifre ederdim canim ..

Merhaba larax

çok saol inşallah Rabbimin izniyle güzel haber veririm heyecan buyuk hemde cok :)senin nasıl gidiyor rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
sevgiler

QUOTE=Larax;34254488][/QUOTE]

merhaba senyoksunya

tebrik ederim yolu kathetmissin sonuna gelmissin simdide büyük heyecan baslamis hayirlisi ile insallah
sevgilerimle[/QUOTE]

merhaba senyoksunya

sevgilerimle[/QUOTE]

LARAX
Teşekkür ederim inşallah pozitifleri hepimizde yazarız...

Erfat
Canim transferin hayirli olsun allah yardimcin olsun sira pozitifi almakta
Hadi insallah rabbimin izniyle

ROWİNA
Canım çok teşekkür ederim , inşallah Rabbiminde yardımıyla alırız pozitifleri...
Benim için mucize gibi bişey olacak...Herkes için öyledir gerçide ilkinde olmadıydı yaaa.
İnşallah bu sefer olacak...

Back
X