Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim cok eminim günlerce oturup yemek yedik birlikte oda firdevs hnmn hastasiydi ..Adam ücüz babasi degil Boy Boy 3 cocuk babasiymis okuduguma göre ..gazetede görür görmez tanidim o yüzden sevgilisinin resmi yoktu ama gazete metresi ikzlere hamile yaziyordu benim tanidigim esi diye bildigim kadinda ikizlere hamile kaldi esinin resmi vardi gördügüm kadin o degildi gercekten hayatimin sokuydu..üstelik tek ben görmedim forumdan baska bir arkadasimda tanismisti oda tanimis zaten aminnn canim haklisin gercekten igrenc bir olaydi bilsem ne duasi edicem sacini basini yolar rezil ederdim dünyada yuva yikmak Kadar cocuklari anne babasindan ayirmak Kadar daha igrenc birsey varmi canim ? bende seni o Tatli ikizlerini cookkkk öpüyorum sevgiyle kal canim
ben bu foruma cok girenlerdenim hatta bir cok arkadasimla reel bile tanistim telefonda konustuklarim var cunku ben ben gibi oldum yapmacik yalan yapmadim ki tanidigim 2 arkadasin yanlisini görene Kadar cok kirildim sasirdim ..hatta birinde sok oldum kisaca anlatayim kibrista karsilastik otelde forumdan taniyordum ne bilim cok Samimi gördüm kendisini eside öyleydi yani ben öyle sandim cok bebek istiyordu hatta dualar ettim onun icin evliligim buna bagli falan diyordu yinede özele inmiycem neyse arkadas hamile kaldi ikizlere bu arada bir kac kez görüstük esim Yurt disinda calisiyor demisti neyse aradan birkac ay gecti bir gün gazetede bi haber gördüm gözlerime inanamadim 3 cocuklu bir adamin karisinin onu yüz üstü ac sussuz birakip ikizlere hamile kalan metresine gittigi icin kizgin yagla yaktigi haberini gördüm gözlerime inanamadim Adam benim gördügüm adamdi ama yakan karisi benim otelde gördügüm kadin degildi yani kisaca kadin bir yuvayi yikmak 3 cocugu ortada birakip ona gelsin diye kibristaymis vee benim en nefret ettigim sey yuva yikan kadinlardir (Ben bu yüzden kizimi tek basima büyüttüm esimle evlenene Kadar baba nedir bilmedi )demek istedigim ondan sonra ne bilim pek hefesim kalmadi yazmaya vijdan azabi duydum cünkü hamile kalsin diye bir suru tafsiyede bulunmustum simdi adamin karisi hapiste Allah Bilir cocuklar yuvadadir ....ve hala vijdan azabi duyuyorum sanki yardimci olmusum gibi bilmeyerek yaptim ama bunun üzüntüsü bile bana yetiyor kimin ne niyette oldugunu bilmiyoruz sadece rabbim biliyor iste
selam Larax,
sevindim seni burda gördügüme. masallah nerdeyse yarilamisin hamileligini. ne güzel ne kadar az kilo almisin...ben ikizlerime toplam 30 kg gibi almistim..cogu suydu, vücudum sonunda felakat su topladi ama iste yinede...simdi dogumdan sonra zorluklarimi cekiyorum ama
demek bir tanesi prenses gözükdü - hayirlisi canim. sagliki iki evladini birden insallah kucagina alicaksin. ne heyecanli günler sizleri bekliyor.......insallah hersey iyi gider. uzun zaman göremedim seni burdan. ara sira gel durumdan bahsedersen sevinirim
benim ikizlerim büyüdüler. gülmeye basladilar, agu-aga demeye basladilar. cok tatli sirin oldular git gide. cok zevkli günler geciriyoruz.
[/QUOTE]Insallah canım Hayırlısıyla :)
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
9 Mart senin 10 Mart benim 11 Mart erfat ın pozitif haberleri ile mutlu olalım. Înşallah
Hayırlı olsun canım Allah pozitif haberlerini paylaşmayı nasip etsin hepimizin. Birşey soracağım. Senin ilk denemen miydi? Sen ve diğer arkadaşlar...Benim ikinci denemem birinci denememin yapıldığı merkezi bilen biliyor çok ta önemli değil ancak iki transfer anı çok farklıydı. Birincisin de gayet aydınlıktı o an ama dün hazırlama temizleme aşamasında aydınlıktı yine fakat tam transfer anı fotoğraf yada ciğer filmi çektiriyormuş gibi bir karartma oldu sonra ultrasonda bir ışık huzmesi gösterildi. Bu karartma siz de de oldu mu neden acaba bu durum?
seninde hayirli olsun insallah güzel haberler verecksiniz.Dr Firdevs hanimin ugurlu elleri vardir..
pozitif haberler vermek nasip eder insallah..
sevgiler
Ikiz anneleri
Kac haftalik dogum yaptiniz?
Beklerin kalp atislari vücut gelismleri icin özel doplere ne zaman girdiniz?
Kac kg aldiniz?
Kisaca bilgi yazarmisiniz?
Merhaba larax ben bu hafta gidicem ayrıntılı ultrason için ama daha gün olarak belli değil bakalm bugün kontrolmz var malum bebeklerimin arasında gün farkı var kızım 19+6 haftalk oğlum bazen geriden geliyo geçen iki hafta önce ikiside aynı haftadaydi bakalm bu haftada farklı olmazsa önümüzdeki haftaiçi sorun var mi yok mu bakılacak
Ikiz anneleri
Kac haftalik dogum yaptiniz?
Beklerin kalp atislari vücut gelismleri icin özel doplere ne zaman girdiniz?
Kac kg aldiniz?
Kisaca bilgi yazarmisiniz?
Merhb larax
37+6 haftalik dogum yaptim 66 kg basladim 81 kg dogum yaptim boyum uzun oldugu icin
Kilom fazla gorunmedi karnim cok sismisti 15 kilo aldim ekmegi tuzu sekeri kesmistim
Bebeklerim icin ozel bisey olmadi dr erken dohumu onlemek icin bi ilac vermisti bana
Pre-par diye yarimla basladim sonra cogaltti bebeklerimde 46cm biri 47 cm biri dogdu ikiside ayni kiloda dogdular
2360gr dogal besleniyordum akdeniz iklimi ve guneydogu arasinda oldugum icin
Kendi ellerimizle yaptigimiz yiyecekker tuketiyordum kuvozede girmediler.
canım sizinle aynı kulvardayız benim eşimde ilk teseyi kaan beyde oldu sonuç alamadık ikinci acıbademde oldu ondanda sonuç alamadık.şimdi ankalife için kök hücreye başladı deniyo ora ile görüşmeyi düşünüyoruz.ama oda 3 yıl sürüyo kesin sonuç da belli değil.ben ertelemek istemiyorum.ama çok yoruldum ve yıprandım eşim küçük bir çocuk gibi davranıyor çok hassas konuşmak için bile aylarca bekliyorum.senin eşinde sperm bulundu mu ? tedavi olarak ne yapılıyo bizede iğne tedavisi vermişti eşim anlamsız bulduğu için hiç yapmadı bende pek güvenmedim açıkçası .ankalife ile hiç görüştünüz mü eşim bu hafta gidip görüşecek bakalım hayırlısı...
canım eşimde sperm bulunmadı, kaan hoca iğne tedavisi verdi onu uyguluyoruz ayrıca bitkisel ilaçlar ve bitkisel ürünler verdi onları da kullanıyoruz, arada sırada kan tahlili veriyoruz sonra fish testi yaptırıyoruz. kaan hoca 5 ayda da sonuç alabiliriz 5 yılda da diyor, belki daha da uzun sürebilirmiş hatta, ama benim o kadar beklemeye sabrım kalmadı, zaten yaşım da beklemeye müsait değil
Canim benim de 2defa tup bebege hazirlandim ama esimde sperm bulunamadi.1de unuversite hst di tesadan sonra ilac kullandik 5-6ay kadar ama 2denemede de bulunamadi .derimki fazla umutlanma ekmek almaya para ayirmadim zaman bile ilaclari aldimek takviye yap cine5te muammer yildiz diye biri var p.tesi gunleri cikiyor.ben esimi bitkisel tedaviye ikna edemedim acaba olurmuydu icimde kaldi
Böyle aşağılık bir insanı neden deşifre etmiyorsun acaba forumun masumiyetine buradaki saflığa gölge düşüren bu şerefsiz kadını neden deşifre etmiyorsun ki???????
Erfat
Canim transferin hayirli olsun allah yardimcin olsun sira pozitifi almakta
Hadi insallah rabbimin izniyle