Aminnn insallah test yanilmiyodur:)

Bende histereskopiden sonra ağrı oldu çünkü sprail takılmisti Dr buna bağlı dedi histereskopiyle bir ilgisi yok tu bence usutuyorsundur kafan rahat olsun diye bir muayene ol istersen

QUOTE=eslemsena;34278876]Ne güzel canım allah tamamina erdirsin
Kizlar bisry dorcam benim eskiden bu yana hep sag tarafimda kasgimda ağrı vardı histereskopi olunca kucuk bi et parcasi vardı aldım dedi foktor ondan sonra pek ahrim olmamış ti hafta sonundan buyana yine var agri korkuyorum yine rahim leilgili bi problemmi var diye off cok korkutuyor um kizlarr.
Senyoksunya csnm sende varmiydi histereskopi sonrasi kasik ağrısı falan[/QUOTE]

Slm kızlar ben bugun dayanamayıp test yaptım :)
Ikinci çizgi silik çıktığı :)
inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim :)
kendi haberimmiş gibi bekledim sonucunu Allah tamamına erdirsin inşallah...kaçıncı gününde yaptın bu testi idrarda çıkan kanda garant, çıkar

kızlar merhaba aranıza ve foruma yenş katıldım yıllardır okuyorum ancak yazamıyorum 30 yaşındayım tıbbi yollarla anne olmam imkansız. tedavi bile göremiyorum.. şimdi 4 senedir kendimi hazırladığım yumurta nakli sürecinin içinde boğulurken buldum.. kimseler pek bir şey yazmıyor anne olanlar gidiyor anlaşılan.. benim ne maddi ne manevi gücüm kalmadı umut taciri vahşi doktorlar yüzünden.. sizden tek bir ricam var doktorları araştırmalımıyım yoksa gözümü kapamalımıyım her şeye.. ya nasip deyip yola mı çıkmalıyım.. cevaplarınız çok kıymetli olacak. firdevs hanım için ne dersiniz? mail yazdım dönen olmadı ama :( resmindeki gülüşü çok sıcak gelmişti :(
ilk denemem olacak 2. yi maddi ve manevi kaldıracak şu anda gücüm yok. hele ruhum öyle yorgunki.. ... maddi olarakta uygun olmalı ..off kafamm çok karışık.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.. yardım edin

çok teşekkür ederim
Inşallah test yanilmiyodur . Transfer geçen hafta bugün yapilmisti hayırlısı bakalım bu aksam kan testi yaptırabilir iz inşallah
QUOTE=wantbaby;34279850]kendi haberimmiş gibi bekledim sonucunu Allah tamamına erdirsin inşallah...kaçıncı gününde yaptın bu testi idrarda çıkan kanda garant, çıkar[/QUOTE]

inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim

Oleyyyyyy tebrikler süper haber :))) benim cesaretim yok sen hangi marka testle yaptın predictor var evde ama :)))

eski geleneği sürdürelimm...
senyoksun iki tane geliyooorrrrr...Eki Görüntüle 1006433 Eki Görüntüle 1006434 Eki Görüntüle 1006435 $212d99t.gif :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben kendimle çok mücadele ettim ama dayanamadım yaptım :) markası önemli değil bence ama yinede kann testinden sonra emin olacağım inşallah umutlarım iz boşa çıkmaz :)

inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim

Oleyyyyyy tebrikler süper haber :))) benim cesaretim yok sen hangi marka testle yaptın predictor var evde ama :)))

inşallah yanilmaz....Rabbimin izniyle bu gece de kan tahlili yaptiracagim bekleyeceğim :)

Büyük cesaretle yapmissin tebrikler.
silikte olsa eger7 gün önce transferse cok güzel insallah ikiz gebeliktir.
Kacinci gün trasnferi ypaildi 3.günmü? 5.günmü?
darisi diger annelerimize.

ya ben hala inanamıyorum maddi sıkıntıları hallettik ve dün irem hanımla detaylı konuştuk p.tesi yada salı ilaçlarım gelsin diye arıycam adetin ilk günüde ara dedi burdan takip edicek doktorun numarasını vericek,bu işe bu kadar yakınlaşmak bile beni heyecanlandırmaya yetti geçen ay 16 sında adet olmuştum her ay bikaçgün geriye geldiğine göre 13 veya 14 ünde adet olurum ve kıbrıs maceram başlar arkadaşlar bana ne olur dua edin...transfer olan arkadaşlar senyoksunya,erfat ve zenan vücudunuzda gebelik belirtisi aramayın bu bile stres yapmanıza yeter kendi haline bırakın ben iki doğum yaptım ikisindede hiç bir belirtim yoktu ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendim inşallah üçünüzün de gitmeden pozitif haberlerinizi alıcam ve daha ümitli başlıycam yoluma......ALLAHA EMANET OLUN SİZ VE YAVRULARINIZ....

Teşekkürler canım yaa...
Ben belirti aramıyorum hatta son gün baktıracağım teste...
Ama bende kasık ağrısı feci, bu gün ağrı bacağada vurdu sankim...
Çok aşırı ağrı değil bu ince bir ağrı bu.......
Neyse hayırlısı diyelim artık seninde işin yolunda gider inşallah...
İnşallah hepimzinde pozitif olur sonuçları...

Erken test yapmayin skain.
asagidaki kendi yasadikalrimdir, polemik ve atrtisma konusu icin yzamadim ; yasadigim gercek duygualrdir..)))

önceki formda denke gelmsitim simdi yzamak nasip oldu.
bazen erken cikmiyor anneler üzülüyor ve üzüntülerindne bebekelr etkileniyor. bol dinlenin nar suyu icin protein lain ananas yiyin.Bol su icin ve o müthis günü kan tahlili ile tamamlayin allahim güzel haberlerle dönmek nasip olsun insallah ?

kac adet trasnfer edildi ?
5.gün blast transferimi oldunuz?

transferin 5-6. gününde ancak hormon salgilyior idrara gecemsi zaman alyior?
ame kendim her seye hazir oldugum icin 5. gün idrar testimi koydum komidin köse basima her sabah yaptim. taki 10.gün kan tahlilime göre( 12.gün burda tatile girdi erken kan verdim)
hazirdim olumlu - olumsuz her seye ondan korkmadim ve cok hamile kaldigim ve dogum ypatigim icin kendi vücudumu taniyordum.hissediyordum hamile oldugumda hicte yanilmamistim..)
memelrde dolgunluk-koku hisleri ve kasik agrialri büyük belirtidir.
5.günde cok silik - 6 . gün cook islik 7.gün. silik 8.9.10 gün belirginlesti ve degerim yüksek cikti.Bu heyecanimida cok ykain arkadaslarimla cepten fotosunu cekerek ulauslararsi paylastim..cok güzel duygualrdir..hepsinide saklyiorum.
darisi size insallah..
bazen hic belirti olmayan ve hatta asla agrisi sizisi olamdna hamile cok arakadsim var bundua unutmayin.Cok ilac alyioruz bu ilaclardan hangisi belirti yanilabilirisniz..
keisnlikle test yapmayin gününü bekleyin surda kaldi az günler..
hayirli haberler-hayilri evlatalr nasip eder insallah..
sevgilerimle.

Teşekkürler...
Evet ben son gün yapacağım....Çünkü ilkinde erken yapmıştım idrarda psikojisi bozuluyor insanın...
Göğüs ağrısı hep var...Dün bir yere yemek yemeye gittik dedimki burası çok kötü sigara kokuyor ben burada yemek yiyemem...
Hele kasık ağrım çok ince ince sızılıyo bacağıma vuruyor...Yok diyorum psikolojiktir...
Okadar ilaca hepside olur ...
Nasip artık hayırlısı , hayırlı pozitifler, hayırlı evlatlar rabbim yardım eder inşallah...

ÇOOKKKK SEVİNDİMMM....:46::46:
TEBRİK EDERİMMM....:49::49::49:
Bence şimdiden çizgiyi gördüysen kesin hamilesin hata ikiz çünkü çok erken çıkmış...
Hadi hayırlısı rabbim hepimize yardım eder inşallah...

kızlar merhaba aranıza ve foruma yenş katıldım yıllardır okuyorum ancak yazamıyorum 30 yaşındayım tıbbi yollarla anne olmam imkansız. tedavi bile göremiyorum.. şimdi 4 senedir kendimi hazırladığım yumurta nakli sürecinin içinde boğulurken buldum.. kimseler pek bir şey yazmıyor anne olanlar gidiyor anlaşılan.. benim ne maddi ne manevi gücüm kalmadı umut taciri vahşi doktorlar yüzünden.. sizden tek bir ricam var doktorları araştırmalımıyım yoksa gözümü kapamalımıyım her şeye.. ya nasip deyip yola mı çıkmalıyım.. cevaplarınız çok kıymetli olacak. firdevs hanım için ne dersiniz? mail yazdım dönen olmadı ama :( resmindeki gülüşü çok sıcak gelmişti :(
ilk denemem olacak 2. yi maddi ve manevi kaldıracak şu anda gücüm yok. hele ruhum öyle yorgunki.. ... maddi olarakta uygun olmalı ..off kafamm çok karışık.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.. yardım edin

MERHABA UMUTHEPVARDI
Tekrar mail at bir hatan vardır İREM HANIM kesin döner. Ben cuma attım cumartesi beni aradı tel nonuda yazman lazım...
Firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ederim kesinlikle doğru tercih...Yaşında bize göre uygun eşindede problem yoksa sen bizlere derken (40 yaş) grubuna göre şanşlısın...
Genede araştır sen kendine göre uygun yere git...

ARKADAŞLAR...
İREM HANIMDAN PÜF NOKTALAR...
Çay içilmeyecek. Eğer zor durumda kaldın günde 2 bardak çok açık çay----ANTİOKSİDAN
Nar suyu içilmeyecek.-----ANTİOKSİDAN
Maydonoz, yeşilliklerden uzak dur....ANTİOKSİDAN
Kola içme,kahve, neskafe, hazır süt içme, asitli içecek içme.....Hazır süt yerine kendi kaynattığınız sütü için biraz fazla kaynatarak.
Günde 2 yumurta kesin ye...Embriyolar protein sever...Peynir , yoğurt...Her öğünde mutlaka et ye.....
Çok sıcak banyo yapma embriyolar sıcağı sevmez...Sıcakta embriyolar gevşeyip ayrılır sizden , rahime yapışmaktan vazgeçerler......
Mutlaka ara öğün yap aç kalma embriyoları aç bırakma...
Aklıma gelenler bu kadar...
Vücut embriyoyu yabancı cisim kabul eder , antioksidan sayesinde de vücuttan dışa atar...

:49::49::49::49: BOL BEBEKLİ GÜNLER :49::49::49::49:

Merhaba yeniden

masallah cook güzel sevindim llah kismeye zorluk vermesin.alalhim bagsilasin yavrualrinizi?
her gittigimde ultrasyonda bakilyiordu ,son gittigimde karindan jell ile bakildi renlkli mavi kirmizi resimelri olan görüntülerede bakildi.
Ikizlerde kalp atisi biraz yavas attigi icin ve hastanedeki alet gibi donanimli olmadigi icin havale ettigini söyledi..
insallah bende 34-36 hafatya kadar gelebilirim ama karnim cook az.sanki biraz toplu gibi görünyüorum hic belli dgeil ikiz gebelik.
neonatoloji henüz bilgim yok ama arastirayim nedir bilgi edineyim.Gittigim klinik Saarlandin en büyük cocuk -yeni dogan ünitesi olan büyük bir hastane. zaten eskidende dosyam vardi tanirlar beni zamanidna genetik test yaptirmis düsükelrde 2010-2011 yilinda gitmistim yabanci gelemyecek dosyam .
cigerleri icin igne ypailmistir sanirim ?
meme veririken nasil ikisine veriyorsun? önerin varmidir?
simdi aklima gelmeyen yada snein bildigin olursada detay düsebilirsin tabiki.
simdiden tsk ederim.
ikiz anneleri buradan okuyarak cogu bilgiye sahip olabilirler ayrica.
sevgiler

evet cigerler icin igne hastaneye alir almaz yaptilar. herhangi bir erken gelme risikosu varsa zaten hemen yapiyorlar, yapmalari da cok önemli. insallah gelirsin 34-36 haftaya. en ideali zaten öyle. benim hayalim 34 idi..kismet olmadi maalesef. ama sonuc önemli diyorum. baska care olmadigi zaman olmuyor iste. neonatoloji - yani erken dogan bebekler icin yogun bakim ünitesi. ne kadar iyi calisirlarsa orda bebekler okadar iyi gelisiyor. bu tabi erken gelme risikosu oldugunda cok önemli. bazi hastanelerde 700gr lik bebekleri hasar görmeden yasatiyorlar.
meme verirken ikiz stillkissen leri var, amerikadan gelme yastiklar, ben kullanilmis almistim, 2 ay kullandim tekrar sattim. bebekleri onlarin üzerine yatirip ikisini bir kisa dönem emzirdim. my bries friend den
http://mama-mutter-kind-shop.de/sho...d-Zwillingsstillkissen-blau-weiß.html?pse=coa
fazla emziremedim cünkü bebeklerin gücü yoktu, cok kücük geldikleri icin.
ne güzel karnin fazla yoksa cok kilo almazsin sanirim.
sana sadece tavsiyem hamileligin yarisindan sonra gercekten dikkat et kendine, fazla yorma kendini ayakta durma fazla, cünkü cogu gebeliklerde biliyorsundur rahim acilma riski var, doktorum bana hep demisti rahim acilma riski daha yüksek diye, cünkü iki tane bebek sonucta basinc yapiyor. onlar büyüdükce yerleri tabi daraliyor. o yüzden belirli zamandan sonra fazla yorma kendini derim. bol bol dinlen.

hosgeldin aramiza.......hayir anne olanlar gitmiyor :) ben burda oluyorum ara sira cünkü kopamiyorum burdan :)
firdevs hanim cok cok iyi bir doktor. assitani irem hanim ilgileniyor genelde hastalarla. kendisine email yaz, genelde cabuk dönüyor. ben firdevs hanima gittim. ilk denemde ikizlerime gebe kaldim ve sükür saglikli dünyaya geldiler.
doktorlari tabiiki arastirman gerek. bir kaciyla telefonda görüs, hangisine icin isinirsa oraya git derim. gözü kapali yapilcak bir durum degil benim görüsümce. karar verdikten sonra doktoruna güveniceksin. ondan sonrasi biraz gözü kapali gibi oluyor.....
burda geri sayfalari okursen bir sürü haddinden fazla gercekten bilgi var....bol sanslar...allah yardimcin olsun

hosgeldin aramiza.......hayir anne olanlar gitmiyor :) ben burda oluyorum ara sira cünkü kopamiyorum burdan :)
firdevs hanim cok cok iyi bir doktor. assitani irem hanim ilgileniyor genelde hastalarla. kendisine email yaz, genelde cabuk dönüyor. ben firdevs hanima gittim. ilk denemde ikizlerime gebe kaldim ve sükür saglikli dünyaya geldiler.
doktorlari tabiiki arastirman gerek. bir kaciyla telefonda görüs, hangisine icin isinirsa oraya git derim. gözü kapali yapilcak bir durum degil benim görüsümce. karar verdikten sonra doktoruna güveniceksin. ondan sonrasi biraz gözü kapali gibi oluyor.....
burda geri sayfalari okursen bir sürü haddinden fazla gercekten bilgi var....bol sanslar...allah yardimcin olsun

bana mail adresini gönderebilirmisiniz.. siteden ulaşmaya çalıştım ama dönmediler.. çok teşekkür ederim yazdıkların için.. rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. :)

MERHABA UMUTHEPVARDI
Tekrar mail at bir hatan vardır İREM HANIM kesin döner. Ben cuma attım cumartesi beni aradı tel nonuda yazman lazım...
Firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ederim kesinlikle doğru tercih...Yaşında bize göre uygun eşindede problem yoksa sen bizlere derken (40 yaş) grubuna göre şanşlısın...
Genede araştır sen kendine göre uygun yere git...
teşekkür ederim.. sitenin üzerinde yer alan kısımdan yazmıştım tekrar deneyeceğim.. araştırıyorum ama psikolojik olarak hazır değilim galiba.. bir merkezle görüştüm. afalladım öyle makine gibiler ki... :( yada ben çok hassasım.. yine de çok sağol..

5 gün transfer i :) çok sabirsizim dayanamadım testi de yaptırdım pozitif ff çok şükür Rabbime
Büyük cesaretle yapmissin tebrikler.
silikte olsa eger7 gün önce transferse cok güzel insallah ikiz gebeliktir.
Kacinci gün trasnferi ypaildi 3.günmü? 5.günmü?
darisi diger annelerimize.

Allah ima binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :nazar: Dilerim ki Hayirlisla beni hiç bırakmazlar sağ salim kucağı miza alırız rabbim tüm bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsin bu duyguyu
:emir_bebek:

Desteğinz için hepinize çok teşekkür :)

Back
X