allah ima binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :nazar: Dilerim ki hayirlisla beni hiç bırakmazlar sağ salim kucağı miza alırız rabbim tüm bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsin bu duyguyu
:emir_bebek:

Desteğinz için hepinize çok teşekkür :)

sonuç kaç çıktı???
Tebrikler bu arada...:46::46::46:

Test sonucu pozitif :) biz halen soktayiz daha cok da esim :) tek çift hiç farketmez rabbim Hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağumi almayı nasip etsin diğeri tüm bekleyen arkadaşlarıma :)

ÇOOKKKK SEVİNDİMMM....:46::46:
TEBRİK EDERİMMM....:49::49::49:
Bence şimdiden çizgiyi gördüysen kesin hamilesin hata ikiz çünkü çok erken çıkmış...
Hadi hayırlısı rabbim hepimize yardım eder inşallah...

Teşekkür ederim :)
58.75
Benim test gününe daha vardı aslında biz dayanamadık:)

QUOTE=erfat;34286804]sonuç kaç çıktı???
Tebrikler bu arada...:46::46::46:[/QUOTE]

Teşekkür ederim :)
58.75
Benim test gününe daha vardı aslında biz dayanamadık:)

QUOTE=erfat;34286804]sonuç kaç çıktı???
Tebrikler bu arada...:46::46::46:
[/QUOTE]

İNANMIYACAKSIN
Bu gün sabah kahvaltıda okudum senin pozitifi ben başladım ağlamaya...
Eşime dedimki hazır ol pozitifte olsa negatifte olsa ağlayacağım ben...
Erken olunca ben ikizi olacağını düşünüyorum...
Ama tabiki farketmez sağlıklı, hayırlı evlat olsunda tek çift farketmez mucize bişey bu bizim için canım benim....
:49::49::49: TEBRİKLER :49::49::49:

Allah ima binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :nazar: Dilerim ki Hayirlisla beni hiç bırakmazlar sağ salim kucağı miza alırız rabbim tüm bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsin bu duyguyu
:emir_bebek:

Desteğinz için hepinize çok teşekkür :)

tebrik ederim allah kucagına almayıda nasip eder insallah darısı gün bekleyen arkadaşlara :nazar::nazar:

kızlar merhaba aranıza ve foruma yenş katıldım yıllardır okuyorum ancak yazamıyorum 30 yaşındayım tıbbi yollarla anne olmam imkansız. tedavi bile göremiyorum.. şimdi 4 senedir kendimi hazırladığım yumurta nakli sürecinin içinde boğulurken buldum.. kimseler pek bir şey yazmıyor anne olanlar gidiyor anlaşılan.. benim ne maddi ne manevi gücüm kalmadı umut taciri vahşi doktorlar yüzünden.. sizden tek bir ricam var doktorları araştırmalımıyım yoksa gözümü kapamalımıyım her şeye.. ya nasip deyip yola mı çıkmalıyım.. cevaplarınız çok kıymetli olacak. firdevs hanım için ne dersiniz? mail yazdım dönen olmadı ama :( resmindeki gülüşü çok sıcak gelmişti :(
ilk denemem olacak 2. yi maddi ve manevi kaldıracak şu anda gücüm yok. hele ruhum öyle yorgunki.. ... maddi olarakta uygun olmalı ..off kafamm çok karışık.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.. yardım edin

Firdevs hanım bence iyi bir seçim. Ancak senin mailinin ulaşamadığını düşünüyorum telefon etsen zaten irem hanım gereken herşeyi söyler her konuda aydınlatır seni. Allah yardımcınız olsun :)

Evet canım şimdi doktorum la konuştum oda çoğul dedi :) Rabbim sağlık li şekilde kucağımiza almayi nasip etsin

çok şükür Rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla

İNANMIYACAKSIN
Bu gün sabah kahvaltıda okudum senin pozitifi ben başladım ağlamaya...
Eşime dedimki hazır ol pozitifte olsa negatifte olsa ağlayacağım ben...
Erken olunca ben ikizi olacağını düşünüyorum...
Ama tabiki farketmez sağlıklı, hayırlı evlat olsunda tek çift farketmez mucize bişey bu bizim için canım benim....
:49::49::49: TEBRİKLER :49::49::49:[/QUOTE]

[Teşekkür ederim delal :)
Aminnn aminnnn

QUOTE=DeLaL;34287019]tebrik ederim allah kucagına almayıda nasip eder insallah darısı gün bekleyen arkadaşlara :nazar::nazar:[/QUOTE]

Canim bu kisa zamanda yaptigin test sonucu boyle ciktiysa
Daha onumuzde gunlerin var dahada katlanacaktir tebrik ederim darisi zenan ve erfatin basina sonrada
Yapacaklarin

Teşekkürler canım yaa...
Ben belirti aramıyorum hatta son gün baktıracağım teste...
Ama bende kasık ağrısı feci, bu gün ağrı bacağada vurdu sankim...
Çok aşırı ağrı değil bu ince bir ağrı bu.......
Neyse hayırlısı diyelim artık seninde işin yolunda gider inşallah...
İnşallah hepimzinde pozitif olur sonuçları...

en iysi bencede gününü bekle arkadaşım ya bu kasık ağrısı bunlar bence gebelik belirtisi burda yazan arkadaşların çoğu böyle belirtiler yaşadılar ve olumlu çıktı sendede öyle olacak kesin hamilesin arkadaşım kesin pozitif düşünüyoruz sonuçlarda arka arkaya pozitif olacak inşallah

Kızlar ben de senyoksunya nın mutlu haberi ile gaza geldim sabah productoru kullandım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm umarım bu testler doğru çıkar :)))))))))

Kızlar ben de senyoksunya nın mutlu haberi ile gaza geldim sabah productoru kullandım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm umarım bu testler doğru çıkar :)))))))))

Ay cok sevindim canm bu haber lere acaba bende görüp yazabilirmiyim allahim ne olur hepimize nasip et bu duyguyu bende cok istiyorum hemde korkuyorum

Ay cok sevindim canm bu haber lere acaba bende görüp yazabilirmiyim allahim ne olur hepimize nasip et bu duyguyu bende cok istiyorum hemde korkuyorum

Harikaaaaaaaaa:) gözümüz aydın canım

Bence doğru zenan çok şükür sende kan testi yaptır ki dahada rahatla hadi bakalım sıra erfat ta :) ve tum bekleyenlere

Canim tebrikler haydi hayirlisi insallah sende kan testinde poxitigi gorursun:nazar::nazar:

kızlar tebrik ederim çok sevindim,Rabbim sağlıcakla kucağınıza da aldığınız günleri göstersin,Rabbim benim gibi olmayanlara da nasip etsin.

Back
X