Ay cok sevindim canm bu haber lere acaba bende görüp yazabilirmiyim allahim ne olur hepimize nasip et bu duyguyu bende cok istiyorum hemde korkuyorum

Harikaaaaaaaaa:) gözümüz aydın canım

Bence doğru zenan çok şükür sende kan testi yaptır ki dahada rahatla hadi bakalım sıra erfat ta :) ve tum bekleyenlere

Canim tebrikler haydi hayirlisi insallah sende kan testinde poxitigi gorursun:nazar::nazar:

kızlar tebrik ederim çok sevindim,Rabbim sağlıcakla kucağınıza da aldığınız günleri göstersin,Rabbim benim gibi olmayanlara da nasip etsin.

Canlarım teşekkür ederim :) birazdan gideceğim kan testi yaptırmaya. Hayırlısı inşallah :) evet evet sıradaki Erfat :))) Darısı da eslemsena kardelennur ve tum bekleyenlere olsun inşallah ;)

arkadaşlar merhaba, hepinize bol şans diliyorum, umarım en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz...bende tüp bebek denedim, ancak sonuçlarımız negatif...bu nedenle üzüldük ve yprandik, dr.mla konuştuk, o bize tekrar deneyin yumurtanız var desede ben donasyon yada taşıyıcı annelik düşünüyorum.Benim dr.m gyno-life ismini ve nevin demir ismini verdi.Burda tedavi gören varmı? ne yapmalıyım kafam karışık, bana yardımcı olursanız sevinirim..

Kızlar ben de senyoksunya nın mutlu haberi ile gaza geldim sabah productoru kullandım ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm umarım bu testler doğru çıkar :)))))))))

tebrikler çokk güzel arkaarkaya pozitif haberleri almak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın gözünüz aydın olsun:nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba, hepinize bol şans diliyorum, umarım en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz...bende tüp bebek denedim, ancak sonuçlarımız negatif...bu nedenle üzüldük ve yprandik, dr.mla konuştuk, o bize tekrar deneyin yumurtanız var desede ben donasyon yada taşıyıcı annelik düşünüyorum.Benim dr.m gyno-life ismini ve nevin demir ismini verdi.Burda tedavi gören varmı? ne yapmalıyım kafam karışık, bana yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabs Kyram hosgeldin bahsettigin kisileri bilmiyorum ama sunu biliyorumki evet yolumuz uzun ve yorucu ve bu forumdaki sevgili dostlarin hepsi kendine gore zor sureclerden gecerek buralara geldi .senin yas kac durumun nasil sorun hanginizle alakali bunlarida acikca yazarsan daha iyi olur.sevgiler

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $212d99t.gif
    $212d99t.gif
    77,3 KB · Görüntüleme: 90
Merhabs Kyram hosgeldin bahsettigin kisileri bilmiyorum ama sunu biliyorumki evet yolumuz uzun ve yorucu ve bu forumdaki sevgili dostlarin hepsi kendine gore zor sureclerden gecerek buralara geldi .senin yas kac durumun nasil sorun hanginizle alakali bunlarida acikca yazarsan daha iyi olur.sevgiler

haklısın, biraz kendimden bahsedeyim.42 yaşındayım, 2 kere denemem oldu..2 side negatif,bende miyom var.Ancak dr.um miyomun gebeliği engelecek bi yerde yada durumda olmadığını söyledi.Benden 18 tane yumurta toplandı.Eşimdende operasyonla sprem alındı, onlarda iyi .8 embriyo elde edildi.Ancak bazı embriyolar transfer edilemeden, bozuldu.Bu nedenle sadece 4 embriyo transferi oldu.Vakit kaybetmek istemediğim için yumurta donasyonu , yada taşıyıcı anne düşünüyoruz.Ancak fiyatlar bayağı bi yüksek.allahım herkesin yardımcısı olsun.Ben burdan hep okuyorum, ama kıbrısa hayatımda gitmedim.O yüzdende korkuyorum.

haklısın, biraz kendimden bahsedeyim.42 yaşındayım, 2 kere denemem oldu..2 side negatif,bende miyom var.Ancak dr.um miyomun gebeliği engelecek bi yerde yada durumda olmadığını söyledi.Benden 18 tane yumurta toplandı.Eşimdende operasyonla sprem alındı, onlarda iyi .8 embriyo elde edildi.Ancak bazı embriyolar transfer edilemeden, bozuldu.Bu nedenle sadece 4 embriyo transferi oldu.Vakit kaybetmek istemediğim için yumurta donasyonu , yada taşıyıcı anne düşünüyoruz.Ancak fiyatlar bayağı bi yüksek.allahım herkesin yardımcısı olsun.Ben burdan hep okuyorum, ama kıbrısa hayatımda gitmedim.O yüzdende korkuyorum.

Ben 45 yasindayim 5 tup 1 asilamam oldu ancak 5 Denemede esimdeki varikosel tedavi edildi fakat dna hasari daha yeni tespit efildi ve suan tedavi oluyor bende aslinda yumurta donasyonu yapacaktim ama esimin tedavisi cikinca birkez daha tup deneyip olmazsa donasyon.bunlari sunun icin anlattim sende iyice arastir herseyden emin ol cunku hala yumurta ve sperm var diyorsun gercekten kendini haxir hissettiginde bu karari ver .bendede miyom vardi hep sorun olmaz dendi ama bu seferki doktor ilk is onlari aldi.yspilan hersey gercekten cok pahali onun icin iyice dusunup tercihini yapmalisin.insallah hakkinda en hayirli karari verirsin canim

Iyi akşamlar

Benim bu gün ogleden beri lekelenme m var çok az köyü renkli şimdi ise kırmızı oldu Dr yerleşme oluyor ondan dedi canımı sikmamaya çalışıyorum inşallah Rabbim korur :(

Iyi akşamlar

Benim bu gün ogleden beri lekelenme m var çok az köyü renkli şimdi ise kırmızı oldu Dr yerleşme oluyor ondan dedi canımı sikmamaya çalışıyorum inşallah Rabbim korur :(

sen yoksunya zenann cok tebrik ediyorum baska varmiydi rabbim tamamina erdirsin cifter cifter kucaginiza almayi nasip etsin insallah pek bakamadim sayfalara basim cok agriyor yavas yavas agirlasmayada basladim artik son 2 ay rabbim hepimize yardim etsin

Teşekkürler waltkrayburg insallah rabbim bizlere de nasip etsin.
Maşallah az kalmış sağlıklı sıhhatli rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

QUOTE=waltkrayburg;34302405]sen yoksunya zenann cok tebrik ediyorum baska varmiydi rabbim tamamina erdirsin cifter cifter kucaginiza almayi nasip etsin insallah pek bakamadim sayfalara basim cok agriyor yavas yavas agirlasmayada basladim artik son 2 ay rabbim hepimize yardim etsin[/QUOTE]

Iyi akşamlar

Canini sikma dr dedigi gibidir ama yinede progestan igne yada fridevs sana ne onerdi lekelenme yada kanama gibi
Durumda kalirsan kullanabilecegin ilac vs
Bende oyle oldugunda 10 gun dinlendim bol sivi sadece wc kalk dendi hastane 5 gun kaldim sonra gecti allahin izniyle
Sende aklina kotu seyler getirme insallah olmayacak bisey icini rahat tut

tebrikler çokk güzel arkaarkaya pozitif haberleri almak allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın gözünüz aydın olsun:nazar::nazar:

Tebrik ederim arkadasim cok mutlu oldum valla erfat eminim seninkide pozitif olacak

sen yoksunya zenann cok tebrik ediyorum baska varmiydi rabbim tamamina erdirsin cifter cifter kucaginiza almayi nasip etsin insallah pek bakamadim sayfalara basim cok agriyor yavas yavas agirlasmayada basladim artik son 2 ay rabbim hepimize yardim etsin

Gerçek samimi içten destekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün :)

Iyi akşamlar

Canım kendisine yer yapıyor minnak tavşan. Rabbim korusun cimcime seni seviyor korkma bırakmayacak seni :)

Drum Şevket bey ben can beyle iletişimdeyom korkma dedi dinlenir dedi sadece ama ben tedirgin im
busebebtenmi hastanede yattın inşallah Rabbim korur insaalla h

Canini sikma dr dedigi gibidir ama yinede progestan igne yada fridevs sana ne onerdi lekelenme yada kanama gibi
Durumda kalirsan kullanabilecegin ilac vs
Bende oyle oldugunda 10 gun dinlendim bol sivi sadece wc kalk dendi hastane 5 gun kaldim sonra gecti allahin izniyle
Sende aklina kotu seyler getirme insallah olmayacak bisey icini rahat tut

Kardelennur Teşekkürler rabbim tamamina erdir
Inşallah Rabbim sana ve tum bekleyen arkadaşlara da nasip etsin tez zamanda inşallah Aminnn. ...

QUOTE=kardelennur;34294366]kızlar tebrik ederim çok sevindim,Rabbim sağlıcakla kucağınıza da aldığınız günleri göstersin,Rabbim benim gibi olmayanlara da nasip etsin.[/QUOTE]

Back
X