Tebrikler eslemsena. Sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah.
Breeze merhaba senden haber almak güzeldi ne güzel çok yol aldın mutlu son çok yakın sağlıkla kucağına almanı dilerim
Dualarımız sizinle.
Hamişlerimiz sizin dualarınız kabul olurmuş biz bekleyenleri hiç unutmayın doğumda isimlerimizi son ana kadar tekrarlayın

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar

Bir süredir formu takip etmekteyim.Nihayet bu akşam üye oldum.Donasyon konusunda kararımı verdim sayılır fakat merkez konusunda net değilim.Dünya tüp bebek ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar :) Benim tecrübem yok ancak eşimden dolayı donasyon konusunda Kıbrıs Magusa'yı duydum (http://www.kibrismagusatupbebek.com/)...
En azından konuşmakta yarar var diye düşünüyorum:26:

Son düzenleme:
tebrikler sağlıkla gelsin ikizler .....Eki Görüntüle 1035475 Eki Görüntüle 1035476 Eki Görüntüle 1035477 Eki Görüntüle 1035478 $212d99t.gif Eki Görüntüle 1035481

Tebrikler eslemsena. Sağlıkla sıhhatle devam eder inşallah.
Breeze merhaba senden haber almak güzeldi ne güzel çok yol aldın mutlu son çok yakın sağlıkla kucağına almanı dilerim
Dualarımız sizinle.
Hamişlerimiz sizin dualarınız kabul olurmuş biz bekleyenleri hiç unutmayın doğumda isimlerimizi son ana kadar tekrarlayın

İnşallah canm devam eder sonuna kadar insallah sirada da sen varsın

Arkadaşlar merhaba, konuyu çok bilmiyorum ama ben gönüllü olarak yumurtamı bağışlayamıyor muyum? Her ay bir tane yumurtluyoruz zaten, yumurta problemi olana veremiyor muyuz o eşinin spermi ile döllesin ve kendisine transfer edilsin? Bununda mı sonu hapis yani???

Ben konulara sonradan dahil oluyorum cok yorucu gunler geciriyorum fransiz kaliyoruz korkma artik onlar seni birakmazlar bende kanamali bi hamilelik gecirdim bak simdi yaramazlarin pesinden kosturuyorum allah sanada diger arkadaslarada nasip etsin bu gunleri

Iyi akşamlar arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler dualarinizi eksik etmediniz
Biz çok iyiz çok şükür Rabbime çıktım hastaneden bugün tekrar gördük minicik kalpleri dinledik :) çok çok güzel birsey bundan sonrada inşallah hersey yolunda gider allahimin izniyle mide bulantısı fena 3 gündür rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Eslemsena senide çok tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin :)

Iyi akşamlar arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler dualarinizi eksik etmediniz
Biz çok iyiz çok şükür Rabbime çıktım hastaneden bugün tekrar gördük minicik kalpleri dinledik :) çok çok güzel birsey bundan sonrada inşallah hersey yolunda gider allahimin izniyle mide bulantısı fena 3 gündür rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Eslemsena senide çok tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin :)

Saol canım ne güzel herşey yolunda senin darısı benm basima bende insallah kese ve kalp atimlarini gorurum dua et canm
8. Gun 72 olan degerim 10. Gun 152 olmuş

Umut hep var01 ben burayida okumaya calisiyorum ama pek anlamiyorum daha cok tecrubesizim ondan yumurta nakli nasil oluyo yani yumurta nasil aliniyo bilgin varsa paylasirsan sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya he çok sevindimmm.Nasıl mutlu oldum anlstamamm.rabbim tamamına erdirsim.artık evli mutlu çoçuklusun..tadını çıkar tekrar tebrik ediyorummm

Çok teşekkür ederim canım inşallah allahım tamamina erdirir evli mutlu cocuklu oluruz :) aminnn:)
Senin prenseslerin nasl bide canm hatirladigim kadariyla 8. Gun yaptirmistin birde daha sonra hangi günler de kac kez yaptirdin degerlerin kac çıkmış ti

Çok teşekkür ederim canım inşallah allahım tamamina erdirir evli mutlu cocuklu oluruz :) aminnn:)
Senin prenseslerin nasl bide canm hatirladigim kadariyla 8. Gun yaptirmistin birde daha sonra hangi günler de kac kez yaptirdin degerlerin kac çıkmış ti
Benim değerim yüz küsürdü tam hatırlayamadım.iki gün sonra değerinin ikiye katlaması gerekiyor.değerin çok iyi sekiz gün olmasına rağmen..benim sekizinci gün yüz küsürdü vee üçüzdü..seninde ikiz olabilirr...:)))

Benim değerim yüz küsürdü tam hatırlayamadım.iki gün sonra değerinin ikiye katlaması gerekiyor.değerin çok iyi sekiz gün olmasına rağmen..benim sekizinci gün yüz küsürdü vee üçüzdü..seninde ikiz olabilirr...:)))

Anladım canm farketmez 1-2 olsunda. 10. Gun 152 çıktı 2 ye katlamis çok şükür.
Kan tahlili ni takip etmek için kac kez yaptirnistin sen canm

Umut hep var01 ben burayida okumaya calisiyorum ama pek anlamiyorum daha cok tecrubesizim ondan yumurta nakli nasil oluyo yani yumurta nasil aliniyo bilgin varsa paylasirsan sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hoşgeldin şimdi yumurta naklinde genelde kıbrıs tercih ediliyor. merkezlerle görüşüp tercih yapabilirsin. ben firdevs hanımda karar kıldım .. 21-25 yaş arası genelde öğrenci genç bayanlardan alınıyor foliküller ... sen verici ile tanışmıyorsun onlar senden bilgilerini istiyor ve sana uygun verici seçiliyor. kıbrısa gidiyorsun eşin sperm veriyor döllenen embriyolar 4 gün sonra gibi rahmine yerleştiriliyor ve geri sayım başlıyor aynen tüp bebek gibi. süreç aynı işliyor sadece folikül başkasından alınıyor ve biz kesinlikle bilmyoruz ki bence doğrusu bu.. eğer merak ettiklerin varsa sor buradaki kızlar mutlaka yardımcı olur ben burada olmasamda.. ama ben de sana bildiğim kadarıyla yardım ederim. ben de ilk kez deneyeceğim. Rabbim yardımcımız olsunnn

Back
X