Merhaba arkadaşlar. Ben 22 martta HİTe yumurta donasyonu yaptırdım.

Dün estradiol 232, progesteron 15,76 çıktı. progesteron biraz düşük sanırım canım sıkıldı.

Bir de hiç bir şey hissetmiyorum belirti olarak.

Kasık ağrısı falan da yok.

Tutmadı mı acaba :14:

Dün estradiol 232, progesteron 15,76 çıktı. progesteron biraz düşük sanırım canım sıkıldı.

Kızlar nolur iyi yada kötü biey söyleyin moralim çok bozuldu

bir de rahim içi yumuşacık neden olabilir bir fikriniz var mı?

arkadaslar merhaba.ben 40 yasindayim iki kere normal hamilelik gecirdim ikisinide kaybettim.sonra iki kere tup oda olmadi yumurta rezervim az.doktor donör onerdi.ama ben hazmedemiyorum birturlu bana fikir verebilirmisiniz.

arkadaslar merhaba.ben 40 yasindayim iki kere normal hamilelik gecirdim ikisinide kaybettim.sonra iki kere tup oda olmadi yumurta rezervim az.doktor donör onerdi.ama ben hazmedemiyorum birturlu bana fikir verebilirmisiniz.

Hamileliğinizin sonlanma sebepleri neler?

Yumurta rezervi için AMH testi yapılıyor yaptırmış mıydınız?

Bir de hazmedemediğiniz şeyin ne olduğunu yazarsanız belki bir fikir verebiliriz.

Merhabalar,epey direndim kararsızda kaldım.ama sonunda yumurta donasyona karar verdim ve burdaki olumlu yorumlarıda dikkate alarak hiti tercih ettim.merkeze gittik ve eşim sperm verdi.benim rahim filmim çekildi hit dr tarafından.sorun yok şeklinde değerlendirildi.ancak rahim duvarım 6mm olddam ince górüldü.5 gün sonra cgloprogniva ile adet olacam ve drmin verdigi ilaçları kullanacam 15 gün.eğer rahim duvarı kalınlaşırsa kıbrısta 1 gün kalınlık olmazsa radyoterapi için 5 gün kalacam.arkadaşlar ben çok umutluyum ama korkularımda yok değil.yorumlarınızı tecrübelerimizi bekliyorum.Allahtan hayırlısı...

Acaba kullanılan ilaçlar ile rahim kalınlaşıyormu?ayrıca 1 kaç gündür sabah akşam nar suyu içmeye başladım,inşallah çabalarımız sonuç verir.

Tutmadı mı acaba :14:[/QUOTE]

Bence olumlu düşünün inşallah sonuç hayırlısı ile pozitif olur:)

ilk hamileligimde kalbi durdu 12 hft.ti.ikincisi bos gebelik. iki tup denememizde ikisindede yumurta ve sperm biraraya geldikden sonra bolunme olmadi.zaten ikisindede bir yumurta alinmisti.ilginize tesekkurler.

Herkese merhabalar,

Herseyden once hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum Rabbim tamamina erdirsin...amin!:49::nazar::emir_bebek:

Benim gibi de beklemektke olanlara sabir ve insallah guzel haberler ve hayirli hamilelikler nasip etsin!:49::49::2:

Anatolia, bende senin gibi 22 mart'a HIT'de transfer oldum ve beklemekteyim. Senin hemsiren kim? arkadasim hic bir belirte felan arama...bu senin kacinci denemen? IVF felan yaptinmi daha once? bu bizim ilk denememiz HIt'e insallah pozitif aliriz....
Biliyorum bekleyis zamani cok zor oluyor ama...yinede olumlu dusunmek gerek...ne dusunursen onu kendine cekersin...karamsar olmayalim...ve insallah persembe gunu ++++++ sonuclar aliriz.

herkese guzel bir hafta sonu
Selam ve sevgiler:54::54:

Acaba kullanılan ilaçlar ile rahim kalınlaşıyormu?ayrıca 1 kaç gündür sabah akşam nar suyu içmeye başladım,inşallah çabalarımız sonuç verir.[/QUO

Benim de rahim kalınlığım istenen biraz altındaydı. Climeara diye bir bant kullandım ve rahmim kalınlaştı.

Forumda nar suyunu da duydum ama ben denemedim.

Rahimi kalınlaştırmak için bir yolunu bulacaklardır.

Sanırım transfer sonrası da bazı ilaçlar kullanılıyor.

Bana verdikleri kağıtta benim kullanmadığım ilaçlar da yazıyordu.

Rabbim umudumuzu sevince dönüştürür inşallah :49:

Herkese merhabalar,

Herseyden once hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum Rabbim tamamina erdirsin...amin!:49::nazar::emir_bebek:

Benim gibi de beklemektke olanlara sabir ve insallah guzel haberler ve hayirli hamilelikler nasip etsin!:49::49::2:

Anatolia, bende senin gibi 22 mart'a HIT'de transfer oldum ve beklemekteyim. Senin hemsiren kim? arkadasim hic bir belirte felan arama...bu senin kacinci denemen? IVF felan yaptinmi daha once? bu bizim ilk denememiz HIt'e insallah pozitif aliriz....
Biliyorum bekleyis zamani cok zor oluyor ama...yinede olumlu dusunmek gerek...ne dusunursen onu kendine cekersin...karamsar olmayalim...ve insallah persembe gunu ++++++ sonuclar aliriz.

herkese guzel bir hafta sonu
Selam ve sevgiler:54::54:

Ay çok sevindim. İnşallah güzel haberleri birlikte alırız :49:

Benim hemşirem Gülsen hanımdı.

Bu benim ilk denemem.

IVF kendi yumurtanla tüp bebek denemsi mi? eğer öyleyse 2 kere yaptırdım ama sonuç alamadım.

Ben daha doğrusu eşim kanıma girdi gebelik testi yap diye idrardan :17:

2.çizgi ilk başta çıkmadı ama sonra tekrr baktığımda beli belirsiz vardı ve benim hiç bir gebelik testimde 2. çizgi çıkmazdı

İnsan umutlanıyor işte.

evet amh testi yapildi cok dusuk cikti.hazmedemedigim sey, baskasinin yumurtasinin esimin spermiyle dollenecek olmasi

Böyle düşünmeyin bence. Sonuçta her şeyde vardır bir hayır.

Belki sizin yumurtanızdan olacak çocuk hayırlı olmayacaktır???

Bu belki başarısızlık gibi gelebilir yumurta donasyonu yaptıran bizler için.

Ama Rabbim böyle bir imkan çıkarmış karşımıza. Belki hayırlısı budur.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler,inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz,sevgiler:)

Ay çok sevindim. İnşallah güzel haberleri birlikte alırız :49:

Benim hemşirem Gülsen hanımdı.

Bu benim ilk denemem.

IVF kendi yumurtanla tüp bebek denemsi mi? eğer öyleyse 2 kere yaptırdım ama sonuç alamadım.

Ben daha doğrusu eşim kanıma girdi gebelik testi yap diye idrardan :17:

2.çizgi ilk başta çıkmadı ama sonra tekrr baktığımda beli belirsiz vardı ve benim hiç bir gebelik testimde 2. çizgi çıkmazdı

İnsan umutlanıyor işte.

Merhaba ne guzel hemen cevap yazmissin,:3:

Benimde ilk denemem, daha once 3 IVF yaptirdim ve bizde sonuc alamadik, ayni zamandada baya bir yiprandik maddi ve manevi..ben kendimi cok zor toparlayabildim..

Ayyyy canim ne zaman yaptin idrar testini? 2 cizgi ciktiysa guzel haberler...dun bende yaptim ama hic bir sey yok bende...hemde biraz erken ancak pazartesi gibi belli belisiz olur...:46::46::46:

bende pihtilasma var ve Clexan ignelerim var...cok zorlaniyorum IVF'lerde zorlanmistim her yerim morardi...sanadami verdiler?
Senin estrofem ve progestani yukseltilermi? bende alerji olustu yuzlerim domur domur....

Boyle uzaktan biraz zor oluyor.....

Merhaba ne guzel hemen cevap yazmissin,:3:

Benimde ilk denemem, daha once 3 IVF yaptirdim ve bizde sonuc alamadik, ayni zamandada baya bir yiprandik maddi ve manevi..ben kendimi cok zor toparlayabildim..

Ayyyy canim ne zaman yaptin idrar testini? 2 cizgi ciktiysa guzel haberler...dun bende yaptim ama hic bir sey yok bende...hemde biraz erken ancak pazartesi gibi belli belisiz olur...:46::46::46:

bende pihtilasma var ve Clexan ignelerim var...cok zorlaniyorum IVF'lerde zorlanmistim her yerim morardi...sanadami verdiler?
Senin estrofem ve progestani yukseltilermi? bende alerji olustu yuzlerim domur domur....

Boyle uzaktan biraz zor oluyor.....

Malesef maddi manevi çok yıpratıyor insanı bebek işi :(

Bu sabah yaptım testi. 2.çizgi çıktı ama baya sonra çıktı.

gene de pazartesiyi bekliycem dediğin gibi pazartesi daha net belli olur belki.

Yok canım bana iğne vermediler. ama estrofem 5 tane progesteron 4 tane oldu :(

Ben vajinadan 3 progesteronu zor sokarken 4 e çıktı yaw canım çıkıyor valla progesteronu kullanırken :9:

Benim ilk başta popişte kızarmalar olmuştu ama şimdi yok geçti. Hiç bir şeyde yapmadım aslında ama geçti :26:

Sen saat kaçta yaptırdın donasyonu acaba merkezde karşılaştık mı ki .Bana 14 gibi yapıldı donasyon.

Merhaba Hakutayn,

Ben seni cok iyi anliyorum bende ayni dusuncelerden gectim....esim cabucak kabullendi ve hep senin kaninla beselenecek, sen buyuteceksin..vs...dedi ama ben biraz dusunup bunun etik olarak ne kadar dogru olup olmadigini inceledim....ama sonunda kabullendim ve 22 mart'a 3 tane 5 gun embrio transfer edildi ve su an beklemekteyim.

Tek yapacagin sey kendine biraz zaman taniman...fazla aceleye getirme...ben tam 1 sene dusundum ondan sonra HIT ile gorustuk ve tekrar
6 ay daha bunun uzerine ve hazir oldugumda basvurduk.

Canim senin icin pozitifin hamile kalabilmem, belki pihtilasma varsende dusuk yaptigina gore veya kromosomlarla birsey..bence yasinda iyi fazla zaman kaybetme...cunku oyle cabuk geciyorku birde bakmissinki yillar gecmis...biz tam koskoca 5 yildan beri ugrasiyoruz tam bir ev parasi harcandi...en kizdigimda Dr'larin kisiye ozel bir tedavi yapmamasi..o kadar buyuk miktar paralari aliyorlar ama...hic bir ozel bir tedavi yok! Bu isi business haline getirmisler.....

Sen bir kac yerle on gorusme yap interneten veya telefon ile...ve icine nersi sinirsa oraya git.

Hakinda hayirlisi arkadasim

KIB

Sevgiler

Malesef maddi manevi çok yıpratıyor insanı bebek işi :(

Bu sabah yaptım testi. 2.çizgi çıktı ama baya sonra çıktı.

gene de pazartesiyi bekliycem dediğin gibi pazartesi daha net belli olur belki.

Yok canım bana iğne vermediler. ama estrofem 5 tane progesteron 4 tane oldu :(

Ben vajinadan 3 progesteronu zor sokarken 4 e çıktı yaw canım çıkıyor valla progesteronu kullanırken :9:

Benim ilk başta popişte kızarmalar olmuştu ama şimdi yok geçti. Hiç bir şeyde yapmadım aslında ama geçti :26:

Sen saat kaçta yaptırdın donasyonu acaba merkezde karşılaştık mı ki .Bana 14 gibi yapıldı donasyon.

Canim Anatoli:8: sanslisin sen, ben bu igneleri 9 ay ve dogumdan sonraya kadar kullanacim:15:

benimde estrofem 5 ve progestan 4....benimde nasil zorlandigimi bir bilsen.... ben hem Climara da kullaniyorum rahim biraz ince idi oda biraz kasinti yapiyor..

Transferi ilk ben oldum galiba 12:.00 tam bir saat bekledik saat 11 de orada olduk ama biraz gecikme oldu bizden once OPU lar varmis ve ayni zamanda gorusmeleri vardi...nasil hepsine yetisiyor anlamis degilim:27:

Fizio aldinmi Meltem Hnm ile? orada gorusmuz olabiliriz... bu arada yasin kac ben 43...halen inaniyorum ki kendi yumoslarimla olur ancak dogru tedavi yapilmasi gerek....

kendine iyi bak , sevgilerimle:54:

Ne demek canım eğer varsa başka sormak istediğin şeyler her zaman sorabilirsin.

Bizi bizden başka kim anlar değil mi?

İnşallah senden de güzel haberler alacağız arkadaşım :16:[/QUOTE]

Amin inşallah isteyen herkes için güzel sonuçlar duyalım,
sağolun,
,kib iyi hafta sonları:)

Back
X