Merhabalar,epey direndim kararsızda kaldım.ama sonunda yumurta donasyona karar verdim ve burdaki olumlu yorumlarıda dikkate alarak hiti tercih ettim.merkeze gittik ve eşim sperm verdi.benim rahim filmim çekildi hit dr tarafından.sorun yok şeklinde değerlendirildi.ancak rahim duvarım 6mm olddam ince górüldü.5 gün sonra cgloprogniva ile adet olacam ve drmin verdigi ilaçları kullanacam 15 gün.eğer rahim duvarı kalınlaşırsa kıbrısta 1 gün kalınlık olmazsa radyoterapi için 5 gün kalacam.arkadaşlar ben çok umutluyum ama korkularımda yok değil.yorumlarınızı tecrübelerimizi bekliyorum.Allahtan hayırlısı...
Merhaba Umudumvaar,
Canim ancak bizler anlariz birbirilerimizi..oyle zor bir surecten geciyoruz ki kerseyi goze alaraktan...herseyden bir meded umuyoruz, her an umut dolu yasiyoruz....vede boyle olmasi gerekiyor.

hepimiz onceleri boyle bir surecten gectik.....
Benimde rahmim biraz ince cikti daha onceki IVFlerimde 8mm felan idi... sana verilen Climara veya benzeri bantlari kulan, estrofemde verdilerse onlarida kulan ve insallah yardimi olur.
Bilgine, Fizio kalinlastirmiyor ancak rahim ici kan dolasimini artiriyor....baya bir derinlere iniyor...herhalde sanada 3 seans yazilmistir.

Korkular ve tereddutler her zaman var cunku bu 100% olmayan bir is...cok faktore bagli olan bir durum....benim icin hamile kalabilmek en kolay ve en zor seydir........
Ama sen Kibrisa gittiginde tatile gidiyormusun gibi yap biz oyle yaptik, guzel hava sahilde gec bol bol...birde IVF gibi insani o kadar yipratmayan bir surec.....tadini cikart ve insallah hersey gonlunce olur
Sevgilerimle