Merhabalar,epey direndim kararsızda kaldım.ama sonunda yumurta donasyona karar verdim ve burdaki olumlu yorumlarıda dikkate alarak hiti tercih ettim.merkeze gittik ve eşim sperm verdi.benim rahim filmim çekildi hit dr tarafından.sorun yok şeklinde değerlendirildi.ancak rahim duvarım 6mm olddam ince górüldü.5 gün sonra cgloprogniva ile adet olacam ve drmin verdigi ilaçları kullanacam 15 gün.eğer rahim duvarı kalınlaşırsa kıbrısta 1 gün kalınlık olmazsa radyoterapi için 5 gün kalacam.arkadaşlar ben çok umutluyum ama korkularımda yok değil.yorumlarınızı tecrübelerimizi bekliyorum.Allahtan hayırlısı...

Merhaba Umudumvaar,

Canim ancak bizler anlariz birbirilerimizi..oyle zor bir surecten geciyoruz ki kerseyi goze alaraktan...herseyden bir meded umuyoruz, her an umut dolu yasiyoruz....vede boyle olmasi gerekiyor.:1:

hepimiz onceleri boyle bir surecten gectik.....
Benimde rahmim biraz ince cikti daha onceki IVFlerimde 8mm felan idi... sana verilen Climara veya benzeri bantlari kulan, estrofemde verdilerse onlarida kulan ve insallah yardimi olur.
Bilgine, Fizio kalinlastirmiyor ancak rahim ici kan dolasimini artiriyor....baya bir derinlere iniyor...herhalde sanada 3 seans yazilmistir.:15:

Korkular ve tereddutler her zaman var cunku bu 100% olmayan bir is...cok faktore bagli olan bir durum....benim icin hamile kalabilmek en kolay ve en zor seydir........
Ama sen Kibrisa gittiginde tatile gidiyormusun gibi yap biz oyle yaptik, guzel hava sahilde gec bol bol...birde IVF gibi insani o kadar yipratmayan bir surec.....tadini cikart ve insallah hersey gonlunce olur

Sevgilerimle:54:

Canim Anatoli:8: sanslisin sen, ben bu igneleri 9 ay ve dogumdan sonraya kadar kullanacim:15:

benimde estrofem 5 ve progestan 4....benimde nasil zorlandigimi bir bilsen.... ben hem Climara da kullaniyorum rahim biraz ince idi oda biraz kasinti yapiyor..

Transferi ilk ben oldum galiba 12:.00 tam bir saat bekledik saat 11 de orada olduk ama biraz gecikme oldu bizden once OPU lar varmis ve ayni zamanda gorusmeleri vardi...nasil hepsine yetisiyor anlamis degilim:27:

Fizio aldinmi Meltem Hnm ile? orada gorusmuz olabiliriz... bu arada yasin kac ben 43...halen inaniyorum ki kendi yumoslarimla olur ancak dogru tedavi yapilmasi gerek....

kendine iyi bak , sevgilerimle:54:

Canım biz nelere göğüs gerdik bebiş için. 9 ay iğne dediğin de nedir ki diyecek durumlara geldik .

Ben de climara kullanıyorum. Hatta transferden önce başladım kullanmaya. Transferden sonra 2 ye çıkardılar.

Bizim transfer 11 de olacaktı ama biz uçağı kaçırdık :9:

Son hasta bendim sanırım. HİT berbat görünüyordu. 9 saattir op yapıyorum dedi. E para kazanmak kolay değil işte.

Ben fizio falan almadım. Hatta ne olduğu konusunda bile fikrim yoktu.

Ben 32 yaşındayım canım. Ben de inanıyorum kendi yumoşlarımızla doğru tedaviyle anne olabileceğimize.

Ama yanlış doktor ve tedaviler sayesinde maalesef mümkün olmadı.

Belki bu bebiş olunca rahat bırakırız kendimizi de Rabbim bir bebiş daha nasip eder.

Ne demek canım eğer varsa başka sormak istediğin şeyler her zaman sorabilirsin.

Bizi bizden başka kim anlar değil mi?

İnşallah senden de güzel haberler alacağız arkadaşım :16:

Amin inşallah isteyen herkes için güzel sonuçlar duyalım,
sağolun,
,kib iyi hafta sonları:)[/QUOTE]

Rabbim anne olmak isteyen uzun süredir bu yolda uğraşan biz ve bizim gibilerin rahmini ve kollarını boş koymasın inşallah

Sana da iyi hafta sonları canım :16:

sevgili mummytobe beni anladıgın ve bilgi verdigin icin cok tesrkkur ederim.insallah hayirlisiyla bebegini kucagina almak nasip etsin Allah.
Pıhtılasma sorunu degil kromozomlarla alakali dusuklerim.Ben uc senelik evliyim ve uc senedir isim vermek burda dogrumu bilmiyorum,kısaltma seklinde yazayim acb.hst.prof.dr blnt.trs a gidiyorum.ondan cok memnunum.onlarin anlasmali yeri varmis oraya gonderiyorlarmis.
Esim onceleri istememisti ama simdi hayir demiyor donasyona.oda bana sizin esiniz gibi senin kanindan olacak sen buyuteceksin istedigin gibi diyor.hakli ama iste gelgelelim ben sindirmekte zorlaniyorum.Ama biraz daha dusunecegim.
sizinle konusmak iyi geldi tesekkur ederim.kimseyede konuyu acamadigim icin duygularimi kimseyle paylasamiyordum.cok tesekkur ederim.Allah hepimize hakkimizda hayirlisini versin insallah.

Merhaba Umudumvaar,

Canim ancak bizler anlariz birbirilerimizi..oyle zor bir surecten geciyoruz ki kerseyi goze alaraktan...herseyden bir meded umuyoruz, her an umut dolu yasiyoruz....vede boyle olmasi gerekiyor.:1:

hepimiz onceleri boyle bir surecten gectik.....
Benimde rahmim biraz ince cikti daha onceki IVFlerimde 8mm felan idi... sana verilen Climara veya benzeri bantlari kulan, estrofemde verdilerse onlarida kulan ve insallah yardimi olur.
Bilgine, Fizio kalinlastirmiyor ancak rahim ici kan dolasimini artiriyor....baya bir derinlere iniyor...herhalde sanada 3 seans yazilmistir.:15:

Korkular ve tereddutler her zaman var cunku bu 100% olmayan bir is...cok faktore bagli olan bir durum....benim icin hamile kalabilmek en kolay ve en zor seydir........
Ama sen Kibrisa gittiginde tatile gidiyormusun gibi yap biz oyle yaptik, guzel hava sahilde gec bol bol...birde IVF gibi insani o kadar yipratmayan bir surec.....tadini cikart ve insallah hersey gonlunce olur

Sevgilerimle:54:

Merhaba mummytobe,
Verdiğin bilgiler için sağol,
Evet ilaçları kullanınca sonucu góreceğiz,
Dr kalınlaşma olursa 1gün için gelirsin demişti,
İnşallah gerek kalmaz 5 güne,
İstediği tahlilleri de haftaya yaptıracağįz,
Daha donörüde seçemedik,
Ama ekibe güveniyorum,
Dediğiniz gibi doğru dr ile bizim yumoşlardanda olurdu,
Ama nasip böyle sağlıklı ve doğru yol bu ise zatende olacağına varıyor.
Elimizden gelende yapıldı son umut bu yöntem derim ben,
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Sevgilerimle:)

Merhaba mummytobe,
Verdiğin bilgiler için sağol,
Evet ilaçları kullanınca sonucu góreceğiz,
Dr kalınlaşma olursa 1gün için gelirsin demişti,
İnşallah gerek kalmaz 5 güne,
İstediği tahlilleri de haftaya yaptıracağįz,
Daha donörüde seçemedik,
Ama ekibe güveniyorum,
Dediğiniz gibi doğru dr ile bizim yumoşlardanda olurdu,
Ama nasip böyle sağlıklı ve doğru yol bu ise zatende olacağına varıyor.
Elimizden gelende yapıldı son umut bu yöntem derim ben,
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kalınlaşma olur Allah'ın izniyle canım.

Benim 6mm di mesela. Climara kullandım, Transfer sırasında hemşire rahmin çok iyi demişti.

Rahim kalınlaştırılabiliyor demek ki.

Sen hangi doktorda görüyorsun tedaviyi?

Tedaviye başladığında biz yanında olacağız inşallah.

Kalınlaşma olur Allah'ın izniyle canım.

Benim 6mm di mesela. Climara kullandım, Transfer sırasında hemşire rahmin çok iyi demişti.

Rahim kalınlaştırılabiliyor demek ki.

Sen hangi doktorda görüyorsun tedaviyi?

Tedaviye başladığında biz yanında olacağız inşallah.
Sevgili Anatolya,
Ben Halil İbrahim Tekin dryi tercih ettim.
Estrofen 1 tablet içeceğim kalınlaşma olsun diye.
Yanımda olmanıza çook sevindim.
İnşallah herşey gönlümüzce olur.

Hepinizin tedavisi hayırlı olsun Rabbim gönlünūze göre versin. Senyoksunya ve Eslemsena nasılsınız.neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? Înanmayacaksınız ama ben daha doktora gitmedim :))) pazartesi gideceğiz. Benim mide bulantım çok feci sabah öğlen akşam sūrekli bir bulantı. Çubuk kraker peynirle besleniyorum. Sizler neler yaptınız?

Ahhh canım hicmi merak etmiyorsun :) ben olsam catlardum :)
Offf mide bulantısı allah yardımcımız olsun ben yine hastanedeydim geçen gece çıkartmaktan ayakta duramıyordum şimdi ıyim çok şükür arada oluyor kusma Olmasın da :) şimdi hersey yolunda insalkah da hep yolunda gider hayırlısıyla

Hepinizin tedavisi hayırlı olsun Rabbim gönlünūze göre versin. Senyoksunya ve Eslemsena nasılsınız.neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? Înanmayacaksınız ama ben daha doktora gitmedim :))) pazartesi gideceğiz. Benim mide bulantım çok feci sabah öğlen akşam sūrekli bir bulantı. Çubuk kraker peynirle besleniyorum. Sizler neler yaptınız?

Canm bende son test yaptirdim dun 13.gun 500 çıktı doktorm da arytis iyi 1hhafta sonra gel ultrasonla bakalm dedi bir hafta nasıl geccek acaba her sey yolunda gircekmi diye meraktan korkudan oluyorum sen nasıl doktora gitmeden duruyosn :)))
Insallh benmde her şey yolunda gider hala çok korkuyorum

İyi akşamlar,
Darısı bizlerin başınaa,Allahım tamamına erdirsin,sevgilerimle:)

Canm bende son test yaptirdim dun 13.gun 500 çıktı doktorm da arytis iyi 1hhafta sonra gel ultrasonla bakalm dedi bir hafta nasıl geccek acaba her sey yolunda gircekmi diye meraktan korkudan oluyorum sen nasıl doktora gitmeden duruyosn :)))
Insallh benmde her şey yolunda gider hala çok korkuyorum

Ahhh canım hicmi merak etmiyorsun :) ben olsam catlardum :)
Offf mide bulantısı allah yardımcımız olsun ben yine hastanedeydim geçen gece çıkartmaktan ayakta duramıyordum şimdi ıyim çok şükür arada oluyor kusma Olmasın da :) şimdi hersey yolunda insalkah da hep yolunda gider hayırlısıyla

Hadi bakalım maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşallah :)

Sevgili Anatolya,
Ben Halil İbrahim Tekin dryi tercih ettim.
Estrofen 1 tablet içeceğim kalınlaşma olsun diye.
Yanımda olmanıza çook sevindim.
İnşallah herşey gönlümüzce olur.

Canım, benim doktorum da Halil İbrahim Tekin.

Estrofemi az içiyorsun ben 2 tane ile başlamıştım.

Demek ki rahim kalınlığın fena değil.

Peki yaptırmanı istediği testler var mı?

Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim isteyip dileyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

Sanırım hamilesin hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah.

Canım, benim doktorum da Halil İbrahim Tekin.

Estrofemi az içiyorsun ben 2 tane ile başlamıştım.

Demek ki rahim kalınlığın fena değil.

Peki yaptırmanı istediği testler var mı?

Canım,
Benim yaptırmam gereken tahliller:tsh,s-t4,s-t3,hıv 1+2 ab,hbs Ag,hcv,anti Tpo
Eşimin tahlilleri ise,hıv,hbsag,hcv
İlaçlarda progesteron 1000 mg 3 tane,menodoks 5 gün,prednol 16 mg,elevit,corasprin,estrofen
İlginize teşekkürler,bakalım hayırlısı.

Back
X