Slm Peaces,

gecmis olsun. bende iki defa kürtaj olmak zorunda kaldim. Laraxin dedigi gibi keske ilacla olsaydik. Bendede 60 gün sürdü. Ilac kullanmaya basladiktan 4 gün sonra cok asiri bir kanama geldi, ve adet oldum. Benim sürekli siyah kan gibi akintim oluyor. Ikinci adetimide oldum. Simdi dogum kontrol hapina basladim. Kismetse mayis sonu kibrisi düsünüyorum. Bende kürtajdan dolayi korkuyorum, ya bir hasar kaldi mi diye. Burdaki doktorum histeroskopi yapmadi. Birdaha normal kontrole gidecegim.

slm kizlar, ben uzun süre islerimden dolayi giremedim. Aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz. Ins. hepiniz dileklerinize kavusursunuz. Zenann2 positif haberine cok sevindim.
Erfat cok gecmis olsun canim. Pozitif olmus olmasi bile hamile kalabilecegini gösetriyor. Tekrar denersin, ins. bu sefer kucagina alirsin bebegini. Bense sansimi yine HITde denemek istiyorum, cok umutlu degilim daha.

Benim gibi Mayis sonu düsünen var mi?

Sevgili Anatolya20,
Çook teşekkür ederim,
Bir iki güne ilaçlara başlarım,
İlaçları kullanırken sadece rahim kalınlığını takip etmiyecem mi?
Başka hormonlarımıda mı tetkik ettirmem gerekecek?
Hamileliğin keyifle geçsiin:)
Sevgilerimle,muck.

Merhabalar Kivfa,
Güzel dileklerin için sağol,
Anlatmak isterseniz,neden olumsuz bakıyorsunuz?
Umarım herşey yoluna girer.
Vee inşallah dualarımız hep birlikte hayırlısıyle kabul olur.
Sevgilerimle:)

Canım benden adetin 2. günü estradiol testi istediler.

adetin 14. günü de progesteron testi istediler.

Bu 2 değerin düşük çıkması gerekiyormuş.

Ben de öptüm seni kendine iyi bak

Merhaba Kivfa hoşbulduk.

İnşallah hepimiz anne olacağız.

Canım benden adetin 2. günü estradiol testi istediler.

adetin 14. günü de progesteron testi istediler.

Bu 2 değerin düşük çıkması gerekiyormuş.

Ben de öptüm seni kendine iyi bak

Canım,
Peki estrodiol ve progestoren değerleri kaç olması gerekiyormuş gebelik şansí için?
Kendine iyi bak:)

Teşekkür ederim canım sağol darısı da inşallah senin ve diğer bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun. Umutlu ol olumlu ve pozitif düşün. Rabbim yardımcın olsun

Canım,
Peki estrodiol ve progestoren değerleri kaç olması gerekiyormuş gebelik şansí için?
Kendine iyi bak:)

estradiol 50 nin altında

Progesteronu tam bilmiyorum.

Benim progesteron ilkinde 7 çıkmıştı ve tedavim iptal olmuştu.

2. de progesteronu durdurmak için iğne verdiler.

Progesteron 0,1 çıkmıştı.

Öptüm sen de kendine iyi bak

Günaydın,
Bugün regl oldum,Özlem hanımı aradım,
Yarın e2 ölçtürelim,ona göre tedaviye başlayıp başlamayacağımıza karar vereceğiz dedi,
Hayırlısıyla gelin bebişlerimiz,
Güzel bir gün dilerim,
Allah'a emanet olun:)

Gunaydin Umudumwaar,

Tebrikler canim...simdiden tedavine baslamis oldun hayirlisi canim.
E2 50 altinda olmasi gerek
Progesteronda siklusunun 20inci gununde bakarlar yanilmiyorsam ama degerini bende hatirliyiyamayacagim ama yuksek olmamasi gerek, o testi sen Kibris'a gittigindede yaptirirsin ben oyle yaptirdim.

Gelsin bebisler cifter cifter oleeeeeeee

Sanada guzel bir gun olsun!

Sevgilerimle,

Amin cümlemize.
Rabbim isteyip dileyen

bu yolda uzun uğraşlar vermiş,

zor yollardan geçmiş

biz ve bizim gibilerin rahmini ve kollarını boş koymasın inşallah.

Her dediklerine AMIN diyorum!

Allahim sen buyuksun !en kisa zamanda hep bu yolda bebek icin ugrasan herkesin gobeklerini ve kucaklarini saglikli, sihhatli ve hayirli evlatlarda doldur!

Merhaba Peaces,

Herseyden once gecmis olsun!

Canim senden ozur diliyerek soyluyorum ama pihtilasmami var?siyah kan ve pihtilimi geliyor adetin? pihtilasma varsa haberin olsun control hapi iyi gelmiyor, kani dahada pihtilastiriyor...

Canim insallah hersey yolundadir, insanin vucutu oyle bir mucizeki....ama hersey beyinde bittiyor, biz nasil dusunursek o geri donuyor bize...dolayisiyla pozitif dusun ve insallah en kisa zamanda bebislerimize ulasacagiz.

Kendine iyi bak,

Selam Kivfa,

Hosbulduk! Insallah hepimiz dileklerimize kavusuruz ve bu marathon son bulur...
Seninde hakkinda hayirlisi...kalbin sesini dinle canim.

Kendine iyi bak

Optum

Tesekkurler Anatoli! yillardir bu yolda oldugumuz icin her zaman bir umut...ve hep negatif gorunce baya bir travma oluyor...insallah kan'da pozitif cikar...gercekten cok zor boyle beklemek.

Sen nasilsin? idrar testi yaptinmi?

Sevgilerimle

Canım aldın mı estradiol değerini???

İnşallah tedavin başlar.

Olumlu haberlerini bekliyoruz.

Bize haber vermeyi unutma :18: :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…