Allah acil şifalar versin canlar
Amin cümlemize.
Rabbim isteyip dileyen
bu yolda uzun uğraşlar vermiş,
zor yollardan geçmiş
biz ve bizim gibilerin rahmini ve kollarını boş koymasın inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah acil şifalar versin canlar
çok teşekkürler. mağlesef kürtaj oldum. ardından da histereskopi ile bakılmak istendi. temizz hiç yapışıklık yok ancak küürtaj sonrası hiç adet olamadım tam 65 gün oldu hst. ondan yapıldı. 21 gün kullanacağım ilaç veirldi sonra adet olcakmışım yut dışında nerde yaşyosun canım sakıncası yoksa ... burda böyle işler..
Canım ilaçları kullanmaya başladıktan sonra doktora gidip rahim kalınlığını ölçtürüyorsun.
Eğer rahim kalınlığı istenen seviyede değilse ilaçları arttırıyorlar.
Benim rahim kalınlığı 6 idi. Kalınlığı arttırmak için climera verdiler.
Sanırım işe yaradı çünkü transfer sırasında kalınlık yeterli değil demediler.
Yeter ki testlerin iyi çıksın.
Rahim kalınlığı Allah'ın izniyle düzeltilebiliyor.
slm kizlar, ben uzun süre islerimden dolayi giremedim. Aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz. Ins. hepiniz dileklerinize kavusursunuz. Zenann2 positif haberine cok sevindim.
Erfat cok gecmis olsun canim. Pozitif olmus olmasi bile hamile kalabilecegini gösetriyor. Tekrar denersin, ins. bu sefer kucagina alirsin bebegini. Bense sansimi yine HITde denemek istiyorum, cok umutlu degilim daha.
Benim gibi Mayis sonu düsünen var mi?
Merhaba,Allah acil şifalar versin canlar
Sevgili Anatolya20,
Çook teşekkür ederim,
Bir iki güne ilaçlara başlarım,
İlaçları kullanırken sadece rahim kalınlığını takip etmiyecem mi?
Başka hormonlarımıda mı tetkik ettirmem gerekecek?
Hamileliğin keyifle geçsiin:)
Sevgilerimle,muck.
slm kizlar, ben uzun süre islerimden dolayi giremedim. Aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz. Ins. hepiniz dileklerinize kavusursunuz. Zenann2 positif haberine cok sevindim.
Erfat cok gecmis olsun canim. Pozitif olmus olmasi bile hamile kalabilecegini gösetriyor. Tekrar denersin, ins. bu sefer kucagina alirsin bebegini. Bense sansimi yine HITde denemek istiyorum, cok umutlu degilim daha.
Canım benden adetin 2. günü estradiol testi istediler.
adetin 14. günü de progesteron testi istediler.
Bu 2 değerin düşük çıkması gerekiyormuş.
Ben de öptüm seni kendine iyi bak![]()
Canım,
Peki estrodiol ve progestoren değerleri kaç olması gerekiyormuş gebelik şansí için?
Kendine iyi bak:)
Teşekkür ederim canım sağol darısı da inşallah senin ve diğer bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun. Umutlu ol olumlu ve pozitif düşün. Rabbim yardımcın olsun
estradiol 50 nin altında
Progesteronu tam bilmiyorum.
Benim progesteron ilkinde 7 çıkmıştı ve tedavim iptal olmuştu.
2. de progesteronu durdurmak için iğne verdiler.
Progesteron 0,1 çıkmıştı.
Öptüm sen de kendine iyi bak![]()
Günaydın,
Bugün regl oldum,Özlem hanımı aradım,
Yarın e2 ölçtürelim,ona göre tedaviye başlayıp başlamayacağımıza karar vereceğiz dedi,
Hayırlısıyla gelin bebişlerimiz,
Güzel bir gün dilerim,
Allah'a emanet olun:)
Hím tamam araştırdım vzilizasyon bir nevi olumlu düşünme.
Evet bence de.selam.
Amin cümlemize.
Rabbim isteyip dileyen
bu yolda uzun uğraşlar vermiş,
zor yollardan geçmiş
biz ve bizim gibilerin rahmini ve kollarını boş koymasın inşallah.
Slm Peaces,
gecmis olsun. bende iki defa kürtaj olmak zorunda kaldim. Laraxin dedigi gibi keske ilacla olsaydik. Bendede 60 gün sürdü. Ilac kullanmaya basladiktan 4 gün sonra cok asiri bir kanama geldi, ve adet oldum. Benim sürekli siyah kan gibi akintim oluyor. Ikinci adetimide oldum. Simdi dogum kontrol hapina basladim. Kismetse mayis sonu kibrisi düsünüyorum. Bende kürtajdan dolayi korkuyorum, ya bir hasar kaldi mi diye. Burdaki doktorum histeroskopi yapmadi. Birdaha normal kontrole gidecegim.
Canım bozmasana moralini illa idrarda çift çizgi çıkacak diye bir şey yok.
Üzme bakayım hem kendini, hem bebişi yada bebişleri.
Her bünye farklı oluyor.
Belki senin idrarın negatif ama kan testin pozitif olacak.
Kızarım bak!!! kan testini görmeden moral bozmak yok!!!
Günaydın,
Bugün regl oldum,Özlem hanımı aradım,
Yarın e2 ölçtürelim,ona göre tedaviye başlayıp başlamayacağımıza karar vereceğiz dedi,
Hayırlısıyla gelin bebişlerimiz,
Güzel bir gün dilerim,
Allah'a emanet olun:)