canım bende aynı durumdayım eşim azosperm bende bir sıkıntı gözükmüyo tesede hiç sperm bulunamadı .eşim kesinlikle donasyon olmaz diyor ben çok sıkıldım bunca negatiften yapacak hiçbişey yok gibi.ankalife kök hücre tedavisine başladık demiş ama hiç bilgi vermiyolar.bakalım eşim karyotip analizi yaptı sonuçlara göre bilgi vereceklermiş .ama oda ütopik gibi geliyo.bakalım hayılısı .eşinde sperm bulunuyosa yumurta donasyoun yapsan daha iyi olur gibi .yine de karar vermek çok zor .eşim istese bile bende çook düşünürüm heralde.hepimize kolay gelsin diyorum kib

Merhaba Umudumwar,

Bende iyim sagol, bulantilar basladi ama bol bol dinleniyorum.

Umarim sende iyisin...yanilmiyorsam senin bu gun kontrolun vardi, insallah bize guzel habertler vereceksin canim.:))

Sevgiler
xx

Sevgili Mummytobe,
İyi olmnıza sevindim:
Sanırım bulantılar birsüre sonra geçer,
İnşallah herşey güzel olur,
Beni bugün aradılar ve donör seçildi,
Estrofeni 2 ye çıkardık gelecek çarşambaya kadar,
Ama rahim kalınlığım arttığınıda:)
Gelecek Çarşamba muayene olup öğreneceğim bunu da,
Artmazsa radyoterapi dediler
İşte o vakit diğer ilaçlara başlayacağım
Sanki Mayıs başı gibi de Kıbrıstayım
Bakalım hayırlısı
Çok heyecanlıyım hayırlısı canım.
Kendinize dikkat edin,sevgiler:)

Canım merhabalar,cepten yazıyorum biraz zor oluyor ama inşallah okunaklı olur,son aya gelmişsin çok sevindim,alllahım hatasız kazasız sağsağlim kucağımıza almayı nadip etsin,benim allah nasip ederse 23 nisanda doğacak,baştan biliyorsun 5.aya kadar kusmalar beni mahvetmişyi ama çok şükür ondan sonrası çok iyi geçti,hala da çalışyorum,inşalllah erken gelmezse 2 hafta sonra bende anneyim Sonra sen ve sırayla tüm form arkadaşlarımız,bu arada rosadalinin ikizleride geldi:13:Onlar birazcık erken geldiler,en son küvözdeydiler ama çok şükür sağlıkları yerinde,arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kal

Merhaba canım şükür iyiyim sen nasılsın?

HİTin teli yok bende.

Ama yarın 6. hafta olacağı için az buçuk görebiliriz diye düşündük.

Ben de 2. kan tahlili yaptırmadım.

Benim şükür bulantım yok

ama çağla yedim bugün ekşiden ölüyorum sandım arkadaşlar ekşi değil dedi

Tatlar karışıyor sanırım :26:

Kendine iyi bak görüşürüz

Merhaba bizdede ayni sorun var sonunda donasyona karar verdik insAllah mayis ayinda islem olacak cok iy dusunun cnm sonucta o bebek bsizin bebeginiz olacak ayni duygulari yasiycaz hersey Allahtan annelik duygusunu hepimiz yasamak istiuoruz kisa zman icinde hepimiz anne olalim insAllah..

Canım senin bugün kontrol sonucun vardı Ne oldu???

Tam olarak anlatsana ben bişey anlamadım da :26:

Canım senin bugün kontrol sonucun vardı Ne oldu???

Tam olarak anlatsana ben bişey anlamadım da :26:
Sevgili Anatolya,
Canım iyi akşamlar,
Evet cepten yazınca biraz karışmış anlattıklarım
Rahim kalınlığını Özlem hanım şimdi öğrenmek istemedi,erken diye sanırım,
Sadece estrofeni 2 tane al dedi,
Önümüzdeki Çarşamba rahim kalınlığını ölçtür ve bize haber ver dedi,
Eğer 8 in altında olursa radyo terapi yapacağız dedi,
Şimdilik bu kadar....
Hayırlısı,kendine çok çok iyi bak,sağlıkla kal,sevgilerimle

Sana da iyi akşamlar canım.

Haydi hayırlısı.İnşallah 8 in üstünde çıkar.

Önümüzdeki çarşamba bize de haber ver :18::18::18::18:

Sana da iyi akşamlar canım.

Haydi hayırlısı.İnşallah 8 in üstünde çıkar.

Önümüzdeki çarşamba bize de haber ver :18::18::18::18:

Tamam canım,
Merakla beklemedeyim:18::18::18:
Rahat bir hamilelik dilerim sana Anatolya
Darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim...
Sevgiyle kalın,sağolun:)

Tamam canım,
Merakla beklemedeyim:18::18::18:
Rahat bir hamilelik dilerim sana Anatolya
Darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim...
Sevgiyle kalın,sağolun:)

İnşallah canım inşallah güzel çıkacak sonucun ve bir adım daha yaklaşacaksın bebişlerine

Allah razı olsun canım. Hayırlısıyla yarın bir gideyim .

Sanırım görmeden inanamayacağım hamile kaldığıma

Ve tabi ki duana canı gönülden aminnn diyorum.

Beklemek, sabretmek gerçekten çok zor. Yaşayan bilir.

Rabbim isteyen hiç kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın inşalahh

Canım,ben sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçireceğinize inanıyorum,
Bu günlere sabırla ve başarıyla gelmişsiniz
Yine aynı güzellikle devam edecek inşallah,
Ve bizim içinde amiinnn
Anatolya bizi gelişmeleriden haberdar edin olur mu?
Hep iyi kal ,sevgiler...

canim benim, hep aklimdasin........demek zor geciyor..ach canim, seni cok iyi anliyorum..insan son zamanlarda bir bitsede bebegimi kucagima alsa diyor dimi........az kaldi canim, dayan dayanabilidigin kadar bebegin oglun icin..off heyecanlandim bu satirlari yazarken...kalbim küt küt atiyor..yakinda doguma gireceksin...aman yarabbim korusun ikinizi..naptiniz hazirliklariniz bittimi canim.
benim ikizler iyi teyzesi..büyüyorlar..disleri bile cikti :)) masallah dimi teyzesi...annelik ne kadar harika biseymis...yüce rabbim burda herkese her anne olmak isteyene yasatsin...........

canim benim ne olur bizleri habersiz birakma. artik bende cok fazla yazmiyorum. napiyim tanidiklarimdan pek fazla gelen yok insan özlüyo kader arkadaslarini ama..ben en azindan..

canim Allaha emanet olun!!!!!

amin canım hepimiz için dua ediyorum .allah ım bizi bu duygudan mahrum bırakmasın.en hayırlı zamanda...benim ve eşimin psikolojisi şu anda çok uygun değil bakalım zaman ne gösterecek.siz kaç yıllık evlisiniz bizim 5 olcak neredeyse ve zaman geçtikçe daha dayanılmaz bir hal alıyo.allah ım sabırlar versin önümüzü açsın inşallah.

Birbirinize destek olun Rabbimin yanında çok inş bütün isteyenlere versin bebis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım eşinin donasyonu kabul etmemesine üzüldüm ... aslında donmuş spermleri olmasına rağmen çok kaliteli değiller benim anladığım çünkü spermler çözülürken zarar görüyormuş bu yüzden dr. verda hnım hem yumurta hem sperm donasyonu önerdi ve eşimin donmuşlarını..donasyonu her ayrıntısıyla düşünmek lazım.. bilmiyorum belkide böyle ince düşünmemek lazım.. sadece bebek sahibi olmaya odaklanmak lazım.. bebeğimi kuçagıma almayı çok istiyorum inşallah Allahım hepimize nasip eder anne ve baba olmayı.. hepimize kolay gelsin

Amiiin caniimm 4 sene oldu bizde evleneli.. gecen seneikiz gebelik vardi 4,5 aylikken ikisinide kaybettik maddi manevi kotu gunler gecirdik toparlamaya basldik bebek olmadan tam bi toparlanma olmayacagni anladik simdi tekrar basladik Allahin izniyle sizde bi an once baslayin cnm bi bebeginiz olsun butun eksikler tamamlanir o zamn insAllah :)

Bu uğurda çabalayan herkese Rabbim kolaylık versin güç kuvvet versin. Eslemsena nasılsın merak ediyorum seni? Senyoksunya sen nasılsın? Biz hamdolsun iyiyiz şu mide bulantıları da olmasa daha iyi olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…