- 28 Mart 2014
- 151
- 20
- 118
Merhaba canım,Merhaba arkadaşlar, yumurta donasyonu yaptırcam da öncesinde kullanılması gereken ilaçları daha ygun fiyatlı nereden temin edebiliriz acaba bir bilginiz var mı?
slm arkadaşlar benimde fsh yüksek çıktı 14.5 eşmdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem tutmadı daha dün ögrendim sonucu acaba benm gibi olanlar varmı fsh yüksek çıkan bi çaresi yokmu
ama inan beni çok korkuttular doktor dediki erken menopoz çok yüksek dedi çareside yok dediArkadaşım 14,5 fsh çok yüksek bir rakam değil ki.
Her ay baktır fsh ye. tekrar tüp bebek dene bence.
Ve umudunu kaybetme.
Hormonlar stresten çok etkilenir. Rahat ol.
ama inan beni çok korkuttular doktor dediki erken menopoz çok yüksek dedi çareside yok dediondan kafaya taktım inşallah denicem ikiay sonra bakalım ozaman ne çıkıcak fsh çörekotlu karışım yicem onu denicem bakalım
tamam cabım denicem amhıda araştırıyımda yaptırayım enazından kafamdaki karışıklık gider çok sağolBaşka bir doktora görünsen?
Bir de AMH diye bir test var. Yumurta rezervini gösteren.
Yaptırmadıysan o testi yaptır canım.
Çörek otunu ben de çok duydum ama denemedim.
Bir de fsh için soğan kürü uygula. O da baya düzeltiyor hormonları.
Benim ilk tüp bebek denememde işe yaramıştı soğan kürü.
tamam cabım denicem amhıda araştırıyımda yaptırayım enazından kafamdaki karışıklık gider çok sağol
Hi canim,Canım seni çok merak ediyorum.
Nasılsın? Son durum ne? :18::18:
Hi canim,
Su an yatiyorum...ve sukurler olsun kanamam durdu ama hep diken ustundeyim.
Burada pek bakmiyorlar...hemde dusuk yaptigimi dusundu o pislik kadin ve yapacak bir sey yok dedi...ama ben inaniyorum ki bebegim bana simsiki tutunup beni birakmiyacak...hep dua ediyorum...lutfen sende dua et canim.
sen nasilsin? Scan yaptirdinmi ve keseleri gordunmu? Insallah hersey yolundadir.
ben sali gunune ozel bir kliniktenvrandevu aldim keseleri gormek icin cunku hastanedeki puslik bir seyler gordu ama pihtimi yoksa bebeklermi diye bilemedi ve hic umit vermedi bize!
Insallah guzel haberler yazarim.
yazmasamda aklimdasiniz cunku telefondan yazmak biraz zor oluyor.
Tekrar butun beni destekleyen arkadaslara cok tesekkur ediyorum bilemezsiniz benim icin ne kadar onemli oldugunu helede tek basimayim burada...annem gelmeyi dusunuyor o gelirse biraz rahatlarim.
Hepinize bol slm ve sevgiler xx
Sevgili Mummytobe,Anatolya,Canım çok şükür kanaman durmuş inan çok sevindim.
İnşallahh bebişin seninledir.
Bir kitapta düşük riski olan eşiyle beraber sürekli "Ya Mübdiü celle celalühü" desin yazıyordu.
Dualarımız seninle canım. İnşallah bu zor günlerin geçecek.
Ben geçen perşembe gördüm canım keseyi nasipse bu cuma kalp atışları için tekrar gideceğiz.
Salı günü bize haber vermeyi unutma.
Dualarımız seninle. Kendine ve bebişe iyi bak canım.
Hi canim,
Burada pek bakmiyorlar...hemde dusuk yaptigimi dusundu o pislik kadin ve yapacak bir sey yok dedi...ama ben inaniyorum ki bebegim bana simsiki tutunup beni birakmiyacak...hep dua ediyorum...lutfen sende dua et canim.
sen nasilsin? Scan yaptirdinmi ve keseleri gordunmu? Insallah hersey yolundadir.
ben sali gunune ozel bir kliniktenvrandevu aldim keseleri gormek icin cunku hastanedeki puslik bir seyler gordu ama pihtimi yoksa bebeklermi diye bilemedi ve hic umit vermedi bize!
Tekrar butun beni destekleyen arkadaslara cok tesekkur ediyorum bilemezsiniz benim icin ne kadar onemli oldugunu helede tek basimayim burada...annem gelmeyi dusunuyor o gelirse biraz rahatlarim.
Canım çok şükür kanaman durmuş inan çok sevindim.
İnşallahh bebişin seninledir.
Bir kitapta düşük riski olan eşiyle beraber sürekli "Ya Mübdiü celle celalühü" desin yazıyordu.
Dualarımız seninle canım. İnşallah bu zor günlerin geçecek.
Ben geçen perşembe gördüm canım keseyi nasipse bu cuma kalp atışları için tekrar gideceğiz.
Salı günü bize haber vermeyi unutma.
Dualarımız seninle. Kendine ve bebişe iyi bak canım.
Sevgili Mummytobe,Anatolya,
İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşarsınız,
Ve bebişlerinize kavuşursunuz,
İsteyen herkese aynı dileklerimi gönderiyorum,
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın,
Sevgiler,öptüm sizi:)
mummytobe kanamanın durduğuna bende çok sevindim. inşallah hep iyi haberlerini alırız.. senin için dua ediyorum ..Allah yardımcın olsun sevgiler xx
canım eşinin donasyonu kabul etmemesine üzüldüm ... aslında donmuş spermleri olmasına rağmen çok kaliteli değiller benim anladığım çünkü spermler çözülürken zarar görüyormuş bu yüzden dr. verda hnım hem yumurta hem sperm donasyonu önerdi ve eşimin donmuşlarını..donasyonu her ayrıntısıyla düşünmek lazım.. bilmiyorum belkide böyle ince düşünmemek lazım.. sadece bebek sahibi olmaya odaklanmak lazım.. bebeğimi kuçagıma almayı çok istiyorum inşallah Allahım hepimize nasip eder anne ve baba olmayı.. hepimize kolay gelsin
Amiiin caniimm 4 sene oldu bizde evleneli.. gecen seneikiz gebelik vardi 4,5 aylikken ikisinide kaybettik maddi manevi kotu gunler gecirdik toparlamaya basldik bebek olmadan tam bi toparlanma olmayacagni anladik simdi tekrar basladik Allahin izniyle sizde bi an once baslayin cnm bi bebeginiz olsun butun eksikler tamamlanir o zamn insAllah :)
kızlar hepinize merhabalar ,
forum sayfasına birçok yeni arkadaş bir çok umutsever geldi evet hepsini çok dikkatli okuyorum.
daha yolun başındasınız .sakın ola ki umudunuzu yitirmeyin.geçmişinize sünger çekin . bol bol dua edip şükredin ki- dua insana hem huzur veriyor hem pozitif enerji veriyor- herşeyden önce sizin değerli olduğunuzu ,kendinizi sevmeniz gerektiğini farkına varın.negatif düşüncelerinize ve insanlara beyin kapılarınızdan geçiş vermeyin. sonuçta psikolji ve stres bu işin yarısı.diğer yarısı tabii ki fizyolojik durum.
ben cevap verebileceğim konularda yardımcı olmaya çalışırım ama hamişlerimiz tabii ki daha tecrübeli.
ben uzun zamandır donasyon deniyorum .artık kıbrıs ı ezberledim ama ümidimi yitirmedim. bu sonbahar eylül gibi tekrar deneyeceğim.
benden haberler :)) önümüzdeki hafta burdan bir arkadaşın önerdiği çok ünlü bir dr a histereskopi olacam.(daha önce olmadım mı çook iki belki üç kere) kistlere yapışıklıklara tekrar bakacak benim rahim dokusu bozuk miyomlar yayılmış vaziyette ve bu tutunmayı etkiliyor.ameliyatla dr düzeltmeye çalışacak artık onun yeteneğine kalmış. sonra da üç ay menepoza sokacam ve sonra da hormon hapları kullanacaksın sonra gidersin kıbrıs a dedi. baklım yeni bir umut.bu sefer daha bilinçli olmayı düşünüyorum. spor yapıyorum. bunun da katkısı olacağını düşünüyorum.
herşeyin hayırlısı.
waltrkrayburg ,bebek,mormenekşe ve kardelennur sizi görmek çok güzel yeniden buralarda.
larax ,aysevi ,breeze ,ateşsn i ve diğer nickerleri şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da çok özledim. lütfen gelin .bize destek olun. iki satır birşeyler paylaşın.göreceksiniz harcadığınız zamana değecektir yazdıkça geridönüşü size iyi gelecektir . pes etmeyenlerdensiniz mücadelemize devam edelim hep beraber.
herkesi sevgiyle selamlıyorum.
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN ,HER İSTEYENİN KUCAKLARINI SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEBİŞLERLE DOLDURSUN.
AMİN
Hi canim,
teşekkür ederim canım.boşnamayı göze alırım yine istemem dedi.konuyu bile açtırmıyo bakalım hayırlısı.canım doktorlar mümkün olduğu kadar ihtimali arttırmak için uğraşıyolr dinlemekte fayda var. bizim olursa bende embiriyo düşünüyorum ama olmuyo hayal işte .genç yaşta anne olmayı çok istedim hayat işte herşey rayında gitmiyo.CANIM SANA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM İNŞALLAH POZİTİF HABERİNİ ALIRIZ BURDAN
Canım sizin sperm don mu ?eşim akbul etmemsine rağmen arada buraya bakıyorum sizlerin çalbaları hoşuma gidiyo rahatlıyorum .bakalım eşim ikna olmazsa çocuk esirgeme kurumuna başvurmayı düşünüyorum.Allahtan hayırlısı hepimiz için .dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?