arkadaslar epeydir giremedim geriye dönükte okuyamadim azczk kendimden bahsedeyim 26 gundur hastanedeydim bugun ciktim cok sukur gecen haftam zor gecti malesef son zamanlarda Seker ve tansiyon kontrlden cikti ayin 1 nde suni sanci vermeye basladilar 3 gün sanci cektim olmadi tam rahim acilmaya basladi bebegimin kalbi Durdu karnimda ve acil sezeryana aldilar belden uyusturup bebegimi aldilar gecen cumartesi oglum dünyaya merhaba dedi sukur suan iyi ama erken oldugu icin bir sure musahede altinda kalacak ama guvezde degil ...oglumda bende ölümden döndük ama onu kucagima aldim emzirdim gözünü acip bana bakti sonra parmagimi tuttu tüm yasadiklarimi unutuverdim yine ayni seyleri yasayacagimi bilsem yine yapardim hergün hastaneye gidip emziriyorum onun disindada evde sütümü sagip götürüyorum yakinda evede gelecek insallah

arkadaslar epeydir giremedim geriye dönükte okuyamadim azczk kendimden bahsedeyim 26 gundur hastanedeydim bugun ciktim cok sukur gecen haftam zor gecti malesef son zamanlarda Seker ve tansiyon kontrlden cikti ayin 1 nde suni sanci vermeye basladilar 3 gün sanci cektim olmadi tam rahim acilmaya basladi bebegimin kalbi Durdu karnimda ve acil sezeryana aldilar belden uyusturup bebegimi aldilar gecen cumartesi oglum dünyaya merhaba dedi sukur suan iyi ama erken oldugu icin bir sure musahede altinda kalacak ama guvezde degil ...oglumda bende ölümden döndük ama onu kucagima aldim emzirdim gözünü acip bana bakti sonra parmagimi tuttu tüm yasadiklarimi unutuverdim yine ayni seyleri yasayacagimi bilsem yine yapardim hergün hastaneye gidip emziriyorum onun disindada evde sütümü sagip götürüyorum yakinda evede gelecek insallah

canım çok sevindim oğluşun hoş gelmiş,Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün,inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkıp evine gelir.ne güzel anlatmışsın parmağını tutup sana bakması herşeye değer dimi,bu daha güzel günleriniz sadece başlangıcı,daha annecim dicek elini tutcak. Allah ım mutluluğunuzu daim etsin.Rabbim olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla versin.oğluşunu öp bizim yerimize de sevgiler...

Arkadaşlar dünde yazdım ama kimse bana cvp vermedi :( Aranızda sperm donasyonu yaptıran yokmu benim bu ay tedavim var biraz konuşmak istiyorum....

arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum:16::16::16:maşallah Allah sağlık sıhhat versin bir ömür ayırmasın inşallah:16:zaman su misali o kadar iyi hatırlıyorum ki hazırlık sürecinizi şimdi yavrularınızı seviyosunuz.Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:iyi dileklerinizi eksik etmeyin:)bizden ayrılmayın darısı bizlere...

Ben halen ilaç kullanıyorum icmedigim zaman çıkarıyorum hep hicbirsey yiyemiyorum😯 onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür inşallah hepimiz sağlıkla bebekleri mi zi kucağı miza alırız hayırlısıyla .

Cok fazla sikayetim yok.sabahlari bazen midem bulaniyor ama fazla kusma olmuyor.bazen basagrisi oldugunda cok cikartiyorum.benim en buyuk sikayetim belim tutuluyor o an yurumekte zorlaniyorum hemen uzanmam gerek.
senin sikayetlerin gectimi?

Arkadaşlar dünde yazdım ama kimse bana cvp vermedi :( Aranızda sperm donasyonu yaptıran yokmu benim bu ay tedavim var biraz konuşmak istiyorum....

Canım ben sperm donasyonu yaptırmadım ama bizde düşünüyoruz.. esimde tese ile az da olsa sperm çıkıyor. altı ay içinde 2 kere tüp denedik olmadı. Kısmet değilmiş.bir taraftanda bendede erken menopoz var 36 yaşındayım.. geçen ay denedik enson tüpü... 2-3 ay sonra sperm ve yumurta donasyonu düşünüyoruz.. benim doktorum Verda hn.başak bir doktorla hiç görüşmedim.memnunum..tek şansım benim burda kıbrısta yaşamam. sen benden önce başlıyacaksın senin tecrübelerinden faydalanırım inşallah:) Allah yardımcınız olsun inşallah her şey gönlünce olur. kendine iyi bak.. görüşmek üzere...

Canım benim gözün Aydın Allah analı Babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin Allah'ım.ikinizede çok geçmişler olsun inşallah kısa zamanda oğluşunu kucağına alıp sıcacık yuvanıza dönersiniz.o kadar güzel anlatmışsınkı Allah nice güzel mutluluklar yaşamanızı nasip etsin.:nazar::nazar:

Canım ben sperm donasyonu yaptırmadım ama bizde düşünüyoruz.. esimde tese ile az da olsa sperm çıkıyor. altı ay içinde 2 kere tüp denedik olmadı. Kısmet değilmiş.bir taraftanda bendede erken menopoz var 36 yaşındayım.. geçen ay denedik enson tüpü... 2-3 ay sonra sperm ve yumurta donasyonu düşünüyoruz.. benim doktorum Verda hn.başak bir doktorla hiç görüşmedim.memnunum..tek şansım benim burda kıbrısta yaşamam. sen benden önce başlıyacaksın senin tecrübelerinden faydalanırım inşallah:) Allah yardımcınız olsun inşallah her şey gönlünce olur. kendine iyi bak.. görüşmek üzere...

Evet ben başladım tedaviye ay sonu kıbrısa transfer için gidicez istanbulda yaşıyorum:) İnşallah kavuşuruz bebişimize yada bebişlere çok heycanlıyım benim dr firdev hanım onun hakkında olumlu yorumlar aldım çok araştırdım bakalım hayırlısı bende bi sıkıntı yok herşey yolunda eşim azospermi nedeni bulunmuyor ilaçlara tedavilere tepki vermiyor vücudu ameliyatta oldu ama sperm çıkmadı bari dedi benim yaşım geçmeden yumurtalarım sağlıklı iken bu şansımızıda kaybetmeyelim:49: Tabiki ben aşama aşama anlatırım size sizin tedavi ne zamn başlıyacak :)

Canım benim gözün Aydın Allah analı Babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin Allah'ım.ikinizede çok geçmişler olsun inşallah kısa zamanda oğluşunu kucağına alıp sıcacık yuvanıza dönersiniz.o kadar güzel anlatmışsınkı Allah nice güzel mutluluklar yaşamanızı nasip etsin.:nazar::nazar:

tskr ederim canlarim insallah rabbim tüm isteyen anne adaylarina yasatsin annelik duygusunu ...

Kalbi durdu oğlumun yazmışsın. Yemin ederim ki yüreğim ağzıma geldi derler ya of öyle oldu valla.
Cok şükür ki sonraki cümlelerden anladım ki anlık biseymis saglikla büyüsün inşallah cok cok sevindim.

Ama anladım ki buradaki annelere huzurlu gün yok doğuncaya kadar endişe bitmiyor.
Güle güle büyüt canım mutluluk huzur eksilmesin artık hayatından.cok öpüyorum..

Aynı şeyleri yaşamışız, ben de transferimin adetime 5 gün kadar yakın zamanda yapılmasının bir terslik yaratıp yaratmayacağını hemşirelere sorduğumda estrofem tedavisi devam ettiğinden hiç bir fark olmadığını, rahmin embriyoya kalınlık da normal olduğu için her zaman hazır olduğunu söylediler, mecburen güvenmek zorundaydım, gitmeden önce kıbrıstaki merkezlerin isimlerini ve doktor isimlerini netten aratarak yapmış olduğum araştırmalarda hepsinin iyi ve kötü yanlarını yapılan yorumlardan okudum, doğuş hakkında bloglarda inanılmaz olumsuz yorumlar vardı, berk bey hakkında olumsuz yorumlar olmadığından tercih ettim, bir süre ara verip tekrar denemeyi, hatta yurtdışını da düşünüyorum, aslında yasal düzenlemeler tam olsa ve bu merkezler denetlense insanlar da bu kadar mağdur olmaz, dedikleri her şeye güvenmek zorunda kalıyorsunuz, senin adına mutlu sona ulaşmandan dolayı çok mutlu oldum:46: Allah çocuklarına iyi yazılar yazsın...

Canım gözün aydın. Zor bir süreçten geçtin.şükür herşeye değer miis kokulu evladına kavuştun.inşallah en kısa zamanda evinizede geçiceksiniz.şimdilik bol bol dinlen.zira uykusuz geceler seni bekliyor.sağlık ve uzun ömürler diliyorum güzel yavrunaaaa........

Ben sperm donasyonu deyince Verda hn tavsiye ederim.
Firdevs hn daha cok yumurta donasyonunda basarili.
Mart ayinda İstanbulda hazirlandim 36 yasinda oldugumdan yumurtalarim da zayiflik var dendi ama yuksek dozda ilac alarak ve ceviz,bal tarcin karisimi yiyerek yumurtalarimi guclendirdim.4tane embiryom olustu.Verda hn ve ozelikle embiryolog Gul hn cok pozitif guleryuzlu ben memnun kaldim herkese de tavsiye ediyorum.2 aylik ikizlere hamileyim

Son düzenleme:

Öncelikle anali babali büyütsün,hayirli evlatlar versin insallah.Kalbi durma cok riskli bir durum allah korumus..

huzurlu -neseli-mutlu -saglikli yuvanda daim etmesi dilegiyle.

Ne yazikki cogu kisi elini ayagini cekti..ne eskilerden var nede paylasanlar var..
malesef bende girmeyecegim..herkesin isi var..gücü var giren yok...
paylasimalar eskisi gibi degil..
herkesin yolu acik olsun..
her sey gönlünüzce olsun ..hoscakalin..

merhaba arkadaşlar öncelikle allahim hepimize hayirlisiyla çoçuklarimizi kuçamiza nasip eder arkadaşlar ben 29 042
2014 tarindelefkoşya tüp bebek merkezinde embiryo transveri yaptırdım diyer adiyla sevgi tüp bebek merkezi doktormehmet emin kaplan ilgi alaka süper ama siberim ve yumurta kalitesi nasildi yada kondumu bilmiyorum dün tahlil yaptirdim gebe deyilim kılinıkleri cok ıyı araştirin benim dürümüm mükemmeldi sözde ama yalan satiyolar inaninki 40 kışide 8 hamile kaliyo şan orani bize anatiklarigibi deyil mati manevi yikildim umudum kalmadi

Kızlarr ilk yazan ben olayım dedim.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun.

Rabbim;

Tedaviye başlayanlara hamile kalmayı,

hamile kalanlara da bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Sevgili waltkrayburg,
Bebişine kavuştuğuna çok sevindim arkadaşım skype den ulaşamadım uzun zamandır merak ediyordum seni .zor zamanlar geçirmiş olsan da inancınla minik oğluna kavuştun şükür.bebişi bizim için de kokla lütfen.Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.kendine çok dikkat et lütfen ve bizi buralarda yalnız bırakma lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X