Sevgili Larax ;
Neden forumu terk etmeyi düşündün şimdi .
( beni ve hala savaş veren yeni eski arkadaşlarımızı desteksiz mi bırakacaksın.eminim diğerleri de kalben bizimledirler yoğun anneliktir tek bahaneleri inşallah.aksi ni düşünmek bence sadece traji komik. Seni muaf tutarak ağır bir sitem yapmak istiyorum. ikızgınım kaybolanlara.yersiz bir korku, endişe .tercih meselesi buraya kadar demek bencillik.en fazla ne olur ki tut ki herşey ortaya çıksın bununla başedemeyecek kadar güçsüzmü yüz buyola başvuranlar bu kadar ince hesap yaparak kötüyü çağırmıyorlar mı ya da hep beyinlerinde taşımıyacaklar mı böyle yaparak.nedir bu aciziyet.köprüyü geçene kadar mı.köprü de elinizi tutanlara vefa borcu olmaz mı.
Sinirleniyorum düşündükçe ve aldatılmış gibi hissediyorum ben herkesi çok sevmiştim bağlanmış ım .ara ara yazamasamda hiçbir zaman terk etmeyi aklımdan dahi geçirmiyorum .hepinizi öpüyorum .
Bebişlerine kavuşan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum .Allah mutluluğunuzu daim etsin .
Rabbim bu mutluluğu tüm dileyenlere tattırsın inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden forumu terk etmeyi düşündün şimdi .

Sinirleniyorum düşündükçe ve aldatılmış gibi hissediyorum ben herkesi çok sevmiştim bağlanmış ım .ara ara yazamasamda hiçbir zaman terk etmeyi aklımdan dahi geçirmiyorum .hepinizi öpüyorum .
Bebişlerine kavuşan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum .Allah mutluluğunuzu daim etsin .
Rabbim bu mutluluğu tüm dileyenlere tattırsın inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi