çok sevindimmm .......Rabbim kucağına almayı büyütmeyi evlendirmeyi torun sevmeyi nasip etsinnnnnnnnnnn

Canm hit artık eskisi gibi değil diyenler var ama doğru mu yeri değişmiş ya nerede şimdi hala ilgili ve olumlu mu

Daha kolay bir isim yap be canım, zorlandım yazarken ben 4 senedir tanıyorum HITi. Benim için hep aynı, soğukdu. Ilgisiz bir ifadesi var ama sanıyorum iyi çalışıyor. Elemanlarını sürekli azarlar. Ama demekki böyle motive oluyorlar. Yer değiştirdi ama uzakta değil, birönceki kliniğin hemen arkasında.

Tebrikler canım hhayırlı sağlıklı evlatlarin olsun inşallah. Ne güzel örneklersiniz
bizler için demekki pes etmeyip emek verince sonunda mutluluğa ulaşılabiliyor. Mutluluğun sonsuza dek sürer inşallahccanım

Yağmur diyebilirsin tatlım :) kime gitsem acaba gidersem karar veremedim sen naptın transfer mi donorla ne zaman belli olucak canm

benim dr HIT ile tanismam cok farkli bir konuydu, kesinlikle kibrista tup bebekten bahsedilecekse HIT den baskasindan bahsetmek soz konusu bile olamaz dr.hit in gordugum kadariyla para umrunda degil bu doktorun tek amaci insalara cocuk mutluluguna yasatmak hastanesi degismis evet yeni hastanesi magosa tip merkezi ve yakindogu universitesinde calisiyor zannedersem

Hayırlı olsun canım. Ilk denemen galiba. Sende herşey yolunda görünüyor. Inşallah hamile kalacaksın. Evet dediğin gibi soğuk bir doktor ama dediğin gibi, sonuç önemli.

Evet ilk denemem olacak. Simdilik hersey yolunda gozukuyor. Insallah dedigin gibi hamile kalirim canim. Tabi hepimiz icin gecerli. Sayendede cok sey ogrendim bu konuda.

Güzel yürekli atkadaşım senin adına çok mutlu oldum.rabbim tamamına erdirsin.tatlı telaşların başlıyor.dinlenmeye devam et dikkat et kendine sevgilet cnmmm

Canım hayırlı olsun bebişim :) benimde 3 yumurtaydı 6 . Haftada 1 tanesi , 7 nci haftada bir tanesi düşük oldu ama ranbime sükür bir tanesi çok iyi kalp atışı iyi :) ama ben bu düşüğü transferde dr demişti kız emriyo çok kaliteli yumurta erkler zayıf diye ben zayıf yumurtalar gitti diye düşünüyorum . Cnm bana transferden 2 hafta önce rahim kalınsması için ilac basşatmıslardı be suam 9 ncu hafta halen dvm ediyorum. Rabbim hiç bi annenin kucagını boş bırakmasın .AMİN

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 2. De kızım
3. De neg
4. Ve 5 . Hamile ama düşük
6. Hamile
Inşallah sıkı sıkı tutunmuştur

Tebrik ederim canim!! Dilerim saglikla kucagina alirsin bebegini. Boyle sonuclari duyunca bizlere umut isigi doguyor. Darisi basimiza insallah!

Degerli doktorumuzun yeni iletisim bilgileri
DR.H.İBRAHİM TEKİN KİBRİS TUP BEBEK RANDEVU -BİLGİ VE ULASİM TELEFONLARİ 05428666000-05488806000-05488542625-05488506000-05338682679

Teşekkürler canım, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız şu dönemleri. Bende dün doktordayım. Keseyi gördü. Kan testi yaptırdım, 17 gününde. 3027 çıktı. Yarın birdaha kan vereceğim.

Heluncuğum, nasıl çıktı sonucun? Inşallah katlanmıştır.

Kizlar tedavide olanlara allah hayirli ve guzel sonuclar almayi nasip etsin,hamilelerede bebeklerini kucaklarinda gormeyi nasip etsin.bende hayirlisiyla temmuz adetimde firdevs hanimla basliyorum tedaviye...firdevs hanimla bir defa tel.gorustum dah cok irem hanimla yazisiyoruz.

Tıklatın ve okuyun :
Dr. Şevket Alptürk, daha önce de Doku organ nakli alınması, saklanması, aşılanması ve transferi Yasasına aykırı olarak 16 ve 17 yaşlarındaki iki kızdan yumurta aldığı gerekçesiyle tutuklanarak yargı huzuruna çıkarılmış ancak mahkeme sonrası serbest kalmıştı.
Türkiyenin Ankara ilinde yaşayan 48 yaşındaki Elif Başarır, Kıbrıs Türk Tabipler Birliğine bir şikayet dilekçesinde bulunarak, Op. Dr. Şevket Alptürk tarafından maddi manevi mağdur edildiğini bildirdi. Elif Başarır, bir doktor arkadaşının tavsiyesi üzerine Dr. Şevket Alptürk ile tüp bebek sahibi olmak için bağlantıya geçtiğini ancak, birkaç aylık bir süreç içerisinde Dr. Alptürk ve eşi Ayşe Alptürk tarafından kandırılarak maddi manevi büyük zarara uğratıldığını ileri sürdü.
Devamı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fellahoğlu Kuyumculuk Sahibi Gamze Fellahoğlunun 17 Ocak 2007de sezeryan doğum sonrasında ölümüyle ilgili olarak ailesi tarafından 2008de açılan, 2 yıldır da Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Bertan Özerdağ huzurunda görülen hukuk davasında, karara varıldı.

Fellahoğlu ailesini temsil eden avukatlardan Murat Yılmaz, Kıbrıs Postasına özel yaptığı açıklamada, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Şevket Alptürk ile Anestezi Uzmanı Doktor Eray Deliceırmakın ameliyatı sonrasında gelişen sağlık sorunları sonucunda yaşamını yitiren Gamze Fellahoğluna gerekli bakımı, özeni ve önemi göstermedikleri gerekçesiyle ihmalden suçlu buldu.

Devamı:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım firdevs hanımla tedavinin gidişini bana da yazar mısın nasıl doktor ilgileniyor mu falan beni alıntı yaparak o dönemde haberdar edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…