- 12 Ağustos 2013
- 96
- 31
- 98
Sevgili arkadaşlar;
Dün kan testi yaptırdım. Bhcg 280 çıktı. inanamadım, eşimle havalara uçtuk. Test sonucunu almaya gittiğimde bankodaki kıza ismimi söyleyip, çıktıyı iyice katlayıp bana vermesini söyledim. Kız şaşırdı. Neden sonucu burda görmek istemiyorsun diye sorup kâğıdı iyice katlayıp verdi. Eğer sonucum olumsuz olsaydı orada dayanamam diye düşünmüştüm. 6-7 dk sonra eve gelip eşime çantadan alıp bakmasını söyledim. Çok çok mutlu olduk.
Umarım bu mutluluğu herkes yaşar. Ve umarım mutluluğumuz hep devam eder. Perşembe günü tekrar kan testi yaptırıcam. değerin katlanması gerekiyor inşallah...
Kivfa 'cım umarım senin dr kontrolün yakındır. Beklemedeyim hayırlı haberlerini.
Canm hit artık eskisi gibi değil diyenler var ama doğru mu yeri değişmiş ya nerede şimdi hala ilgili ve olumlu mu
Sevgili arkadaşlar;
Dün kan testi yaptırdım. Bhcg 280 çıktı. inanamadım, eşimle havalara uçtuk. Test sonucunu almaya gittiğimde bankodaki kıza ismimi söyleyip, çıktıyı iyice katlayıp bana vermesini söyledim. Kız şaşırdı. Neden sonucu burda görmek istemiyorsun diye sorup kâğıdı iyice katlayıp verdi. Eğer sonucum olumsuz olsaydı orada dayanamam diye düşünmüştüm. 6-7 dk sonra eve gelip eşime çantadan alıp bakmasını söyledim. Çok çok mutlu olduk.
Umarım bu mutluluğu herkes yaşar. Ve umarım mutluluğumuz hep devam eder. Perşembe günü tekrar kan testi yaptırıcam. değerin katlanması gerekiyor inşallah...
Kivfa 'cım umarım senin dr kontrolün yakındır. Beklemedeyim hayırlı haberlerini.
Daha kolay bir isim yap be canım, zorlandım yazarkenben 4 senedir tanıyorum HITi. Benim için hep aynı, soğukdu. Ilgisiz bir ifadesi var ama sanıyorum iyi çalışıyor. Elemanlarını sürekli azarlar. Ama demekki böyle motive oluyorlar. Yer değiştirdi ama uzakta değil, birönceki kliniğin hemen arkasında.
Hayırlı olsun canım. Ilk denemen galiba. Sende herşey yolunda görünüyor. Inşallah hamile kalacaksın. Evet dediğin gibi soğuk bir doktor ama dediğin gibi, sonuç önemli.
Yağmur diyebilirsin tatlım :) kime gitsem acaba gidersem karar veremedim sen naptın transfer mi donorla ne zaman belli olucak canm
Evet canim, hamileyim. Yarin ilk defa Doktora gidecegim.
Sevgili arkadaşlar;
Oh yaa süpermiş cnm hayırlı olsun inşallahhhh kaçıcıda oldu peki
Benim 2. De kızım
3. De neg
4. Ve 5 . Hamile ama düşük
6. Hamile
Inşallah sıkı sıkı tutunmuştur
Canım benim, sağol içimi rahatlattın. Evet elimize kağıt vermişlerdi, onuda HIT deki hemşiremiz aldı, biz embriyoları taşıdığımız için, kafam dağınıktı, moralim bozuk olduğu için o gün kaliteyi falan sormamıştım. Üç taneydi, hepsini transfer ettiler. Biz burda geçici iş nedeniyle bulunduğumuz için, doktorumda yok canım. Normalde kan testini hemen yaptırırım tabi. Şimdi iyi bir doktor araştırıyorum. Sen inşallah iyi bir sonuç alacaksın. Iki defa üç gün arayla clear blue testi yaptım. 9. Gün ve 12. Gün. Ikiside 2-3 hafta hamile diyor. BHCG 200-2000 arası olunca bu çıkıyormuş. Hayırlısı.
Benim 2. De kızım
3. De neg
4. Ve 5 . Hamile ama düşük
6. Hamile
Inşallah sıkı sıkı tutunmuştur
Canım hayırlı olsun bebişim :) benimde 3 yumurtaydı 6 . Haftada 1 tanesi , 7 nci haftada bir tanesi düşük olduama ranbime sükür bir tanesi çok iyi kalp atışı iyi :) ama ben bu düşüğü transferde dr demişti kız emriyo çok kaliteli yumurta erkler zayıf diye ben zayıf yumurtalar gitti diye düşünüyorum . Cnm bana transferden 2 hafta önce rahim kalınsması için ilac basşatmıslardı be suam 9 ncu hafta halen dvm ediyorum. Rabbim hiç bi annenin kucagını boş bırakmasın .AMİN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili arkadaşlar;
Kizlar tedavide olanlara allah hayirli ve guzel sonuclar almayi nasip etsin,hamilelerede bebeklerini kucaklarinda gormeyi nasip etsin.bende hayirlisiyla temmuz adetimde firdevs hanimla basliyorum tedaviye...firdevs hanimla bir defa tel.gorustum dah cok irem hanimla yazisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?