İyi dileklerin için teşekkür ediyorum arkadaşım. Yazdıklarını okuyunca güldüm. Hakikaten artık keyfini çıkarmak gerekiyor. Her şey olacağına varıyor. daha önceki olumsuzluklar işte insanın yakasını bırakmıyor. Umarım hepsi artık geride kalmıştır.

Senin de tedavin hayırlı olsun canım. Benimde toplamda 7. dı. İnşallah senin de mutlu haberlerini alırız canım. Takipteyiz.

Canimsin atessn. Kime ne kime ne...

sevgili arkadaşım;

Benim takıldığım bir konu var ' böyle dns. işine girmeyelim' diyorsun. Sen kendini ne zannediyorsun. Bunu söyleme cüretini nerden buluyorsun. Ve senin söyleminle saf saf vazgeçeceğimizi mi düşünüyorsun? Ve bunları yazarak cennette kendine bir kapı daha mı açacağını düşünüyorsun ?

Sen yapma istemiyorsan, ama kendi inancınla bizi lütfen yargılama buna asla hakkın yok. Biz böyle bir karara balıklama mı atladık sanıyorsun üzerinde düşünmeden. Hem kimin ne kadar dua edip etmediği de, seni değil o kişiyi ilgilendirir.

Lütfen bizleri fikrinle rahatsız etme...

estagfurullah akıl vermek ne haddime..bizene derken.bende sizdenim yazımı tam okumadınız sanırım.ben üç beş çocugu olan biri değilimki belkide hiç olmayacak çocugum.inanın yazıgım yazıyı ağlayarak yazdım.insanın bu durumda olmasının acısını bizden başka kim anlar.akıl vermek.suclamak değil amacım gerçekten.sacede bu bizim imtihanımız ve bunu sabrımızla kazanalım istiyorum inş.birbirimize destek olarak.ama bu tür yollara girmeden.tercih tabiki sizin.eşinizle birlikte karar verdiğinizde kim engelleyebilir.benim acizane bi yazım sizi tabiki engellemez.engelleyemez.
dediğiniz gibi diğer bütün sosyal sorumluluk projelerinden bihaberim.onları anlamadıgımdan belkide.ben kendi derdimi biliyorum.ben sizi anlıyorum.oyuzden yazma geregi duydum.yoksa nette gezerken aaa bak sen şunlara gireyimde bi fetva vereyim diye yazmadım.işin içinde olmadan konuşan insanlardan nefret ediyorum.
bir kadın diyo üç beş sene çocuk düşünmüyolar olacak iş değil kavga ettim onunla nerden biliyosun dedimya düşünmediklerini belkide sana öyle diyen insanlar utanıyodur cocugum olmuyor demeye.bak benimde olmuyo napalım dedim..gerçekten insanlar okadar acımasızki bunu sizlerde iyi biliyosunuz bende.yüregimi dökmeye kalksam inanın acısını tarif edemem.ama sabır.birazcık sabır...biliyorum hepimiz sabrediyoruz..zaten hep allahın izniyle diye söze başlamıişsınız oyuzden yazımı anlarsınız diye düşünmüştüm.ama yine yüregimizdeki acıdan olsa gerek anlamamanız normal.yada ben yaranın üstüne geldim sanırım.ukalalık ettim hakkınızı helal edin..tercih sizin.sorumluluk sizin.imtihan sizin.yukarıda öyle yazmışsınızya.ama sizde benim kardeşimsiniz bunu tüm samimiyetle söylüyorum.inş.rabbim bu tür yanlışlara girmedn en uygun zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.cümlenize ve cümlemize....

bunu söyleme cüretini içimdeki acıdan buldum özür dilerim.düşünmeden öylemi?ben kafayi yiyecegım düşünmekten.koruyucu aile olmayı düşünüyorum kaç gündür.kaç deneme.o iğneler acılar.hayal kırıklıkları.ben yaşamadımmı sanıyosunuz.yapmayın allah aşkına.kendi inancım yok.ortak inancımız var.hepimiz müslümanız elh..nekadar dualar ettiğinizin farkındayım tıpkı benim gibi...cennet...okadar kolaymıki kazanmak.belkide kokusunu bile alamayacagım.ama bu imtihanlar işte bu yuzden...
yada hakkımızda herşeyin hayırlısı.hiç düşündünüzmü rabbimim hazinesi bukadar genişken.o sadece kün feyekün ol der ve her şey oluverirken.bizden bir evladı esirgermi hiç..var işte bir hayır var..bana nekadar kızsanızda küfretsenizde belkide sessizce bu yaşadıklarımızda hep bir hayır var.biz bu hayrı şuan göremiyoruz ama zaman eminim gösterecek.inş.bir evlat verir rabbim hepimizede hayrı ondan sonra görürüz..bu yazım benim gibi olan kardeşlerime son çağrım olsun ne olur..sanane demeyin.kızmayın bana..yada kızın.dökün içinizi sadece kalbinizdeki imanı ve inancı yitirmeyin yeter.

inan tüm gücümüz kalbimizdeki iman ve inançtan geliyor bu kolay bir karar değil kim genetiğinin kendine aşt olmayan bir çocuğa kolaya kaçıp ikna olur ki.. sen de yaşıyorsun biliyorsun işte zor.. ben öğretmenim 100lerce çocuğum var.. bir lösev gönüllüsüyüm onlar için keyifle çabalıyorum dualar alıyorum, her türlü sosyal etkinlikte varım ama anne olmak isteği hasreti işte bu zayıf noktamız.. belki bazılarına göre zayıf bazılarına göre çok güçlüyüz..
sadece bu yolda zaten zor olan hayatımızı daha da zorlaştırılması kızdırıyor bizi.. sana da bu yolda güç sabır versin Rabbim...

canım bak daha öncesinden de böyle bir konu geçmişti dayanamayıp yazdım yine dayanamadım çünkü senin içinde kötülük olduğunu sanmıyorum bak sana örnekleyim

kadın erken menopoz yumurta yok eş istiyor ne yapabilir boşansınmı ha birde kendi de anneliği tatmak istiyor zaten yanıp tutuşuyor emzirmek büyütmek sevdiği adamdan evlat sahibi oluyor tek fark gen haritası ondan olmuyor

sperm aynı şekilde diyeceksinki niye evlatlık değil yarın bir gün çıkıyor neleri görüyoruz artı birde toplumun bakışı evcilik oynuyormuşsun gibi algılanıyor... bizim bir komşu vardı çocuklarının evlatlık olduğunu öğrendim manyak manyak nasıl davradıklarını inceler oldum..

haa dini boyutu soy karışmaması allah korusun kardeş kardeşle mantığı emin ol buradaki tüm annelerin içinde öyle bir evlat sevgisi varki ileride bu duruma gösterecekleri titizliğe sen ben tahmin bile edemeyiz...inan kolay verilen bir karar değil bak bende 4. tedavim deyim embriyo biriktiriyorum olmadı bende düşüneceğim haa övündüğüm özelliklerim vardı onları da yetiştirirken sağlarım diye düşünüyorum soyada gelince çokda önemli değil paşa sayundan mı geliyorum diye düşünüyorum...

Rabbim büyük
.......

Son düzenleme:

Siz bazı kendini iyi ve inançlı gösteren sen ve sen gibi olanlar sözüm size !!! Sizler allaha tam inanç ve itikatte olsanız buraya gelip böyle kararlarını vermiş anne adaylarının içinde akıl vermessiniz !!! Bak arkadasım ben 41 yasındayım ben küçük yasata evlendim hamdolsun kızım oldu canım yavrumu ben 16 yadına getirdim dünya güzeli dünya tatlısı dünya iyisi bi melegim oldu bize düşkün saygılı be sevgili !!!! Ama rabbimden gelene çare yok güç yetmez Rabbim verdi bana sormadan Rabbim gecen sene aldı melegimi benden !!!! Şimdi çocugun olmamasımı acı yoksa olupta gencecik yitirmekmi ??? Sabır dediğin senin , verdiğin şu vaaz mı yoksa rabbimden gelen emre teslim olmak ve hamd etmekmi ??? Ve eşimle tekrar çocuk istedik acımızı hafifletsin ama benim yumurtam olmadı 2 defa denedik , ve sonra bu yola bas vurduk ve şuan hamileyim rabbim nasipetti !!! Sence rabbim ol demese olurmuydu ???? Onun için sabrı bizlere ögretme rabbim herkesin kalbine göre versin , sen çnce konusmak için kendimi benim yerime koy bakayım benim gibi isyan etmeden hamd olsun deyip evlatla sınanms sabrını verebilecekmisin ???? Biz sonuna kadar Rabbime inananc ve itikat edenleriz ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok !!! Hem hakkım yok deipte akıl vermeye kendini inançlı ve itikatlı gösterenler uzak durun burda kararlarını vermiş insanlar var gidin daha karar verilmemiş yerlere yazın sabır zorlayın !!!

Kizlar bende karar verdim donasyona..Hitle görüstüm.ön görüsme olsa iyi olur diyor.birde eski yerinden ayrilmis.dönor secenegi az mi dir yeni yer oldugu icin.kafam karisik.birde firdevs hanimi arayacagim.sizler kimde yaptiniz lütfen yardimci olun.ön gorüsmeye gittiniz mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu da benim hayatımdaki sınavlardan biri. ve Allahımın izniyle donasyonla çocuk sahibi olmayı deneyecem. Deneyecem diyorum çünkü Rabbim istemezse donasyonlada olmaz.. 3 Temmuzda başlıyoruz kısmetse. Çok heyecanlıyım yaşayabileceklerimi düşündükce ... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Çok sevindim adınıza kızlar. İnşallah herşeyiniz yolunda gider.

Portakal: Ben HIT de 4 ve Firdevs Hanım'da bir denemem oldu. Firdevs hanım daha canı yakın, ama HITinde tecrübesi var. Karar senin. Donasyonda sorun çıkmaz bence. Bence firdevslede konuş, içinin sesini dinle karar ver.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum dogumuma bir ayım kaldı cok heycanlıyım allah ım herkese yasatsın bu heycanı hamile arkadaşları tebrik ediyorum hala karar veremeyenlerede hiç düşünmeden başlamalarını tavsiye ediyorum bizi bizden baskası anlamaz arkadaşlar bu duyguları yasamanın tarifi yok kelimeler yetersiz lütfen geç kalmayın sevgilerimle

teşekkür ederim Kivfa inşallah inşallah bu defa hayallerimiz gerçek olur..

Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırız senden

Herşey yolunda giderken, maalesef üzücü birşey oldu. Bugün öğleden sonra birden altımın ıslandığını farkettim, dışarıdaydım. Hemen tuvalete gittim, meğer kan gelmiş. Hemen eşim gelip aldı beni ve eve getirdi. Kızlar yine olmadı. Bu üçüncü düşüğüm. Öyle diyorum çünkü parçalar geldi. Evde dinleniyorum. Bende rahimde incelme sorunu çıkmıştı enson ama onun dışında bütün testler iyiydi. HIT embriyo kalitesindendir demişti en son. Çıldırmak üzereyim. Ne yapmamı önerirsiniz? Vazgeçeyim mi herşeyden? Kızımı çok seviyorum, kardeşi olsun istiyordum ama olmuyor işte. Zorlamasam mı artık? Bu benim kaderim, elindekiyle yetin mi demem lazım kendime?

Sizleride üzmek istemiyorum. Iyi haberler vermek isterdim. Iyi akşamlar..

ahh canım benim okudum dağıldım .. ne desem ne yazsam içini rahatlatırım bir bilsem... nasip bunu bilsekte gönlümüze anlatmak zor... Rabbim dayanma gücü versin... bu karar senin ve eşinin kararı ama rabbim kızını sana bağışlasın.. ona uzun ömür sağlık sıhhat nasip etsin.. dualarım seninle..

Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırız senden

Amiiin amiin Anatolya20 .. çok teşekkür ederim dualara ve iyi dileklre çok ihtiyacım var.. kimselerle konuşamıyoruz durumumuzu .Bu yuzden burdaki destek dualar çok çok önemli hepimiz için.. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ...

canım çok üzüldüm... inan söyleyecek hiçbirsey yok bu konuda ..Rabbim kızına sağlık ve uzun ömür versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…