Selam mia'cim evet canim adet gördüm bugün ikinci günü kismetse.ilaçlarimi aldim yarin başliycam kullanmaya hayirlisiyla inşallah...

Haydi bakalım Allah yolunu açık etsin canım. Hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah, ben de arkandan geleceğim :))

Canim cok sevindim senin adina. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Keske bendede oyle bir durum olsaydi fakat malesef imkansiz cunku benim hic yumurtam yok. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

Canım benımde yoktu :) taze taze donerler saolsun :)))

Allahım sana sabır ve çare versin canım . Dualarımız seninle ve hepimize bu mubarek günde rabbim gönlümüzdekini bizlere nasip etsin . Amin

Bu güzel günde güzel dileklerin için tşk ederim arkadaşım rabbim cümlemizin hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah..bizde bu gün bi görüşme yaptık tl hitle rahim filmi istiyorlar hiç yaptırmadım anastezi eşlinde istediler özellikle,ben istanbulda kadıköyde oturuyorum en güvenilir yer neresi bilgisi olan varmı acaba.... Tüm müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun..allahım kimin ne istegi varsa kabul eylesin....

Bu güzel günde güzel dileklerin için tşk ederim arkadaşım rabbim cümlemizin hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah..bizde bu gün bi görüşme yaptık tl hitle rahim filmi istiyorlar hiç yaptırmadım anastezi eşlinde istediler özellikle,ben istanbulda kadıköyde oturuyorum en güvenilir yer neresi bilgisi olan varmı acaba.... Tüm müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun..allahım kimin ne istegi varsa kabul eylesin....

Amin, cümlemizin Mmucizem selamlar Radyomar varmış sizin yakada. Ben çektireceğim zaman kk dan araştırmıştım orada çektirenler çok memnun kalmış. Ama bu tarafa geçebilirsen Echomar var hem hit ile anlaşmalı indirim yapıyorlar. Ben yıllar önce ilk filmi çektirirken çok fazla ağrı çektim o yüzden anestezi istedim ısrarla ama yeni sistemde gerek yok dediler. Gerçekten hiç ağrısız sızısız hallettiker. Radyomar da aynı aletleri kullanıyormuş.

merhaba alpilknur,
bende tüp bebek maceraları yaşayan biriyim. 38 yaşındayım ama yumurtalık rezervım azalmış,yumurta oluşuyor ama son 2 denemede transfer yapılamayacak sekılde kalıtesız cıktı malesef. Bende donasyonu duşunuyorum hatta 15 gün önce Kıbrıs'a gittım arastırmak için. Halil İbrahim Tekin ve Firdevs hn ile görüştüm.Bu iki dr methini çok duyduğum için başka dr arastırma gereği hissetmedim ama hangisinde yapacağım konusunda kararsızım hatta donasyon macerası içine girmeden ne yaşacağımı bilmediğim için biraz da korku var. Bir deneme daha mı yapsam İstanbulda dıyorum ama sonucda 6 kere denedim sonuç olumsuz hamile kalsam bile düşüyor. Halil bey kafamı iyice karıstırdı.
Kısaca kararsızım bir tarafım boşver artık uğraşma diyor bir tarafımda donasyon seçeneğini mutlaka dene dıyor
Bilmiyorum. Sen donasyonu nerede yaptıracaksın?
Iyı gunler

Sevgili portakal
Lütfen moralini bozma.benim de çok inceydi . Tedavi sırasında sabah öğlen akşam üç estrofem içtim birer tane de vajinadan . Transfer günü kalınlık 9 u buldu üstelik sen adet mi görüyorsun .soğan kürü yap internetten bulursun çok kolay içimi. Kayısı ve incir kurusu ye. Zayıfla. Soğutulmuş keçiboynuzu prkmezi eşinle her sabah bir büyük kaşık.b12 hapu her gün bi tane.
ben de de yumurta yok. Kıbrıstaki dr lar yumurta olmasın diye lucrin iğne yapıyorlar ki:)) 23-24 yaşında tazecik yumiler varken üzülmek niye:))
sen bi irem i ara:)) firdevse değerlwrni söyle.
Histereskopi yaptır.ist daysan brüksel tüp bebeğe yücel karaman a mutlaka git.tsh t3 t4 pıhtılama testlerni istey yazsın dr.ondan sonra dertlen.. Herkes hamile kalıyor inşallah. çok azınlıktayız herşeyi denedin mi de mutsuzsun sanmıyorum
45 tüp bebek yapan bir arkadaşımız50 yaşında şimdi hamile bu forumdan, bir diğeri 7 kere donasyon dahil 45 yaşunda doğurdu ikiz, bir diğeri 44 yaşında 5 kere donasyon yaptırdı ben 43 yaşındayım 4. Donasyona gidicem.
Ümidini korumalısın inşallah dua her gün şükrederek bizimde muradımızı verir rabbim . Herşeyin hayırlısını isteyelim yeterki . Hadi şimdi toparlan. Elini yüzünü yıka.geçmişi unut bu ilk deneme de hep kendi kendine. ben öyle yapıyorum hepimiz arkandayıbana her zaman özelden dahi yazabilirsin bu forum bunun için var. Sevgiyle kal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili chinerose
Ben daha karar veremedim açıkcası. Daha önce iki kere doğuş tüp bebekte( ilki şevket beyde ikincisi firdevs hn ) denedim . Bir kere de savaş bey de yaptık olumsuz hep. Bence dr laron hepsi deneyimli. Hepsiyle konuş telle veya öngörüşmeyr bir günlüğüne git hangisi seni rahat hissettirise ona git derim.
Beni soracak olursan açıkcası fiyat benim için önemli indirim alabildiğime gitmeyi düşünebilirim çünkü artık bıktım hem de bu sefer gerçekten masraf yaptık hsg özel klinikte inanılmaz pahalıydı.
İst daysan brüksel tüp bebekte. Yücel karaman a bir muayrne rahim filmi ve hsg yaptır kıbrısa gitmeden önce. Bir sürü test istiyorlar özellikle kan pıhtılaşma testini tsh t3 t4 ölçtür. Düşük oldu diyorsun dna gen kromozom testlerinizi eşinle ikinizin veya sperm ve yumurta testlerinizi yaptırdın mı-bunları yaptırmadan gitme derim çünkü kıbrıs sorgulamıyor öylesine kabul ediyor hastaları .paran boşuna gitmesin
arkadaşım.
Sana bol şanslar.
Allahım hepimize dayanma gücü versin gönlümümüzden geçeni biliyor hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.
Kendine iyi bak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne guzel yaa rabbim bizlerede nasip eder InsaAllah. Ilk denemen mi? Yasin kac? Senin gibileri okudukca icim kipir kipir oluyor gercekten cok heyecanlaniyorum.

Canım yasım 42 :) daha önce kendi yumurtMla 2 defa denedik olmadı . Kıbrısta ilk denememdi 3 emriyo tranfer edildi 6 ncı haftada 2 tanesi düşük oldu . Rabbime şükür 1 yavrumla yola devam ediyoruz . Aminnn canım rabbim burdaki ve tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu . AMİN

Amin, cümlemizin Mmucizem selamlar Radyomar varmış sizin yakada. Ben çektireceğim zaman kk dan araştırmıştım orada çektirenler çok memnun kalmış. Ama bu tarafa geçebilirsen Echomar var hem hit ile anlaşmalı indirim yapıyorlar. Ben yıllar önce ilk filmi çektirirken çok fazla ağrı çektim o yüzden anestezi istedim ısrarla ama yeni sistemde gerek yok dediler. Gerçekten hiç ağrısız sızısız hallettiker. Radyomar da aynı aletleri kullanıyormuş.

Sgl cnm tamda sormak istedigim konuya cvp vermişin:))aynı zamanda hitlede anlaşması olan olursa daha iyi olur.fakat beni arayan hemşire ısrarla anestezi eşlinde olmasını ıstıyoruz dedi neden dedigimde ucut bi yöntem deyil en ufak bi kıbırtana sonucu etkiler dedi hit bu konuda çok hassas dedi neyse cnm giderim tabiki avrupa yakasına bizler bu ugurda nerelere gitmiyoruzki:)..

Sgl cnm tamda sormak istedigim konuya cvp vermişin:))aynı zamanda hitlede anlaşması olan olursa daha iyi olur.fakat beni arayan hemşire ısrarla anestezi eşlinde olmasını ıstıyoruz dedi neden dedigimde ucut bi yöntem deyil en ufak bi kıbırtana sonucu etkiler dedi hit bu konuda çok hassas dedi neyse cnm giderim tabiki avrupa yakasına bizler bu ugurda nerelere gitmiyoruzki:)..

Canım bende daha önce çektirdiğim rahim filminde zor dayanmıştım. Geçen sene tekrar çektirmek zorunda kaldım. Dr um beni Fındıkzadede Radyomar Celal (yada cemal ) beye gönderdi. Son derece konforlu bir yer. Çok korkmama rağmen yeni bir makine kullanıyorlarmış. Hiç ağrı hissetmedim. Çok rahat bir çekim oldu. zaten kısa sürüyor. Ve çeken kişi her aşamayla ilgili bilgi veriyor, şimdi şunu yapacağız gibi. Kendimi son derece iyi hissetmiştim. Belki sızın tarafta şubesi varsa büyük olasılık aynı aleti kullanıyorlardır araştır. Anesteziye bu makineyle gerek yok.

Umarım canım her şey istediğin gibi olur. Sende 2. defa anne olursun canım.

Kizlar ben bir süreligine tatile gidiyorum. Insallah kafa dinleyebiliriz. Adetimi bekliyorum, insallah gelirde tedavilerime baslayabilirim. Transferi olan ve olacak arkadaslarima simdiden hayirli sonuc almalarini temenni ediyorum. Hersey gönlünüzce olsun.

Kizlar ben bir süreligine tatile gidiyorum. Insallah kafa dinleyebiliriz. Adetimi bekliyorum, insallah gelirde tedavilerime baslayabilirim. Transferi olan ve olacak arkadaslarima simdiden hayirli sonuc almalarini temenni ediyorum. Hersey gönlünüzce olsun.

Kivfa iyi tatiller hadi bakalım inşallah yenilenerek gelirsin. Kafanı boşalt keyfini çıkar. Ben de adet bekliyorum gelmedi bi türlü bugün dr adet söktürücü verdi onu kullanacağım. Her şeyin en hayırlısı olsun inşallah.

İyi tatiller canım bol bol dinlen bomba gibi enerji dol :) herşey gönlünce olsun .

Merhaba umudumwar,
Bende donasyon dusunuyorum. 15 gun once halıl ıbrahım tekın ve fırdevs hn ıle gorustum. Ama burda donasyon ıle ılgılı negatıf sonucları okuyunca tereddut etmeye basladım cunku maddı olarakk gercekten zorlayıcı bır surec .bır kere deneyebılırım. Cevremde de bu konuyla ılgılı fıkır alabılecegım kımse yok. BuyuDen forumdan fıkır almaya calısıyorum

Sen donasyon uygulaması yaptırdın mı,sonuc nasıl.

Evet çok teşekkürler,kendinize ve bebişinize iyi bakın,Allah korusun:)

Günaydın hanımlar bayramınız kutlu olsun. Topik epey gerilere düşmüş bulmakta zorlandım. Donasyona niyetlenenler son durumunuz nedir? Ben hala adet olamadım dolayısıyla protokole de başlayamadık henüz... culli, kivfa, Mmucizem, chinerose, Sevgimsin. Başlayanlar varsa durumlarınızı paylaşır mısınız süreci merak ettim? Benim adetim 12 gün geciktiği için dnr de bekliyor biz başlayamadık bir türlü ama hayırlısı olsun da geç olsun diyorum artık :)):nazar:

Günaydın hanımlar bayramınız kutlu olsun. Topik epey gerilere düşmüş bulmakta zorlandım. Donasyona niyetlenenler son durumunuz nedir? Ben hala adet olamadım dolayısıyla protokole de başlayamadık henüz... culli, kivfa, Mmucizem, chinerose, Sevgimsin. Başlayanlar varsa durumlarınızı paylaşır mısınız süreci merak ettim? Benim adetim 12 gün geciktiği için dnr de bekliyor biz başlayamadık bir türlü ama hayırlısı olsun da geç olsun diyorum artık :)):nazar:

Selam canim sagol seninde bayramin mübarek olsun. Bende bi gelisme yok. Iki hafta sonra ilaclara baslayacagim insallah. Tabiki herseyin hayirlisi arkadasim. Gec olsun güc olmasin...

Back
X