- 30 Ağustos 2009
- 260
- 77
- 323
Culli selam ne durumdasın adet oldun mu? Bende daha gelen giden yok :)
Selam mia'cim evet canim adet gördüm bugün ikinci günü kismetse.ilaçlarimi aldim yarin başliycam kullanmaya hayirlisiyla inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Culli selam ne durumdasın adet oldun mu? Bende daha gelen giden yok :)
Selam mia'cim evet canim adet gördüm bugün ikinci günü kismetse.ilaçlarimi aldim yarin başliycam kullanmaya hayirlisiyla inşallah...
Canim cok sevindim senin adina. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Keske bendede oyle bir durum olsaydi fakat malesef imkansiz cunku benim hic yumurtam yok. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarini kabul etsin insallah.
Canım benımde yoktu :) taze taze donerler saolsun :)))
Ben yanlis anlamisim o zaman 😉 Hangi doktorda yaptirdin?
Allahım sana sabır ve çare versin canım . Dualarımız seninle ve hepimize bu mubarek günde rabbim gönlümüzdekini bizlere nasip etsin . Amin
Bu güzel günde güzel dileklerin için tşk ederim arkadaşım rabbim cümlemizin hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah..bizde bu gün bi görüşme yaptık tl hitle rahim filmi istiyorlar hiç yaptırmadım anastezi eşlinde istediler özellikle,ben istanbulda kadıköyde oturuyorum en güvenilir yer neresi bilgisi olan varmı acaba.... Tüm müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun..allahım kimin ne istegi varsa kabul eylesin....
Sevgili portakal
Lütfen moralini bozma.benim de çok inceydi . Tedavi sırasında sabah öğlen akşam üç estrofem içtim birer tane de vajinadan . Transfer günü kalınlık 9 u buldu üstelik sen adet mi görüyorsun .soğan kürü yap internetten bulursun çok kolay içimi. Kayısı ve incir kurusu ye. Zayıfla. Soğutulmuş keçiboynuzu prkmezi eşinle her sabah bir büyük kaşık.b12 hapu her gün bi tane.
ben de de yumurta yok. Kıbrıstaki dr lar yumurta olmasın diye lucrin iğne yapıyorlar ki:)) 23-24 yaşında tazecik yumiler varken üzülmek niye:))
sen bi irem i ara:)) firdevse değerlwrni söyle.
Histereskopi yaptır.ist daysan brüksel tüp bebeğe yücel karaman a mutlaka git.tsh t3 t4 pıhtılama testlerni istey yazsın dr.ondan sonra dertlen.. Herkes hamile kalıyor inşallah. çok azınlıktayız herşeyi denedin mi de mutsuzsun sanmıyorum
45 tüp bebek yapan bir arkadaşımız50 yaşında şimdi hamile bu forumdan, bir diğeri 7 kere donasyon dahil 45 yaşunda doğurdu ikiz, bir diğeri 44 yaşında 5 kere donasyon yaptırdı ben 43 yaşındayım 4. Donasyona gidicem.
Ümidini korumalısın inşallah dua her gün şükrederek bizimde muradımızı verir rabbim . Herşeyin hayırlısını isteyelim yeterki . Hadi şimdi toparlan. Elini yüzünü yıka.geçmişi unut bu ilk deneme de hep kendi kendine. ben öyle yapıyorum hepimiz arkandayıbana her zaman özelden dahi yazabilirsin bu forum bunun için var. Sevgiyle kal
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Girnede berk bey dünya tüp bebek merkezi
Ne guzel yaa rabbim bizlerede nasip eder InsaAllah. Ilk denemen mi? Yasin kac? Senin gibileri okudukca icim kipir kipir oluyor gercekten cok heyecanlaniyorum.
Amin, cümlemizin Mmucizem selamlar Radyomar varmış sizin yakada. Ben çektireceğim zaman kk dan araştırmıştım orada çektirenler çok memnun kalmış. Ama bu tarafa geçebilirsen Echomar var hem hit ile anlaşmalı indirim yapıyorlar. Ben yıllar önce ilk filmi çektirirken çok fazla ağrı çektim o yüzden anestezi istedim ısrarla ama yeni sistemde gerek yok dediler. Gerçekten hiç ağrısız sızısız hallettiker. Radyomar da aynı aletleri kullanıyormuş.
Sgl cnm tamda sormak istedigim konuya cvp vermişin:))aynı zamanda hitlede anlaşması olan olursa daha iyi olur.fakat beni arayan hemşire ısrarla anestezi eşlinde olmasını ıstıyoruz dedi neden dedigimde ucut bi yöntem deyil en ufak bi kıbırtana sonucu etkiler dedi hit bu konuda çok hassas dedi neyse cnm giderim tabiki avrupa yakasına bizler bu ugurda nerelere gitmiyoruzki:)..
Kizlar ben bir süreligine tatile gidiyorum. Insallah kafa dinleyebiliriz. Adetimi bekliyorum, insallah gelirde tedavilerime baslayabilirim. Transferi olan ve olacak arkadaslarima simdiden hayirli sonuc almalarini temenni ediyorum. Hersey gönlünüzce olsun.
Kizlar ben bir süreligine tatile gidiyorum. Insallah kafa dinleyebiliriz. Adetimi bekliyorum, insallah gelirde tedavilerime baslayabilirim. Transferi olan ve olacak arkadaslarima simdiden hayirli sonuc almalarini temenni ediyorum. Hersey gönlünüzce olsun.
Evet çok teşekkürler,kendinize ve bebişinize iyi bakın,Allah korusun:)
Günaydın hanımlar bayramınız kutlu olsun. Topik epey gerilere düşmüş bulmakta zorlandım. Donasyona niyetlenenler son durumunuz nedir? Ben hala adet olamadım dolayısıyla protokole de başlayamadık henüz... culli, kivfa, Mmucizem, chinerose, Sevgimsin. Başlayanlar varsa durumlarınızı paylaşır mısınız süreci merak ettim? Benim adetim 12 gün geciktiği için dnr de bekliyor biz başlayamadık bir türlü ama hayırlısı olsun da geç olsun diyorum artık :))![]()