Canım üzüldüm ama sen artık önüne bak. Biz Hit ile de görüştük fakat burada okuduklarımla hareket edince Firdevs hanım bana daha yakın geldi tabi bunda İrem hanım faktörü de büyük. Aklıma takılan herşeyde hızlıca geri dönüş alabiliyorum bu da beni çok rahatlatıyor. Hit sanırım her hafta İstanbul'a geliyor burada yaşıyorsan bir git görüş derim o da son derece işini bilen bir doktor sonra da yüreğinin götürdüğü yere git derim :)) bu işin yarısı doktordaysa yarısı da sende bitiyor biliyorsun yani moraller yüksek olunca işler kolaylaşıyor :)) gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim...

Cnm yaa inşallah bu sefer hayırlı bir yer seçersinde alırsın bebeklerini kucagına..aslında arkadaşım bu dnr işini nasıl yapsakta saglıklı ve fazla verini bulsalar sonuçta orası bize göre yabancı bi yer sanki acıycaklarmı bize halbuki bizler burada nasıl zorluklarla bulup buluşturuyoruz o paraları nerden bilelim yaşca büyük dnrlar kullanmadıklarını.. Bizler bile görünüşte genciz fakat gel gelelim yumurta yok işte bunları başta iyce konuşmak gerekiyo bize benzemesi önemli deyil zaten %70 babadan alıyo geni siz saglıklı olanını ayarlayın desek olurmu acaba ona bakarsan bizdede 2,3 çıkıyo ama saglıklı deyil...

aynen canım,bende yaşadıklarımı bir tecrübe olarak görüyorum.bundada vardır bir hayır diyorum.. İrem hanımla tlfla görüşmüştük,çok tatlı bir bayan gerçekten.. İstanbulda yaşamıyorum ama zamanı gelince görüşmek için gidebilirim.Kıbrısa gitmektense İstanbul daha iyi :) 5gün çok zor kaldık kıbrısta.bir dahaki sefere bende transfer günü gidip ertesi gün dönmeyi düşünüyorum.

Miacım istanbulda nereye geliyo hit burada klinigi falanmı var acaba?

benzeme olayına hiç takılmadım ben. ve gerçekten haklısın canım çocuklar babalarına daha çok benziyolar.. sadece hayat kadınlarıda yumurta bağışı yapıyorlar diye duymuştum birtek ondan korktum. İnşallah birdahaki tedavim daha iyi olur,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Larax çok çok çok sevindim rabbim analı babalı buyutsun inşallah kaçıncı haftada doğrular kuvezde yatmamalarida çok sevindirici maşallah vaktin olursa biraz bahsedersen sevinirim kiloları da çok iyi maşallah eskilerden artık kimse yok buralarda tecrubelerinizi paylaşmanızi bekliyorum bende 26 hafra dayım çok şükür iki tane prensesim olacak allahın izniyle sabırsızlıkla bekliyoruz vakti zamanında gelmesini 😃 kendine ve bebislere iyi bak rabbim yardımcin olsun

Allahim tammaina erdirsin cnm
az klamis seninde sayili günler gecicidir.evet elimden geldigince yardimci olurum vakit buldukca cnm ..cok giremiyorum eskisi gibi ..
Küvezde kalmadilar sükür bende bebeklerde saglikliydik..allahim herkese nasip eder insallah.ikiz anne olmak tasimak dogurmak cok zor bir o kadarda güzel.. dinlenmeni tavsiye ederim.sekerine yemegine cok dikkat et derim sakin kilo alma..))

öncelikle hayilri evlatlar versin cnm presnseslerin evi senlendirecek allahim sag salim dogmak ve huzurlu saglikli yuvada büüytmek nasip eder insallah..
kilolarini yzamistim ikiside 3 kg dogdular. kizmimiz 3040 kg 50 cm. erkek 3020 kg 49 cm .tam 9 aylik dogdular. normal dogum 30 temmuz idi ama tek bebek dogumuydu .. ikizler 4 hafta önce doguyor benim doktorum asla erken almayiz kalacak dedi ve 13 gün erken sezeryan tam narkozlu dogum yaptim..sorun olamdigi iicnde , normal hastanede yattim 5 gün sonra eve ciktik sükür..
bende hizla toparlaniyorum sükür. anne sütüm yeterli olmyuor bazen mama veriyorum geceleri ..
sorun olursa her zaman özelden olsun burdan olsun paylasabilirsin.
allahim herkese versin ..
her sey gönlünüzce olsun..
görüsmek üzere sevgilerimle.

Larax, gözün aydin bebislerin dogdu demek..masallah cok iyi kilolari da boylarida. Allah anali babali büyütmek nasip etsin.
sasirdim cok az kilo almissin sen, masallah. ben 25in üzeri almistim maalesef hala kilolarimi veremiyorum bütün gün kosturmama ragmen. benimkilerde yasina girdiler. büyüyolar. zaman nasil su gibi akip gidiyor
eskilerden görüstüklerin varmi. pek kimseler gelmiyor artik. tamam zaman kisitlamasi ama yinede ben ara sira ugruyorum.
Allah kolaylik versin

tsk ederim bebek,seninkileride allahim bagislasin zaman cabuk geciyor evet..
evet cok az kg aldim toplam 7 kg. cok hizli verdim hatta 14 kg kadar gitti..)))
eskilerden evet cok kisiyle özelden telefondan ve maille skypeden görüsüyorum .zaten özel anneler ve dns oldugu icin özelden görüsmek daha faydali kendi adima saglam güzel dostluklar kurduk...
arada giriyorum ama geriye dönük okuyamiyorum... rastlarsam uygunsam yazip cikiyorum..
sanada allah kolaylik versin.

Bebeklerim ikiz oldu.

Arkadaşlar pazartesi günü rutin kontrole yeni bir dr gittim. Bakar bakmaz hiii ikiziz öyle mi dedi. Ben şok oldum. hayır dedim. Bize hep tek bebek olduğu ve birde onun yakınında rahimde küçük bir kanama olduğunu söylemişlerdi.

Daha önceki dr. larım (iki farkli dr farklı zamanlarda bakmıştı) tek bebek olduğunu söylemişlerdi. Kanamayı da ben kafama takmıştım acaba ne olacak diye. Bebeği etkiler mi diye.

Meğer dr ların kanama dedikleri ikinci bir bebekmiş. Bu dr um baktı, İkisinin ayrı ayrı kalp atışlarını dinletti hareketlerine baktı. Eşim ve şok geçirdik nerdeyse, çok çok mutlu olduk. İyice emin olmak için dr. bir daha bir daha hareketlerine ikisine de ayrı ayrı baktırdık.

İkincisi ilk olandan bir hafta küçükmüş. Ama sağlıklı olduğunu söyledi. Dua ediyorum inşallah ikisi de sağlıklı devam eder. Bir kaç gündür havalardayız eşimle, çok çok mutluyuz. Bebeğim bir ken iki oldular.

Tanrım bu mutluluğu inşallah isteyen tüm anne adaylarına yaşatır. Sizler için dua ediyorum.

Sevgili ikiz anneleri ve adayları;

Tanrım bebeklerinize ve sizlere sağlık versin. Yuvanızdan mutluluk eksilmesin.

Arkadaşlar ben ikiz annesi olacağımı yeni öğrenmiş biri olarak sizlere sorum olucak.

Benim hamileliğim 11+ 4 gün ikili test yaptırmak için dr arayışındayım. Nişantaşı'nda Hayri Ermiş'i önerdi dr um. Orayla görüştüm bilgi aldım.

Bana bilgi veren sekreteri bebekler ikiz olduğu için kan testi yapılmayacağını sadece ultrasonla bakılacağını bebeğin ense kalınlığı ölçüsü alınacağını ve 4 gün sonrada raporunun çıkacağından bahsetti.

Sevgili arkadaşlar sizler daha önce bu durumlardan çok bahsettiğinizi biliyorum, ama tam hatırlayamadım. Sizde de kan testi yapmayıp sadece ultrason mu bakıldı.

Arkadaşlar bana lütfen bilgi verin.

Şimdiden teşekkür ediyorum. ...

Aaaaa çok sevindim çifte mutluluk desene :))) hayırlısıyla iki yavrunu da sağlıkla, mutlulukla kucağına alacaksın inşallah... Cinsiyetleri belli oldu mu? Kendine ve bebeklerine iyi bak canım, darısı başımıza :))

canim benim bu ne güzel bir sürpriz Allah nazardan korusun. cok sevindim adiniza. ikiz annesi (ve babasi) olmak harika bisey. bakimi zor olsa bile bazen, inan okadar mutluluklar yasiycaksinki...Allahim tüm isteyenlere nasip etsin.

canim evet cok dogru, kan testi olmuyor ikizlerde. sadece ense kalinligi yapildi bizdede. ve sanirim 16.-19. hafta arasi idi cok detayli bir ultrason yapildi organscreening, yani organlarina iyice bakildi, ölcüldü derken.

ikizlere hamile oldugun icin daha dikkatli davranman gerek canim, bilhassa 20. haftadan sonra. bebisler cok büyüdükce fazla kendini yorma, benim doktorum hep derdi, unutmayin siz tek bebek degil, iki bebek tasiyosunuz, herseyi de iki kat yasiyorsunuz diye.

canim ara sira haberini ailiriz insallah

Allaha emanet olun

tebrik ederim ikizlerini ,allahim sag salim kucagina almak nasip eder insallah..
özel annesin ve özel bebislerin olacak önce güzel gecirmen dilegiyle cnm.
ikiz hamilelikte doktorum ayni zamanda benimle yasit hanim arkadasimdi. Özel hamilleik ve kiz oldugu icin ilk hafatlar iki haftada bir kan tahliline ve usg kontrolune aldi son 18 haftadan sonra haftalik kontrollerine gittim her gittigimde mutlaka organlarina ve tüm makinada ölcümlerine bakildi.. tabiki almanyada oldugum icin ayri olabilir bunuda not düseyim. ikili test-üclü test sivi alma kontrol ettirme yaptirmadim.kan tahlili ve organlara bakmak testler yeterliydi benim icin..doktorumda uygun gördü sükür sorun cikmadi..
ikiz tasimak cok zor senden aldigi oksijenle uzun haftalar zorlaniyorsun..son aylar da agirlastigin icin zorlaniyorsun simdiden allahim kolaylik versin diyorum.
tavsiyem bol dinlen-sakin agir is yapma..yemene dikkat et-yorma bebislerini karninda..kilo almamaya bak-sekerine dikkat et..
dr.karatay seker yüklemesi yaptirmayin dmeisti gecen gün onuda göz ardi etme bencede yaptirma..ben bilseydim asla yaptirmazdim..sekerine dikkat et asla tatli yeme..ilerisi icin bebeginin sagligi icin önemli..digerlerinide zaten bilincli anneleriz okuyoruz..cevreden cok sey ögreniyoruz..
simdilik aklima gelen bunlar..
dr.saracoglu bebek kesesindeki suyu artirmak icin sgalikli su icin havuc yemeyi önermisti dip not tur..
bebeklerin cift yumurta ikizi oldugu iicn ayri keseciklerde olacaklar..
tekrar tebrikler.
her sey gönlünüzce olsun.
sevgiler.

Larax tebrik ederim. Ne mutlu kavuştun miniklerine, Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim başımıza, bizlere de umut oluyor bu paylaşımlar çok teşekkürler

insallah darisi sana,tedavin hayirli olsun insallah sende burdan paylasacaksin hamileligini
yolun acik olsun.darisi insallah sizin basinizada.
sevgilerimle

Bebkciğm yardımın için sağol...gerçektende ek gıdaya başlama başlı başına bir serüven...ama butatlı telaş hiç bitmesin istiyorum evlat kokusu cennet kokusu..aynı anda bana minnetle bakan dört tane göz olunca bunca çekilen cefaya değerdi diyorum...inanır mısın mutluluktan ağlıyorum her davranışlarında...keşkeler biriktirdim onlarla...bu yola daha erken çıksaydım diye..nasip herşeyin hayırlısı...yalnız bakmayı allahında izniyle becerdim...ama artık yavaş yavaş dönmeye emeklemeye başladılar benim tatlı yorucu maraton başladı...rabbim senin evlatlarınıda sana bağışlasın...

Lalitacığım benim yardımcı olacak kimsem yoktu ayrıca maddi sıkıntılarımız had safhada olunca yardımcıda alamadım..ama allahın izniyle zor dönemi atlattım...eşimle herzaman olduğu gibi sırtsırta verdik bu dönemide atlattık..eşim olmasaydı inan bana yalnız bakamazdım..akşam işten gelince ve geceleri beraber baktık...ev işlerini ve yemeklri o devraldı zor oldu ama başardık..bazen hep kendimi sorguladım evlatlarıma yetebiliyor muyum diye...ama çevremdekilerden hep beni takdirle karşıladıklarını iyi baktığım övgülerini alınca rahatladım....analık herşeyi yaptırıyor..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Helun bebeklerin hayırlı olsun...tüm arkadaşlar hamileliğin bebkli günlerinizin tadını çıkarın...yola çıkacaklar şimdiden herkese hayırlı olsun...sevgiyle kalın...

Sevgili arkadaşlar Bebek ve Larax çok teşekkür ediyorum.

Deneyimlerinizi ve bilginizi her zamanki gibi paylaştınız. Umarım hep paylaşmaya da devam edersiniz.

Tek bebeğe de çok sevinmiştik çok mutlu olmuştuk ama hiç hesapta yokken bir tane bebeğin da ha üç ay sonra çıkması bizi gerçekten havalara uçurdu. bizim için çok sevindirici bir olay. Bu kadar yıl uğraştıktan sonra ikiz bebek müthiş bir sevinç. Tanrım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Çok güzel bir mutluluk.

Umarım bunun için yıllarca bizim gibi çaba gösteren bütün güzel anne adayları da bu mutluluğu yaşarlar.

İkiz olduğunu öğrendikten sonra daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Yalnız oldukça halsiz ve iştahsızım, 55 kilodan üç ayda 53.5 kiloya düştüm. Mide bulantım çok olmamasına rağmen yine de beni çok etkiledi. Sanırım yakın zamanda düzelecektir.

Larax canım seni tekrardan tebrik ediyorum. Tanrım bebeklerini korusun ve analı babalı büyütsün. Çok güzel bilgiler vermişin. Havuç olayını bilmiyordum. Şeker yükleme işini Canan Karataydan bende dinlemiştim. Bende yaptırmayı düşünmüyorum.

Haftaya randevum var. Umarım detaylı bakılır. Bebeklerimle ilgili daha sağlıklı bilgiye sahip olurum.

Arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum, sizi seviyorum umarım hep forumda olursunuz. Benim için lütfen bebeklerinizin mis gibi kokusunu içinize çekin...

Arkadaşlar 16 haftayı doldurduk drumun 12 haftada söylediği gibi bebegim minicik elleri ve minicik yüregiyle erkek :) yüce rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu . Bu arada 4 ayda 5 kg aldıgım için yasaklar var rejim gibi :) ama benim umrumda deil :) tek sıkıntım su geçmek bilmeyen korkunç baş agrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…