anlatırım tabii,
canım ben 36 yaşındayım, düzenli adet görüyorum ama fsh 20,Amh da 0,2 çıktı. 4tüp bebek yaptırdık.her denemede 3-4 yumurtam oluştu,embriyolarda iyiydi.hiçbiri pozitif olmadı. dr yumurta kalitesizliğine bağladı sonucu. rahmin iyi,donasyonla kesin olur demişti. eşimi ikna ettim,internetten araştırmaya başladım.forumlarda en çok Firdevs hanımla Hit dikkatimi çekmişti ama biz Kıbrıs Tüp bebeğe gittik,Savaş Özyiğitte yaptırdık. Kısa sürede hemen donör bulundu, adetimle tedaviye başladık. 13gün sonra gittik, donörden sadece 7 yumurta toplanmış,6sı döllenmiş. 3.günede 4 embriyo kaldı.yani donörümüz çok verimsizdi. 3.gün hepsi transfer edildi,biz yinede umutluyduk ama sonucumuz olumsuz oldu. en çok üzüldüğümüz şey ise bi arayıp sonucu sormadılar bile, 1 hafta sonra ben arayıp söyledim.
anlatırım tabii,
canım ben 36 yaşındayım, düzenli adet görüyorum ama fsh 20,Amh da 0,2 çıktı. 4tüp bebek yaptırdık.her denemede 3-4 yumurtam oluştu,embriyolarda iyiydi.hiçbiri pozitif olmadı. dr yumurta kalitesizliğine bağladı sonucu. rahmin iyi,donasyonla kesin olur demişti. eşimi ikna ettim,internetten araştırmaya başladım.forumlarda en çok Firdevs hanımla Hit dikkatimi çekmişti ama biz Kıbrıs Tüp bebeğe gittik,Savaş Özyiğitte yaptırdık. Kısa sürede hemen donör bulundu, adetimle tedaviye başladık. 13gün sonra gittik, donörden sadece 7 yumurta toplanmış,6sı döllenmiş. 3.günede 4 embriyo kaldı.yani donörümüz çok verimsizdi. 3.gün hepsi transfer edildi,biz yinede umutluyduk ama sonucumuz olumsuz oldu. en çok üzüldüğümüz şey ise bi arayıp sonucu sormadılar bile, 1 hafta sonra ben arayıp söyledim.
Canım üzüldüm ama sen artık önüne bak. Biz Hit ile de görüştük fakat burada okuduklarımla hareket edince Firdevs hanım bana daha yakın geldi tabi bunda İrem hanım faktörü de büyük. Aklıma takılan herşeyde hızlıca geri dönüş alabiliyorum bu da beni çok rahatlatıyor. Hit sanırım her hafta İstanbul'a geliyor burada yaşıyorsan bir git görüş derim o da son derece işini bilen bir doktor sonra da yüreğinin götürdüğü yere git derim :)) bu işin yarısı doktordaysa yarısı da sende bitiyor biliyorsun yani moraller yüksek olunca işler kolaylaşıyor :)) gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim...
Canım üzüldüm ama sen artık önüne bak. Biz Hit ile de görüştük fakat burada okuduklarımla hareket edince Firdevs hanım bana daha yakın geldi tabi bunda İrem hanım faktörü de büyük. Aklıma takılan herşeyde hızlıca geri dönüş alabiliyorum bu da beni çok rahatlatıyor. Hit sanırım her hafta İstanbul'a geliyor burada yaşıyorsan bir git görüş derim o da son derece işini bilen bir doktor sonra da yüreğinin götürdüğü yere git derim :)) bu işin yarısı doktordaysa yarısı da sende bitiyor biliyorsun yani moraller yüksek olunca işler kolaylaşıyor :)) gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim...
Cnm yaa inşallah bu sefer hayırlı bir yer seçersinde alırsın bebeklerini kucagına..aslında arkadaşım bu dnr işini nasıl yapsakta saglıklı ve fazla verini bulsalar sonuçta orası bize göre yabancı bi yer sanki acıycaklarmı bize halbuki bizler burada nasıl zorluklarla bulup buluşturuyoruz o paraları nerden bilelim yaşca büyük dnrlar kullanmadıklarını.. Bizler bile görünüşte genciz fakat gel gelelim yumurta yok işte bunları başta iyce konuşmak gerekiyo bize benzemesi önemli deyil zaten %70 babadan alıyo geni siz saglıklı olanını ayarlayın desek olurmu acaba ona bakarsan bizdede 2,3 çıkıyo ama saglıklı deyil...
Miacım istanbulda nereye geliyo hit burada klinigi falanmı var acaba?
Nişantaşında bir muayenehane gibi yeri var canım ararsan asistanı adresini verir. Eşim gitmişti onunla görüşmeye.
Merhaba ,
Söz vermistim ondan yaziyorum...
anne olanlari tebrik ederim..olacalara basarilar dilerim..gün sayanlarada sabir dilerim..zor sürec ama meyvasi sabri bir harika..)))
rabbim herkese versin..annelik cook güzel..
iki hafta önce bende miniklerimi kucagima aldim.. 30 temmuzda normal tek bebek dogum tarihiydi benimkiler 13 gün önce geldiler.
sezeryan oldum,hamilleik boyunca hic sorun yasamadim sükür...son haftalar karnim cook büyüdü.. yürüyemiyor hatta yatamiyordum bile... 3 kg ikiside .sükür sagliklari cok iyi ,küveze girmediler 5 gün sonra tüm kontroller yapildiktan sonra eve geldik.
toplam 7 kg almistim yaklasik kisa sürede 14 kg kadar geri verdim...yilalrca mikrodan kalan tüm kilolarda gitmis oldu..
Miniklerime kendim tek bakiyorum..simdilik gayet iyi ilerde nasil olur bilemem..
diger annelerimizide kutlarim ..
yeni baslayanlara kolaylaiklar dilerim..
her sey gönlünüzce olsun ..
sevgiler.
Larax çok çok çok sevindim rabbim analı babalı buyutsun inşallah kaçıncı haftada doğrular kuvezde yatmamalarida çok sevindirici maşallah vaktin olursa biraz bahsedersen sevinirim kiloları da çok iyi maşallah eskilerden artık kimse yok buralarda tecrubelerinizi paylaşmanızi bekliyorum bende 26 hafra dayım çok şükür iki tane prensesim olacak allahın izniyle sabırsızlıkla bekliyoruz vakti zamanında gelmesini 😃 kendine ve bebislere iyi bak rabbim yardımcin olsun
Allahim tammaina erdirsin cnm
az klamis seninde sayili günler gecicidir.evet elimden geldigince yardimci olurum vakit buldukca cnm ..cok giremiyorum eskisi gibi ..
Küvezde kalmadilar sükür bende bebeklerde saglikliydik..allahim herkese nasip eder insallah.ikiz anne olmak tasimak dogurmak cok zor bir o kadarda güzel.. dinlenmeni tavsiye ederim.sekerine yemegine cok dikkat et derim sakin kilo alma..))
öncelikle hayilri evlatlar versin cnm presnseslerin evi senlendirecek allahim sag salim dogmak ve huzurlu saglikli yuvada büüytmek nasip eder insallah..
kilolarini yzamistim ikiside 3 kg dogdular. kizmimiz 3040 kg 50 cm. erkek 3020 kg 49 cm .tam 9 aylik dogdular. normal dogum 30 temmuz idi ama tek bebek dogumuydu .. ikizler 4 hafta önce doguyor benim doktorum asla erken almayiz kalacak dedi ve 13 gün erken sezeryan tam narkozlu dogum yaptim..sorun olamdigi iicnde , normal hastanede yattim 5 gün sonra eve ciktik sükür..
bende hizla toparlaniyorum sükür. anne sütüm yeterli olmyuor bazen mama veriyorum geceleri ..
sorun olursa her zaman özelden olsun burdan olsun paylasabilirsin.
allahim herkese versin ..
her sey gönlünüzce olsun..
görüsmek üzere sevgilerimle.
Larax, gözün aydin bebislerin dogdu demek..masallah cok iyi kilolari da boylarida. Allah anali babali büyütmek nasip etsin.
sasirdim cok az kilo almissin sen, masallah. ben 25in üzeri almistim maalesefhala kilolarimi veremiyorum bütün gün kosturmama ragmen. benimkilerde yasina girdiler. büyüyolar. zaman nasil su gibi akip gidiyor
eskilerden görüstüklerin varmi. pek kimseler gelmiyor artik. tamam zaman kisitlamasi ama yinede ben ara sira ugruyorum.
Allah kolaylik versin
Bebeklerim ikiz oldu.
Arkadaşlar pazartesi günü rutin kontrole yeni bir dr gittim. Bakar bakmaz hiii ikiziz öyle mi dedi. Ben şok oldum. hayır dedim. Bize hep tek bebek olduğu ve birde onun yakınında rahimde küçük bir kanama olduğunu söylemişlerdi.
Daha önceki dr. larım (iki farkli dr farklı zamanlarda bakmıştı) tek bebek olduğunu söylemişlerdi. Kanamayı da ben kafama takmıştım acaba ne olacak diye. Bebeği etkiler mi diye.
Meğer dr ların kanama dedikleri ikinci bir bebekmiş. Bu dr um baktı, İkisinin ayrı ayrı kalp atışlarını dinletti hareketlerine baktı. Eşim ve şok geçirdik nerdeyse, çok çok mutlu olduk. İyice emin olmak için dr. bir daha bir daha hareketlerine ikisine de ayrı ayrı baktırdık.
İkincisi ilk olandan bir hafta küçükmüş. Ama sağlıklı olduğunu söyledi. Dua ediyorum inşallah ikisi de sağlıklı devam eder. Bir kaç gündür havalardayız eşimle, çok çok mutluyuz. Bebeğim bir ken iki oldular.
Tanrım bu mutluluğu inşallah isteyen tüm anne adaylarına yaşatır. Sizler için dua ediyorum.
Sevgili ikiz anneleri ve adayları;
Tanrım bebeklerinize ve sizlere sağlık versin. Yuvanızdan mutluluk eksilmesin.
Arkadaşlar ben ikiz annesi olacağımı yeni öğrenmiş biri olarak sizlere sorum olucak.
Benim hamileliğim 11+ 4 gün ikili test yaptırmak için dr arayışındayım. Nişantaşı'nda Hayri Ermiş'i önerdi dr um. Orayla görüştüm bilgi aldım.
Bana bilgi veren sekreteri bebekler ikiz olduğu için kan testi yapılmayacağını sadece ultrasonla bakılacağını bebeğin ense kalınlığı ölçüsü alınacağını ve 4 gün sonrada raporunun çıkacağından bahsetti.
Sevgili arkadaşlar sizler daha önce bu durumlardan çok bahsettiğinizi biliyorum, ama tam hatırlayamadım. Sizde de kan testi yapmayıp sadece ultrason mu bakıldı.
Arkadaşlar bana lütfen bilgi verin.
Şimdiden teşekkür ediyorum. ...
Sevgili ikiz anneleri ve adayları;
Tanrım bebeklerinize ve sizlere sağlık versin. Yuvanızdan mutluluk eksilmesin.
Arkadaşlar ben ikiz annesi olacağımı yeni öğrenmiş biri olarak sizlere sorum olucak.
Benim hamileliğim 11+ 4 gün ikili test yaptırmak için dr arayışındayım. Nişantaşı'nda Hayri Ermiş'i önerdi dr um. Orayla görüştüm bilgi aldım.
Bana bilgi veren sekreteri bebekler ikiz olduğu için kan testi yapılmayacağını sadece ultrasonla bakılacağını bebeğin ense kalınlığı ölçüsü alınacağını ve 4 gün sonrada raporunun çıkacağından bahsetti.
Sevgili arkadaşlar sizler daha önce bu durumlardan çok bahsettiğinizi biliyorum, ama tam hatırlayamadım. Sizde de kan testi yapmayıp sadece ultrason mu bakıldı.
Arkadaşlar bana lütfen bilgi verin.
Şimdiden teşekkür ediyorum. ...
Larax tebrik ederim. Ne mutlu kavuştun miniklerine, Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizim başımıza, bizlere de umut oluyor bu paylaşımlar çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?