Heluncuğum allah kucağinda göstersin inşallah..hayirli ve sağlikli evlat versin rabbim..biraz duygu karisikliğim var ewt, elden birsey gelmiyo rabbime sigindim en hayirlisini diliyorum...

Kızlar selam, 14 gün gecikmeyle de olsa nihayet bugün regl oldum. Pazar olduğu için henüz İrem hanıma haber vermedim yarın arar protokolü öğrenirim diye. Ama şimdi içime bir kurt düştü bu ilaçlara adetin ilk günü mü başlamak gerekiyordu??? Umarım bu sefer de ilaç kullanımını geciktirmiyorumdur

bizde nisan ayı kıbrıstaydık bir kaç merkez dolaştık bilgi aldık hepsi aynı şeyleri söylüyor sadece hangisinin içinize sindiği önemli, biz haziran gibi donasyon düşünüyorduk bütün testleri burda yaptırdık ama muayenede miyom olduğu çıktı ve ameliyat oldum, ancak 6 ay sonrası için donasyon olabilirsin dediler, şimdi kasım sonu aralık gibi düşünüyoruz. ama eşimin şöyle bir tereddütü var, bulunacak donör gerçekten bana benzeyen birimi olacak, diye. Allah bizlerin yardımcısı olsun ve inşallah biran önce hayırlı evlatlar versin.

Günaydın canım, endişelenmene gerek yok. İlaçlara üçüncü gün başlanıyor. Bu günde İrem hm.la görüşmüşsündür diye düşünüyorum.

Canım sen de yola çıkanlardansın, inşallah seninle ilgili hep pozitif haberlerini alırız. Sakın olmaya çalış. ilaçlarını hep aynı saatlerde kullan. Bol su içmeyi unutma. Hem ilaçları böbreklerin temizlemesi için hem de rahim kanlanmasını artırmak için. Yürüyüşler yap. Günde 4-5 adet çiğ badem ye, genel sağlığını artırmak için.

Şimdiden hayırlı olsun canım.

Heluncum bende senin gibi yapmayi düsünüyorum, o sekilde olacak benimde bende ucak biletimi aksam 7 ye aldim olacagi varsa herturlu olur canim..ne guzel yakinda cinsiyetide belli olur..sende firdevs hanimdami oldun tedavini?

Evet canım doğru söylüyorsun, olacağı varsa bir şekilde oluyor canım.

Canım ben HİT te donmuşlarım vardı. Hit yaşam hastanesinden ayrıldı. Bende embr. taşımak istemedim. Ve embr. olduğu yerde yaşam hastanesinde transferim gerçekleşti.

İlkini Firdevs'te yapmıştım. Ama olmadı. Fakat çok başarılı dr. olduğunu forumdaki arkadaşlardan biliyorum. Benim ki o zaman kısmet değilmiş işte.

Kızlar gecen hafta kıbrısa gittim tatile orda dünya tüp bebek merkezine gittik eşimle , berk beyle görüştüm . Biz allah izin verirse bu bebegimiz hayırşısıyla dunyaya gelsin hemen 1 bebek daha istediğimiz için berk beyle aynı dönor olmasını istediğimizi konuştuk aynı kişi olsun istiyoruz bunun için erken davrandık ve berk bey konusacaklarını söledi umarım razı olur evet derde dondurma işlemi olur . Bu arada kontrol etti bebegime baktı :) kıcını dönmüştü hiç biyerini göstermedi :) rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Bizi yabrularımızı kucagımıza almakla ödüllendirsin mevlam amin .

Son düzenleme:

Evet canım İrem hanımla görüştüm, yarın başlayacağım ilaçlara. İnşallah herşey yolunda gider biz de mutlu haberi duyarız. İyi dikeklerin için çok teşekkürler sizlerin desteği ve tecrübeleri biz yeniler için çok önemli. Tavsiyelerine de mutlaka uyacağım. Dualarınıza bizleri de ekleyin olur mu :)) sana da bebeğine de sağlık, mutluluk ve sevgi diliyorum

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah gönlünüze göre olur aynı dnr olması tabi ki de çok daha iyi. Hayırlı hsberler olsun inşallah. Haberlerini bekliyoruz

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah gönlünüze göre olur aynı dnr olması tabi ki de çok daha iyi. Hayırlı hsberler olsun inşallah. Haberlerini bekliyoruz

Amin canım sagol sagol iyi dileklerin için rabbim hepimizin gönlüne göre versin .

merhaba arkadaşlar, uzunca bir süredir topiği misafir olarak takip ediyordum.hepinizin tecrübelerini okudum, bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim,üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum:)
ilk donasyon denememizi geçen ay yaptırdık,4 embriyo transfer edildi, maalesef negatif oldu sonucumuz. inşallah tekrar deniycez, öncelikle iyi bir merkez bulup,güvendikten sonra başlamayı düşünüyoruz..

donasyonla kesinlikle olur diye bir şey yok canım,zaten başarı oranı %70 diyorlar.. hatta benim burdaki doktorum rahmin çok iyi görünüyor,senin şansın %95 demişti ama olmadı.. öncelikle merkezini çook iyi seç, ben çok araştıramadım ilk görüştüğüm yere kapıldım ve sonuç böyle oldu.

Mrb arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre olur ilk denemen hangi hastane ve dr olmuştu

merhaba, nerede denemiştiniz ilkini

Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah yeni denemende bebeğine kavuşursun hangi doktorda yaptın ilk denemeyi? Hikayeni mahsuru yoksa anltır mısın? Sevgiler

Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah yeni denemende bebeğine kavuşursun hangi doktorda yaptın ilk denemeyi? Hikayeni mahsuru yoksa anltır mısın? Sevgiler

Mia arkadaşım sende son drumlar ne,sonunda belenen kırmızılar gelmiş:)dnr bulundumu bilgi verildimi..

Mia arkadaşım sende son drumlar ne,sonunda belenen kırmızılar gelmiş:)dnr bulundumu bilgi verildimi..

Mmucizem evet canım nihayet geldi :)) bugün İrem hanımla konuştum ilaç protokolu geldi yarın başlayacağım kullanmaya... Bakalım güzel haberlere inşallah :)) sen neler yapıyorsun?

Mmucizem evet canım nihayet geldi :)) bugün İrem hanımla konuştum ilaç protokolu geldi yarın başlayacağım kullanmaya... Bakalım güzel haberlere inşallah :)) sen neler yapıyorsun?

Valla cnm işte beklemedeyim..ufak bi memleket planımız var ordan gelince burda bi denicez sonrada kıbrıs işte..aslında miacım benim rahim filmim yok ben 20 senelik evliyim 17 ,18 sene önceki filmim temizdi zaten sonrada kızışım oldu,şoyle bişi duydum film çekildikten en az 3 ay zaman lazımmış yeni tedavi için bende hemen başlamak istiyorum burdaki tedavim olumsuz olursa filmi çektirip öyle gitcem bide 3 ay öyle boşmu geçircem başlamak için..

Benim bildiğim kadarıyla rahim filmi bazı durumlarda hamileliği bile kolaylaştırıyor. Ufak yapışıklıkları açıp ilaçlı suyla da temizlendiği için... Rahim filmi sonrası hamile kalanları da okumuştum diye hatırlıyorum canım. Ben de geçen ay çektirdim bu ay deniyoruz biliyorsun buradaki doktorum çok yakın aile dostumuz o da beklemem gerektiğinden bahsetmedi. Sen doktoruna bir sor ama beklemen gerekmeyecek diye düşünüyorum canım.

Ayyy cnm inşallah öyledir yaa nasıl sevindim var yaa:)))aslında miacım kızımın facebook,u var açmıştı kullanmıyo bende ismi deyiştirdim burada yazıcam diye mucize,mucize.. Profilde iki tavşan var eklemek isteyen olursa bazı soramadıklarımızı ordanda grşbiliriz

Mrb arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre olur ilk denemen hangi hastane ve dr olmuştu

merhaba, nerede denemiştiniz ilkini

anlatırım tabii,
canım ben 36 yaşındayım, düzenli adet görüyorum ama fsh 20,Amh da 0,2 çıktı. 4tüp bebek yaptırdık.her denemede 3-4 yumurtam oluştu,embriyolarda iyiydi.hiçbiri pozitif olmadı. dr yumurta kalitesizliğine bağladı sonucu. rahmin iyi,donasyonla kesin olur demişti. eşimi ikna ettim,internetten araştırmaya başladım.forumlarda en çok Firdevs hanımla Hit dikkatimi çekmişti ama biz Kıbrıs Tüp bebeğe gittik,Savaş Özyiğitte yaptırdık. Kısa sürede hemen donör bulundu, adetimle tedaviye başladık. 13gün sonra gittik, donörden sadece 7 yumurta toplanmış,6sı döllenmiş. 3.günede 4 embriyo kaldı.yani donörümüz çok verimsizdi. 3.gün hepsi transfer edildi,biz yinede umutluyduk ama sonucumuz olumsuz oldu. en çok üzüldüğümüz şey ise bi arayıp sonucu sormadılar bile, 1 hafta sonra ben arayıp söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…