Canım, bende transfer günü sabah uçağıyla gittim. 11.30 da transfer yapıldı ve akşam 8 uçağıyla geri döndüm. Şu anda da 12 haftadayım. Transfer yapıldıktan sonra, benden sonra hasta olmadığı için masada yarım saatten fazla yattım. Sonrada odamda uçak saatine kadar yattım. İçini rahat tut canım herhangi bir şey olmaz.
Endişeli olman çok normal. Bende yakın duygular yaşamıştım. Zaman zaman da üstesinden gelemeyecekmişim hissine kapılmıştım. Ama şu anda hamileyim, onu ben besliyorum. Ben büyütüyorum içimde. Ultrasonda kalp atışını duyduğumda, kollarını kafasını hareketlerini gördüğümde bütün dünyalar benim oldu. O benim bebeğim diye düşündüm. Her gün elimi karnıma koyup ona güzel şeyler söylemeye çalışıyorum. Varsın genetiği benden olmasın, çok mu önemli sanki. O nun annesi ben olacağım.
Canım inşallah hamile kalırsın, duyguların durulduğunu hissedeceksin ve bebeğine sahip çıkacaksın.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun canım...
Kızlar selam, 14 gün gecikmeyle de olsa nihayet bugün regl oldum. Pazar olduğu için henüz İrem hanıma haber vermedim yarın arar protokolü öğrenirim diye. Ama şimdi içime bir kurt düştü bu ilaçlara adetin ilk günü mü başlamak gerekiyordu??? Umarım bu sefer de ilaç kullanımını geciktirmiyorumdur
Heluncum bende senin gibi yapmayi düsünüyorum, o sekilde olacak benimde bende ucak biletimi aksam 7 ye aldim olacagi varsa herturlu olur canim..ne guzel yakinda cinsiyetide belli olur..sende firdevs hanimdami oldun tedavini?
Günaydın canım, endişelenmene gerek yok. İlaçlara üçüncü gün başlanıyor. Bu günde İrem hm.la görüşmüşsündür diye düşünüyorum.
Canım sen de yola çıkanlardansın, inşallah seninle ilgili hep pozitif haberlerini alırız. Sakın olmaya çalış. ilaçlarını hep aynı saatlerde kullan. Bol su içmeyi unutma. Hem ilaçları böbreklerin temizlemesi için hem de rahim kanlanmasını artırmak için. Yürüyüşler yap. Günde 4-5 adet çiğ badem ye, genel sağlığını artırmak için.
Şimdiden hayırlı olsun canım.
Kızlar gecen hafta kıbrısa gittim tatile orda dünya tüp bebek merkezine gittik eşimle , berk beyle görüştüm . Biz allah izin verirse bu bebegimiz hayırşısıyla dunyaya gelsin hemen 1 bebek daha istediğimiz için berk beyle aynı dönor olmasını istediğimizi konuştuk aynı kişi olsun istiyoruz bunun için erken davrandık ve berk bey konusacaklarını söledi umarım razı olur evet derde dondurma işlemi olur . Bu arada kontrol etti bebegime baktı :) kıcını dönmüştü hiç biyerini göstermedi :) rabbim isteyen herkese nasip etsin .. Bizi yabrularımızı kucagımıza almakla ödüllendirsin mevlam amin .
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah gönlünüze göre olur aynı dnr olması tabi ki de çok daha iyi. Hayırlı hsberler olsun inşallah. Haberlerini bekliyoruz
Merhaba umudumwar,
Bende donasyon dusunuyorum. 15 gun once halıl ıbrahım tekın ve fırdevs hn ıle gorustum. Ama burda donasyon ıle ılgılı negatıf sonucları okuyunca tereddut etmeye basladım cunku maddı olarakk gercekten zorlayıcı bır surec .bır kere deneyebılırım. Cevremde de bu konuyla ılgılı fıkır alabılecegım kımse yok. BuyuDen forumdan fıkır almaya calısıyorum
.
merhaba arkadaşlar, uzunca bir süredir topiği misafir olarak takip ediyordum.hepinizin tecrübelerini okudum, bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim,üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum:)
ilk donasyon denememizi geçen ay yaptırdık,4 embriyo transfer edildi, maalesef negatif oldu sonucumuz. inşallah tekrar deniycez, öncelikle iyi bir merkez bulup,güvendikten sonra başlamayı düşünüyoruz..
merhaba arkadaşlar, uzunca bir süredir topiği misafir olarak takip ediyordum.hepinizin tecrübelerini okudum, bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim,üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum:)
ilk donasyon denememizi geçen ay yaptırdık,4 embriyo transfer edildi, maalesef negatif oldu sonucumuz. inşallah tekrar deniycez, öncelikle iyi bir merkez bulup,güvendikten sonra başlamayı düşünüyoruz..
Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah yeni denemende bebeğine kavuşursunhangi doktorda yaptın ilk denemeyi? Hikayeni mahsuru yoksa anltır mısın? Sevgiler
Mia arkadaşım sende son drumlar ne,sonunda belenen kırmızılar gelmiş:)dnr bulundumu bilgi verildimi..
Mmucizem evet canım nihayet geldi :)) bugün İrem hanımla konuştum ilaç protokolu geldi yarın başlayacağım kullanmaya... Bakalım güzel haberlere inşallah :)) sen neler yapıyorsun?
Valla cnm işte beklemedeyim..ufak bi memleket planımız var ordan gelince burda bi denicez sonrada kıbrıs işte..aslında miacım benim rahim filmim yok ben 20 senelik evliyim 17 ,18 sene önceki filmim temizdi zaten sonrada kızışım oldu,şoyle bişi duydum film çekildikten en az 3 ay zaman lazımmış yeni tedavi için bende hemen başlamak istiyorum burdaki tedavim olumsuz olursa filmi çektirip öyle gitcem bide 3 ay öyle boşmu geçircem başlamak için..
Benim bildiğim kadarıyla rahim filmi bazı durumlarda hamileliği bile kolaylaştırıyor. Ufak yapışıklıkları açıp ilaçlı suyla da temizlendiği için... Rahim filmi sonrası hamile kalanları da okumuştum diye hatırlıyorum canım. Ben de geçen ay çektirdim bu ay deniyoruz biliyorsun buradaki doktorum çok yakın aile dostumuz o da beklemem gerektiğinden bahsetmedi. Sen doktoruna bir sor ama beklemen gerekmeyecek diye düşünüyorum canım.
Mrb arkadaşım inşallah herşey gönlüne göre olur ilk denemen hangi hastane ve dr olmuştu
merhaba, nerede denemiştiniz ilkini
Herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah yeni denemende bebeğine kavuşursunhangi doktorda yaptın ilk denemeyi? Hikayeni mahsuru yoksa anltır mısın? Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?