Amin canım yarın eşim sperm verecek bakalım kaç embriyo oluşacak

Mia insallah güzel haberlerini duyariz. Seni takip ediyorum sürekli. Öptm[/QUOTE]

Kivfa canım çok teşekkürler inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur. Sevgiler...

Sevgimsin canım ilk 7. Gün ölçtütdüm 3,5 çıktı. 10.gün tekrar ölçtürdüm 9,9 olmuştu. Estrofem 3 kullanıyorken 7'ye çıkarttıkları için hızlandı sanırım. Sevgiler

Helun çok teşekkür ederim canım. İnşallah bizler de sizin gibi güzel haberler alırız. Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Sevgiler :))

Kızlar siz de transferden ön

Canım kontrole gittin mi? Cinsiyetler belli oldu muuu :))

Sevgimsin canım ilk 7. Gün ölçtütdüm 3,5 çıktı. 10.gün tekrar ölçtürdüm 9,9 olmuştu. Estrofem 3 kullanıyorken 7'ye çıkarttıkları için hızlandı sanırım. Sevgiler

Tesekkur ederim canim. Bende bu hafta estrofeme basladim. Gunde iki tane iciyorum ve 7. Gun olcturecegim. Senin degerler super insallah tutacak canim

Tesekkur ederim canim. Bende bu hafta estrofeme basladim. Gunde iki tane iciyorum ve 7. Gun olcturecegim. Senin degerler super insallah tutacak canim

Canım benim ilk ölçüm epey kötüydu 7 günde sadece 3,5mm kalınlaştı ama sonra ilacın dozu artınca bir anda kalınlaştı. O yüzden ilk çıkacak değer ince bile olsa çok takılma canım. İnşallah hepimiz güzel haberleri alacağız. Açılışı Culli yapacak en yakın test tarihi onunki. Senin de haberlerini bekliyor olacağız. Sevgiler :))

Merhaba kizlar..4 gun önce kasik agrilarim vardi. Aksamdan beri daha cok artti agrilarim, belimin agrisiyla birlikte gögüslerimde de hassasiyet başladi.adet agrilari gibi,olmuycak heralde adet gorcek gibiyim, suanda adet belirtilerinin aynilarini yasiyorum..bugün 8 ' ci günumdü.

Canım benim ilk ölçüm epey kötüydu 7 günde sadece 3,5mm kalınlaştı ne kadar ra ilacın dozen cattedavi mia kalınlaştı. O yüzden ilk çıkacak değer ince bile olsa çok takılma canım. İnşallah hepimiz güzel haberleri alacağız. Açılışı Culli yapacak en yakın test tarihi onunki. Senin de haberlerini bekliyor olacağız. Sevgiler :)
Mia nasilsin, nasil gidiyor tedavi, hangi asamadasin? Bu aksammi ucuyorsunuz kibrisa, hangi hotelde nekadar kalicaksiniz, paket tedavimi aldin yoksa sizmi ayarladiniz? Bol sanslar canim..iyi tatiller

Kizlar bugün idrar testi aldim esimle ikimiz baktik,2 dk.kadar bekledik bitane kirmizi çizgi çikti sonra ben çope attim testi negatif sonuç cikinca.2 saat sonra tekrar aklima geldi testi çöpten aldim tekrar baktim bu sefer 2 çizgi belli belirsiz, çok acik pembe goruluyordu.bakalim yarin tekrar yapcam sabah idrarinda birde Kanda baktiricam, ben yinede umitlenmiyorum nasip kismet artik bakicaz herkeze Sevgiler..sanirim herkez tatile..tatile olanlara da iyi tatiller diliyorum :)

Cok guzel bir haber! Hakkinda hayirlisi canim insallah kan testinde pozitif cikacak. Heyecanini cok iyi anliyorum

Canım pazar öğlen geldim Kıbrıs'a inşallah perşembe transfer olscak ilaçlarımı kullanıyorum. Biz paket almadık tatili de aradan çıkarıyoruz kendimiz ayarladık otelimizi canım Girne'deyiz. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı gibidir hiç bozma moralini büyük ihtimalle senden güzel haberleri alacağız canım.

t

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ....

Canim yaa, insallah ikizdir. Saglikli olsunda. Degerin sanki birmis gibi geldi, ama degisebiliyor. Cok yakindir ögreneceksin.

culii hiç moralini bozma benim de adet görecekmişim gibi ağrılarım olmuştu.gögüslerim hassaslaşmıştı adet olacam diye korkmuştum ama bak çok şükür öyle olmadı.içini ferah tut lütfen. inşallah sendende güzel haberler alacaz..

kivfa canım önce sağlıklı olması tabiki.. cumaya kadar beklicez mecbur:))

[QUOTE"pretty78, post: 36540994 ber: 419904"]culii hiç moralini bozma benim de adet göguzelişim gibi ağrılarım olmuştu.gögüslerim hassaslaşmıştı adet olacam diye korkmuştum ama bak çok şükür öyle olmadı.içini ferah tut lütfen. inşallah sendende güzel haberler alacaz..

kivfa canım önce sağlıklı olması tabiki.. cumaya kadar beklicez mecbur:))[/QUOTE]
Canim insallah dedigin gibidir guzel sonuclar aliriz.senide çook tebrik ederim, boyle guzel haberler duyunca cok mutlu oluyoruz.allah kucaginda gostersin insallah.sen hangi merkezde yaptirdin ve yaşin kaçti canim?

Canim insallah dedigin gibidir guzel sonuclar aliriz.senide çook tebrik ederim, boyle guzel haberler duyunca cok mutlu oluyoruz.allah kucaginda gostersin insallah.sen hangi merkezde yaptirdin ve yaşin kaçti canim?[/QUOTE]

teşekkür ederim canım .. ben ada hospital da yaptırdım 36 yaşındayım..

Kizlar herkeze merhaba..dun transferimin 9'cu gunuydu kan vermiştim, sonucu az önce aldim 107 çikti sonucum.şimdi önemli olan degerlerin katlanmasi irem hanim çarsamba tekrar yaptir dedi.tedavi olmak isteyenlere ve merkez konusunda kararsiz kalanlara kesinlikle Dogus tup bebek Firdevs hanimi ve asistani İrem hanimi öneririm..Allah isteyen, bu yolda emek veren herkeze nasip etsin inşallah..

harika bir haber tebrik ederim . inşallah katlana katlana artar değerlerin.. çok sevindim yaa.Allahım tüm bebek sahibi olmak isteyenlere bu sevinci tattırsın..

Ya kızlar bu topikte eskiden hamilelik habarleri dansözlerke kutlanırmışşş... Nasıl yapıldığını bilen varsa bı dönemin ilk hamilesi Culli'mize bir dansözzzzz :))) canım tekrar çok çok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…