Amin canım yarın eşim sperm verecek bakalım kaç embriyo oluşacak
Benden haberler.
Arkadaşlar ben ekrana baktığımda feci midem bulandığı için epeydir yazamadım. Mide bulantılarımla epey bir boğuştum. Birde idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ve günde 200 mğ antibiyotik aldım, oda bulantımı iyice artırdı.
Bu arada hala transfer kilosunun altındayım. İştahim çok az. Bu gün biraz iyiyim, sanırım artık bulantılarım azalır ve yemek yerim.
Bebeklerim artık 14 haftalık oldu.
Yarını iple çekiyorum. Ayrıntılı ultrasonda tüm organlarına bakılacak. Cinsiyetleri içinde çok heyecanlanıyorum yarın belki de öğreniriz. İnşallah bebeklerim sağlıklıdırlar.
Arkadaşlar tüm sıkıntılarına rağmen yine de çok güzel insanı mutlu eden bir olay.
Dualarım sizinle, inşallah Tanrım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır.
Sevgimsin canım ilk 7. Gün ölçtütdüm 3,5 çıktı. 10.gün tekrar ölçtürdüm 9,9 olmuştu. Estrofem 3 kullanıyorken 7'ye çıkarttıkları için hızlandı sanırım. Sevgiler
Tesekkur ederim canim. Bende bu hafta estrofeme basladim. Gunde iki tane iciyorum ve 7. Gun olcturecegim. Senin degerler super insallah tutacak canim
Kizlar bugün idrar testi aldim esimle ikimiz baktik,2 dk.kadar bekledik bitane kirmizi çizgi çikti sonra ben çope attim testi negatif sonuç cikinca.2 saat sonra tekrar aklima geldi testi çöpten aldim tekrar baktim bu sefer 2 çizgi belli belirsiz, çok acik pembe goruluyordu.bakalim yarin tekrar yapcam sabah idrarinda birde Kanda baktiricam, ben yinede umitlenmiyorum nasip kismet artik bakicaz herkeze Sevgiler..sanirim herkez tatile..tatile olanlara da iyi tatiller diliyorum :)[/QUOTE
Canım benim ilk ölçüm epey kötüydu 7 günde sadece 3,5mm kalınlaştı ne kadar ra ilacın dozen cattedavi mia kalınlaştı. O yüzden ilk çıkacak değer ince bile olsa çok takılma canım. İnşallah hepimiz güzel haberleri alacağız. Açılışı Culli yapacak en yakın test tarihi onunki. Senin de haberlerini bekliyor olacağız. Sevgiler :)
Mia nasilsin, nasil gidiyor tedavi, hangi asamadasin? Bu aksammi ucuyorsunuz kibrisa, hangi hotelde nekadar kalicaksiniz, paket tedavimi aldin yoksa sizmi ayarladiniz? Bol sanslar canim..iyi tatiller
Tebrik ediyorum Pretty , çok sevindim. Değerlerin gayet güzel. İnşallah hep bu şekilde sağlıklı olarak devam eder. Çok güzel bir mutluluk. Keyfini çıkar arkadaşım. Yakında artık kaç kese var ve kalp atışları haberlerini alırız. İyi dinlen. Mutluluğun daim olsun arkadaşım.
Canim yaa, insallah ikizdir. Saglikli olsunda. Degerin sanki birmis gibi geldi, ama degisebiliyor. Cok yakindir ögreneceksin.
Merhaba kizlar..4 gun önce kasik agrilarim vardi. Aksamdan beri daha cok artti agrilarim, belimin agrisiyla birlikte gögüslerimde de hassasiyet başladi.adet agrilari gibi,olmuycak heralde adet gorcek gibiyim, suanda adet belirtilerinin aynilarini yasiyorum..bugün 8 ' ci günumdü.
Canim insallah dedigin gibidir guzel sonuclar aliriz.senide çook tebrik ederim, boyle guzel haberler duyunca cok mutlu oluyoruz.allah kucaginda gostersin insallah.sen hangi merkezde yaptirdin ve yaşin kaçti canim?[/QUOTE][QUOTE"pretty78, post: 36540994 ber: 419904"]culii hiç moralini bozma benim de adet göguzelişim gibi ağrılarım olmuştu.gögüslerim hassaslaşmıştı adet olacam diye korkmuştum ama bak çok şükür öyle olmadı.içini ferah tut lütfen. inşallah sendende güzel haberler alacaz..
kivfa canım önce sağlıklı olması tabiki.. cumaya kadar beklicez mecbur:))
Kizlar herkeze merhaba..dun transferimin 9'cu gunuydu kan vermiştim, sonucu az önce aldim 107 çikti sonucum.şimdi önemli olan degerlerin katlanmasi irem hanim çarsamba tekrar yaptir dedi.tedavi olmak isteyenlere ve merkez konusunda kararsiz kalanlara kesinlikle Dogus tup bebek Firdevs hanimi ve asistani İrem hanimi öneririm..Allah isteyen, bu yolda emek veren herkeze nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?