mer haba kızlar. yarın doktor kontrolüm var keselere bakacak.tekmi çoğulmu yada boşmu . çok heyecanlıyım.. birde benim karnım o kadar şişki anlatamam sanki 3-4 aylık gibi duruyor. kullandığımız ilaçlardan falan mı yoksa bilgisi olan varmı??
merhaba. bende donasyon yaptırmayı planlıyorumda . siz kıbrısta hangi hastaneye yaptırmıştınız ? hangi doktora ? cevap verirseniz memnun olurum. tşk.ler
Canim hayirli ugurlu olsun. Karamsara baglama sakin olumlu düsün olumlu olsun insallah. Kendine cok dikkat et.Kızlar çok şükür transfer gerçekleşti. Bakalım artık hayırlısı :)) herşey yolunda 4 tane kaliteli embriyo yerleştirdiler. İrem hanım sağolsun epey ilgilendi, bilgi ve moral verdi. Ama ben nedense çok duygusallaştım, tuhaf bir karamsarlık çöktü üstüme( inşallah herşey iyi olur..,
Kızlar çok şükür transfer gerçekleşti. Bakalım artık hayırlısı :)) herşey yolunda 4 tane kaliteli embriyo yerleştirdiler. İrem hanım sağolsun epey ilgilendi, bilgi ve moral verdi. Ama ben nedense çok duygusallaştım, tuhaf bir karamsarlık çöktü üstüme( inşallah herşey iyi olur..,
Kızlar çok şükür transfer gerçekleşti. Bakalım artık hayırlısı :)) herşey yolunda 4 tane kaliteli embriyo yerleştirdiler. İrem hanım sağolsun epey ilgilendi, bilgi ve moral verdi. Ama ben nedense çok duygusallaştım, tuhaf bir karamsarlık çöktü üstüme( inşallah herşey iyi olur..,
kizlar iyi aksamlar
hamile kalanlar olmus - tebrik ediyorum!!! cok sevindim adiniza.
tedavide olanlara basarilar diliyorum arkadaslar. umudunuzu hic kaybetmeyin. iyiki donasyon varda öylelikle cocuk sahibi olduk.
eski arkadaslardan kimseler yok sanirim artiküzülüyorum yaaaaaa nerdesiniz gelin artik anlatin biraz :)
bizim ikizler büyüdü kizlar yasina girdiler. Allahim bu duyguyu her isteyene yasatsin insallah
kızlar benden haberler... doktorumun babası vefat eetiği için benim randevu pazartesine kaldı malesef
Mia, hayırlı olsun canım. Önemli bir aşamayı hayırlısıyla atlattın. Artık bekleme süreci başladı. Canım kötümser olmanı gerektirecek her hangi bir şey yok ki. ne güzel 4 sağlıklı embr. transfer edilmiş. Şansın çok yüksek. Firdevs hanımda bu forumda çok çok kişiye hayırlı gelmiş. Eminim sana da hayırlı gelecek. İçini ferah tut. İyi güzel şeyler düşün. Birde o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ister istemez duygu durumumuzu da etkiliyor. Ama yine de moralini yüksek tutmaya çalış.
Beslenmene çok çok dikkat et. Bol su iç. Dikkatini başka şeylere çekmeye çalış. Eminim her şey yoluna girecek senden 10 gün sonra pozitif haberlerini alacağız canım.
bebekcimm cok tesekkur ederiz canim,benimde 12'ci gun degerim 417 cikti senin kac cikmisti.bebeklerini ve seni Cook opuyorum canim.kendinize cici bakin..:)kizlar iyi aksamlar
hamile kalanlar olmus - tebrik ediyorum!!! cok sevindim adiniza.
tedavide olanlara basarilar diliyorum arkadaslar. umudunuzu hic kaybetmeyin. iyiki donasyon varda öylelikle cocuk sahibi olduk.
eski arkadaslardan kimseler yok sanirim artiküzülüyorum yaaaaaa nerdesiniz gelin artik anlatin biraz :)
bizim ikizler büyüdü kizlar yasina girdiler. Allahim bu duyguyu her isteyene yasatsin insallah
Merhaba kizlar dün 12'ci günumdü kan vermiştim, bugün sonucu aldim 417 çikti.hayirlisi olur inşallah..
bebekcimm cok tesekkur ederiz canim,benimde 12'ci gun degerim 417 cikti senin kac cikmisti.bebeklerini ve seni Cook opuyorum canim.kendinize cici bakin..:)
bebekcimm cok tesekkur ederiz canim,benimde 12'ci gun degerim 417 cikti senin kac cikmisti.bebeklerini ve seni Cook opuyorum canim.kendinize cici bakin..:)
Canim donasyon nedirnapiyim canim kopamiyorum burdan :) hem sizleri cok merak ediyorum, hemde ne gibi gelismeler var diye. üstelik burda ben hayatimin anlamini kazandim, paylasmak istiyorum, güc vermek istiyorum, umut vermek istiyorum...........cünkü kimse umutsuzluga kapilmasin diyorum canim........böyle donasyon imkan oldugu icin cok mutluyum, hepimize bir sans iste. Allah her isteyene bebisler nasip etsin.......verilen emegin karsiligi müthis bisey - bebisler güldükce, ses cikardikca, senin icin agladikca pesinden, dünyalari kucaklayasin geliyor canim.
Ca
Canim donasyon nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?