Canim hayirli ugurlu olsun. Karamsara baglama sakin olumlu düsün olumlu olsun insallah. Kendine cok dikkat et.

Reactions: mia
kizlar iyi aksamlar

hamile kalanlar olmus - tebrik ediyorum!!! cok sevindim adiniza.
tedavide olanlara basarilar diliyorum arkadaslar. umudunuzu hic kaybetmeyin. iyiki donasyon varda öylelikle cocuk sahibi olduk.

eski arkadaslardan kimseler yok sanirim artik üzülüyorum yaaaaaa nerdesiniz gelin artik anlatin biraz :)

bizim ikizler büyüdü kizlar yasina girdiler. Allahim bu duyguyu her isteyene yasatsin insallah

hayırlı uğurlu olsun mia .....

Reactions: mia
kızlar benden haberler... doktorumun babası vefat eetiği için benim randevu pazartesine kaldı malesef

Mia, hayırlı olsun canım. Önemli bir aşamayı hayırlısıyla atlattın. Artık bekleme süreci başladı. Canım kötümser olmanı gerektirecek her hangi bir şey yok ki. ne güzel 4 sağlıklı embr. transfer edilmiş. Şansın çok yüksek. Firdevs hanımda bu forumda çok çok kişiye hayırlı gelmiş. Eminim sana da hayırlı gelecek. İçini ferah tut. İyi güzel şeyler düşün. Birde o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki ister istemez duygu durumumuzu da etkiliyor. Ama yine de moralini yüksek tutmaya çalış.

Beslenmene çok çok dikkat et. Bol su iç. Dikkatini başka şeylere çekmeye çalış. Eminim her şey yoluna girecek senden 10 gün sonra pozitif haberlerini alacağız canım.

Bebekçim merhaba canım. Vefakar insan . Canım sen forumu yalnız bırakmıyorsun, ara sıra bizi yokluyorsun.

Helun'cum tam transfer bitti odaya geçtim eşimle gereksiz bir gerginlik yaşadım sinirlerim boşaldı, bir de herkes gelip gelip en önemlisi moral dedikçe dakka bir gol bir diye korktum :) bir de bir gün öncesinden çok uykusuzdum 2 saat yattıktan sonra mecburen koltuklara geçtim dönüş uçağımız geç diye hastanede oyalandık ama içim geçtikçe böyle ani sıçramalarla uyanıp durdum. Hani boşluğa düşer gibi olursun ya ama gün boyunca nerdeyse 4-5 kere olunca bu kadar ani hareket biraz tedirgin etti. Şimdi yazınca saçma geliyor ama takıldım işte :))) bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olacak.

bebekcimm cok tesekkur ederiz canim,benimde 12'ci gun degerim 417 cikti senin kac cikmisti.bebeklerini ve seni Cook opuyorum canim.kendinize cici bakin..:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Merhaba kizlar...benim progestan tahlili yaptirmam gerekiyormu acaba?irem hanim hiç bu testten bahsetmedi.yaptiranlar varmi?bu test ne ise yariyor, aile hekiminde yapiliyor mu?

bebekcimm cok tesekkur ederiz canim,benimde 12'ci gun degerim 417 cikti senin kac cikmisti.bebeklerini ve seni Cook opuyorum canim.kendinize cici bakin..:)

Culii canim, tebrik ederim!!!! hayirli olsun canim benim.

12inci gün dedigin döllendikten 12 gün sonra mi 417 cikti?? bu felakat iyi bir deger. benim degerim döllendikten 11 gün sonra 40 gibi cikmisti, döllendikten 13 gün sonra ise degerim 170 lerdeydi. nerdeyse yani 4e katlanmisti.
tekrar ne zaman gidiceksin doktora?

napiyim canim kopamiyorum burdan :) hem sizleri cok merak ediyorum, hemde ne gibi gelismeler var diye. üstelik burda ben hayatimin anlamini kazandim, paylasmak istiyorum, güc vermek istiyorum, umut vermek istiyorum...........cünkü kimse umutsuzluga kapilmasin diyorum canim........böyle donasyon imkan oldugu icin cok mutluyum, hepimize bir sans iste. Allah her isteyene bebisler nasip etsin.......verilen emegin karsiligi müthis bisey - bebisler güldükce, ses cikardikca, senin icin agladikca pesinden, dünyalari kucaklayasin geliyor canim.

Ca
Canim donasyon nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…