Sagol canim darisi basina insallah. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin, kucaklarimizida bos birakmasin insallah.
Darısı benim de Başıma,benim de...En büyük hayalim,tabi sağlıklı olsunlar da

Merhaba kızlar, evet büyük güne az kaldı. Transfer için geldim Kıbrıs'a. Endometrium biraz inceydi 4 gün önce, 7 mm idi. İnşallah kalınlaşır. Doktorum İntralipid verecek transfer günü, daha önce üç düşüğüm olmuştu, beni hatırlayanlar bilir. Dualarınıza ihtiyacım var, canlarım. Öpüyorum sizi.

Merhaba kızlar, evet büyük güne az kaldı. Transfer için geldim Kıbrıs'a. Endometrium biraz inceydi 4 gün önce, 7 mm idi. İnşallah kalınlaşır. Doktorum İntralipid verecek transfer günü, daha önce üç düşüğüm olmuştu, beni hatırlayanlar bilir. Dualarınıza ihtiyacım var, canlarım. Öpüyorum sizi.
canım dilerim bu kez bebiş(ler)ni alırsın kucağına.kendini kasma rahat olmaya çalış olumsuz düşünme.teranferden sonra nar suyu içme (eğer içiyorsan)bol şans diliyorum :)

İnsallah bu kez olur canim.du
insa
insallah bu kez olcak canim.dualarim seninle bu kez bebislerin annelerine sikisiki tutuncaklar sende bu guzel haberi bizimle paylascaksin.

Ben adetimi bekliyorum yılın son günü veya yeni yılın ilk günleri olacak...
Şuan Folibol kullanıyorum,Yasmin ilacı aşırı yan etki yaptığından bıraktırdı doktorum.
Adetle birlikte ilaçlarımı verecek doktorum ve rahim kalınlığı kontrollerim buradaki doktorda takip edilecek..Tüm bebek denemelerimle tüm test sonuçlarım FSH,e2 vs.hep çok iyi oldu,rahim kalınlığım da çok iyi oldu,dilerim bu denemede de aynı olur..
Ben senin bu kez olcagina inaniyorum okudugum kadariyla kendini ruhen cok iyi hazirlamissin buda cok onemli basari yakindir canim.allah ellerimizi bos birakmasin.

Ben senin bu kez olcagina inaniyorum okudugum kadariyla kendini ruhen cok iyi hazirlamissin buda cok onemli basari yakindir canim.allah ellerimizi bos birakmasin.
Amin umutcum beynen ve ruhen hazır olduğuma inanıyorum bu kez ,benim ruh halimi çok iyi hissetmişsin...
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Bir aydan az bir süre sonra sonucum belli olacak,inşallah bebeklerime kavuşurum..

canım inşallah bu kez hepimiz hayırlısyla bebişlerimizi alırız kucağımıza.daha öncekilerde kese kalp atışı alabilmiş miydiniz.bu ilaç serum gibi bir şey galiba.prednole ek olarak mı verildi canım.benimde az kaldı inşallah....

Canim bol sans dilerim. InsAllah bu sefer olacak. Dualarimiz seninle.

canım inşallah bu kez hepimiz hayırlısyla bebişlerimizi alırız kucağımıza.daha öncekilerde kese kalp atışı alabilmiş miydiniz.bu ilaç serum gibi bir şey galiba.prednole ek olarak mı verildi canım.benimde az kaldı inşallah....
Evet canim bütün düsüklerde kalp atisi olmustu. Ama en fazla 9. haftaya kadar. Benim birde kronik enfeksiyonum vardi, belkide ondan oldu bilmiyoruz. Bugün dinleniyorum yarin ucuyoruz. Öptm hepinizi

Evet canim bütün düsüklerde kalp atisi olmustu. Ama en fazla 9. haftaya kadar. Benim birde kronik enfeksiyonum vardi, belkide ondan oldu bilmiyoruz. Bugün dinleniyorum yarin ucuyoruz. Öptm hepinizi
hayırlı olsun kivfa,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım inşallah bu kez bebişlerimize kavuşuruz Allah yardımcın olsun.

Back
X