- 25 Ocak 2009
- 7.637
- 324
- 398
hadi bakalım hayırlısı kardelencimkızlarrrr benim misafirim geldi:)geri sayım başlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım hayırlısı kardelencimkızlarrrr benim misafirim geldi:)geri sayım başlasın
Canım senin tedavinde hayırlı olsun birlikte alıp gelelim bebişlerimizi.senin estrofem dozunu kim ayarladı canımdün doktora gittim rahim kalınlığına bakılıp estrofeme başladım,5 gün günde bir tane
sonra ikiye çıkıcak
sonra 3
ve ayın yedisinde tekrar gidicem doktora kalınlaşma iyimi bakılıp bekleme süresi başlıycak
hadi bakalım hayırlısı
Fulyadora bu durumda iki şey aklıma geliyor.
Birincisi kanda pihtilasma sorunu bu calaxene ile çözülüyor. Benimde düşükler oldu sebebi buymuş
İkincisi de cok iyi bir bagisiklik sistemin var vücut embriyoyu zararlı kabul edip mücadele ediyor ve atıyor.
Bunun icinde prednol kullanıyorsun ve biraz vücudunu zayıflatıyorum mücadele gücü azalinca atamıyor vücut.
Ama hasimato ile ilgili hiç bilgim yok ondan mı acaba onun tedavisi vardır mutlaka hamile kalabiliyor olman rahimin elverişli oldugunu gösterir yumurta da kaliteli bu durumda neden tutunmuyor ya bu iki nedenle ya da hormonlar estrofem ve progesteron ilaçları yetersiz kalıyor hergün igne olabilirsin..
canım dilerim bu kez bebiş(ler)ni alırsın kucağına.kendini kasma rahat olmaya çalış olumsuz düşünme.teranferden sonra nar suyu içme (eğer içiyorsan)bol şans diliyorum :)
İnsallah bu kez olur canim.du
insa
insallah bu kez olcak canim.dualarim seninle bu kez bebislerin annelerine sikisiki tutuncaklar sende bu guzel haberi bizimle paylascaksin.
canım inşallah bu kez hepimiz hayırlısyla bebişlerimizi alırız kucağımıza.daha öncekilerde kese kalp atışı alabilmiş miydiniz.bu ilaç serum gibi bir şey galiba.prednole ek olarak mı verildi canım.benimde az kaldı inşallah....
hayırlı olsun kivfa,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım iyi yıllar,bol bebekli yıllar olsun hepimize.....kızlar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum bu yıl öncelikle sağlık ,mutluluk,bolluk bereket ve tabiki de bebeklerimizi kucağimiza almayı allah nasip etsin.2015 tüm evlat isteyen anne olmak isteyen lerin yılı olsun.mutlu yıllar:)
Canım inşallah bebeklerine kavuşup geleceksin,dualarım seninle...Maiumut, umut14, karldelennur, birumutt, sevgimsin, çok teşekkürler arkadaşlar güzel mesajlarınız için. 2015 yılında inşallah hepimizin dilekleri kabul olur, sağlık, mutluluk, huzur ve de bebek sesi gelir yuvalarımızaöpüyorum sizleri
Amin canim.insallah bebislerin sıkı sıkı tutunnurlar canim.rahim kalinligin en son kac olmustuMaiumut, umut14, karldelennur, birumutt, sevgimsin, çok teşekkürler arkadaşlar güzel mesajlarınız için. 2015 yılında inşallah hepimizin dilekleri kabul olur, sağlık, mutluluk, huzur ve de bebek sesi gelir yuvalarımızaöpüyorum sizleri
Amin insallah hepimiz yeni yilda koca gobeklerizle dolasiriz:))kızlar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum bu yıl öncelikle sağlık ,mutluluk,bolluk bereket ve tabiki de bebeklerimizi kucağimiza almayı allah nasip etsin.2015 tüm evlat isteyen anne olmak isteyen lerin yılı olsun.mutlu yıllar:)
Sağol canım .mutlu yıllar aminnn, inş, bol bebişli bir yıl olur hepimiz içinCanım iyi yıllar,bol bebekli yıllar olsun hepimize.....
teşekkürler canım inşallahhhhCanım senin tedavinde hayırlı olsun birlikte alıp gelelim bebişlerimizi.senin estrofem dozunu kim ayarladı canım
merhaba limonatam,nasılsınkimse yok mu kızlar. herkese selammm
sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:)merhaba limonatam,nasılsın![]()
bende iyiyim canım sağolsağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın:)
Hayırlı olsun byhn06Merhaba, 3 tup bebek denemem de 2 negstif 1 dis gebelik yasadiktan sonra dr.mun da onerisi ile esimle karar verdik donasyona.Hemen dr ve merkez arastirdik esimin dr kuzeni ve baska bir dr tanidigimiz sayesinde aklimizda 3 tane klinik olustu. Bunlar gynoclinic dr murat, ada tup bebek verda hn ve dünya tüp bebek berk bey, bu arada internettten de kendim surekli atastirma yapiyordum hit ve dogus tup bebek sevket bey ,dogusu direk eledim. Ve kalanlarin hepsine mail gonderdim sagolsun 2 gun icinde kalanlardan hem arama ile hem mail ile cevap geldi aramalarda ozellikle gyno clinic bsna cok tecrubesiz geldi onu da eledim hit ada ve dunya kaldi . adayi da hislerim dogrultudun da eledim ve is yerimizden izin alarak kibrisa gittik esimle hit ve dünya ilr yuz yuze görüşüp klinikleri gezmek ve hep konustugumuz kişileri gormek istedim.Once girne ye gittik dunya tup bebek merkezine merkezi ben begendim dr berk bey hemen muayene etti yanimda eski hasta dosyami götürdüm gitmeden int. Arastirmistim tum bulasici hastalik testlerini yaptirmistim kan grubu vs resim donanimli gittim berk bey kendisine lazim olanlari aldi. Donorleri hakkinda genel bilgiler verdi bu iste neye gore seçiyorlar genel de hangi milletten seciyorlar hangi testleri donorlerden istiyorlar vs. Brn kendilerine dusunecegimi soyleyerek klinikten ayrildik. Esimle Hit 'e gitmek uzere ordan ciktik kapidan cikar cikmaz esime ben hit e gitmicem burda yaptiracagim dedim hit ada vs kotu oldugundan degil sadece icimden oyle geldigi icin esimle biraz yuruduk. Girne de limana gittik orada oturduk durum degerlendirmesi yaptik ve dunyaya hemen tel ettim sizle baslicam dedim ve onlatin bana mesaj ile attığı ilaclari kibrista eczaneden alarak o aksam evime dondum. 21 gun o ilaci ictim biraktiktan 5 gun sonra adet oldum ve berk beyin beni ankara da yonlendirdigi dr 3 kere gittim rahmimin kalinlik kontrolleri icin bu arada hep estrofem kullandim kibris ile hep gorusme halindeydim ve vajinal jele basladim rahim. Kalinligim yeterince olusunca kibrisa cagirdilar is yerimden 1 aylik ucretsiz izine ayrildim ve kibrisa gittik esim sperm verdi bizde 6 gun kibrista gezdik stres attik merkez biri aradi embriyolariniz olustu 3. Gun yukleyelim dedi bende ben dr bey ilegorustum 3. Gun istemiyorum 5. Gun istiyorum dedim 22 aralikta 5.gun embriyolari yuklendi merkkezde 1,5saat yattim aksam evinize donebilirsiniz dediler biz esimle paket program almamistik kendimiz bir yer ayarladik ve transferden sonrada 7 gun kibrista kaldik ve ben asiri ateslenme asiri terleme asiri bel agrisi ve kasik agrilari cektim agri kesici icebilirsin dediler fakat ben icmedim ilk 3 gun sadece wc ye kalktim 7. Gun dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi cikti dayanamadik esimle kan testi yaptik pozitif cikti 8. Gun evime dondum.9.gun tekrar test yaptik degerim iyice yukseldi 2 ocakta yarin tekrar kan test yaptiracagim ve kismetse haftaya ultrasonum var araya yilbasi tatili girdi dr ancak haftaya verdi ultrasonu insallah rabbim benim gibi isteyen herkese versin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin , bir omur saglikla coluk cocuk yasayalim. Benim deneyimim buydu sizlerle birebir yasadigim tedavi surecini paylasmak istedim. iciniz deki sesi dinleyin merkezleri cooookkk arastirin mumkunse oncrden gidin kontrol edin.istismara cok acik bir durum yasiyoruz Allahim kolayliklar versin.