merhaba ablacım yaaaa maşallah doğuma bir şey kalmamış Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin inşallah...bende beklemedeyim dua et bana da

Seni burda gormek ne guzel canim.zaman su hizinda akiyor saglikla kucagina alirsin meleklerini kucagina.dogumdan sonraki haberlerinide bekliyoruz.Bu kez bende umutluyum canim tahim kalinligim bu kez istenilen duzeye gelmis sayilir bende pazar gunu İspanya yolcusuyum hayirlisiyla.bu kez bebislerimi alip geliyorum sizlerin guzel dilekleri ve dualari bizlere moral oluyor.kendine ve bebislere iyi bak.

inşallahhhh canım
hep birlikte kutlamlar yapıcaz burda
Canim bugun benim uyrasyonum vardi rahim kalinligim istenilen duzeye geldi 10 mm bir aksilik cikmazsa pazar gunu yolcuyuz pazartesi transfer olcak..sen bi daha ne zaman olcturuyorsun rahim kalinligini.lutfen rahat ol canim seninde istedigin kalinlik olcak

Hollandadaki sistem bir derece iyiymiş aslında.. çocukla ilgili bazı hayati veya sağlık konularında donörü bulmak gerekebilir o yüzden bunun bir şekilde bulunabilmesi belkide iyi ama tabi yerine göre..

bende son çare donasyon denemeyi düşünüyorum ve denersemde bunu hiçkimseye asla demem canım çünkü hiçkimseye güven olmaz.. Leyla Bilginel donasyonla çocuk sahibi oldu diye işini gücünü kaybetti.. bukadar cahil ve yargılayıcı bir toplumda yaşıyoruz.. bu sabah haberlerde rastladım kadın Türkiyedeki evlerini kiraya vermiş Phuket Adasına taşınmış.. ve haberler halen donasyonla çocuk sahibi oldu diye yargılar gibiydi..
çocuğun ruh sağlığı için en yakınına bile dememek gerekli.. en yakınında kendi yakınına der bu konu hemen dağılır..
çocuğun ilerleyen yaşlarda sorun yaşamaması için kendisinin dahi bilmemesi en güzeli belkide..

çok güzel hadi bakalım hayırlısı,dualarım seninle
perşembe gidicem tekrar bakalım inşallah kalınlaşmıştır

Aynı soruları ben de sordum,seninle aynı şeyi yaşadım defalarca boş yumurtam oldu, ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum ve bana benzesin donor istedim, o yüzden donorun fotosunu görebileceğim bir yer seçtim, tabiki bu kişisel tercih herkes görmek istemiyor aklımdan çıkmaz diye, benim gözlerim büyük mesela bu benim en belirgin özelliğim ben çocuğumda bu olsun isterim,benim fotolarımı aldılar ve bana benzeyen ve uyan donorler arasından ben seçtim, hatta donorun bir oglu var onun fotosunu bile gördüm ,tabiki bu aşama çok zordu ağladım korktum ve suan gözlerimin önünde o fotolar ama bunu ben istedim bilmeden olmasın dedim bu kişisel tercih.İyi mi yaptım bilmem ve bire bir benzeyen diye bir sey yok gelen fotolardan bazıları antipatik geldi mesela,nedeni yok.Donor ismi verilmiyor oda beni bilmeyecek.Hala çok korkuyorum Şubatta transferim olacak bu korkular pozitif sonuçla geçecek umuyorum.Dün bana bu yumurtayı verecek kadına ömrüm boyunca dua edeceğimi düşündüm.

cnm özel değilse nerede tedavi oluyorsun.. fotoğraf konusu düşünülebilecek bir şey aslında..
belkide en doğrusu olabilir çünkü insan bazı kişilerden resimde bile olsa elektrik alamayabiliyor.. uff zor kararlar

merhaba arkadaşlar belime sancı girdi ve kilodumda hafif pembe renkte crinone jel parçaları buldum. şimdi neredeyse durdu. bu kötüye işaret gibi geliyor canım bayağı sıkıldı. Sizce durum nedir? Bu arada ben bugün öğrenciye derse gittim . masa başında 2.5 saat geçirdim. doktor normal hayatına dönebilirsin dedi ama bilemiyorum. kafam bayağı karışık. bir yandan geçtiğimiz cuma transferim oldu. bu cuma gitsem bir test yaptırsammı diyorum. varsa çıkar mı sizce?

Ben fotoğraftan tercih yapmadım. bu çokta önemli değil. Arkadaşlar size şunu söyliyeyim. Kızkardeşimin iki çcuğu var. Biri 20 aylık biri 14 günlük. Onları daha anne rahmine düştüklerini öğrendiğim andan itibaren sevdim, taptım. Hele ilki kardeşimin kanaması olup hastaneye gittiğimizde doktor düştü galiba diyince hayatım bitti gibi hissettim. Sonra kalp atışlarını duyunca dünyanın en mutlusu oldum. Düşünün bir de sizin içinizde büyümesini. Millet evlatlık alıyor da nasıl bağlanıyor o çocuklara. Her şeyleri oluyırlar.
Bizim durumumuzu kızkardeşimden başkası bilmiyor ve bilmeyecek. Bu bizimle mezara kadar gidecek inşallah. Hatta alabilseydim kardeşimden yumurta alacaktım ama hamile kaldı o esnada. Allah'ın işi.
Eşim ne olur bilinse dedi. Ben ona bu konun aramızda bir daha konuşulmaması ve asla bir daha bu konuyu konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kıbrıs olayı hayatımızda bir daha tek bir kelimeyle bile anılmayacak . Bir tek benimle aynı durumda olanlara söylüyorum onlarla da telefon dışında bir iletişimiz yok dostluğumuz tok. Ege üniversitesindeki tup bebekteki arkadaşlar.
Biz neden bebeğe ve hiçkimseye söylemeyeceğiz bunu? Sebep bebeğe haksızlık yapmamak. O bu şekilde dünyaya geldiğini öğrendiğinde mutlu olmaz. Ona mutsuzluk verecek bir şeyi biz yapamayız. hayatını altüst etmeye hakkımız yok. O sevgi içinde büyüyecek. Ondan sonra ona hangi hakla aslında ben senin biyolojik annen değilim diyeceğim? kendi keyfim için donsyon yaptırayım sonra içimdeki kimseye söyliyemediğim bu yükü ona söyliyerek ona devredeyim. böylelikle biz rahatlarken ona dünyanın en büyük kötülüğünü yapayım. yok öyle şey.
Bana benzemek zorunda da değil. herkes annesine benzemez. benim kardeşim babama ve halama çok benziyor anneme değil. hiç kimseye benzemek zorunda bile değil. merak etmeyin dna testi falan yaptırmaz anneme benzemiyorum diye. ben babama hiç benzemiyorum annemim kopyasıyım . dna testimi yaptırdım. bu ne saçma şey!!! ancak bir ciddi organ nakli gerektiren hastalık olursa bu drumda doktorla konuşursunuz yine ona söylenmez. organ uymadı denir en fazla. ben böyle bir durum için ya ikiz istiyorum ya da tek olursa 2. aynı donörden kardeş.

benzeme konusuna bende hiç takılmıyorum canım çok haklısın.. ben ailede hiçkimseye benzemeyen tek kişiyim ama bunu hiç düşünmedim bile.. zaten bir çocuk 7 kuşak ötedeki birine bile benzeyebiliyormuş.. hiçbirimiz 7 kuşağa kadar araştırmıyoruz:)) sağlıklı olsun, ben doğurduktan sonra o tarzda şeylere asla takılmamak gerekli..
bebeğe söylememe konusunda seninle tamamen aynı kafadayım cnm...

Arkadaşlar Merhaba, ben de bu donasyon konusunu arastirmaya başladım acaba başarı şansı normal tüp bebekten daha mı fazla bilginiz var mı bu arada benim normal yoldan bir tane 8 hafta düşük ve en son bir ay önce 16 haftalik Dawn sendromlu tahliye oldu ve son yaşadığım bana çok ağır geldi hala atlatabilmis değilim ve anne olmayı artık her zamakimden daha fazla istiyorum eşim pgt ile tüp bebek deneyelim diyor ben ise eğer sağlıklı bebek olacaksa direk donayon istiyorum bana fikir verebilirmisinir kafam çok karışık bir de donasyön maliyeti ortalama ne kadar olur yardımcı olursaniz sevinirim Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah inanıyorum Rabbim bir gün benim de yüzümü güldürecek

Bu arada transfer günü rahim kalınlığınız kaçtı?
AED lekelenme icin doktorunu aramadinmi burdan ogrendigim kadariya bu tur durumlarda igne veriyorlar.İnsallah bebislerin annelerine sıkı sıkı tutunuyorlardir.benimde pazartesi transferim olcak,senin transfer esnadinda rahim kalinligin kacti ve kac emriyo transfer edildi?

Herkese merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve erken menepoza girdim doktorum tüp bebek dahil hamile kalamayacağımı tek şansımın donasyon olduğunu söyledi. 2 gündür araştırma yapıyorum genelde dr halil İbrahim Tekin'in çok iyi olduğunu söylüyorlar. bende sizden hem tedavi hakkında hem fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun

Oncelikle cok gecmis olsun yasadiklarin cok uzucu insallah bir daha bu durumu yasamaz ve saglikli bebeklerini kucagina alirsin.benim arkadasim iki hamileliginde kromozan bozuklugundan 6 aylik bebeklerini aldirmak sorunda kaldi ve cok kotu gunler yasadi.İlginc olan butun arastirmalara ramen nedeni bulunmadi.her iki tarafin ailelerindede bu durum hic yasanmamis.son hamileliginde cok saglikli bir kizi oldu ve su an 4 yasinda.Eger yasin gencse ve psikikolojik olarakta kendini hazir hissediyorsan dogal yoldan tekrar dene derim.Cunku zaten elinde donasyon imkanin var.dogal yada donasyon sonucta onlar bizim canimiz.ben ispanyada tedavi goruyorum cok kulfetli Kibris daha uygun bildigim kadariyla eminim diger arkadaslar Kibris icin bilgi verir.kucagimiz bos kalmasin hepimiz anne olalim.

Oncelikle hosgeldin aramiza Pamukcuk.Halil ibrahimin adini burdan cok okumustum.Sana onerim hastaneyi ve labaratuvarlariyla ilgi bilgi topla.doktor onemli ama inan bu isin en onemli tarafi biyaloglara kaliyor.sana bol sans diliyorum.

Oncelikle hosgeldin aramiza Pamukcuk.Halil ibrahimin adini burdan cok okumustum.Sana onerim hastaneyi ve labaratuvarlariyla ilgi bilgi topla.doktor onemli ama inan bu isin en onemli tarafi biyaloglara kaliyor.sana bol sans diliyorum.

çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…