geçmiş olsun defne rabbim sağlıklı bebkler nasip etsin inşallahBenim de doktorum yumurta donasyonu önerdi. Klinikleri araştırmaya başlayacağım. Ama klinikler hakkında internette okuduğum olumsuz yorumlar beni çok tedirgin etti. Zaten yıllardır maddi manevi yıpranıyoruz insan ister istemez daha temkinli oluyor. Ben 6 bebeğimi kaybettim, kavuşamadan melek oldular. Doktor donasyonda da aynı sonuçla karşılaşabilirsin çok ümide kapılma ama dene gücün varsa dedi. Güvenebileceğim bir klinik bulursam bir kez de bunu deneyeceğim. Çok zor çok.
neden bebeklerini kaybettin. genetik tahlil yaptırdınız mı? özellikle kanda pıhtılaşmaya ve kromozom sayınıza baktırın. varsa ona göre önlemi alınarak tedavi denenmeli. gerçi sanki bu tahlilleri yaptırmış gibi görünüyorsun.
tabiki canım.pes etmek yok.herkese Allah bu duyguyu yaşatsın.hepimiz anne olalım :)Bazen imkansiz dedigimiz umudumuzu kestigimiz an mucizeler yasayabiliyoruz allahdan umut kesilmez canim.Olaki pozitifi gormedim bir kapi kapaniyorsa baska kapi aciliyor anne olabilmemiz icin boyle bir imkanimizin olmasinada sukrediyoruz.butun kadinlarin anne olmasi dilegiyle.
Öncelikle geçmiş olsun. Dr donasyon için neden beklentini çok yüksek tutma demiş anlamadım benimde bebegimin 8 haftalıktı kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı dr donasyonla gebelik elde etme şansı daha yüksek demişti bana senin dr niye böyle dedi kiKanda pıhtılaşma eğilimim varmış. Son hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullandım. Eşimle kromozom analizi yaptırdık problem çıkmadı. Son hamileliğim ikizdi yeni kaybettim, genetiğe gönderdik. şuanda genetik sonucunu bekliyorum. Daha öncekilerde yaptırmam gerekiyordu ama doktor yönlendirmeyince insan tecrübesizlikten ne yapacağını bilemiyor. doktor kromozom problemidir diye kestirip attı. Tekrarlayan düşük yapan arkadaşların mutlaka bebeklerine genetik test yaptırmasını öneriririm. her defasından kromozom problemi çıkıyorsa tedavi olayım diye çaba sarfetmeleri boşuna maddi manevi yıkım. Kromozom problemi çıkarsa bu aşamada kalan tek alternatif donasyon. onda da doktor beklentini çok yüksek tutma dedi. Biraz toparlanıp bu konuyu araştırıcam. umarım güvenebileceğim bir klinik bulurum. Forumda yazan arkadaşların tecrübeleri çok yardımcı oluyor.
Bende çok uzun zamandır bu konuyu araştırdım olumsuz yazılardan etkilenmedim desem yalan olur yalan yere transfer yaptık diyenler taze yumurta deyip dondurulmuş kullananlar var diyenlere kadar okuyunca çok üzülmüştüm ama mecburen denemek zorundayım maddi manevi yıpranıyoruz ama çaresizlik işteBenim de doktorum yumurta donasyonu önerdi. Klinikleri araştırmaya başlayacağım. Ama klinikler hakkında internette okuduğum olumsuz yorumlar beni çok tedirgin etti. Zaten yıllardır maddi manevi yıpranıyoruz insan ister istemez daha temkinli oluyor. Ben 6 bebeğimi kaybettim, kavuşamadan melek oldular. Doktor donasyonda da aynı sonuçla karşılaşabilirsin çok ümide kapılma ama dene gücün varsa dedi. Güvenebileceğim bir klinik bulursam bir kez de bunu deneyeceğim. Çok zor çok.
Maalesefki, beta hcg sıfırlanmak üzere. Sıfırlanınca kanamada duracak. Bir dahaki sefere inşallah başarırım. Sana da bol şans dilerim.çok geçmiş olsun canım. tabii bir de tuttuktan sonra sonuna vardırabilmek önemli. umarım bir an önce bir bebeğe sahip olursun. kardeşimin bebişinde kanaması oldu. düşüyor galiba dedi doktor diye kafayı yedik. kalbim sanki durdu o an. şu an anlatırken bile gözlerim doluyor. sonra rahim duvarında kanama olduğunu öğrendik ve şimdi yanımızda 1.5 yaşında oldu umarım sende de doktorlar bir anlık yanılmışlardır ve her şey yolunda gider
Öncelikle geçmiş olsun. Dr donasyon için neden beklentini çok yüksek tutma demiş anlamadım benimde bebegimin 8 haftalıktı kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı dr donasyonla gebelik elde etme şansı daha yüksek demişti bana senin dr niye böyle dedi ki
Bende çok uzun zamandır bu konuyu araştırdım olumsuz yazılardan etkilenmedim desem yalan olur yalan yere transfer yaptık diyenler taze yumurta deyip dondurulmuş kullananlar var diyenlere kadar okuyunca çok üzülmüştüm ama mecburen denemek zorundayım maddi manevi yıpranıyoruz ama çaresizlik işte
haklisin cnm dusuk veya kurtaj durumunda mutlaka genetige gondermek sart.. bende genetige gonderilmisti sonuc kromozon bozuklugu cikmisti.. simdi ben yumurta donasyonunda dahi mutlaka pgt talep edecegim.. en azindan embriyoda sorun varsa %95 anlasiliyor..Kanda pıhtılaşma eğilimim varmış. Son hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullandım. Eşimle kromozom analizi yaptırdık problem çıkmadı. Son hamileliğim ikizdi yeni kaybettim, genetiğe gönderdik. şuanda genetik sonucunu bekliyorum. Daha öncekilerde yaptırmam gerekiyordu ama doktor yönlendirmeyince insan tecrübesizlikten ne yapacağını bilemiyor. doktor kromozom problemidir diye kestirip attı. Tekrarlayan düşük yapan arkadaşların mutlaka bebeklerine genetik test yaptırmasını öneriririm. her defasından kromozom problemi çıkıyorsa tedavi olayım diye çaba sarfetmeleri boşuna maddi manevi yıkım. Kromozom problemi çıkarsa bu aşamada kalan tek alternatif donasyon. onda da doktor beklentini çok yüksek tutma dedi. Biraz toparlanıp bu konuyu araştırıcam. umarım güvenebileceğim bir klinik bulurum. Forumda yazan arkadaşların tecrübeleri çok yardımcı oluyor.
Kivfa nasilsin canim?hamilelik belirtilerin basladimi?Insallah bebislerin simsiki tutunur. Dualarimiz seninle.
Amin canimTan
tabiki canım.pes etmek yok.herkese Allah bu duyguyu yaşatsın.hepimiz anne olalım :)
Bugun kacinci gunundu ilaclara baslayali?dr ilac dozlarinda degisiklik yapmadimi ?benimde ilk olcumum senin gibi cikmisti ilac dozumu yukselttiler canimkızlar bugün doktora gittim rahim henüz 6mm diyor
ayın 15 kadar devam et estrofeme dedi tekrar muayene edicek
15 gün oldu estrofeme başlayalı,adetimin 4.günü başladımBugun kacinci gunundu ilaclara baslayali?dr ilac dozlarinda degisiklik yapmadimi ?benimde ilk olcumum senin gibi cikmisti ilac dozumu yukselttiler canim
Bende donasyon+ pgt olsun istiyorum ama yine de dr önerisini de almak istiyorum pgt işleminde de risk varmı embriyo bu işlemden olumsuz etkileniyormu doğru yapalım derken yanlış bişeyde yapmak istemiyorumhaklisin cnm dusuk veya kurtaj durumunda mutlaka genetige gondermek sart.. bende genetige gonderilmisti sonuc kromozon bozuklugu cikmisti.. simdi ben yumurta donasyonunda dahi mutlaka pgt talep edecegim.. en azindan embriyoda sorun varsa %95 anlasiliyor..
Sakin moralini bozup olumsuz dusunme canim.pozitiv dusun bunu basarirsan vucuduna hukmedebiliyorsun.ben bu problemi iki kez yasadim ve ikinci tedavimi sonlandirmistim.bu baslangicimda daha olumlu dusunmeye basladim sonucta olmamadi icin hic bir engel yok yeterki Allah ol desin.ilk ultrasonumu tedavinin 10. Gunu yaptirdim 6.3 du 5 gun sonra tekrar olcturdum sukurler olsunki 8.5 mm cikti ki bunu donasyon yaparken bile yakalayamamisti donasyosyonumu 6.5 mm iken yaptilar.onumuzdeki sali tekrar ultrasonum var umarim biraz daha kalinlasmistir.moralini yuksek tut canim bu yil hepimiz anne olcaz.15 gün oldu estrofeme başlayalı,adetimin 4.günü başladım
Beş gündür 3 tane iciyorum aynı devam edicekmişim
moralim bozuldu açıkçası çünkü diger iki tedavimde çok cabuk kalınlaşmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?