Seni cok iyi anliyorum canim.biraz zaman inan tekrar toparlancaksin.hepimiz bu yolda maddi manevi cok fedakarlikda bulunuyoruz.insallah maddi imkanini ayarliyabilirsin psikolojik olarak toparlanana kadar.hem ikinci denemende daha deneyimli ve bilgili olursun yilmak yok yola devam hepimiz burdayiz ve birbirimize madden olamasakta(ne yazikki)manen destek oluyoruz.
Bana Ege üniversitesinde bir hemşire ilk 8 sn içinde tutunursa tutunur demiştiOff ya bende hic belirti yok cok korkuyorum bu kezde olmazsa diye( arastiriyorum net bir sonuc alamadim transferden ke kadar zaman sonra embriyolar tunur diye.
İyi oldugunuza sevindim canim.degerlerin nasildi sana ipucu verir cogul olup olmadigina dair.canım buralardayım çok şükür iyiyiz,bir sıkıntımız yok...yalnız şimdide kaç kese var sıkıntısı sardı....inşallah kendiliğinden iki tane sağlıklı olur inşallah.....dualarım sizlerle kızlar benim tattığım mutluluğu Rabbim sizlerede yaşatsın...
Bende cok iyiyim sadece kendimde cok belirti ariyirum simdilik bende hicbir belirti yok.sana doktorun ne zaman tunacaklarina dair bilgi verdimi?bana transferden on gun sonraya test verdiler umarim pozitifi goruruz.Canım oldu çok şükür,seninle arka arkaya inşallah güzel haberler veririz buradan
4 adet 5.gün/blastokist embriyo transferim oldu.İlk 2 gün ve hala devam eden bel ağrısı,halsizlik,uyku halim var.Belirtilere takılmıyorum,ilaçlar yapıyordur.
Yüzdük,yüzdük kuyruğuna geldik,inşallah kendime de buradan hamileyim yazmamı nasip eder Rabbim.
Sen nasılsın,nasıl hissediyorsun?
Bence hiç belirti aramayalım canım,çünkü aslında net hiçbir belirtisi yokmuş.Bende cok iyiyim sadece kendimde cok belirti ariyirum simdilik bende hicbir belirti yok.sana doktorun ne zaman tunacaklarina dair bilgi verdimi?bana transferden on gun sonraya test verdiler umarim pozitifi goruruz.
O kadar kisa zaman olabilirmi acaba saniyemi saatmi?saniye cok azmis gibime geldi
Bence hiç belirti aramayalım canım,çünkü aslında net hiçbir belirtisi yokmuş.
Sadece rahat olmalıymışız,stresten uzak,bu konuyu kafaya takmadan,kendimize dikkat edeceğiz canım..
Benim bildiğim,ilk gün tutunuyorlar embriyolar.
Benim testimi 12 gün sonraya verdi.
İnşallah ikimizin de pozitif olur canım.
Tamam canim.Allah her kadina anneliyi nasip etsin.Bence hiç belirti aramayalım canım,çünkü aslında net hiçbir belirtisi yokmuş.
Sadece rahat olmalıymışız,stresten uzak,bu konuyu kafaya takmadan,kendimize dikkat edeceğiz canım..
Benim bildiğim,ilk gün tutunuyorlar embriyolar.
Benim testimi 12 gün sonraya verdi.
İnşallah ikimizin de pozitif olur canım.
Sen transferi nerde ve kimde yapmistin?birde rahim kalinligin ne kadardi transfer esnasinda?son olarak transfer sonrasi kortizon hapi vermislermiydiler sana?Tüp bebek hemşiresi 8 saniye demişti. Doğru olabilir belki bilemiyorum. Transfer sonrası hemen o an daha masadan kalkmadan tuvaletini yapanlar var akmadığına göre doğru olma ihtimali vardır belki _bilemiyorun
Teşekkür ederim ellanie.İnşallah güzel haberler veririm.transferin hayırlı olsun kanbar
güzel haberlerini merakla bekliyorum
senide aylardır takip ettim ama topiğe yazmıyordum artık donasyona tam olarak karar verdiğim için yazmaya başladım
pozitif haberlerinizle sevinelim
hayırlısı canı.senın için dua edıcem :)olacagına ınanıyorum guzel haberlerını beklıyorumBende yarin sabah gidiyorum allah yardimcimiz olsun islerimiz rast gitsin.Allah kollarimizi bos birakmasin guzel haberleri verelim canim.sana bol sans diliyorum bebislerin seninle olurlar insallah canim.yarin icin iyi yolculuklar
Cok sagol canim Allah dualarmizi kabul etsin hepimizin kucagina alacagi bebisleri olsun.benim bugun transferimin 6 gunu olcak gun sayiyorum:)hayırlısı canı.senın için dua edıcem :)olacagına ınanıyorum guzel haberlerını beklıyorum
Âmin canım. Bende öyleyim. Kan sulandırıcıdan nefret ediyorum. Ne yapalım çekiyoruz.İcim o kadar siski ilac bile koymakta zorlaniyorum vajinaya.karnim ignelerden dolayi morarmis durumda.İcimiz tam bir eczane gibi butun hormon ilaclari bulunur:) Allahim lutfen yuzumuze gul ve bukadar emegin karsiligini aliriz insallah.
bende ilk 15 dk içinde tutunduklarını duymuştum..Tüp bebek hemşiresi 8 saniye demişti. Doğru olabilir belki bilemiyorum. Transfer sonrası hemen o an daha masadan kalkmadan tuvaletini yapanlar var akmadığına göre doğru olma ihtimali vardır belki _bilemiyorun
Sen nasil oldun canim?kanaman kesildimi?Âmin canım. Bende öyleyim. Kan sulandırıcıdan nefret ediyorum. Ne yapalım çekiyoruz.
Bir gün kanadı ondan sonra kahverengi lekelenmem oldu, halen lekelenme devam ediyor. Azaldı gibi.Sen nasil oldun canim?kanaman kesildimi?
Âmin aynı durumdayım,inşallah Rabbim bizlerin de yüzlerimizi güldürür,güzel bir Beta HGC ORANI alırız,sonraki günler Güzelce katlanarak artar değerimiz,keselerini,kalp atışlarını görürüz,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar ,çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra da akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı,onların cennet kokularını koklamamızı nasip eder ve eşimizle çocuğumuzla/çocuklarımızla bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarız.İcim o kadar siski ilac bile koymakta zorlaniyorum vajinaya.karnim ignelerden dolayi morarmis durumda.İcimiz tam bir eczane gibi butun hormon ilaclari bulunur:) Allahim lutfen yuzumuze gul ve bukadar emegin karsiligini aliriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?