KIZLAR BENİM DEĞERİM DÜŞMÜŞ. MALESEF 3 GÜN HAMİLE KALABİLDİM. YİNE KİMYASAL GEBELİK !!!

20.Ocak.2015 /Salı günü transferim gerçekleşti,4 tane 5.gün blastokist embriyo transfer edildi,herşey yolunda şükür,dilerim hep böyle devam eder ve 1.Şubat,2015 günü size hamileyim diye mutlulukla müjdemi veririm...
Bu topikte bana tecrübeleriyle ,yazılarıyla Işık tutan herkese,özellikle eski arkadaşlara ,dostlara öncelikle çok teşekkür ederim,benim için çok kıymetli bilgiler paylaştılar ve onların sayesinde bu günleri görebildim,pozitif,iyi niyetli yaklaşımlarınız için çok teşekkürler,şu anda ÇOĞU ya anne oldu,ya hamile,Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun,Amin...
Bana da dua edin lütfen,buna çok ihtiyacım var,umarım 11 yıldır ten çabalarımız,anne/ baba olma özlemimiz son bulur eşimle,bize de bu Mutluluğu tattırsın inşallah Rabbim,sevgiyle kalın...

KIZLAR BENİM DEĞERİM DÜŞMÜŞ. MALESEF 3 GÜN HAMİLE KALABİLDİM. YİNE KİMYASAL GEBELİK !!!
Ah canım yaa. Şimdi ne desek boş, üzüleceksin tabi. Bu kaçıncı denemen donasyon da? Hamile kalabilmek bile pozitif. İnşallah birdahaki sefere sana iyi tutunurlar. Güzel bir dinlen ve sonra tekrar düşün derim. Ümidini yitirme

Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
Bu arada ben acayip grip oldum. Daha doğrusu boğaz enfeksiyorunu ve çok ağır seyrediyor. Öksürük bir yandan boğazımdaki özür dileyerek yazıyorum iltihap bir yandan. Bağışıklığım yerlerde. Acaba bundan mı tutunmamadı yoksa eşimin zayıf spermlerimi yüzünden mi bilemiyorum. %1 morfoloji canlı sayısı az spermelerin arasından iyisinimi bulamadılar diyeceğim bir yandan azospermilerden 3 sperm buluyorlar ordan embriyo yapılıp bebek sahibi olanlar var. Ben bizzat tup bebek denemem sırasında Ege universitesinde şahit oldum. Bir başka seçenek de donörden iyi yumurta çıkmaması ya da bende rahim yetmezliğimmi var diye düşünüyorum ama transfer sırasında rahim kalınlığı da 10 milimdi yani iyiydi. Kafamda tüm bu durumları düşünüyorum.
Bu benim ilk donasyon denememdi. Yıldım...

Kivfa sen de kendine çok dikkat et lütfen,inşallah bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunacaklar,dualarım seninle...
Lütfen biraz dinlen ve yoluna devam et canım,düşünsene anne olmak için değer...

Reactions: AED
Doktorun kimdi ve bu durumu nasıl değerlendiriyor?

çok geçmiş olsun canım
kimyasal gebelik insanı sinir ediyor benimde kaç kez başıma geçti
bu yaşadığın son kimyasal olsun

spermleri imsi tekniği ilemi seçilmişti acaba, bunu konuşmuşmuydunuz.
benim şu andaki tek araştırdığım şey bu merkezlerden hangisi gerçekten imsi tekniğini kullanıyor. telefonda çok kesin bilgi vermediler. imsiyi sorunca döneriz diyorlar dönen olmuyor
tüp bebek bağışıklık güçsüzken grip nezleyken daha iyi tutunuyor canım vücut kabulleniyor dışarı atmıyor.
büyük ihtimalle sperm kaynaklı olabilir. bizdede eşimin spermleri çok sıkıntılı bunca yıl tüplerimin hiçbiri tutmadı ama azo spermlerde iki üç tane spermle nasıl tutturuyorlar anlamıyorum.

Farklı öncesi verdiği ilaç protokolü ve transfer sonrası verdiği ilaç protokolü değişik..
Hatta adetten önce hazırlık ilaçları protokolü,adet sonrası ilaç protokolü ve transfer sonrası ilaç protokolü farklıydı canım benimki öyle..

Farkli evet, transferden sonra estrofeme ve progestana devam ediyoruz ancak sayilari degisebiliyor kisiye göre. Birde 3 defa Proluton Depot 4 günde bir. Ben birde kan sulandirici kullaniyorum. Senin ilk donasyonun mus. Benim ilkinde negatif idi dondurulmuslarla denedik. Hamile kalmistim. Seninde kesin olacak. Bütün testlerini yaptir, rahim filmini cektir. Tekrar dene derim.

ben tedavide 5 gün 1 tane 5 gün 2 tane sonra da 3 tane estofem kullandım. Bir de yumurtalarımı baskılamak için lucrin depot 1 sefer. transfer sonrası da esrofem 3 tane ve 2 crinone jel. Başaka bir şey vermediler. gerçi rahim kalınlığım 10 milimdi transfer günü sanırım yeterliydi. sonrasında neden tutamadı bilmiyorum. belki çok ağır grip oldum. Sanırım bir arkadaş progestoron desteği için prognex iğne vurulmuş. luteal faz desteği olarak. belki benim de problemim budur çünkü hatırladığım kadarıyla kendi yumurtalarımla denediğimde luteal faz sorunu vardı. sorun o olabilir. doktoruma bahsetmemiştim. doktorum yarın bir test daha yaptırmamı rica etti. Bende kırmayıp yaptıracağım ama 9 eylül'de yaptırdım soncun hatalı olacağını zannetmiyorum. progestoron da baktırdım. gerçi sağlıklı embriyo progestoron az olsa da tutuyor. belki eşimdendir sorun. Allah bilir... bir daha ki sefer histeroskopi yaptıracağım. Ege üniversitesinde ki doktorlar şansı artırdığını söylemişlerdi ama rahim kalınlığım oldukça ince son aylarda . O yüzden yapmayabilirlerde. Ege'ye gidip kontrollerimi yaptıracağım. Bir de onlarla konuşayım. Bakalım ne diyecekler...

İnşallah canım bende hamile kalırım bir an önce. Sanırım sen dondurulmuşlarını kaybettin. Bu kaçıncı denemendi?
Bu arada 7. haftaya gelmişssin . Allah tamamına erdirisn inşallah. Umarım hızlıca ayalr geçer ve bir önce bebeğini kucağına alırısn

İnşallah tutar ve güzel haberlerini alırız buradan. Gerçi herkese göre ayrı tedavi uygulanıyor. Herkese aynı ilaçlar verilmiyor. O iğneyi sanırım çoğunuz kullanıyorsunuz ama doktorum belki benim için uygun görmedi. Sordum kendisine farklı kişilerde farklı durumlarda olabilir snein için uygun değil dedi .

Kivfa
Canım hiç merak etme kanama normal gebeliklerde de oluyor. Kardeşimin bebişini kaybettik sanmıştım. Düştü galiba dendikten sonra kalp atışını duyduğumuz anı unutamam hayatım boyunca. Sadece ağızdan günde 2 defa progestan verdi dpktpr ve istirahat. Allah'ın izniyle sağlıklı bir kızımız oldu 23 gün önce de 2. kızımız dünyaya gözlerini açtı. O yüzden hiç endişe etme meleklerinde senin kucağına sağsalim gelecekler

Kivfa sakıncası yoksa aynı kişiden mi tekrar donasyon yaptın?

Kivfa sakıncası yoksa aynı kişiden mi tekrar donasyon yaptın?
Yok sakincasi yok. Ayni kisi artik donör olmak istemiyormus maalesef. Olsa cok iyi olurdu. Kizimda bizde kizima kardes istiyoruz. Dayanamadik. O kadar güzel birsey cocuk sahibi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…