İyi akşamlar espoirs şuan,cylo kullaniyorum bitmesine yakın doktoruma gidicem senin nasıl gidiyor
Ben de ginera kullanıyorum bu ay,martta herhalde lucrin baslicam baskılamak ici n,beklemedeyim ,tahlilleri yaptiriyorum.Sen yaptırdım mi tahlilleri?

İyi yapmışsın :)bende bugün dahiliye ye gittim tsh düşürmek için hap verdi doktor15 gün içip tekrar tahlil istedi bakalım hayırlısı sen firdevs hanıma gidiceksin dimi

İyi yapmışsın :)bende bugün dahiliye ye gittim tsh düşürmek için hap verdi doktor15 gün içip tekrar tahlil istedi bakalım hayırlısı sen firdevs hanıma gidiceksin dimi
Evet canım,histeroskopi yapıldı,simdi testleri yaptırma zamanım.Ben de yarin TSH baktiricam,senin biraz yüksekti değil mi?Kan pıhtılaşmasına baktirdin mi?

Evet canım biraz tsh yüksek 4 küsur hayırlı güzel sonuçlarını bekliyorum hayır yaptirmadim en son 2 sene önce yaptirmistim ama henüz yaptırdım

Arkadaşlar bu günlerde Kıbrıs a gidecek kimse yok mu? Deneyimlerinizi bize de aktarin? Bu günlerde sayfada bir sessizlik var,kimse tedaviye gitmiyor mu?

Back
X