İlk başladığımızda hicbirsey bilmiyordum,neler yaşıyoruz öğreniyoruz
Ben artik kimseye çocuk düşünuyor musunuz diye sormuyorum,ne kadar yaralayan bir soruymus ki yaşadıklarımdan sonra anladım. Bazen biri bana soracak diye korktugumdan sohbetleri kısa kesiyorum ve insanlardan uzak duruyorum. Meğer ne kadar mucize birseymis hamile kalmak, yeni öğreniyorum...

Ben artik kimseye çocuk düşünuyor musunuz diye sormuyorum,ne kadar yaralayan bir soruymus ki yaşadıklarımdan sonra anladım. Bazen biri bana soracak diye korktugumdan sohbetleri kısa kesiyorum ve insanlardan uzak duruyorum. Meğer ne kadar mucize birseymis hamile kalmak, yeni öğreniyorum...
Cok cok zor yaşamayan bilmez zaten
Allah kimseye yaşatmasın
Zaten bir ortamda hiç işleri yok bizim çocugumuzunn olmamasına takıklar,bilmeden bos bos konusuyorlar

Cok cok zor yaşamayan bilmez zaten
Allah kimseye yaşatmasın
Zaten bir ortamda hiç işleri yok bizim çocugumuzunn olmamasına takıklar,bilmeden bos bos konusuyorlar
İnsanlara ogretemeyiz ki karşısındaki insanin açısına tuz basmamak gerektiğini. Yine de o insanlara yasatmasin allah bu sıkıntıları,ne diyelim.Öyle insanları allaha havale et canım, eğer hayırlısı ise zaten allahım bize de verecek bu mycizeyi bir gün,sabir isi bu biraz.

İnsanlara ogretemeyiz ki karşısındaki insanin açısına tuz basmamak gerektiğini. Yine de o insanlara yasatmasin allah bu sıkıntıları,ne diyelim.Öyle insanları allaha havale et canım, eğer hayırlısı ise zaten allahım bize de verecek bu mycizeyi bir gün,sabir isi bu biraz.
Amin inşallah

Birumut nasilsin?test gunun ne zaman?sayili gun cabuk gecer diyorlar ama transfer sonrasi 12 gun bi turlu gecmiyor bizim gibiler icin:) insallah bekleyisin sonucu guzel olacak
aminnnn inşallah canım
iyiyim ama çok fena heyecanlıyım yarın test günüm
allah yardımcımız olsun
sen nasılsın canım

Ben Firdevs Hanıma yaptiricam canım ,inşallahmayis başında olacak tedavim.Sen karar verdim mi ?
Ben buyuk ihtimal HİT de yaptircam maddi anlamda biraz beklemem gerekiyor.martda on gorusme yapmayi dusunuyorum ama.insallah bizlerde anne oluruz canim

Back
X