İyiyim sagol canım,heyecanlıyım karmakarısık duygularım
Perşembe günü
İnşallah güzel haberler verebilirim
Hayırlısı
İnşallah canım, güzel haberlerini vereceksin hayirlisiyla,,bekleme sureci biraz zor ama sonu güzel olur inşallah,çok heyecanli:KK17:

İnşallah canım, güzel haberlerini vereceksin hayirlisiyla,,bekleme sureci biraz zor ama sonu güzel olur inşallah,çok heyecanli:KK17:
Amin inşallah
Hemde ne zor bazen dayanamıycak gibi oluyorum eşim beni frenliyor
Yoksa çoktan test yapmıştım

Biraz önce markete gidip geldik,hastanenin önünden geçtik girelim yaptıralım test dedim
Gününde yaptırıcaz diye yok dedi
Patlıycam artık

Amin inşallah
Hemde ne zor bazen dayanamıycak gibi oluyorum eşim beni frenliyor
Yoksa çoktan test yapmıştım
Cnm ne belirti ara ne de erkenden test yap, idrarda kana gore daha geç belli oluyormuş. Sana soyluyorum ama ben de test gunume kadar nasil zaman geciririm simdiden onun planini yapiyorum,isyerinden izin alicam,evde beklemek zor olacak.Zaten sayfada eski hareket yok,test günü yaklaşan sen varsın,bu aralar tedaviye gitmiş olan kimse de yok galiba,senin güzel haberini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum...

Ne olacaksa olsun beklemek çok kötü
Hergün kendini dinlemek yoruyor insanı
Sen normal hayatini yasa,kendini dinleme,zaten belirtisi hic olmayıp testi pozitif çıkan cok bu sayfada. Erkekler boyle konularda bizden daha rahat ve sabirlilar, biz meraktan oluyoruz,onlar sabirla bekleyebiliyorlar,ama birilerinin de bizi frenlemesi iyi birşey cnm

Herkese iyi aksamlar gerçekten sayfa çok boş kimseler yok bu arada bahçeci kıbrıs tüp bebek dr zehra onar a giden yok mu.paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
İyi aksamlar,bu aralar tedaviye giden yok sanirim, burada bir canlilik olur diye hergun bakıyorum ama...Benim tedavime de çok var,geçmiyor zaman...

Cnm ne belirti ara ne de erkenden test yap, idrarda kana gore daha geç belli oluyormuş. Sana soyluyorum ama ben de test gunume kadar nasil zaman geciririm simdiden onun planini yapiyorum,isyerinden izin alicam,evde beklemek zor olacak.Zaten sayfada eski hareket yok,test günü yaklaşan sen varsın,bu aralar tedaviye gitmiş olan kimse de yok galiba,senin güzel haberini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Evet beklemek cok zor
Ben calısmıyorum evdeyim zaten,nette dolanıp duruyorum bütün gün
Cok sıkıcı

Sen normal hayatini yasa,kendini dinleme,zaten belirtisi hic olmayıp testi pozitif çıkan cok bu sayfada. Erkekler boyle konularda bizden daha rahat ve sabirlilar, biz meraktan oluyoruz,onlar sabirla bekleyebiliyorlar,ama birilerinin de bizi frenlemesi iyi birşey cnm
Evet haklısın canım hatta kızıyor bana acelen ne diye

Evet beklemek cok zor
Ben calısmıyorum evdeyim zaten,nette dolanıp duruyorum bütün gün
Cok sıkıcı
Kesinlikle insan yapacak birşey bulamiyor evde olunca, ben de sürekli internette birşeyler arastiriyorum,doktorların tezlerini bile okudum tüp bebek sürecindeki yaşadıklarim hakkinda:KK73:

Evet haklısın canım hatta kızıyor bana acelen ne diye
Tüp bebek tedavisini yaptırmamiz gerektiğini doktor bize söylediğinde,benim elim ayağım birbirine dolanırken eşim nasıl rahatti anlatamam,sonra test gününü bekleme kısmı başladı,ben belirti arıyorum,sürekli acaba bu oldu hamilelikten mi gibi sorular sorarken eşim hic heyecansiz ve telaşsız geçirdi sureci.Tek duyduğum cümle ,test gününü bekle,niye acele ediyorsun oldu:KK34:

İlk başladığımızda hicbirsey bilmiyordum,neler yaşıyoruz öğreniyoruz

Tüp bebek tedavisini yaptırmamiz gerektiğini doktor bize söylediğinde,benim elim ayağım birbirine dolanırken eşim nasıl rahatti anlatamam,sonra test gününü bekleme kısmı başladı,ben belirti arıyorum,sürekli acaba bu oldu hamilelikten mi gibi sorular sorarken eşim hic heyecansiz ve telaşsız geçirdi sureci.Tek duyduğum cümle ,test gününü bekle,niye acele ediyorsun oldu:KK34:
Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan

Back
X