telefon kapalı olduğunda bi sorun oluyor mu acaba yani onda da uyarı yoktur sanırım :))

Teşekkürler canım,eğer boyle ise biz de sizin gibi yaparız artik napalim.

Aynen canım,benim ikinci tedavi yarıda kalınca hastaneden çıktığım gibi alıp icmeys basladim maalesef,ben de bırakınca estirip kavuruyorum ortalığı:)))

Incikul un dediği konuda bilgisi olan varsa gerçekten paylasabilir mi, çünkü ben de mayis ayinda gideceğim
bende mayısta gıtmeyı planlıyorum.fırdevs hanımı tercıh edecegım sanırım bende .su anda baslamam gereken ılac var mı acaba ben adet gormuyorum bununla ılgılı bılgısı olan var mı arkadaslar

bende mayısta gıtmeyı planlıyorum.fırdevs hanımı tercıh edecegım sanırım bende .su anda baslamam gereken ılac var mı acaba ben adet gormuyorum bununla ılgılı bılgısı olan var mı arkadaslar
Yaşadığım şehirde bir doktora gidiyormusun? Adet ne zamandır goremiyorsun? Herkesin durumu farklı,mesela benim adetlerin düzensiz bir süredir, bu yüzden cylo prognova başladım.

Yaşadığım şehirde bir doktora gidiyormusun? Adet ne zamandır goremiyorsun? Herkesin durumu farklı,mesela benim adetlerin düzensiz bir süredir, bu yüzden cylo prognova başladım.
son 6 aydır adet gormuyorum . menapoza gırdıgımı soyledı dr. 1 haftadır senın ılacından verdı cylo prognova

son 6 aydır adet gormuyorum . menapoza gırdıgımı soyledı dr. 1 haftadır senın ılacından verdı cylo prognova
Adetten kesilmiş bile olsan tedaviden önce 2-3 ay cylo ile adet olman iyi olur,çünkü rahmin hazırlanması gerekiyor, o ilacı kullan canım.tedaviye ne zaman gideceksin?

mayısta dusunuyorum gıtmeyı maddı manevı hazır olmam lazımm
Mayısta giceksen 3. Adetini görmüş olursun, rahmin kalınlığı açısından adet görmek iyi birşey. İnşallah maddi ve manevi olarak agir olan bu süreç hepimiz için güzel sonuçlanır.

Dogus 470 0 islem parasi istiyor 800 euro da konaklama ucak taksi hersey e istiyor bahhcecide tutturusa bagli. Ama bahceci indirim yapiyor
aslında yapılan ıslem aynı belkı bahcecıde yapsanda tutacak ama bız bazen yuksek fıyat daha mı ıyı dıye dusunmeden edemıyoruz daha ıyı mı donörlerı var mı dıye dusunuyoruz

Arkadaşlar ben nisanda gidiyorum ama kafam çok karışık ordaki bir merkeze güvenmek zorundayız biliyorum ama kafamda soru işaretleri var.

benim bir hayli geç oldu, 40 yaşında başlamıştım.Sen çok gençsin umarım kısa sürede isteğine kavuşursun, benim bile bu yaşımda umudum var:)

Arkadaşlar ben nisanda gidiyorum ama kafam çok karışık ordaki bir merkeze güvenmek zorundayız biliyorum ama kafamda soru işaretleri var.
Canım ben de bazen acaba diyorum ama napalım internetten araştırıp telefonla görüşerek edinebildiğimiz bilgilere göre karar veriyoruz. Eğer gitme şansım olsa gider gezerdim merkezlerin hepsini.
Sen nereye gitmeye karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…