telefon kapalı olduğunda bi sorun oluyor mu acaba yani onda da uyarı yoktur sanırım :))evet canım, yalnız yurtdışı değil KKTC yönüne arama yapıyorsunuz diye uyarı oluyor telefonlarda. bizde bu yüzden geçen yaz gittiğimizde telefonlarımızı kapatıp, sırf orda kullanmak için yeni bir hat almıştık.
Teşekkürler canım,eğer boyle ise biz de sizin gibi yaparız artik napalim.evet canım, yalnız yurtdışı değil KKTC yönüne arama yapıyorsunuz diye uyarı oluyor telefonlarda. bizde bu yüzden geçen yaz gittiğimizde telefonlarımızı kapatıp, sırf orda kullanmak için yeni bir hat almıştık.
Yok canım:))telefon kapalı olduğunda bi sorun oluyor mu acaba yani onda da uyarı yoktur sanırım :))
Aynen canım,benim ikinci tedavi yarıda kalınca hastaneden çıktığım gibi alıp icmeys basladim maalesef,ben de bırakınca estirip kavuruyorum ortalığı:)))vazgeçsek bile bukadar olumsuzluk içinde bi kaç haftaya tekrar başlıyoruzki cnm.. ben geçen yıl 6 ay hiç sigara içmedim sonra kürtaj olunca o üzüntüyle ilk yaptığım sigara almak oldu.. bazı şeyler elimizde değil.. bunun iradeyle ilgisi yok cnm, kimisi sigara içmez ama devamlı antideprasan kullanır o dahada kötü.. onunda tonla yan etkisi var.. çok fazla strese giriyorsak bi kaç dal içmemek elde değil. boşver keyfine bakk sık sık nereye kadar.. ama tabi tedaviye başlayınca içmeyizz olur biter...
insan panik oluyor ister istemez :)) teşekkür ederim..Yok canım:))
En mantiklisi oradan kontorlu hat almak galiba canım.insan panik oluyor ister istemez :)) teşekkür ederim..
bende mayısta gıtmeyı planlıyorum.fırdevs hanımı tercıh edecegım sanırım bende .su anda baslamam gereken ılac var mı acaba ben adet gormuyorum bununla ılgılı bılgısı olan var mı arkadaslarIncikul un dediği konuda bilgisi olan varsa gerçekten paylasabilir mi, çünkü ben de mayis ayinda gideceğim
fıyat ne kadar bılgısı olan var mıCnm bahceci daha uygun dogus cok pahali
Yaşadığım şehirde bir doktora gidiyormusun? Adet ne zamandır goremiyorsun? Herkesin durumu farklı,mesela benim adetlerin düzensiz bir süredir, bu yüzden cylo prognova başladım.bende mayısta gıtmeyı planlıyorum.fırdevs hanımı tercıh edecegım sanırım bende .su anda baslamam gereken ılac var mı acaba ben adet gormuyorum bununla ılgılı bılgısı olan var mı arkadaslar
son 6 aydır adet gormuyorum . menapoza gırdıgımı soyledı dr. 1 haftadır senın ılacından verdı cylo prognovaYaşadığım şehirde bir doktora gidiyormusun? Adet ne zamandır goremiyorsun? Herkesin durumu farklı,mesela benim adetlerin düzensiz bir süredir, bu yüzden cylo prognova başladım.
Adetten kesilmiş bile olsan tedaviden önce 2-3 ay cylo ile adet olman iyi olur,çünkü rahmin hazırlanması gerekiyor, o ilacı kullan canım.tedaviye ne zaman gideceksin?son 6 aydır adet gormuyorum . menapoza gırdıgımı soyledı dr. 1 haftadır senın ılacından verdı cylo prognova
mayısta dusunuyorum gıtmeyı maddı manevı hazır olmam lazımmAdetten kesilmiş bile olsan tedaviden önce 2-3 ay cylo ile adet olman iyi olur,çünkü rahmin hazırlanması gerekiyor, o ilacı kullan canım.tedaviye ne zaman gideceksin?
:)) hepimiz ayni kafadayiz kolaymii ayni zorr sureclerden geciyoruzz..Aynen canım,benim ikinci tedavi yarıda kalınca hastaneden çıktığım gibi alıp icmeys basladim maalesef,ben de bırakınca estirip kavuruyorum ortalığı:)))
Mayısta giceksen 3. Adetini görmüş olursun, rahmin kalınlığı açısından adet görmek iyi birşey. İnşallah maddi ve manevi olarak agir olan bu süreç hepimiz için güzel sonuçlanır.mayısta dusunuyorum gıtmeyı maddı manevı hazır olmam lazımm
:))) sorma canım bahanelerde hep hazır ama. Zamanı gelince yapmamız gerekenleri yapariz.:)) hepimiz ayni kafadayiz kolaymii ayni zorr sureclerden geciyoruzz..
Dogus 470 0 islem parasi istiyor 800 euro da konaklama ucak taksi hersey e istiyor bahhcecide tutturusa bagli. Ama bahceci indirim yapiyorfıyat ne kadar bılgısı olan var mı
aslında yapılan ıslem aynı belkı bahcecıde yapsanda tutacak ama bız bazen yuksek fıyat daha mı ıyı dıye dusunmeden edemıyoruz daha ıyı mı donörlerı var mı dıye dusunuyoruzDogus 470 0 islem parasi istiyor 800 euro da konaklama ucak taksi hersey e istiyor bahhcecide tutturusa bagli. Ama bahceci indirim yapiyor
benim bir hayli geç oldu, 40 yaşında başlamıştım.Sen çok gençsin umarım kısa sürede isteğine kavuşursun, benim bile bu yaşımda umudum var:)the moonflower sen ilk tüp bebek denemeni kaç yaşında yaptın.ben 32 yaşımda başladım şimdi 33 yaşımdayım.1 yılda 2 kez denedim inşallah 3.de annelik duygusunu tadarım.Allah hepimize nasip etsin. Ben de senin gibi temmuzda düşünüyorum bakalım umarım her şey gönlümüzce olur.
Canım ben de bazen acaba diyorum ama napalım internetten araştırıp telefonla görüşerek edinebildiğimiz bilgilere göre karar veriyoruz. Eğer gitme şansım olsa gider gezerdim merkezlerin hepsini.Arkadaşlar ben nisanda gidiyorum ama kafam çok karışık ordaki bir merkeze güvenmek zorundayız biliyorum ama kafamda soru işaretleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?