4700 euro islem 800 euro konaklama vsKızlar firdevste mayista baslamak uzere irem hanimla gorustum.sizlere fiyatta yrd.ci oldular mi.ne odediniz yeni gidenler yazarsa sevinirim
Cnm bahceci daha uygun dogus cok pahaliIncikul un dediği konuda bilgisi olan varsa gerçekten paylasabilir mi, çünkü ben de mayis ayinda gideceğim
Canım zaten bırakmak zorundayız,rahim için de iyi değil,ben zamanını ayarlamaya çalışıyorum. Gecen sene iki tedavimde de hic icmedim,yeniden bırakırım. Sadece ilk 3 gün zor geliyor ama sonra alisiyorsun.Kesinlikle sigarayı bırakmak lazım, vücut sigaranın etkilerini vücuttan kolay atmıyor, ben de içiyordum ve asla bırakamam gibi geliyordu, azaltmakla olmuyor, kesip atmak lazım , ilk hafta zor ama oturup neden bırakacağınızı düşünün, ve kafanızda bitirin, benim fikrim sigaranın bağımlılık değil alışkanlık olduğu, kahve içerken, sohbet ederken , eve girince yada siz her ne zaman içiyorsanız vücut o hareketi arıyor, bir şeyler yediğinde mesela bıraktıktan sonra bir süre bir şey yapacaktım ama neydi moduna giriyorsun canın sigarayı değil o eylemi özlüyor. Hadi kızlar bırakın çünkü ben yapabileceğinizin kanıtıyım, son bir sigara içip vedalaşın ve ben sigara içmiyorum moduna girin tanıdığınız herkese bıraktım kurtuldum deyin bu da etkili.
Bebeğiniz sigara kokmanızı değil anne kokmanızı isteyecek unutmayın..
Fiyat yumurta ise 4700 euro, konaklama ve uçak 800 euro.Kızlar firdevste mayista baslamak uzere irem hanimla gorustum.sizlere fiyatta yrd.ci oldular mi.ne odediniz yeni gidenler yazarsa sevinirim
Ben ilk olarak kendisini aradım bizzat kendisiyle görüştüm,sonra ön görüşmeye gittim Kıbrıs'a tüm tahlillerle birlikte .tedavi aşamasında canan hanım ilgileniyor yalnız canan hanımdan pek fazla ilgi bekleme aradığın zaman hemen cevap vermiyor ya da mesajlarına da aynı şekilde ben çok önemli bir durum olduğunda direk hit'i arıyordum .ona soruyordum.tabi doktoruda belli saatlerde ararsan ulaşabiliyorsun.Doğuş'ta doktor seninle pek muhattap olmuyor yalnız ordada asistan iyi ona çabuk ulaşabiliyorsun.Ben de öyle oldu başkalarına öylelermi bilemiyorum.Hit anladığım kadarıyla çok yoğun, forumlardan anlaşıldığı kadarıyla kıbrısı tercih edenlerin büyük kısmı ona gidiyor gibi. Seninle birebir ilgilenebilmiş miydi, ilk görüşmeden sonra asistanlarına mı yönlendirmişti? Biraz bilgi verebilir misin?
Aynen katılıyorum dediklerine bu bir alışkanlık bir türlü vazgecemiyorym irade zayıflığı var bende inşallah bu illetten kurtulcamKesinlikle sigarayı bırakmak lazım, vücut sigaranın etkilerini vücuttan kolay atmıyor, ben de içiyordum ve asla bırakamam gibi geliyordu, azaltmakla olmuyor, kesip atmak lazım , ilk hafta zor ama oturup neden bırakacağınızı düşünün, ve kafanızda bitirin, benim fikrim sigaranın bağımlılık değil alışkanlık olduğu, kahve içerken, sohbet ederken , eve girince yada siz her ne zaman içiyorsanız vücut o hareketi arıyor, bir şeyler yediğinde mesela bıraktıktan sonra bir süre bir şey yapacaktım ama neydi moduna giriyorsun canın sigarayı değil o eylemi özlüyor. Hadi kızlar bırakın çünkü ben yapabileceğinizin kanıtıyım, son bir sigara içip vedalaşın ve ben sigara içmiyorum moduna girin tanıdığınız herkese bıraktım kurtuldum deyin bu da etkili.
Bebeğiniz sigara kokmanızı değil anne kokmanızı isteyecek unutmayın..
Aslında tamamen psikolojik birşey ,Allen Carr videosunu izle canım,ise yariyor bırakma konusunda ya da kitabini okuyabilirsin.Aynen katılıyorum dediklerine bu bir alışkanlık bir türlü vazgecemiyorym irade zayıflığı var bende inşallah bu illetten kurtulcam
Teşekkürler canım hemen izliyecem çok istiyorum bırakmak ama dayanamayıp hemen yakıyorum bı türlü yapamıyorumAslında tamamen psikolojik birşey ,Allen Carr videosunu izle canım,ise yariyor bırakma konusunda ya da kitabini okuyabilirsin.
Tomris, bir tanesi dışında uzun protokoldü benimkiler, uzun protokolde yumurtalarım aynı hızda büyüyorlardı ve genetik testte olumlu sonuç alıyorduk çünkü. Semra Kahraman Glifor'u bir çok hastasına kullandırıyordu, bana da önermişti, hormonları daha sağlıklı hale getirdiği için. Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum, inşallah emeklerimizin karşılığını hep birlikte alacağız. Bir de ben Kıbrısta yaptırmayı düşünüyorum, Gyno life'ı duydun mu acaba? Az önce de başka bir başlık altına bu konuda soru sordum. H.İ.T ve Doğuş çokça konuşuluyor ama Gyno life'tan pek söz edilmiyor. Senin bir bilgin var mı? Sevgiler...
Aynen katılıyorum dediklerine bu bir alışkanlık bir türlü vazgecemiyorym irade zayıflığı var bende inşallah bu illetten kurtulcam
Aynen haklisin bende estrofem e başlayınca birakcam şimdi günde 4 tane içiyorum eğer içmezsem çok sınırlı aksi olup çıkıyorum elim titriyo napalim hayatın zaten getirdiği olumsuzluklardan zaten iciliyo en azından ben ondan giden olumsuz hayat malesef insanı itiyor böyle sigaraya vsvazgeçsek bile bukadar olumsuzluk içinde bi kaç haftaya tekrar başlıyoruzki cnm.. ben geçen yıl 6 ay hiç sigara içmedim sonra kürtaj olunca o üzüntüyle ilk yaptığım sigara almak oldu.. bazı şeyler elimizde değil.. bunun iradeyle ilgisi yok cnm, kimisi sigara içmez ama devamlı antideprasan kullanır o dahada kötü.. onunda tonla yan etkisi var.. çok fazla strese giriyorsak bi kaç dal içmemek elde değil. boşver keyfine bakk sık sık nereye kadar.. ama tabi tedaviye başlayınca içmeyizz olur biter...
Aynen haklisin bende estrofem e başlayınca birakcam şimdi günde 4 tane içiyorum eğer içmezsem çok sınırlı aksi olup çıkıyorum elim titriyo napalim hayatın zaten getirdiği olumsuzluklardan zaten iciliyo en azından ben ondan giden olumsuz hayat malesef insanı itiyor böyle sigaraya vs
:))):)) canımsınnnn aynenn
tomris1 verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben de kararımı verip temmuz gibi düşünüyorum işteBen ilk olarak kendisini aradım bizzat kendisiyle görüştüm,sonra ön görüşmeye gittim Kıbrıs'a tüm tahlillerle birlikte .tedavi aşamasında canan hanım ilgileniyor yalnız canan hanımdan pek fazla ilgi bekleme aradığın zaman hemen cevap vermiyor ya da mesajlarına da aynı şekilde ben çok önemli bir durum olduğunda direk hit'i arıyordum .ona soruyordum.tabi doktoruda belli saatlerde ararsan ulaşabiliyorsun.Doğuş'ta doktor seninle pek muhattap olmuyor yalnız ordada asistan iyi ona çabuk ulaşabiliyorsun.Ben de öyle oldu başkalarına öylelermi bilemiyorum.
yok hayır, insülinle ilgili bir sorun yoktu bende yumurta kalitesini arttırmak, hormonları düzenlemek için tavsiye ediyordu. Benim yumurta sayım fazla idi ama bir kaç tanesi diğerlerinden daha çabuk gelişiyorlardı, bu nedenle uzun protokol ile birlikte Glifor önermişti. Ama kötü bir ilaç, uzun süre kullanınca bulantı yapıyor. Günde ancak yarım kullanabiliyordum ben.cnm Semra hn genelde Gliforu insülin direnci olan hastalarına veriyor.. sende böyle bi sıkıntı varmı.. geçmişte benimde insülinim çok düşüktü Glucobay kullandırmışlardı..
evet canım, yalnız yurtdışı değil KKTC yönüne arama yapıyorsunuz diye uyarı oluyor telefonlarda. bizde bu yüzden geçen yaz gittiğimizde telefonlarımızı kapatıp, sırf orda kullanmak için yeni bir hat almıştık.Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da, birumutt canım sen de yakin zamanda gittin,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?
biz de mayıs ta gideceğiz biz de kimseye söylemeyeceğiz bu dediğin kafamı karıştırdı :)) nasıl olacak bu iş pekievet canım, yalnız yurtdışı değil KKTC yönüne arama yapıyorsunuz diye uyarı oluyor telefonlarda. bizde bu yüzden geçen yaz gittiğimizde telefonlarımızı kapatıp, sırf orda kullanmak için yeni bir hat almıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?