Kızlar firdevste mayista baslamak uzere irem hanimla gorustum.sizlere fiyatta yrd.ci oldular mi.ne odediniz yeni gidenler yazarsa sevinirim

Incikul un dediği konuda bilgisi olan varsa gerçekten paylasabilir mi, çünkü ben de mayis ayinda gideceğim

Canım zaten bırakmak zorundayız,rahim için de iyi değil,ben zamanını ayarlamaya çalışıyorum. Gecen sene iki tedavimde de hic icmedim,yeniden bırakırım. Sadece ilk 3 gün zor geliyor ama sonra alisiyorsun.

Ben ilk olarak kendisini aradım bizzat kendisiyle görüştüm,sonra ön görüşmeye gittim Kıbrıs'a tüm tahlillerle birlikte .tedavi aşamasında canan hanım ilgileniyor yalnız canan hanımdan pek fazla ilgi bekleme aradığın zaman hemen cevap vermiyor ya da mesajlarına da aynı şekilde ben çok önemli bir durum olduğunda direk hit'i arıyordum .ona soruyordum.tabi doktoruda belli saatlerde ararsan ulaşabiliyorsun.Doğuş'ta doktor seninle pek muhattap olmuyor yalnız ordada asistan iyi ona çabuk ulaşabiliyorsun.Ben de öyle oldu başkalarına öylelermi bilemiyorum.

Aynen katılıyorum dediklerine bu bir alışkanlık bir türlü vazgecemiyorym irade zayıflığı var bende inşallah bu illetten kurtulcam

cnm Semra hn genelde Gliforu insülin direnci olan hastalarına veriyor.. sende böyle bi sıkıntı varmı.. geçmişte benimde insülinim çok düşüktü Glucobay kullandırmışlardı..

Aynen katılıyorum dediklerine bu bir alışkanlık bir türlü vazgecemiyorym irade zayıflığı var bende inşallah bu illetten kurtulcam

vazgeçsek bile bukadar olumsuzluk içinde bi kaç haftaya tekrar başlıyoruzki cnm.. ben geçen yıl 6 ay hiç sigara içmedim sonra kürtaj olunca o üzüntüyle ilk yaptığım sigara almak oldu.. bazı şeyler elimizde değil.. bunun iradeyle ilgisi yok cnm, kimisi sigara içmez ama devamlı antideprasan kullanır o dahada kötü.. onunda tonla yan etkisi var.. çok fazla strese giriyorsak bi kaç dal içmemek elde değil. boşver keyfine bakk sık sık nereye kadar.. ama tabi tedaviye başlayınca içmeyizz olur biter...

Aynen haklisin bende estrofem e başlayınca birakcam şimdi günde 4 tane içiyorum eğer içmezsem çok sınırlı aksi olup çıkıyorum elim titriyo napalim hayatın zaten getirdiği olumsuzluklardan zaten iciliyo en azından ben ondan giden olumsuz hayat malesef insanı itiyor böyle sigaraya vs

:)) canımsınnnn aynenn

tomris1 verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben de kararımı verip temmuz gibi düşünüyorum işte

cnm Semra hn genelde Gliforu insülin direnci olan hastalarına veriyor.. sende böyle bi sıkıntı varmı.. geçmişte benimde insülinim çok düşüktü Glucobay kullandırmışlardı..
yok hayır, insülinle ilgili bir sorun yoktu bende yumurta kalitesini arttırmak, hormonları düzenlemek için tavsiye ediyordu. Benim yumurta sayım fazla idi ama bir kaç tanesi diğerlerinden daha çabuk gelişiyorlardı, bu nedenle uzun protokol ile birlikte Glifor önermişti. Ama kötü bir ilaç, uzun süre kullanınca bulantı yapıyor. Günde ancak yarım kullanabiliyordum ben.

the moonflower sen ilk tüp bebek denemeni kaç yaşında yaptın.ben 32 yaşımda başladım şimdi 33 yaşımdayım.1 yılda 2 kez denedim inşallah 3.de annelik duygusunu tadarım.Allah hepimize nasip etsin. Ben de senin gibi temmuzda düşünüyorum bakalım umarım her şey gönlümüzce olur.

evet canım, yalnız yurtdışı değil KKTC yönüne arama yapıyorsunuz diye uyarı oluyor telefonlarda. bizde bu yüzden geçen yaz gittiğimizde telefonlarımızı kapatıp, sırf orda kullanmak için yeni bir hat almıştık.

biz de mayıs ta gideceğiz biz de kimseye söylemeyeceğiz bu dediğin kafamı karıştırdı :)) nasıl olacak bu iş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…