Ne acaip dimi bir de sayılı gun cabuk gecer derler ama bu işlere ne zaman başlasak gunler gecmek bilmiyor
Ben de bugun adet gordum tedavim resmen başladı yaklaşık 25-30 gun sayacagim ben de :)
İnşallah gunlerimiz cabuk cabuk gecer hemencecik bebeklerimize kavusuruz.....

Âmin canım tedavin hayırlı olsun bol bol bebekle dolsun sayfamız umut olsun herkese :)

Günaydın arkadaşlar dün gece bir damla kahverengi bir leke gelmiş ama şu anda hiçbişey yok Yerleşme kanaması olabilir mi acaba doktoruma da ulaşamadım

Aynen canım transfer olmadı hnz bayram sonrası yapilacak bahçeci kibrista doneru fln sectik bklm hayırlısı allahım herkese nasip etsin

Aynen canım transfer olmadı hnz bayram sonrası yapilacak bahçeci kibrista doneru fln sectik bklm hayırlısı allahım herkese nasip etsin
Benim de transferim bayramdan sonra olacak suan hazırlıklar yapılıyor benim de donörüm tedavide, heycan içindeyim, pozitifi biz ve her bekleyen görür inşallah...

Canım benim ve eşimin kan grubuna ve istediğimiz fiziksel ozelliklere gore donor bankasından bize en uygun donoru seçtik esinle birlikte

Benim de transferim bayramdan sonra olacak suan hazırlıklar yapılıyor benim de donörüm tedavide, heycan içindeyim, pozitifi biz ve her bekleyen görür inşallah...
Benm transferinde byram sonrası alahim inşallah dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin bnde donorumu kendim seçtim bahcecide oldum bnde

Benm transferinde byram sonrası alahim inşallah dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin bnde donorumu kendim seçtim bahcecide oldum bnde

kibris bahceciden mi bahsediyorsunuz? Ilk transferiniz mi? Ucreti ne kadar? Kac tane embriyo konulacak? Ben de gitmeyi dusunuyorum. Bilgi verirseniz cok sevinirim.

kibris bahceciden mi bahsediyorsunuz? Ilk transferiniz mi? Ucreti ne kadar? Kac tane embriyo konulacak? Ben de gitmeyi dusunuyorum. Bilgi verirseniz cok sevinirim.
Evet canım Kıbrıs bahçeci transferim olmadi daha bayram sonrası ücret bnm biraz farklı çünkü BN konaklama ve uçuş paket aldım istersen ara sibel hanim var o sana herşeyi anlatir

Arkadaslar hepinize iyi bayramlar....
Gun sayanlar gelismeleri bildirin lutfen :)
Benim transfer agustosun ilk haftasi gibi gozukuyor (of daha cok var)
Sonra da gebelik testi icin gun sayagiz sabir sabir...

Eşim bugün gitti ben perşembe gidicem, ben kendim seçmedim foto falan yolladım onlar seçti, hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Benim Perşembe transferim var, 12 yumurta çıktı pazartesi kaç emrio var belli olacak, eşim bugün gitti, çıkan sayıya göre 3 yada 4 tane koyacaklar.Heyecan içindeyim , benim bir negatifim olduğu için daha bir korkuyorum.

Sevgili Pailera
Yumurta sayisi supermis insallah hersey yolunda gider persembe gunu bebisleri alir gelirsin
Doktorun kim?

Merhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Reactions: AED
Merhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cok sevindim hellokity sanki kendim pozitif gormus kadar :) darisi basimiza...
Tek mi yoksa ikiz mi acaba?
Testi dayanamadigin icin mi 10. Gun yaptin ?
Simdi artik 9 ay sayacaksin :) ama en guzeli de bu sanirim

Cok sevindim hellokity sanki kendim pozitif gormus kadar :) darisi basimiza...
Tek mi yoksa ikiz mi acaba?
Testi dayanamadigin icin mi 10. Gun yaptin ?
Simdi artik 9 ay sayacaksin :) ama en guzeli de bu sanirim
Yok canım kanama olunca korktuk 12.gübü bekleyemedik korktuk gittik tahlile ama çok şükür bir problem yok valla bilemedim tek mi çift mi :)

Eşim bugün gitti ben perşembe gidicem, ben kendim seçmedim foto falan yolladım onlar seçti, hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Hayırlısı olsun cnm umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlarında görürsün bnmde bu ay trasferim allahın izniyle zehra hnm yapck transferimi

Hayırlısı olsun cnm umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlarında görürsün bnmde bu ay trasferim allahın izniyle zehra hnm yapck transferimi

Ferdaca benim transfer de agustosun ilk haftasi gibi gozukuyor
Insallah biz de hellokitty gibi pozitif sonuclarla doneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…