Âmin canım tedavin hayırlı olsun bol bol bebekle dolsun sayfamız umut olsun herkese :)Ne acaip dimi bir de sayılı gun cabuk gecer derler ama bu işlere ne zaman başlasak gunler gecmek bilmiyor
Ben de bugun adet gordum tedavim resmen başladı yaklaşık 25-30 gun sayacagim ben de :)
İnşallah gunlerimiz cabuk cabuk gecer hemencecik bebeklerimize kavusuruz.....
Âmin Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın senin transfer olmadı o zaman hadi bakalım hayırlı olur inşallah[/QUOTE yok cnm hnz olmadi doner fln seçtik iste bayramdan sonra transferim olacak bahçeci kibrista hayırlısı canım allahım hepimizinyuzunu guldrsn
Nasıl donörü siz mi sectinizAynen canım transfer olmadı hnz bayram sonrası yapilacak bahçeci kibrista doneru fln sectik bklm hayırlısı allahım herkese nasip etsin
Benim de transferim bayramdan sonra olacak suan hazırlıklar yapılıyor benim de donörüm tedavide, heycan içindeyim, pozitifi biz ve her bekleyen görür inşallah...Aynen canım transfer olmadı hnz bayram sonrası yapilacak bahçeci kibrista doneru fln sectik bklm hayırlısı allahım herkese nasip etsin
Benm transferinde byram sonrası alahim inşallah dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin bnde donorumu kendim seçtim bahcecide oldum bndeBenim de transferim bayramdan sonra olacak suan hazırlıklar yapılıyor benim de donörüm tedavide, heycan içindeyim, pozitifi biz ve her bekleyen görür inşallah...
Benm transferinde byram sonrası alahim inşallah dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin bnde donorumu kendim seçtim bahcecide oldum bnde
Evet canım Kıbrıs bahçeci transferim olmadi daha bayram sonrası ücret bnm biraz farklı çünkü BN konaklama ve uçuş paket aldım istersen ara sibel hanim var o sana herşeyi anlatirkibris bahceciden mi bahsediyorsunuz? Ilk transferiniz mi? Ucreti ne kadar? Kac tane embriyo konulacak? Ben de gitmeyi dusunuyorum. Bilgi verirseniz cok sevinirim.
Eşim bugün gitti ben perşembe gidicem, ben kendim seçmedim foto falan yolladım onlar seçti, hayırlısı olur inşallah hepimiz için.Benm transferinde byram sonrası alahim inşallah dileyen herkese anne baba olmayı nasip etsin bnde donorumu kendim seçtim bahcecide oldum bnde
Benim Perşembe transferim var, 12 yumurta çıktı pazartesi kaç emrio var belli olacak, eşim bugün gitti, çıkan sayıya göre 3 yada 4 tane koyacaklar.Heyecan içindeyim , benim bir negatifim olduğu için daha bir korkuyorum.Arkadaslar hepinize iyi bayramlar....
Gun sayanlar gelismeleri bildirin lutfen :)
Benim transfer agustosun ilk haftasi gibi gozukuyor (of daha cok var)
Sonra da gebelik testi icin gun sayagiz sabir sabir...
Benim Perşembe transferim var, 12 yumurta çıktı pazartesi kaç emrio var belli olacak, eşim bugün gitti, çıkan sayıya göre 3 yada 4 tane koyacaklar.Heyecan içindeyim , benim bir negatifim olduğu için daha bir korkuyorum.
Merhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahArkadaslar hepinize iyi bayramlar....
Gun sayanlar gelismeleri bildirin lutfen :)
Benim transfer agustosun ilk haftasi gibi gozukuyor (of daha cok var)
Sonra da gebelik testi icin gun sayagiz sabir sabir...
Merhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canım kanama olunca korktuk 12.gübü bekleyemedik korktuk gittik tahlile ama çok şükür bir problem yok valla bilemedim tek mi çift mi :)Cok sevindim hellokity sanki kendim pozitif gormus kadar :) darisi basimiza...
Tek mi yoksa ikiz mi acaba?
Testi dayanamadigin icin mi 10. Gun yaptin ?
Simdi artik 9 ay sayacaksin :) ama en guzeli de bu sanirim
Hayırlısı olsun cnm umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlarında görürsün bnmde bu ay trasferim allahın izniyle zehra hnm yapck transferimiEşim bugün gitti ben perşembe gidicem, ben kendim seçmedim foto falan yolladım onlar seçti, hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Hayırlısı olsun cnm umarım en kısa zamanda pozitif sonuçlarında görürsün bnmde bu ay trasferim allahın izniyle zehra hnm yapck transferimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?