Canm 33 yaşındayım amh çok düşük olunca genel ce dr lar uğraşma diyir. Burda kaç kere tüp deneyebilirim bilmiyorum
Sen nerde yaptırdın denemelerini sorun olmaz ise paylaşabilir misin benjmle

Canm 33 yaşındayım amh çok düşük olunca genel ce dr lar uğraşma diyir. Burda kaç kere tüp deneyebilirim bilmiyorum
Sen nerde yaptırdın denemelerini sorun olmaz ise paylaşabilir misin benjmle

Devrimcim en azindan 1-2 tup bebek deneseydin acele karar vermesen yasin daha genc bence. Insanlar 0.1 amh la tupte hamile kaliyolar. Biliyorum git gel yap et uzun is ve tabii maddi acidan zorucu da. Ama bana sorarsan en azindan 1 kez dene dnerim cnm. Bu alternatifin herzaman var.

Haklısın canım biraz daha beklemeye ve denemeye karar verdik dün eşimle

Biraz hatta çok şaşırdım doğrusu. Çünkü bana ayarladıkları doktorun ücreti pakete dahil olmak üzere bir doktor ayarladılar ve doktorun mutlaka bir tüp bebek uzmanı olması gerektiğini söylediler. Doktora ilk denememde pakete dahil olduğu için hiç bir ücret ödemedim. Kullanacağım ilaçlara da hep o doktorun onayıyla karar verildi. İkinci seferimde dondurulmuşlarımla transfer yapıldı bu sefer doktorun ücretini ben karşıladım. 3 sefer gittim. 500 tl ödedim ama kesinlikle şunu söyliyebilirim bu hamileliğimi ona borçluyum sonuna kadar helal olsun.
Az önce tv'de troid hormonu düşüklüğünün yani tsh yüksekliğinin hamile kalmayı engellediğini ve hamile kalınsa bile bebekte zeka geriliğine yol açtığını dinledim. Hemen internette araştırdım . Okuduklarıma inanamadım. hamile kalmak için ideal tsh düzeyi 1.5 diyor benimki hiçbir zaman 2.5'un altına düşmedi en son 3.6 idi. bana buradaki o doktor hemen troid ilacı başladı. Allah'a şükür şu an hamileyim. şimdi kendi kendime soruyorum daha önce işinin gerçekten ehli bir doktora gitseydim bu doktorla daha önce karşılaşsaydım belki çoktan çocuk sahibi olacaktım. bu yüzden bile dünya tüpe teşekkürler.
Bu arada Dünya Tüp bebek merkezine ben bir mesaj atmıştım. doktor 1 saat içinde beni aradı ve bilgilendirdi. ondan sonra hemşire hanımlarla bazen sorularıma göre Berk beyle konuştum. her zaman sabırla cevap verdiler bana. gebelik haberimi verdikten sonra da berk bey beni aradı.
AMH değerin oldkça düşük ama kaliteli yumurtan çıktığı sürece her zaman şansın var. yalnız şu troid testlerine bir baktır. normal gibi görünen testler hamile kalabilmek için hiçte normal olamayabiliyormuş.
Ada tüp bebek hakkında bir şey bilmiyorum ama Bülen Tıraş bildiğim kadarıyla iyi doktorlardan biri. onun önerileri de önemlidir bence

devrim'cim bu arada DHEA ve famera gibi bir ilaç kullandın mı? DHEA bir kaç ay kullandırdılar bana famera'yı da tedaviye başlarken 5 gün kullanmıştım yumurta kalitesini artırsın diye. bunlar denendi mi?

Şimdi sen diyince baktım T3 3.33 T4 1.14 tsh 1.22 diyir normal mi bilemedim her dr kafasına göre birseyler yorumluyor canjm ben ne yapacağımı bazen bilemiyorum artık

Donasyon sonucu tutan arkadaşlar benim bugün transferimin 4.günü ara ara kasık batması bel ağrısı yaşıyorum daha önceki tüp bebek denemelerinde bu ağrılar 7.günde başlamıştı normal mı arkadaşlar

Kızlar merhaba...
Ben de 41 yasimdayim bir suru tup bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuna karar verdik.
Istanbulda yasiyorum burdaki doktorumun onerisiyle berk bey ile basladık.
Simdi adet gormeyi bekliyorum,
Size sormak istedigim transfer oncesi pıhtılasma testi yaptırdınız mı?
Hersey yolunda giderse hamile kalıp dusuk yapmak istemiyorum

Merhaba cnm hayırlı olsun jnsallah güzel sonuç alırsın.
Donasyon da değil ama normal tüp bebek denemem de yaptırdım Nitekim pıhtılaşma sorunu da çıktı öğrendiğim iyi oldu yani

Merhaba bende Berk Beyde donasyon yaptırdım sonucumu bekliyorum bende de pıhtılaşma testi yapmadılar belki de benım burdaki doktorum 6 aydır beraberiz daha önce yapmıştır

Merhaba cnm hayırlı olsun jnsallah güzel sonuç alırsın.
Donasyon da değil ama normal tüp bebek denemem de yaptırdım Nitekim pıhtılaşma sorunu da çıktı öğrendiğim iyi oldu yani

Tesekkurler ben de yaptırıcam sanırım kafama takılıyomsurekli

Merhaba bende Berk Beyde donasyon yaptırdım sonucumu bekliyorum bende de pıhtılaşma testi yapmadılar belki de benım burdaki doktorum 6 aydır beraberiz daha önce yapmıştır

Merhaba hello kitty kacıncı gunundesin transferin
Kac yasindasin?
Kıbrısta hersey yolunda gitti mi? Tavsiyelerin var mi?

Şimdi sen diyince baktım T3 3.33 T4 1.14 tsh 1.22 diyir normal mi bilemedim her dr kafasına göre birseyler yorumluyor canjm ben ne yapacağımı bazen bilemiyorum artık
t3 t4 için bir şey söyliyemeyeceğim ama tsh süper. hamile kalmaman için bir neden yok gibi.
bu değerlerini bu işlerden anlayan bir endrokrinoloji uzmaı ya da anlayabilirse kadın doğumcuya sor. Doktorum bana ilaç kullandırıyor. sağolsun onun sayesinde bebeğime sahip olacağım. Daha önce bunu anlayabilen bir doktorlar karşılaşsaydım belki şu anda çoktan çock sahibi olmuştum. Ben bir kaç gün önce TV'de bir profösör troid konusu anlatırken öğerndim bu konuyu. gebe kalamamanın önemli bir nedeni dedi. Geçen gün şu programda anladım durumu ve doktorumun neden bana tiroid hormonu verdiğini.
Hamilelikte tiroid bölümünü mutlaka izleyin. alttaki yazıyı da okuyun lütfen:

http://endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=20&m3=246

Son düzenleme:

canım pıhtılaşma testini genetik bölümünde yapılıyor. burada 2 başarısız tüp bebek sonrasında bu isteniyor ama sonuçta herkeste çıkan bir şey değil. neyse şimdi pozitif olma zamanı. umarım minik bebişin ya d abebişlerin sana tutunmuştur ve güzel mutlu haberlerini alırız.

Tesekkurler ben de yaptırıcam sanırım kafama takılıyomsurekli

canım merhaba
Bence de gitmeden önce her anlamda hazır ol. pıhtılaşma testini de yaptır. histeroskopini de 1 sene falan sa gerek yok diyorlar. ayrıca tiroid hormonlarına da mutlaka baktır. tsh 1ile 2 arasında olması idealmiş. 1,5 süper diyor doktorlar ve okuduklarım. tabii bu konuyu bilenler. her şey tamam git. tutmaması için bir neden kalmasın. Berk bey çok pozitif ve sımsıcak bir insan. Amerikan hastanesinin teklifiyle oraya geçiş yapmış. Her şey yolundaysa %85 ilk seferde tutar. benim ilinde tutmadı. ikicisinde dondurulmuşlarla tiroid hormonu takviyesiyle hamileyim . umarım da devam edecek

AED oncelikle tebrik ederim umarim bende pozitif sonucu gorurum. Berk bey ile telefonda gorustum bana da cok pozitif geldi. Bol bol Nazlı hemşire ile gorusuyorum.
Tsh dusuk benim de salı gunu test yapilacak
Sana kac emriyo konuldu? Bebek tek mi?

Reactions: AED
Hangi merkezde yaptiriyorsunuz? Ilkinde ne kdar para odemistiniz? 2. sinde yalnizca transfer ucreti (ilk ucretin ucte biri ) odeniyor.

Reactions: AED
Firdevs hanim hangi merkezde calisiyor? Doktorlar her an degisebilirler. O nedenle hastanenin adini verirseniz cok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…