Tedavinize basladiniz mi? Umarim pozitif sonuc almissinizdir.merhaba kızlar bende kısmetse haziran başı donasyon için bahçeci kıbrısta tedaviye başlıyorum. nolur dualarınızı esirgemeyin 4 negatiften sonra umudumu o kadar yitirdimki. sizlerin paylaşımlarını birbirine desteğini görünce aranıza katılmak paylaşmak ve birazda olsa bu stresten kurtulmak istedim. hepimizin allah yardımcısı olsun.
Merhabalar tedavin hayırlı olsun burdaki arkadaşların hepsi donör Hakkında bilgi edinmeye Çalışıyor hatta bu bilgileri burda paylaşıyor ama açıkcası ben bunu sağlıklı görmüyorum ben donorüm Hakkında tek bir soru sormadım hatta sakın beni karşılaştırmayın diye de uyardım aklıma kazınsın istemiyorum çünkü ama şöyle de bişey var herkese donör hakkında aynı bilgiyi veriyorlar 100 lerce donör var hepsi aynı bölümü okuyor olamaz hit hastalarının da donörü eczacılık okuyor deniyor ve herkese aynısı söyleniyor ama ben böyle OLDUĞUNU düşünmüyorum dil alışkanlığı gibi bişey olabilir sen boşver bunları tedâvine odaklan sağlıkla bebeklerinin haberini de burdan alırız inşallah bu hayırlı günlerin hatırınaSayfayı takip ettiğim halde uzun zamandır yazmıyordum, miyom ameliyatımdan sonra bekleme sürem bitti ve 5 gün önce yeni donasyonum için tedaviye başladım bu kez doktorumun önerdiği burada ismini hiç duymadığım bir merkeze gidiyorum Kıbrısda. İlkinde doktorumu dinlemeyip üzülmüştüm bu kez onun önerdiği yere gidiyorum ama aklıma bir şey takıldı, donörüm bulundu ve daha önce burada bir çok kez okuduğum gibi benimki de Hukuk okuyormuş, ya özellikleri bilerek saklıyorlar ya da hukuk okuyan kızlar arasında bu yaygın bir şey .Üstelik merkez hakkında burada yazıldığını hiç görmedim nasıl oluyor da hep aynı bölüm söyleniyor aklım karıştı.Allah sonumuzu hayretsin...
Merhabalar tedavin hayırlı olsun burdaki arkadaşların hepsi donör Hakkında bilgi edinmeye Çalışıyor hatta bu bilgileri burda paylaşıyor ama açıkcası ben bunu sağlıklı görmüyorum ben donorüm Hakkında tek bir soru sormadım hatta sakın beni karşılaştırmayın diye de uyardım aklıma kazınsın istemiyorum çünkü ama şöyle de bişey var herkese donör hakkında aynı bilgiyi veriyorlar 100 lerce donör var hepsi aynı bölümü okuyor olamaz hit hastalarının da donörü eczacılık okuyor deniyor ve herkese aynısı söyleniyor ama ben böyle OLDUĞUNU düşünmüyorum dil alışkanlığı gibi bişey olabilir sen boşver bunları tedâvine odaklan sağlıkla bebeklerinin haberini de burdan alırız inşallah bu hayırlı günlerin hatırına
Âmin ben 2 tüp bebek bir aşılamada negatif gördüm Allah bu hayırlı gecede edilen duaların hatırına bir daha göstermesin bu ilk donasyon transferimin 7.günü bugün heyecanım dorukta uyku yok o psikolojiyi Hatırlamak istemiyorum inşallah umut olur benim güzel sonucumHaklısın , bilmesek daha iyi aslında ama ben dayanamadım çok soru sordum , ama pek de cevap alamadım zaten, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, herkese dua ediyorum ben bir negatif aldım Allah kimselere göstermesin.
canım allahın izniyle olur inşallah seni en iyi anlayan bizleriz aslında.. bnde zehra hanımda tedavi oluyorum şimdiden heycndan ölmek üzereyim. allahım bu mübarek günde inş hepimizin dualrını kbl ederÂmin ben 2 tüp bebek bir aşılamada negatif gördüm Allah bu hayırlı gecede edilen duaların hatırına bir daha göstermesin bu ilk donasyon transferimin 7.günü bugün heyecanım dorukta uyku yok o psikolojiyi Hatırlamak istemiyorum inşallah umut olur benim güzel sonucum
Âmin Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın senin transfer olmadı o zaman hadi bakalım hayırlı olur inşallahcanım allahın izniyle olur inşallah seni en iyi anlayan bizleriz aslında.. bnde zehra hanımda tedavi oluyorum şimdiden heycndan ölmek üzereyim. allahım bu mübarek günde inş hepimizin dualrını kbl eder
4 dondurulmuş kondu. 1 tanecik tuttu. tekAED oncelikle tebrik ederim umarim bende pozitif sonucu gorurum. Berk bey ile telefonda gorustum bana da cok pozitif geldi. Bol bol Nazlı hemşire ile gorusuyorum.
Tsh dusuk benim de salı gunu test yapilacak
Sana kac emriyo konuldu? Bebek tek mi?
Merhabalar tedavin hayırlı olsun burdaki arkadaşların hepsi donör Hakkında bilgi edinmeye Çalışıyor hatta bu bilgileri burda paylaşıyor ama açıkcası ben bunu sağlıklı görmüyorum ben donorüm Hakkında tek bir soru sormadım hatta sakın beni karşılaştırmayın diye de uyardım aklıma kazınsın istemiyorum çünkü ama şöyle de bişey var herkese donör hakkında aynı bilgiyi veriyorlar 100 lerce donör var hepsi aynı bölümü okuyor olamaz hit hastalarının da donörü eczacılık okuyor deniyor ve herkese aynısı söyleniyor ama ben böyle OLDUĞUNU düşünmüyorum dil alışkanlığı gibi bişey olabilir sen boşver bunları tedâvine odaklan sağlıkla bebeklerinin haberini de burdan alırız inşallah bu hayırlı günlerin hatırına
Hangi hastanede 3. ucreti alinmiyor?
bende zehra hanımda tedavi oldum. trasnferim yapıldı hamileyim ve hergün ona dua ediyorum allahım iyiki karşıma onu cıkardı ve anne olmama vesile oldu diye.Âmin Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın senin transfer olmadı o zaman hadi bakalım hayırlı olur inşallah
Donasyon sonucunu negatif alan çok az herhalde inşallah Allah bize de nasip eder o duyguyubende
bende zehra hanımda tedavi oldum. trasnferim yapıldı hamileyim ve hergün ona dua ediyorum allahım iyiki karşıma onu cıkardı ve anne olmama vesile oldu diye.
Transferin hayirlisi olsun canim yakinda o guzel haberi alirsin canim.benim 5 gun embriyolariudi 3 tane transfer yapildildi.su an hamileyim sukurler olsun.12 gun boyunca belirti arayip durdum ne kasiklarimda batmalar ne gogus agrisi nede bulanti hic bir sey olmadi.sonucu almadan bir gun once hatta yine tutmadi diye cok uzulup agladim.ertesi gun sabahtan kan verdim sonucu almaya gidince ben arabada bekledim sen sonucu al gel dedim.esim alinde kagitla gelince yuzune bakmaya bile korktum gozlerim yerde sonucu sordum hamilesin diyince duyduguma inamadim.gercektende belirtilere takilmamak gerekiyormus .sen transferin 5 ya da 6 gunu e2 ve p4 testlerini yaptitdinmi yaptirdiysan sonuclari ne canimArkadaş lar transfer gunu dahil 9.gunum ama hicmi gic belirti m yok benim. Uc tane 5.gun embriyo su bide.ben durumda olan var mi.ne göğüs te ne kasık ta.yok bisey.ilaclara basladigimda az göğüs te hassasiyet oldu öyle kaldi.canim cok sıkıldı. Dun silinirkende fitile kahve bi tortu da gördü m. Adet olacakmisim gb.offf bilmiyorum
Yok arkadaşım benden istenmedi.ben Firdevs hn.min hasta siyom.halil bey istiyo diye biliyorum. Ayin 6 da transfer oldum en erken ne gün verebilirim kani ?Transferin hayirlisi olsun canim yakinda o guzel haberi alirsin canim.benim 5 gun embriyolariudi 3 tane transfer yapildildi.su an hamileyim sukurler olsun.12 gun boyunca belirti arayip durdum ne kasiklarimda batmalar ne gogus agrisi nede bulanti hic bir sey olmadi.sonucu almadan bir gun once hatta yine tutmadi diye cok uzulup agladim.ertesi gun sabahtan kan verdim sonucu almaya gidince ben arabada bekledim sen sonucu al gel dedim.esim alinde kagitla gelince yuzune bakmaya bile korktum gozlerim yerde sonucu sordum hamilesin diyince duyduguma inamadim.gercektende belirtilere takilmamak gerekiyormus .sen transferin 5 ya da 6 gunu e2 ve p4 testlerini yaptitdinmi yaptirdiysan sonuclari ne canim
Halil bey bizlere yaptirmisti.cok az kalmis aslinda bitaz daha sabredersen iyi olur.9 gun test yapip sonuc alan arkadasimiz varYok arkadaşım benden istenmedi.ben Firdevs hn.min hasta siyom.halil bey istiyo diye biliyorum. Ayin 6 da transfer oldum en erken ne gün verebilirim kani ?
Aynen katılıyorum.Transferin hayirlisi olsun canim yakinda o guzel haberi alirsin canim.benim 5 gun embriyolariudi 3 tane transfer yapildildi.su an hamileyim sukurler olsun.12 gun boyunca belirti arayip durdum ne kasiklarimda batmalar ne gogus agrisi nede bulanti hic bir sey olmadi.sonucu almadan bir gun once hatta yine tutmadi diye cok uzulup agladim.ertesi gun sabahtan kan verdim sonucu almaya gidince ben arabada bekledim sen sonucu al gel dedim.esim alinde kagitla gelince yuzune bakmaya bile korktum gozlerim yerde sonucu sordum hamilesin diyince duyduguma inamadim.gercektende belirtilere takilmamak gerekiyormus .sen transferin 5 ya da 6 gunu e2 ve p4 testlerini yaptitdinmi yaptirdiysan sonuclari ne canim
İncikul gününü bekle lütfen sabırla ve inanarak canım,12.gün testini yap ,güzel haberlerini al.Yok arkadaşım benden istenmedi.ben Firdevs hn.min hasta siyom.halil bey istiyo diye biliyorum. Ayin 6 da transfer oldum en erken ne gün verebilirim kani ?
Arkadaşım transferin hayırlı olsun ben burda ne Ağrı ne sancılarda pozitif alanda gördüm Sıfır Ağrı belirtiyle pozitif alan da gördüm o Yüzden Sıkma Can'ını bebeğinin senle olduğuna odaklan hayırlısını dile bu mübarek Günler'de .benim de bugün 8.günüm sabredemiyorum ama yapacak bişey yok senin Yerleşme kanaman falan oldu muArkadaş lar transfer gunu dahil 9.gunum ama hicmi gic belirti m yok benim. Uc tane 5.gun embriyo su bide.ben durumda olan var mi.ne göğüs te ne kasık ta.yok bisey.ilaclara basladigimda az göğüs te hassasiyet oldu öyle kaldi.canim cok sıkıldı. Dun silinirkende fitile kahve bi tortu da gördü m. Adet olacakmisim gb.offf bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?