Haklsın yeteri kadar araştırmadık, ani karar verdik, olacak diye umut ettik ama olmadı, olmadığına mı, kullandığın o kadar ilacın psikolojini bozmasına mı, ilaçları bıraktıktan sonra yaşadığın o ağrı, sancıya mı, verdiğin o kadar paraya mı, yoksa bütün güzel hayallerinin karamsarlığı dönüşmesine mi üzüleceksin, bunların hepsi de çok üzücü ve yıpratıcı, şükürler olsun ki eşim çok destek oldu, onun sayesinde atlattım bu kotu günleriBenım bıldıgım rahımın kalınlasmasının bır surecı var oyle hemen rahım kalınlasıpta transfer yapılınca tutma olasılıgı az oluyor.Hem hıc dusunmedınız mı donoru nasıl hemen hazırladılar,hadı sızın erken gelıstı endometrıum,ya donorum yumurtasıda erken mı buyudu? o zaman sıze dondurulmus yumurtayla ıslem yapıyorlar demek,benım aklıma bısey gelmez baska.Yok bayanlar ondan ben cok arastırdım bu mevzuyu artık oyle umut tacırlıgıne yada goz boyama ıslerıne karnım tok.O kadar parayıda bana dolaptan cıkarıp yumurta kullansınlar dıyede veremem sahsen.
Atlattım desem de henüz tam olarak atlatmış da değilim bu arada, önceki sayfalarda yazan arkadaşlardan başarılı olanlardan moral buluyorum, tekrar denemek için hem maddi, hem manevi kendimi hazırlamaya çalışıyorum, bu arada sonuç negatif olup ilaçları bırakan arkadaşlar neler yaşadınız, ben çok ağrılı atlattım da merak ediyorum, herkeste farklı mı ilaçları vücuttan atma dönemiHaklsın yeteri kadar araştırmadık, ani karar verdik, olacak diye umut ettik ama olmadı, olmadığına mı, kullandığın o kadar ilacın psikolojini bozmasına mı, ilaçları bıraktıktan sonra yaşadığın o ağrı, sancıya mı, verdiğin o kadar paraya mı, yoksa bütün güzel hayallerinin karamsarlığı dönüşmesine mi üzüleceksin, bunların hepsi de çok üzücü ve yıpratıcı, şükürler olsun ki eşim çok destek oldu, onun sayesinde atlattım bu kotu günleri
Bence sizın gebelık kımyasal oldu dıye o kadar agrı falan cektınız,cunku negatıf olanlardan agrım oldu kanamamda dıyen olmadı bızde pek.Ben ılaç kısmınıda arastırdım estrofem denen ılacın oyle cıddı bır yan etkısı falan bısey yok tam tersı gebelıgın uzunca bır suresıne kadar kullanılmaya devam edılıyor,zararlı bısey olsa bebege zarar verdıgınden kullandırtmazlar.Sız bence paranızı ve ruh durumunuzu toplayınca duzgun takıp edilip,işini hakkıyla yapan bır merkezle işleminizi tekrarlarsanız yuzunuz guler inşallah.Atlattım desem de henüz tam olarak atlatmış da değilim bu arada, önceki sayfalarda yazan arkadaşlardan başarılı olanlardan moral buluyorum, tekrar denemek için hem maddi, hem manevi kendimi hazırlamaya çalışıyorum, bu arada sonuç negatif olup ilaçları bırakan arkadaşlar neler yaşadınız, ben çok ağrılı atlattım da merak ediyorum, herkeste farklı mı ilaçları vücuttan atma dönemi
Dondurulmuslar var ama malesef kapatılan ada hastanesinde, başka hastaneye devrettiler mi dondurulmuslara ne oldu bilgim de yokBence sizın gebelık kımyasal oldu dıye o kadar agrı falan cektınız,cunku negatıf olanlardan agrım oldu kanamamda dıyen olmadı bızde pek.Ben ılaç kısmınıda arastırdım estrofem denen ılacın oyle cıddı bır yan etkısı falan bısey yok tam tersı gebelıgın uzunca bır suresıne kadar kullanılmaya devam edılıyor,zararlı bısey olsa bebege zarar verdıgınden kullandırtmazlar.Sız bence paranızı ve ruh durumunuzu toplayınca duzgun takıp edilip,işini hakkıyla yapan bır merkezle işleminizi tekrarlarsanız yuzunuz guler inşallah.
Hayatımda hic bu kadar sancı, ağrı çekmedim, ilaçları bıraktım diye oldu sandım, hakli olabilirsin, kimyasal gebeliğin sonucu da olabilir bu durum, kimyasal gebelik yaşayıp ağrısı çok olan oldu mu, yasayan varsa paylaşabilir mi, Allah kimseye yaşatmasin, çok kötüydü bendeki durumBence sizın gebelık kımyasal oldu dıye o kadar agrı falan cektınız,cunku negatıf olanlardan agrım oldu kanamamda dıyen olmadı bızde pek.Ben ılaç kısmınıda arastırdım estrofem denen ılacın oyle cıddı bır yan etkısı falan bısey yok tam tersı gebelıgın uzunca bır suresıne kadar kullanılmaya devam edılıyor,zararlı bısey olsa bebege zarar verdıgınden kullandırtmazlar.Sız bence paranızı ve ruh durumunuzu toplayınca duzgun takıp edilip,işini hakkıyla yapan bır merkezle işleminizi tekrarlarsanız yuzunuz guler inşallah.
İnşallah herşey yolunda gider, hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle, yaşadıklarını da bizimle paylaşırsan mutlu oluruz ve hangi doktora gittiğiniArkadaşlar allahıma bin şükür ki benim bünyem ilaçlara çok iyi tepki verdiği için beklenenden erken gidicem rahim kalınlığım 12buçuklarda ilacı bıraktırdılar tabi burdaki doktorumda her safhasında kontrol edip doktorla irtibata geçti.yarın allahın izniyele yola çıkıyoruz dualarınızı bekliyorum kızlar rabbim tüm istiyrnlere nasip etsin.
Herseye el koymus polisler bir yere devir ettiklerini sanmiyorum bence siz pesine dusun sorusturun onu,sonucta sizin bebekleriniz.Dondurulmuslar var ama malesef kapatılan ada hastanesinde, başka hastaneye devrettiler mi dondurulmuslara ne oldu bilgim de yok
Atlattım desem de henüz tam olarak atlatmış da değilim bu arada, önceki sayfalarda yazan arkadaşlardan başarılı olanlardan moral buluyorum, tekrar denemek için hem maddi, hem manevi kendimi hazırlamaya çalışıyorum, bu arada sonuç negatif olup ilaçları bırakan arkadaşlar neler yaşadınız, ben çok ağrılı atlattım da merak ediyorum, herkeste farklı mı ilaçları vücuttan atma dönemi
Atlattım desem de henüz tam olarak atlatmış da değilim bu arada, önceki sayfalarda yazan arkadaşlardan başarılı olanlardan moral buluyorum, tekrar denemek için hem maddi, hem manevi kendimi hazırlamaya çalışıyorum, bu arada sonuç negatif olup ilaçları bırakan arkadaşlar neler yaşadınız, ben çok ağrılı atlattım da merak ediyorum, herkeste farklı mı ilaçları vücuttan atma dönemi
Biz bunları nasıl bilebiliriz ki,bence bir meslek grubuna ait olup calısan ve parasını kazanan kişiler gidipte para için yumurtalarını satmazlar.Ayrıca dusunmek ve ogrenmek bana hıcbır sey katmaz,bilmemeyi tercih ederim verici hakkında bir şey. Sana da bunu tavsıye ederim.Aklını karıştırmaktan baska işe yaramaz.Arkadaşlar merhaba,
Donör yumurtalarin genetik olarak sağlam olup olmadiği nasil anlasiliyor?
Bir de bu yumurtalari verenlerin meslek gruplari hakkinda bilgisi olan var mi?
Karar verme asamasindayim, yardimci olursaniz sevinirim.
Hayırlı olsun.Arkadaşlar merhaba donasyonu yaptırıp geldim inşallah ki bebişlerimiz olurgayet keyifli ve sakin bir süreç yaşadım tek problem hiç bilmediğim bir yere gitmedip bilmediğim bir tedaviye başlamaktı.ama herşey sırasyla çok yolunda gidiyor hiçte korktuğum gibi olmadı.ilgi ve alakada çok güzeldi. Umuyorum ki sonucunda pozitif olur. Benim deneyimlerim bunlar umarım sizlere yardımcı olmuşumdur :)bu arada ben lefkoşa Tüp bebek merkezine gittim. Bende bişey sormakistiyorum transferden sonra kaç gün dinlendiniz
Hayırlı olsun.[/QUOçok teşekkür ederim
Biraz anlatirmisiniz,neler yasadiniz gidince,doktorunuz nasildi?Size karsi davranislar nasildi?Kızlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz ,iyisinizdir inşallah herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?