Hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

Asi ruh merhaba, yumurtalara istenirse genetik test (pgt) uygulandigini duymustum.
Konu ile ilgili detayli bilgi verebilen olursa sevinirim. Bir de bu testler kibrista hangi merkezde yapiliyor?
Tesekkurler.

Kızlar yarın transferin 10. Günü aceba test yapsam çıkarmı ben çok merak ediyorum? Sizler kaçıncı gün yaptınız?

Asi ruh merhaba, yumurtalara istenirse genetik test (pgt) uygulandigini duymustum.
Konu ile ilgili detayli bilgi verebilen olursa sevinirim. Bir de bu testler kibrista hangi merkezde yapiliyor?
Tesekkurler.
5.güne geldiğinde embriyodan hücre alarak kromozomlara bakıyorlar fakat ne aradıklarını biliyorlarmı emin olamıyorum yani şöyle yumurtayı verenin genetik hastalıklarının bilinmesi lazım .bu genetik işini bende çok kafaya takmıştım ve bi sürü şey okudum geldiğim nokta insan milyonlarca genden oluşuyor ve hangi hastalığın yada durumum taşındığını öğrenmenin çok mümkün olmadığı oldu

Kızlar yarın transferin 10. Günü aceba test yapsam çıkarmı ben çok merak ediyorum? Sizler kaçıncı gün yaptınız?
İki gün daha bekle, erken yaptırırsın değer sonradan yükselecek olur, düşük değer moralini bozar, iki gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz :)

Sevgili Amiraa, su an karar asamasindayim ve o kadar cok zor ki karar vermek. Benden bir parca olmayacagi beni uzuyor. Yumurtam hic yok degil yasim 41 ama kalitesi dusuk. Kac gecedir uykusuz kaliyorum kafami kurcaliyorum sabaha kadar. Benden bir parca olmayacak mi, genetiginde bir sorun olabilir mi, yumurtayi veren kisi bunu para karsiliginda verdigine gore egitim ve ahlak seviyesi nedir, genetiginde kotuluk veya ariza var midir, dogdugunda bana kizdiginda yada buna benzer birsey oldugunda ona bakisim farkli olur mu? Sorularina cevsplar ararken, diger yandan onu ben besleyip ben dunyaya getirecegim icin kisiligini nasil sekillendirirsem o sekilde bir birey olabilecegini de dusunuyorum. Asagida bir makalede yumurtayi tasiyan annenin messenger rna larinin bebegin hangi Dna sinin acilip hangilerinin kapanacagini belirledigine dair bir makale okudum. Bunun gibi bir suru malale var. Bebek anne karninda amneden mutlaka birseyler aliyor, genetigin cozulememis bir suru noktasi var cunku.Yinede tum dna lari benden alamayacagi dusuncesine saplanip duruyorum. Konuyla ilgili destek ve yorumlarinizi bekliyorum. Allahim bu yoldaki herkesle birlikte olsun.

Normal yolla cocugum olmuyorsa,hamilelik duygusunuda yasamak istiyorsan bundan baska yontemin yok,ilk once buna karar vermen lazim bence.Oyle cok ince dusunur arastirirsam ben kafayi yerim.Evlatlik alsan hicbir seyini bilmiyorsun.Senin icin onemli olanlar hamile kalip bebek dogurmaksa gerisini cok dusunme.

Amiraa, sen yaptirdin mi donasyonu? Ya da hala dusunuyor musun?

Asi ruh, sen yaptirdin mi, hamile misin?

Ben de böyle düşünüyorum

Darksun ben bugün dayanamadım gittim gebelik testi aldım silik ikinci çizgi çıktı sevineyim mi yoksa eken mi bilemedim
Çok sevindim, gözün aydın, bu çok güzel bir haber :) idrarda kandan daha sonra çıkıyor ve senin idrarda silikte olsa çıktığına göre kanda beta hcg yuksek çıkacak demektir, kan testini sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah bebegin ya da bebeklerin seninle

Çok mutsuzum kızlar lütfen yardım edin :-( dün dayanamayıp idrar testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama bu sabah biraz kanamam oldu çok azdı ama çok korkuyorum bu adet kanaması mı yoksa yerleşme kanamasımıdır?

Ben de aklımda bir sürü soruyla başladım bu yolculuğa, kendi yumurtamı kullanamayacağımı kabullenmem kolay olmadı, tek emin olduğum anne olmak istediğimdi, evlat edinip daha sonra çok problemler yaşayan(sonradan bebeği geri aldılar) bir arkadaşım olduğu için bunu hiç düşünmedim, 3. donasyonda hamile kaldım, yaşayan arkadaşlarım bilir kolay bir işlem olmasına rağmen bekleme aşaması insanı mahveder.Pozitifi gördüğümde yaşadığım mutluluğu unutamam hem ağlayıp hem gülmenin nasıl bir şey olduğu anladım, ama o ilk kalp sesi herşeyi değiştirdi. O kesinlikle benim ,gözü kaşı nasıl olur bana benzer mi bilmem ama , o bana ruhuyla benzeyecek.
Endişeleri anlıyorum hep hatırlarım , kafamın bir köşesinde bilirim diyor insan, ama o içinde büyümeye başladığında herşey değişiyor. Hele birde kucağıma alırsam, nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.
Karar vermek zor ama , yaşayan biri olarak sonradan içime sinmez aklıma gelir diyen varsa unutun onu.....
Sayfamız pozitiflerle dolsun inşallah...

%95 basarı denilen hangi merkez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…