- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Herkes bizim gibi çocuk diye yana yakıla ugraşmıyor,bazılarıda kendiliğinden hamile kalıyor ve doguma yakın vazgeciyor.Doğsa yaşayacak kadar büyük bebeklerini aldırıyorlarmış işte bu merkezde.
Sizi şimdi anladım siz taşıyıcı annelikten bahsediyorsunuz, doğru bu Kıbrısda yapılmıyor sanırsam, Tiflis de tanıştığım bir bayanın yumurtası vardı ama rahmi yoktu, taşıyıcıya konacaktı, herkesin derdi farklı tabiki, ama siz detay vermeden önerdiğiniz için yanlış anlaşıldı, bizim burada genelde donor yumurtasıyla yada spermle hamile kalan ya da çalışan arkadaşlar var , en azından ben bu yüzden anlamadım dediğinizi,Slm ben kimseye bişey tavsiye etmiyorum kibrista taşıci anne kullansin iz bile doğum yasak mecbur tifliste doğum olacak yasal yer orasi bende orda başladım ben 3 kaitci veya ticaretci değilim kibris diyenler kaç kişinin dolandirildiginida söyleyin ne kadar yasal kibris doğum varmi yokk
Slm hamilemisinizSizi şimdi anladım siz taşıyıcı annelikten bahsediyorsunuz, doğru bu Kıbrısda yapılmıyor sanırsam, Tiflis de tanıştığım bir bayanın yumurtası vardı ama rahmi yoktu, taşıyıcıya konacaktı, herkesin derdi farklı tabiki, ama siz detay vermeden önerdiğiniz için yanlış anlaşıldı, bizim burada genelde donor yumurtasıyla yada spermle hamile kalan ya da çalışan arkadaşlar var , en azından ben bu yüzden anlamadım dediğinizi,
Taşıyıcı kullanmak daha zahmetli daha sabır isteyen bir şey , umarım olumlu olur sizin tedaviniz de,
Evet , Kıbrıs da oldu benim, isteyen herkes yaşar dilerim,Slm hamilemisiniz
Bitki çayları içmeyin. Progestan isimli ilac icilerek rahim duvarıni kalınlastirmak gerek.Canlar merhaba nasipse 9gün sonra kıbrısa uçucazgitmeden özel yiyip içtiğiniz bişeyler var mı? Bitki çayi falan mesala civanperçemi düşüğü engelliyor rahim için çok faydalıymş.
Mrb ben yeni üye oldum, sayfayı bir aydır takip ediyorum, bende 1 kez yumurta naklini denedim 10 mm ile transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik oldu, su an da da iki gündür çok ağrım sancim var, ilaçları kesince kanamam başladı ve çok sancılı geçiyorZaman yaklaştıkça heyecanım artıyor:) rahim kalınlığınız kaçken transfer yapıldı ?
İnşallah bebeklerini sağlıklica alır gelirsin, son yazışmaları henüz okumadım, neler yaşadığını bilmiyorum, su anda 800,lu sayfalardayım, tamamını okuyup arkadaşların neler yaşadığını tecrübelerini öğreniyorum, Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsinZaman yaklaştıkça heyecanım artıyor:) rahim kalınlığınız kaçken transfer yapıldı ?
Siz de tecrübenizi paylaşırmısınız.nasıl bir süreç yürüttüler kimyasal olunca ne açıklama yaptılar?Mrb ben yeni üye oldum, sayfayı bir aydır takip ediyorum, bende 1 kez yumurta naklini denedim 10 mm ile transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik oldu, su an da da iki gündür çok ağrım sancim var, ilaçları kesince kanamam başladı ve çok sancılı geçiyor
Siz de tecrübenizi paylaşırmısınız.nasıl bir süreç yürüttüler kimyasal olunca ne açıklama yaptılar?
Çok geçmiş olsunMrb ben yeni üye oldum, sayfayı bir aydır takip ediyorum, bende 1 kez yumurta naklini denedim 10 mm ile transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik oldu, su an da da iki gündür çok ağrım sancim var, ilaçları kesince kanamam başladı ve çok sancılı geçiyor
Teşekkür ederim, İlaçla regl oluyordum, regl olurken ikinci günü endometrium kalınlığına bakılmasını istediler, 5mm idi ve günde 2 tane olarak 4 gün estrofem kullandım sonrasında iki günde 3 er tane kullandım, tekrar kalınlığa baktirdim 10 mm olmuştu, bu arada sabah ve akşamları ac karnına nar yedim onun da etkisi oldu mu kalınlıkta bilmiyorum, 10 mm olduktan sonra kıbrısla bağlantıya geçtik kalınlığın yeterli olduğunu doktora gitmemize gerek kalmadığını, onlardan haber beklememizi soylediler, haber geldi gittik kibrisa, hastanede kontrol ettiler rahim kalınlığına tekrar baktılar sperm aldılar ve 5. gün transferi yapıldı, sonuç kimyasal gebelikÇok geçmiş olsun
Kimyasal olunca bir açıklama yapılmadı, 4 tane blastokist mi oluyordu 5. gün embriyosu nakil edilmişti, bu tür şeyler olabiliyor dendi, neden kimyasal gebelik olduğu hakkında hic bir fikrim yok ve bu konuda bilgi verilmedi, çok üzüldüm, ilaçları bıraktıktan 4, 5 gün sonra kanamam oldu ve o kadar ağrılı ve berbat geçti ki anlatamam, iki gün mahfetti beni, tekrar denemek istiyorum ama yine negatif olursa ve yine o berbat iki günü yasarsam diye de çok korkuyorumSiz de tecrübenizi paylaşırmısınız.nasıl bir süreç yürüttüler kimyasal olunca ne açıklama yaptılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?