Titihoya, bende aynı psikolojideyim henüz menapoz değilim ama amh değerim 0.05
her seferinde 1 yumurtayla üç kere tüp bebek denedim ama transfer aşamasına bile gelemedim kalitesiz olduğu için, gittiğim iki doktorda bir sene dene olmazsa donasyon gibi bir seçeneğinde var dediler ilk başlarda seninle aynı nedenlerden sindiremedim içime kıskandım resmen ve en kötüsü kendimi geçtim eşimin benim yüzümden baba olamayacak olmasını, başka bir kadınla olsa sorunsuz baba olabileceğini düşündükçe kendi kendimi yedim, ama artık daha sıcak bakıyorum kendi kendimi telkin ediyorum ve bende araştıra araştıra şu sonuca vardım
dinimizde süt kardeşleri evlenemez diye bir şey var kuzenler bile evlenirken aynı anneden süt emen bebekler süt kardeş oluyor ve evlilik helal olmuyor demek ki annenin sütünden genleri geçiyor bir şekilde bunu düşünmek bile daha ikna edici oldu benim için bize benzemeyecek olması üzücü tabi ama benimde annemle hiç alakam yoktur babamın kopyasıyım kardeşimde benzemez hiç anneme iki kızıda benzememiş yani bunlar normalde de olabiliyor kendi yumurtamız olsaydı ne kadar benzeyeceğini nerden biliyoruz ki adriana limanın bile çocukları bir gram almamış kendinden :))
Allah kısmet nasip ederse bu sonbahara kadar harekete geçmeyi düşünüyorum..