canım chg kesin çözüm.transferi çok fazla uzatmaz en fazla 1-2 gün uzar.sanırım 5. gün embriyosuna yapıyorlar bu testi ama çok da emin değilim.ama chg ile herşeyine bakılıyor.karnına transfer edilince tabiki de senin bebeğin olacak.ne olursa olsun sen her şartta babasından daha çok katkıda bulunmuş olacaksın.genetik kod benzerliğini boşver sen o öocuğun ruhu senin olacak.Allah bu şekilde nasip etmişse yapacak birşey yok.acımasız yorumlar yapılmış bazı sayfalarda.kim bilir belki de caiz değildir belki de caizdir ama di hocaları alimleri donere imam nikahı kıyarsa eşiniz o şekilde yumurta nakli yapılıp sonra boşarsa çocuk helal olur diyor .çünkü diğer türlüsü zinaymış.bu da bana saçma geliyor.kimi kandırıyorsun donörü nikah kıydıktan sonrada görmeyeceksin yine mezhep karşmadı olabilir.kimse kimseyi tanımayacak çünkü.bu yüzden dini yöndende akıl süzgecinden geçirince bana günah değilmiş gibi geliyor.Allah anneliği demekki bu şekilde çocuk sahibi olmayı yazdıysa karşı çıklmaz.eğer çok ciddi şekilde günah olsaydı bence daha katı kurallar olurdu mesela çocuğun donerle sürekli görüşmesi,donörle baba ayrılsa bile çocukğun kesinlikle bağının donörle kesilmemesi gibi.ama din alimleri babayı donerle yüzyüze getirmek şart değil diyor.yani bir belirsizlik var.olaki günahsa da sen günahı sevabı bana bunun de kimseye takılma.koy teraziye ölç tart.bu hayat senin.evlat hasretiyle yanan sensin.bak sana donasyonla bebek sahibi olunurken aklına takılacak tüm problemlerden bahsettim.bunlar sindirmenle alakalı herşey.otur düşün sindir.bi de şu açıdan bak rahmin var şükür bebek doğurabilirsin rahmin olmasa sana bu kapı da kapansa ne yapacaktın?ayrıca eşini de uzak tutma konudan her anı beraber yaşayın onun da hakkı bu süreci yaşamak ve ayrıca stresli süreç bu sanma öyle lay lay geçtiğini ay öylemiydi böylemiydi bazen delircek gibi oluyorsun?yok kaç yumurta toplandı yok kaçı kaliteli yok tutundumu aman şumuydu bumuydu derken o bir ay sana bir sene gibi geçecek tek başına onuzlama bu yükü.diyorum ya zaten yükün çoğu sende.hadi bakalım senden sevinçli haberler bekliyoruz