Merhaba, dilerim pozitifi görürsün , daha önce donasyonla bebek sahibi olup ikincisi yapan birini burada okumadım ya da bana denk gelmedi, ben de hayırlısıyla oğlumu bekliyorum :) ve şimdiden ikinciyi düşünüyorum. Aynı donorden olma şansı var mı henüz araştırmadım, sanırım senin farklı donör , birbirlerine benzemezler korkun var mı? Ben şimdiden bunları düşünmeye başladım, ve oğlun olduğu için cinsiyet seçimi yaptın mı? O konuda da tereddütlerim var seçsen sanki kaderle oynuyor gibi mi olur diye düşünüyorum..

canim benim sana hayirli hamilelikler dilerim. bizim ikinci denememiz de ayni donörden oldu. 2 adet dondurulmus embriyomuz vardi. onlari Transfer ettirdik. 4 adet 1.ci kalite embriyomuz vardi ilk denemede ve bunlardan 2 adedini dondurmustuk. ilk seferde sadece 2 embriyo almistik. biz cinsiyet secimi yapmadik, Allah korusun zaten de yapmayiz. Kaldi ki Avrupa'da böyle bir seye asla izin vermezler. Aslinda bizim gönlümüzden hep minik bir prenses geciyordu ama Yüce Rabbim bize bir erkek evlat verdi. önemli olan saglikli olmasi kiz erkek farketmez diye düsünüyoruz. belki prensesimiz veya prenseslerimiz bu sefer gelir kimbilir.

Merhaba arkadaslar bizde sperm donasyonu dusunuyoruz firdevs uguzda ama karar veremedik tam. Orda bizi neler bekliyor neler onerirsiniz sureci anlatirmisiniz allah rizasi icin baya kafam karisk :)

16.gün beta değerim 2471 çıktı hanımlar.doktorum ikizler yolda diyor.sukürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin.
Gözün aydın canım, çok sevindim, Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin, böyle güzel haberler biz sırada bekleyenlere de umut oluyor. :)

Merhaba arkadaslar bizde sperm donasyonu dusunuyoruz firdevs uguzda ama karar veremedik tam. Orda bizi neler bekliyor neler onerirsiniz sureci anlatirmisiniz allah rizasi icin baya kafam karisk :)
Gitmeden önce ilaçlarla seni hazırlıyor canim.biz paketle gitmiştik bizi hava alanından karsiladlar kalacagimiz otele bıraktılar.ertesi gü dönor yumurtası toplandı, eşim sperm verdi ve dölleme yapıldı.5 gün oteldeydik gezdik eglendik o surecte de ilaç kullanıyorsun tabi.5. Gün 3 embriyo transfer ettiler.kalanları dondurduk biz.transferin ertesi gün yola çıktık.şükürler olsun ikizlerime hamileyim teyzesi.Rabbim isteyen herkese nasip etsin gözünde hiç büyütme dua et çokça.Rabbim gönlüne göre versin insallah

Nekadara maloldu

Arkadaslar hadi bizde canlandiralim burayi biraz.. Onceki sayfalarda insanlarin enerjisi ne yuksekmis..bizim de olmali.
Oglum-askim, umarim hersey yolundadir.

Sevinc74 donor secimi yaptiniz mi?

Anne89 tebrik ederim. Darisi hepimizin basina.

Yarın keselerimizi görücez insallah.kalp atışlarını da sağlıkla duyduktan sonra derin bir Ohh cekcez diyor eşim :) Rabbim buyuktur.hepimize duaciyim kader arkadaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…