evet oglum da donasyonla oldu. donörden alinan yumurtalarla 4 adet 1.kalite embriyo elde edilmisti ve ilk seferde 2 adet embriyo transfer edilmisti. oglum o denemeden oldu ve simdi kalan 2 adet embriyoyu transfer ettirdik.
bence donör konusunu cok fazla kafana takma. bebegin senin kaninla beslenenecek ve onu dünyaya getirdikten sonra senin sütünü ve sevgini alacak. kime benzediginin ne önemi var. zaten bebegin bu dünyadaki en güzel varlik olacak senin icin. inan bana. eger aksi olsaydi biz tekrar kalkisir miydik bu Kadar kisa süre sonra. oglum daha 13 aylik ama bir an önce onun gibi muhtesem kardeslerini de alalim, onlar da gelsinler dedik. ogluma baktigimda gözlerindeki sevgiyi görüyorum, inatla bir sey yaptiginda kendimi görüyorum. sürekli olarak beni ve babasini taklit etmeye calisiyor. benim kendi yumurtalarimla olsaydi herhalde daha fazla benzeyemezdi bana. insallah kardesleri de simsiki tutunmustur bana.
Merhaba, dilerim pozitifi görürsün , daha önce donasyonla bebek sahibi olup ikincisi yapan birini burada okumadım ya da bana denk gelmedi, ben de hayırlısıyla oğlumu bekliyorum :) ve şimdiden ikinciyi düşünüyorum. Aynı donorden olma şansı var mı henüz araştırmadım, sanırım senin farklı donör , birbirlerine benzemezler korkun var mı? Ben şimdiden bunları düşünmeye başladım, ve oğlun olduğu için cinsiyet seçimi yaptın mı? O konuda da tereddütlerim var seçsen sanki kaderle oynuyor gibi mi olur diye düşünüyorum..
16.gün beta değerim 2471 çıktı hanımlar.doktorum ikizler yolda diyor.sukürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin.
Süper16.gün beta değerim 2471 çıktı hanımlar.doktorum ikizler yolda diyor.sukürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin.
Gözün aydın canım, çok sevindim, Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin, böyle güzel haberler biz sırada bekleyenlere de umut oluyor. :)16.gün beta değerim 2471 çıktı hanımlar.doktorum ikizler yolda diyor.sukürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin.
Gitmeden önce ilaçlarla seni hazırlıyor canim.biz paketle gitmiştik bizi hava alanından karsiladlar kalacagimiz otele bıraktılar.ertesi gü dönor yumurtası toplandı, eşim sperm verdi ve dölleme yapıldı.5 gün oteldeydik gezdik eglendik o surecte de ilaç kullanıyorsun tabi.5. Gün 3 embriyo transfer ettiler.kalanları dondurduk biz.transferin ertesi gün yola çıktık.şükürler olsun ikizlerime hamileyim teyzesi.Rabbim isteyen herkese nasip etsin gözünde hiç büyütme dua et çokça.Rabbim gönlüne göre versin insallahMerhaba arkadaslar bizde sperm donasyonu dusunuyoruz firdevs uguzda ama karar veremedik tam. Orda bizi neler bekliyor neler onerirsiniz sureci anlatirmisiniz allah rizasi icin baya kafam karisk :)
Amin.teşekkür ederim inşallah senin de hayırlı haberlerini aliriz erkek annesiharika bir haber. Allahim insallah bize de nasip eder. simdiden hayirli hamilelikler dilerim.
Nekadara malolduGitmeden önce ilaçlarla seni hazırlıyor canim.biz paketle gitmiştik bizi hava alanından karsiladlar kalacagimiz otele bıraktılar.ertesi gü dönor yumurtası toplandı, eşim sperm verdi ve dölleme yapıldı.5 gün oteldeydik gezdik eglendik o surecte de ilaç kullanıyorsun tabi.5. Gün 3 embriyo transfer ettiler.kalanları dondurduk biz.transferin ertesi gün yola çıktık.şükürler olsun ikizlerime hamileyim teyzesi.Rabbim isteyen herkese nasip etsin gözünde hiç büyütme dua et çokça.Rabbim gönlüne göre versin insallah
Tedavi,gidiş geliş Otel paketi,dondurma hepsi toplam 18 bine denk geldi.işte bize 20bin malolduNekadara maloldu
TL olarak mı. ?Tedavi,gidiş geliş Otel paketi,dondurma hepsi toplam 18 bine denk geldi.işte bize 20bin maloldu
Evet.20bin lira ayirmistik.750 tl mız kaldiTL olarak mı. ?
Inslh bizimde emeklerimiz bosa gitmez senin adina cok sevindim.Her pozitif habere kendiminmis gibi seviniyorum.Allah tamamina erdirsin inslh.Evet.20bin lira ayirmistik.750 tl mız kaldişükürler olsun emeklerimize değdi.
Bizim yumurta donasyonu canim.Allah izin verirse Bahceci kliniginde yaptiricaz.Hazirandaİnşallah canim.amin.hepimizin.sizin sperm donasyonu muydu.Nerede karar kildiniz
Amin.teşekkür ederim inşallah senin de hayırlı haberlerini aliriz erkek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?