Canım bu forumu da doktorların kişisel forumlarını da okudum.hit e karar verdim.hayırlısı inşallah. Peki sen ?
Ben bir kez ada da denedim canım, kimyasal gebelik oldu, orada dondurulmuslar da var ama ada'nın durumu malum, şuan için firdevs hanımı düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

Canim ne zaman tahlil yapicaksin.duaciyim

merhaba anne. aslinda cumartesi günü idrar testi yaptim ama negatif cikti. bugün merkeze mail attim idrar testi negatif cikti gene de kann testine gerek var mi diye haber bekliyorum. ama bence 12.ci günde idrar testinde cikmayan pek pozitif cikmaz kann testinde. hayirlisi olsun. Allah oglumuza upuzun ömürler versin insallah.

Gerci icimden bir ses bir kez daha dene diyor ama bakalim sesi susturabilecek miyim :)))

ya ben Cumartesi acikca testte negatif görünce ilaclari da yavasca kestim. ama bugün Doktor ilaca devam ve mutlaka kan testi deyince yeniden basladim. gerci hafif bir kirmizi akinti var. onu yazdim merkeze ve yine de kan testi diye israr ediyorlar. ilaca devam ve kan testi. bir bildikleri vardir herhalde. yaptiracagiz artik kan testini sonucunu az cok bilsem de. hayirlisi Allah oglumuza uzun ömürler versin insallah. tekrar denemem diye düsünüyordum ama icimdeki bir dürtü acaba son bir kez daha denesek mi diyor. bakalim artik.

Dondurmuslarla denemek sansi azaltiyor olabilir mi? Umarim seninki pozitif olur da aklima boyle bir soru takildi?

Dondurmuslarla denemek sansi azaltiyor olabilir mi? Umarim seninki pozitif olur da aklima boyle bir soru takildi?

valla inanki hic bilmiyorum. olabilir de. gerci güzelce cözülmüslerdi ama hayirlisi artik. bugün kann vermeye gidecegim. pek umudum yok ama illa Doktor istedi diye verecegim kani. esim bugün idrar testine bakmis bana telefonda sanirim silik bir cizgi var diyor. ikizlere pek heves sarmisti. Allahim oglumuza uzun ömür versin insallah. kismetse belki bir sonraki denemede kardes gelir. anne 89 sen ne durumdasin :))

Arkadaslar dondurmus yumurtalarla denemek sansi azaltiyor mu? Bilgisi olan paylasabilir mi? Cunku cogu merkez bu sekilde calisiyormus...

Arkadaslar merhaba bende yumurta donasyonu yaptiracagim kibrisla görüştüm fakat isin maddi boyutundan dolayı bekliyoruz biraz daha.bu benim de aklıma takılıyor benim klinikte donduralim dedi esin gelsin öncelikle sonra donduralim donor bulunup hazır hale gelince transfer yaparız dediler.
Ayrıca kızlar transferden sonra uzun otobüs yolculuğu yapmak sakıncalı mi ?? Kimi bişey olmaz normal hayata donebilirsin sıkıntı olmaz diyor ama bilmiyorum.tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi bu konuda ???

merak etme bir sey olmaz. bende transferden sonra 500 km araba yolculugu yaptim. hatta kendim kullandim arabayi.klinikte dondurmak istedikleri esinin spermleri. onlar spermleri dondurup donör bulundugunda yumurtayla dölleyecekler ve o Zaman Transfer icin sadece senin gitmen gerekecek. aksi taktirde donörden yumurtalar alindigi gün esinin sperm vermesi ve sizin transfere Kadar 5 gün beklemeniz gerekli. gerci yumurtalar alindiginda esin gidebilir ve 5 gün sonrasinda da sen gidebilirsin. yani aslinda dondurmaya da pek gerek yok.

kizlar dün aksam kan verdim bugün öglenden sonra sonuc cikabilir dediler. esim idrar testinde hafif bir pozitif isaret gördüm demisti aksam baktim gercekten de silik de olsa ikinci bir cizgi var gibiydi. belki dura dura olmustur bilemiyorum ama merakla test sonucunu bekliyorum.

Canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Bende iyiyim canım.en son iki keseden biri normal büyüklükte 13 mm,diğeri olması gerekenden küçük 4mm idi.yarın kontrolümuz var.sabahtan.küçüğü yok olabilirde,büyüyüp yetişebilirde demisti.ama ben bu süreçte bir akıntı kanama falan görmedim çok sukur.inşallah büyüyüp yetismistir meleğim kardeşine.yarını sabirsizlikla bekliyoruz dulariniza talibiz

Oglum aşkım nerdesinn.sonucunu merak ettik.inşallah hayırlı haberler verirsin bize

valla anne 89 bende cok merak ediyorum. gözünü sevdigiminin Türkiyesi. test yaptir 2 Saat sonra sonucunu al. Pazartesi aksami kan verdim sonuc ancak sali öglenden sonra cikar dediler. o Zaman da biz kapaliyiz ancak carsamba sabahi haber verebiliriz dediler. simdi saatin 9 olmasin ibekliyorum ki arayayim pasalari. isin komik tarafi esim cumartesi yaptigim teste pazartesi sabahi bakmis tesadüfen ve arti isaretinin hayalet cizgisini görmüs. yani silik de olsa bir arti isareti vardi halen de var. o yüzden esimde tekrar umut yeserdi. hayirlisi artik. haber alir almaz yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…