Allah bagislasin. Insallah tutunurlar sana ve guzel haberlerini aliriz. Ben henuz arastirma safhasindayim. Nasil bir donor sececegim konusuna takilmis durumdayim. Umarim bu sureci atlatabilirim.
 
Allah bagislasin. Insallah tutunurlar sana ve guzel haberlerini aliriz. Ben henuz arastirma safhasindayim. Nasil bir donor sececegim konusuna takilmis durumdayim. Umarim bu sureci atlatabilirim.

güzel temennilerin icin cok tesekkürler. yanlis anlama lütfen ama bildigim kadariyla donörü sen secemiyorsun. gerci burada Kibris konusunda tecrübeli baska arkadaslar var ama donörler gizli kaliyor. zaten olayin amaci da bu. donör senin icin ve sen donör icin gizli, anonim kaliyorsun. sen sadece merkeze kendi kriterlerini söylüyorsun. bizim önem verdigimiz konu sadece boyu olmustu. ben ve esim uzun bir aileden geliyoruz bu nedenle de donörün de en azindan benim boylarimda olmasini istedik. Avrupa'da yaptirdigimiz icin de bu cok zor olmadi. malum hatunlar burada uzun :)
 
Ne guzel emeklerinin karsiligini almissin.Oglunu saglik ve mutlulukla buyutmeni dilerim.Ikinci tedavinde de inslh ogluna bir kardes verir rabbim.
 
bizim ailede aynı şekilde uzundur bizimkiler sarı eşimin aileside esmer olduğu için renk önemli değil iki tarafa da çekmiş olabilir ama uzunluk iki ailede de olunca önemli bir kriter oluyor :) peki avrupa da nerde yaptırdın acaba ne kadar sürede oldu bütün işlemler yani ben mesela gitsem kaç gün izin almam gerekir sorularım çok olduysa kusura bakma :)
 
Ben de donoru merak etmiyorum acikcasi saglikli olsun eli yuzu duzgun olsun saglikli yumurtasi olsun yeter dedim kliniktekilere resimini gormek istemem.Zaten fiziki ozelliklerimizi yazdilar benzer ozellikte secilicek denildi.Yasim olmus 42 kasi gozu soyle olsun demiyorum tek korkum gebe kalabilecekmiyim hayal kirikligina ugramak istemiyorum artik.
 

ben Cek Cumhuriyetinde (Prag) yaptirdim. Almanya'da yasiyoruz. önce Skype üzerinden doktor ile görüstük ve her noktayi konustuk. onlar arayisa girdiler ve bize donör bulmalari yaklasik 4-5 hafta sürdü. donörün yumurtalari alindigi gün bizde gittik esim sperm Verdi ve 5 gün gecirdik Prag'ta. embriyolari 5.gün Transfer ettiler ve ayni gün eve döndük. yani sonuc itibariyle 5-6 gün yeterli.
 
Hangi dil konuştunuz? Pragdaki doktorla? Kaca maloldu?
 
Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin nerde yaptırdın acaba ilk seferde mi oldu
Limon,biz doğuş tüp bebek te yaptık canim.Dr sevket Alptürk yaptı transferi,12.5 mm ile transfer oldum.çok sukur hersey güzel geçti, ama o bir aylık süreç bir yıl gibiydişükürler olsun 8. Günde idrarda silik çizgiyi,9. Gün de beta da 55i gördük. İlk denememiz de oldu şükürler olsun,şimdi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah bolumündeyiz
Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin nerde yaptırdın acaba ilk seferde mi oldu
 
İnşallah sağlıkla da kucağına alırız canım benim
 
Hangi dil konuştunuz? Pragdaki doktorla? Kaca maloldu?

Almanca konustuk. bildigim kadariyla ingilizce de ilaetisimde bulunabiliyorlar. farkli paketleri var. biz garantili paketi aldik yani en az iki adet de dondurulmus embriyo garantisi veriyorlar. ayrica Embriyo Glue (embriyo tutkali) ve Assisted Hatching(emriyo zarini inceltme) islemleri de dahil olmak üzere 6900 Euro verdik. ama sanirim 4900 Euro olan paketleri de var.
 
Slav ırkı zaten uzun bir ırk çok mantıklı olmuş :) doktorunun ya da hastanenin iletişim bilgilerini paylaşabilir misin mesaj olarak da atabilirsin istersen
 
Slav ırkı zaten uzun bir ırk çok mantıklı olmuş :) doktorunun ya da hastanenin iletişim bilgilerini paylaşabilir misin mesaj olarak da atabilirsin istersen

Limoncugum benim gittigim merkez EUROPE IVF International web sitesi de http://www.fertility-ivf.eu/de
bana bakan Doktor oranin bashekimi Dr.Kult. harika bir de asistani var Frau Marcela Brezinova. E-Posta adresi: marcela.brezinova@fertility-ivf.eu. Dogrudan onunla da baglantiya gecebilirsin istersen veya Internet sitelerindeki Kontak kismindan iletisime gecebilirsin. ben ilgilerinden ve alakalarindan cok memnun kaldim. Hamileligimin 12.ci haftasina Kadar da desteklerini hic esirgemediler. 12. Haftadan sonra kadin doktorum artik ben devraliyorum demisti.
 
Bana da iletişim bilgilerini mesaj atar mısın
 
 
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için bende yer konusunda karar vermek için bir kaç yer ile konuşcam artık iki bayramdan birinde gidebilirim aslında o tarihlere göre ayarlanabilir belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…