• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inan bana elimden geleni yaptim dogal yolla gebeliklerim dusukle sonlandi bir asilama iki tup bebek bir gebelik olustu tedavim de o da dusukle sonlandi kromozom bozuklugu donasyondan baska carem yok gibi
Kromozom bozukluğu varsa dusuklerini önlemek zor olur sanıyorum. O halde hiç bekleme bence arkadaşım

canım donasyon düşünüyorsan bahçeci kıbrıs derim benm orada denedim şuan hamileyim evet olumlu sonuç alıp konuşmak kolay oluyor ama bnde kendi tecrubelerimle yol göstermk istiyorum size

Merhaba bende yumurta donasyonu dusunuyorum yeni evliyim ve malesefki erken menepoz teshisi kondu tek umut yumurta donasyonu maliyeti nedir bilgilerinizi paylasirmisiniz lutfenn.
Yeni Evli olman güzel avantaj canim.hehe.bende erken menopoz.3 yıllık evliyim.nisan 2016 da doğuş tüp bebek te yumurta donasyonu yaptık.pozitif çok sukur.11 haftalik hamileyimm.20 bini buldu bizim.tüm masraflar içinde.sen de bizim gibi Takıları bozdur.karninda kalsın artik:anneadayı:

Yeni Evli olman güzel avantaj canim.hehe.bende erken menopoz.3 yıllık evliyim.nisan 2016 da doğuş tüp bebek te yumurta donasyonu yaptık.pozitif çok sukur.11 haftalik hamileyimm.20 bini buldu bizim.tüm masraflar içinde.sen de bizim gibi Takıları bozdur.karninda kalsın artik:anneadayı:
Saglikla sihhatle kucaklarsin insallah canimm..Allahimm darisida bana ve isteyen herkese olur insallah..

Sevgili arkadaşlar yeni üye oldum burası nefes gibi oldu bana, çok zor durumdayım yardiminizi rica ediyorum. kibris ta bir hastanede yumurta ve sperm yani embriyo donasyon olacağım, başta umut verdiler iyi güzel sertifikalı vs fakat donordan yumurta toplandı sadece 3 tane embriyo olustu yani dondurmaya bile yetmiyor üstelik kaçıncı gün embriyosu ondan bile emin değilim. Ben böyle istemiyorum deme hakkım varmı çok b orclandik ve zor para toparladı k , bana bir akıl verin aklım durdu çok üzgünüm lütfen.

Sevgili arkadaşlar yeni üye oldum burası nefes gibi oldu bana, çok zor durumdayım yardiminizi rica ediyorum. kibris ta bir hastanede yumurta ve sperm yani embriyo donasyon olacağım, başta umut verdiler iyi güzel sertifikalı vs fakat donordan yumurta toplandı sadece 3 tane embriyo olustu yani dondurmaya bile yetmiyor üstelik kaçıncı gün embriyosu ondan bile emin değilim. Ben böyle istemiyorum deme hakkım varmı çok b orclandik ve zor para toparladı k , bana bir akıl verin aklım durdu çok üzgünüm lütfen.
Canim bende yeni uyeyim pek bir bilgi sahibi degilim ama bana kalirsa hakkindir bence dile getirmelisin.

Canim bende yeni uyeyim pek bir bilgi sahibi degilim ama bana kalirsa hakkindir bence dile getirmelisin.
burada başına böyle bir şey gelen vardır diye yardım istedim inşallah cevap gelir, haksız değilim inşallah çünkü 3 çok az ve klinik kesinlikle çok ilgisiz telefonla görüşme yok watshaptan yazıyorlar o da zorla ben bir şey sorarsam baştan savma gibi.

burada başına böyle bir şey gelen vardır diye yardım istedim inşallah cevap gelir, haksız değilim inşallah çünkü 3 çok az ve klinik kesinlikle çok ilgisiz telefonla görüşme yok watshaptan yazıyorlar o da zorla ben bir şey sorarsam baştan savma gibi.

sizinki hangi hastane,dr kim?

biryerlere imza atmadıysanız tabiki vazgeçme hakkın var. embriyo donasyonu diğerlerinden daha pahalı diye biliyorum 6000eu civarı sanırım. 10-12 embriyo garanti veren merkezler var, belki o 3 embriyo başkalarından kaldı, sende kullanıcaklardır. hemen vazgeç bence . hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hangi klinik peki senin ki ?
Ismini ver ki en azından bize arkadaşlarımıza da yardımcı olmuş olursun burdan klinik hakkında...

Canim benimde basimdan benzer olaylar gecti banada 11 yumurta var dendi transfer gunu gelmis yatmisik masaya o zaman soyledilet neymis kala kala orta kalitete 2 embriyomuz varmis transfer etmeyin dedim aass biz boyle cok yaptik oldu dediler daha dohrusu gecirdiler bize benim hastanem yakin dogu unuversitesi doktorumuzda burcu ozbakir .sizin kilinic hangisi canim

canım donasyon düşünüyorsan bahçeci kıbrıs derim benm orada denedim şuan hamileyim evet olumlu sonuç alıp konuşmak kolay oluyor ama bnde kendi tecrubelerimle yol göstermk istiyorum size
Canım bahceci maalesef başarısız bir merkez. Giden bir daha gitmiyor.sen epey epey sansliymissin. Zira orda pozitifi alabilmek büyük şans

Vazgeç canım hiç kafana bile takma

smoothcriminal

biryerlere imza atmadıysanız tabiki vazgeçme hakkın var. embriyo donasyonu diğerlerinden daha pahalı diye biliyorum 6000eu civarı sanırım. 10-12 embriyo garanti veren merkezler var, belki o 3 embriyo başkalarından kaldı, sende kullanıcaklardır. hemen vazgeç bence . hakkında hayırlısı olsun inşallah

imza felan atmadım watshaptan konuşuldu arkadaşlar, şimdi bana denilen biz emriyo değil yumurta garantisi veriyoruz nerden bilelim kaç embriyo oluşur diye, donorları beraber seçtik siz onay verdiniz diyorlar yani bir nevi sanki benim seçimim gibi konuşuyorlar sanki elimde dosya var canlı kanlı kişileri görüp bunlar olsun demişim. onu geçtim belki benimle ilgilenip bilgi verilse bu kadar psikolojim bozulmazdı, bana çok yoğunuz doktor çok yoğun diyip duruyolar, yoğunsanız hastalarınıza yoğunsunuz ben de hastanız olduğuma göre banada zaman ayırıp bilgilendirmeniz gerekir. klinik adı vermek yasak değil mi? 3 emriyo dondurdular şimdi yani 5500 euro verdim malesef 3 tane var. 2 senedir para biriktiriyoruz çok çok üzgünüm. hiç bu durumda vazgeçip başka yere giden var mıdır acaba :(

imza felan atmadım watshaptan konuşuldu arkadaşlar, şimdi bana denilen biz emriyo değil yumurta garantisi veriyoruz nerden bilelim kaç embriyo oluşur diye, donorları beraber seçtik siz onay verdiniz diyorlar yani bir nevi sanki benim seçimim gibi konuşuyorlar sanki elimde dosya var canlı kanlı kişileri görüp bunlar olsun demişim. onu geçtim belki benimle ilgilenip bilgi verilse bu kadar psikolojim bozulmazdı, bana çok yoğunuz doktor çok yoğun diyip duruyolar, yoğunsanız hastalarınıza yoğunsunuz ben de hastanız olduğuma göre banada zaman ayırıp bilgilendirmeniz gerekir. klinik adı vermek yasak değil mi? 3 emriyo dondurdular şimdi yani 5500 euro verdim malesef 3 tane var. 2 senedir para biriktiriyoruz çok çok üzgünüm. hiç bu durumda vazgeçip başka yere giden var mıdır acaba :KK43:

parasını pesin aldıkları için yapacagın bişey yok gibi gözüküyor canım.madem yumurta garentisi veriyolar,tutmazsa sonraki işlem için konuş bari..kolay kazanılmıyor bu paralar..zaten bu işlemi yaptıranlarda uzun ve pahallı bir süreçten geçiyorlar,bunu son sanş gibi görüyolar.tutmazsa bana nasıl bir güzellik yapıcaksınız diye konuş bence.burdan klinik adıda dr adıda veriyoruz canım.rahat ol..bizlerde bilelim o kliniği..

parasını pesin aldıkları için yapacagın bişey yok gibi gözüküyor canım.madem yumurta garentisi veriyolar,tutmazsa sonraki işlem için konuş bari..kolay kazanılmıyor bu paralar..zaten bu işlemi yaptıranlarda uzun ve pahallı bir süreçten geçiyorlar,bunu son sanş gibi görüyolar.tutmazsa bana nasıl bir güzellik yapıcaksınız diye konuş bence.burdan klinik adıda dr adıda veriyoruz canım.rahat ol..bizlerde bilelim o kliniği..
hayır canım para ödemedim henüz, kıbrısa gidince yapılacak

hayır canım para ödemedim henüz, kıbrısa gidince yapılacak
aaa o zaman direk vaz geç..gerçekten başkasından kalan larda olabilir..bak benim kliniğim en az 10 tane garanti ediyo birde sonrasında kalanları dondurulucak.olurda tutmazsa o zaman 1500 eoru ya herşey dahil yapılabilicek.para vermediysen tekrar araştır ve oraya yaptırma..belliki zaten içinede sinmemiş.bende ilk önce adı var diye bir yerle görüşüyordum,ama çok ilgisiz ve sanki bana lütüfta bulunuyormuş gibi davrandılar,para vericeksem benim istediğim gibi olmalı diye vaz geçtim ordan..

Back
X