Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testleri hic duymadımkızlar dün hasta oldum birkaç gün içerisinde gidip donörümü seçecegim Allah nasip ederse temmuzda tüp bebek yapacağız çok heyecanlıyım ama Dr gelmeden önce iki tane kan testin eksik gelirken yaptır demişti dün yaptırdım tekrarlayan olumsuz tüp bebek ve donasyon olunca istedi bu testleri anti tpo ve anti TG sonuçları alınca şok oldum cünkü değerlerim normalden yüksek çıktı daha önce donasyonda %95 şans vermelerine rağmen tutmamiştı sebep bu hormonların yüksek olmasıymış 11 senedir tedavi görüyorum hiç bir Dr bu testleri istememişti sizde gitmeden önce yaptırın içiniz rahat olsun çünkü yüksek olması emriyonun tutunmasını veya tutunca düşük ihtimalini yüksektiyormuş.
Canım geçmiş olsun.ona göre ilaç verirler tutunur bebislerin sımsıkı inşallahBende duymamıştım araştırma da yaptım iki gün önce öğrendim zaten çok da üzüldüm bayağı bu hastalığı taşıyan var ve çoğu tesadüfen ögrenmiş bana da olumsuz tüp bebek ve donasyondan sonra neden tutmadı diye düşündü Dr 30 yaşındayım daha ilk donasyonu 25 yaşında yaptım yumurtlama dışında bi rahatsızlığım yok Dr dedi çok enteresan sen bu testleri bi yaptır dedi haklı çıktı haşimato troidiymiş rahatsızlık
amin inşallah hepimizin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bizimde kucagımızı doldursunCanım geçmiş olsun.ona göre ilaç verirler tutunur bebislerin sımsıkı inşallah
Donasyon yaptıracak olanlardan istiyorlar genelde aslında bu zamana dek bu testlerin istenmemis olması tuhafkızlar dün hasta oldum birkaç gün içerisinde gidip donörümü seçecegim Allah nasip ederse temmuzda tüp bebek yapacağız çok heyecanlıyım ama Dr gelmeden önce iki tane kan testin eksik gelirken yaptır demişti dün yaptırdım tekrarlayan olumsuz tüp bebek ve donasyon olunca istedi bu testleri anti tpo ve anti TG sonuçları alınca şok oldum cünkü değerlerim normalden yüksek çıktı daha önce donasyonda %95 şans vermelerine rağmen tutmamiştı sebep bu hormonların yüksek olmasıymış 11 senedir tedavi görüyorum hiç bir Dr bu testleri istememişti sizde gitmeden önce yaptırın içiniz rahat olsun çünkü yüksek olması emriyonun tutunmasını veya tutunca düşük ihtimalini yüksektiyormuş.
Umarım bir yıl sonra ben de senin gibi bebeklerimin ya da bebeğimin uyuyusunu huzur içinde izleyebilirim.umutta olmasa ne yapardım nasıl bir psikoloji içinde bulurdum kendimi,tahmin edemiyorum bile. Hit le ilgili güzel duyguları bende dile getirmek isterim eğer beni anne yapabilirseniz tabii önce Rabbim in ol demesiyle.başarılı olan arkadaşları arada vakit buldukça burda görebilmek inanılmaz motive ediyor beni ve sanıyorum ki herkesi.teşekkürler canımİyi geceler arkadaşlar yıllar sonra buraya yazmak için vakit ayırabildim.
2014 yılı temmuzunda başarısız bir donasyon tecrübem sonunda tüm umutlarımı kaybetmiştim.Eski mesajlarımı okuyabilirsiniz.Fakat bu umutsuzluktan birkaç ay sonra Dr.Hit in cesaretlendirmesi ile 2. Donasyon denemesini yaptım.şimdi bir kız bir oğlan ikizlerim var ve dünya güzelleri .Onlar benim mucizelerim gözbebeklerim yaşam sebeplerim.Onlar doğduktan sonra kime ne iyilik yaptım da rabbim beni mucizelerle sınıyor diye düşünüp duruyorum.Bu mutluluğa Yolaçan doktorumun saygıyla ellerinden öper ona ne yapsam Borcumu ödeyemem.Donasyon yaptırmakta çekinenlere tek sözüm şu evlat kokusunu bi Çek'in ciğerlerinize bi dikişlerinize dokunun ne donasyon kalır aklınızda ne başka bişey Dr Hitle ilgili edeceğim son söz: Adam doktor evet parasını alıyor ama size Can'dan ötenizi veriyor yeter ki umudunuzu kaybetmeyin yeter ki vazgeçmeyin ben herşeyden vazgeçmişken markette amaçsızca dolaşırken arayan Dr.Hit'İn sen anne olacaksın sözüyle iki ay arayla yaptığım donasyon sayesinde anneyim.Şu anda yanımda yatan 1 yaşındaki Melek'lerim mışıl mışıl uyurken sizi bu güzelliklerden haberdar etmek istedim.
Burda yazan eski bir arkadaşın nicki gibi UMUT HEP VAR güzel kadınlar anne adayları ve kardeşler umut hep var....
Ben bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine gittimKızlarrr doğuş tüp bebek gidenler yokmuuu
ne zaman gittiniz sonuç ne oldu Dr kimdiBen bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine gittim
haklısınız zaten daha önce ilgi alakanın bol olduğu bir yerde yaptım ama sonuç negatif olunca tek kişiye bile ulaşamadım 5500 euro para ödemistim maddiyat ı geçtim o kadar kötü hissediyordum ki kaçgün sonra ulaşınca teskin etmek yerine ikinci donasyonunuzu 3500 euroya yapacağız dediler çıldırdım bu yüzden hit te ısrar ediyorum dediğiniz gibi bazı sıkıntılar var ama benim için sonucun pozitif olması önemli devamlı gittiğim Dr var canım teşekkür ederim tekrar ilginiz için.Moralinizi bozmayın papatya ela keşke her aradığımızda ulaşma tüm sorularımıza cevap alma şansımız olaydı bende çok stresli dönemler yaşadım gerek transfer sonrası gerek hamileliğimde en ufak bir sorun hissteğimizde aradığımızda ulaşamıyorduk bir kaç kere Seldayı fırçalayınca daha kolay ulaşabildik ama de o kadar yoğunluk ki gerçekten Ada'mın saniyesi bile kıymetli ona özel ilgi göstermeyi bırak en hayatı konularda bile sıkıntı yaşadım.Ama şöyle diyebilirim transfer sonrası ve gebelik takibinde mutlaka 2. Bir doktor kontrolünde olun ben aynen öyle yaptım ve stresten kurtuldum ama hite de çağırdığı her kontrolde gittim gebelik süresince Çünkü Ada'm embriyo transfer ve öncesinde HİT (yani en iyinsonrasında ulaşılması güç biri ve ilgisiz şöyle düşünüyor galiba ben transferi yaptım gerisi senin işin insancıl mı değil ama Ada'mın öyle görünme derdi yok zatenŞöyle düşün ilgi alaka süper ama işlem berbat ilgi alaka yok ama işini iyi yapıyor tercihin ne olurdu
Diğer bir konu arkadaşlar transfer sonrası yapmanız gerekenler
Put gibi yatıp durmayın yorulmadan sakin tatlı yürüyüşler yapın 2-3 gün sonra ve transferi unutmaya çalışın yok gibi yani bir de bol su ve iyi beslenme ayaklarınızı sıcak tutun ani hareket ve darbelerden korunun kitap okuyun Mutlu olun ve gülümseyin en önemlisi eşinizin elini bırakmayın Bebişler bunuda anlıyor galiba