aaa o zaman direk vaz geç..gerçekten başkasından kalan larda olabilir..bak benim kliniğim en az 10 tane garanti ediyo birde sonrasında kalanları dondurulucak.olurda tutmazsa o zaman 1500 eoru ya herşey dahil yapılabilicek.para vermediysen tekrar araştır ve oraya yaptırma..belliki zaten içinede sinmemiş.bende ilk önce adı var diye bir yerle görüşüyordum,ama çok ilgisiz ve sanki bana lütüfta bulunuyormuş gibi davrandılar,para vericeksem benim istediğim gibi olmalı diye vaz geçtim ordan..
temmuz 16 canım hani emriyolar oluşturuldu ya o yüzden caymak olabilir mi, sen nerede yaptırdın?

temmuz 16 canım hani emriyolar oluşturuldu ya o yüzden caymak olabilir mi, sen nerede yaptırdın?

canım benim yumurta donasyonu olucak.bayramdan hemen sonra gidicez.embriyo donasyonu degil.parayı vermediğine göre ve seni tatmin etmediklerine göre bence cayabilirsin.ben senin yerinde olsam cayardım.hadi diyelim 3 embriyoyu da yerleştirdiler ve tutmadı,o zaman hem paran hemde ümitlerin direk çöpe gidicek.sizinki embriyo donasyonu dimi?eger embriyo donasyonu ise genç vericilerden aldıkları için nasıl 3 tane oluyor?mumkunmu böyle bişey?sanmıyorum.biz yumurta alıcaz sperm eşimden alınıcak,ona ragmen vadettikleri daha fazla..

imza felan atmadım watshaptan konuşuldu arkadaşlar, şimdi bana denilen biz emriyo değil yumurta garantisi veriyoruz nerden bilelim kaç embriyo oluşur diye, donorları beraber seçtik siz onay verdiniz diyorlar yani bir nevi sanki benim seçimim gibi konuşuyorlar sanki elimde dosya var canlı kanlı kişileri görüp bunlar olsun demişim. onu geçtim belki benimle ilgilenip bilgi verilse bu kadar psikolojim bozulmazdı, bana çok yoğunuz doktor çok yoğun diyip duruyolar, yoğunsanız hastalarınıza yoğunsunuz ben de hastanız olduğuma göre banada zaman ayırıp bilgilendirmeniz gerekir. klinik adı vermek yasak değil mi? 3 emriyo dondurdular şimdi yani 5500 euro verdim malesef 3 tane var. 2 senedir para biriktiriyoruz çok çok üzgünüm. hiç bu durumda vazgeçip başka yere giden var mıdır acaba :KK43:
Şimdi bizler donörlerin fiziksel ve bizimle paylaşılan eğitim ,hobi vs. Gibi özelliklerini seçiyoruz onların sağlık durumlarını bilemeyiz ve emin olamayız yanlış ilaç protokolü de uygulamış olabilirler burada senin nasıl bir etkin olabilir ki

Kesinlikle hukuki bir bağlamı yok bence
Hiçbir şekide böyle birşey olamaz..Onlar zaten dondurup kullanıyor..3 embriyo çok çok az ve şans yüzden düşük

arkadaşlar bidaki reglimde yumurta donasyonuna başlıcaz, regli olduktan sonra ki süreç nasıl ilerliyor?ne kullandırıyorlar,burda regli olunca dr kontrolü gerekiyormu? yeniden kan testi istiyorlarmı?hazırlıklarımızı tamamladık.bu ay hsg de çekildi.ay sonunda lucrin yaptırcam ve adette klinige haber vericem.ama ondan sonra nasıl bir yol izlenicek?sizler neler yaptınız?yardımcı olursanız çok sevinirim:)

arkadaşlar bidaki reglimde yumurta donasyonuna başlıcaz, regli olduktan sonra ki süreç nasıl ilerliyor?ne kullandırıyorlar,burda regli olunca dr kontrolü gerekiyormu? yeniden kan testi istiyorlarmı?hazırlıklarımızı tamamladık.bu ay hsg de çekildi.ay sonunda lucrin yaptırcam ve adette klinige haber vericem.ama ondan sonra nasıl bir yol izlenicek?sizler neler yaptınız?yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Benim doktorum 2. E2 baktırdı ve estrofeme başladım 12 . Gün endometriumu ölçtü ve transfer tarihini söyledi ama ben lucrin kullanmadım tabii transferden 4 gün önce de progesteron bakılacak uygunsa transfer yapılacak yani çok basit işliyor süreç

Canım şimdi hit bana 3.gün transfer edilir dedi 5.günde ısrar mı etmeliyim
aslında kendi adıma hiç bir şüphem yok eşim de sorun çıkarmadı şimdilik.ama bebek dünyaya gelince eşlerin durumunda bir değişim oluyor mu bunu merak etmiştim ya da nasıl telkin ettiniz eşinizi? yoksa şuanki duygularım imkan olsa tabi koşa koşa git bebeklerini al diyor:KK46:

Sürekli yattım diyemem çünkü kan dolaşımı olması gerekiyor muş evde boş boş dolandim arada bir ama hiç iş yapmadım annem wardi yanımda merkezdende uyardılar zaten iş yapma merdiven çıkma vs diye 10gun hiç dışarı cikmadim ilaçlarımi düzenli kullandım hergun 1yumurta peynir mutlaka yedim et tavuk balık oldukça fazla yedim bebekler bunlarla besleniyormus süt yoğurt bunlara agirlik verdim

Sevgili arkadaşlarım klinigin adını vermek istemem belki orda tedaviye devam eden arkadaşlarımız vardır onların morali bozulmasın, ama tahmin ediyorsunuzdur belki, evet hukuki bir zorunluluk yok zaten 3 embriyonun azligini onlarda kabul ediyor ve ben vazgectigimi söylediğim an telefondan a randim şükür, ve haklısınız 3 embriyo az arzu ederseniz tekrar başka bir donorla tekrarlayalim dendi, esimle ciddi bir tartismamiz oldugu icin henuz cevap vermedim esim kesinlikle orayi istemiyor. Bayram sonrasina kadar askiya aldim. Bu arada stresten galiba adet olmadim bu ay insallah menopoza girmemisimdir. Sizleri takipteyim. Sevgiler hepinize o zor animda bir tek sizden bir nefes geldi kimseyle bu durumu paylasamadigimiz icin kliniklerin bizlere daha ilgili olmaları gerekli, hatta gerekirse daha çok kişi calistirmalilar hastalara zamanımız kısıtlı gibi şeyleri yansitmamalari gerek, ve en ufak şeyleri bildirin benim durumuma düşmeyin...

Arkadaşlar biosteron kullanan var mı aranızda? İlaç bana hiç iyi gelmedi midemi bulandırıyor. Yan etkisi de çok fazla.kullanmasam mı diye düşünüyorum

imza felan atmadım watshaptan konuşuldu arkadaşlar, şimdi bana denilen biz emriyo değil yumurta garantisi veriyoruz nerden bilelim kaç embriyo oluşur diye, donorları beraber seçtik siz onay verdiniz diyorlar yani bir nevi sanki benim seçimim gibi konuşuyorlar sanki elimde dosya var canlı kanlı kişileri görüp bunlar olsun demişim. onu geçtim belki benimle ilgilenip bilgi verilse bu kadar psikolojim bozulmazdı, bana çok yoğunuz doktor çok yoğun diyip duruyolar, yoğunsanız hastalarınıza yoğunsunuz ben de hastanız olduğuma göre banada zaman ayırıp bilgilendirmeniz gerekir. klinik adı vermek yasak değil mi? 3 emriyo dondurdular şimdi yani 5500 euro verdim malesef 3 tane var. 2 senedir para biriktiriyoruz çok çok üzgünüm. hiç bu durumda vazgeçip başka yere giden var mıdır acaba :KK43:
Kimse Sana zorla gel transfer ol diyemez senet imza bunlar boş sanki yaptıkları işlem içim doğru dürüst evrak mi rapormu veriyor sen canını sıkma hiç cevap verme onlara başka bir yerde dene sana tavsiye kimseden çekinme yok öyle kural zorla olmaz gelecek zamanı düşün para herzaman olmuyor onlar için kolay bizim için zor

valla kızlar ben murat beyde tedavi oldum çokta memnun kaldım tabiki hasta doktor arasında uyum yakalamakla alakalı olabilir

Sevgili arkadaşlarım klinigin adını vermek istemem belki orda tedaviye devam eden arkadaşlarımız vardır onların morali bozulmasın, ama tahmin ediyorsunuzdur belki, evet hukuki bir zorunluluk yok zaten 3 embriyonun azligini onlarda kabul ediyor ve ben vazgectigimi söylediğim an telefondan a randim şükür, ve haklısınız 3 embriyo az arzu ederseniz tekrar başka bir donorla tekrarlayalim dendi, esimle ciddi bir tartismamiz oldugu icin henuz cevap vermedim esim kesinlikle orayi istemiyor. Bayram sonrasina kadar askiya aldim. Bu arada stresten galiba adet olmadim bu ay insallah menopoza girmemisimdir. Sizleri takipteyim. Sevgiler hepinize o zor animda bir tek sizden bir nefes geldi kimseyle bu durumu paylasamadigimiz icin kliniklerin bizlere daha ilgili olmaları gerekli, hatta gerekirse daha çok kişi calistirmalilar hastalara zamanımız kısıtlı gibi şeyleri yansitmamalari gerek, ve en ufak şeyleri bildirin benim durumuma düşmeyin...
Benzer durumları bende yaşadım bizde yumurta donasyonu yaptırdık başlangıçta bizede donörlerden 10 tane 15 tane yumurta elde ettiklerini kullandıkları donörleri genç ve üremelerinin sorunsuz kişilerden seçilerek yapıldığını söylediler ve Nitekim dedikleri gibi yumurta toplandıktan sonra 13 tane yumurta toplandığı söylediler ama 5. Güne geldiğinde 4 tanesinin iyi kalitede emriyo oluştuğunu söylediler ben de bu miktarın çok düşük olduğunu 13 tane yumurtadan neden sadece 4 tanesinin döllendiğini sorduğumda 4 tane az deyil çok iyi bi rakam dediler transfere giderken öğrendik ki o 4 tanede ikisi birinci kalite ikisi orta kalite imiş tabi bunu duyunca bende ümitler iyice azaldı bi tanesini transfer ettirdik bakalım hayırlısı inşallah şu an beklemedeyiz aklımda hep bi şüphe var acaba bi donerken topladıkları yumurtayı iki hastaya veya üç hastayamı bölüştürüp döllendiriyolar diye düşünmeden edemiyorum çünkü toplanan 13 yumurtanın üçte birinden bile azı 5. Gün emriyosu oldu belkide aynı yumurtaların başkasına paylaştırıp döllendirdiler orası bana karanlık kanıtlayamamda kafamda soru işareti olarak kaldı işte

Son düzenleme:
kızlar ben daha gitmedim donasyona bakalım en zaman kısmet olacak. ben de aynen sizin gibi şüpeleniyorum.kıbrıs tüp bebek firdevs hanımın kliniğinde 10 adet dağlıklı uymurta garantisi var.ama yumurta elde ettik ama sperm kalitesi yüzünden iyi döllenmedi diyerek bizim embriyoları başkalarına transfer edebilirler.çünkü düşünsenize donöre para ödemeyecek.tek donörle 2-3 kişiye transfer edecekler kara bakın.bebekelrimizin kardeşleri başka birinde olacak. belki içinizde bizimkiler tutsunda geri kalan embriyolara ne yaparsalar yapsınlar diyenler olabilir ama şansımız azalır o durumda da .topikde donasyona gidip 5-10 arası sağlıklı embriyo elde edilen oldumu acaba?

Back
X