Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzüldüm canım senin adına yılmak yok bebişlerimize sahip olana kadar hep umudumuzu da moralimizi de yüksek tutacagızMerhaba arkadaşlar bugün transferin negatif sonucunu aldim okadar kötüyüm ki tek şansım yumurta donasyonu kaldı ama hiç bir bilgim yok anlamıyorum sitelerden bir şey süreç nasıl ve maliyeti nedir bana anlatabilecek biri varmı acaba aranızda çok sevinirim
Çok teşekkür ederim hiç tanımadığımız kisilerle konuşunca hele dert ortak olunca insan rahatlıyor en azından rahmimiz var şükürler olsunüzüldüm canım senin adına yılmak yok bebişlerimize sahip olana kadar hep umudumuzu da moralimizi de yüksek tutacagız
öyle tabi burada daha rahat konuşabiliyoruz çünkü biz birbirimizi anlıyoruz destek oluyoruz insanlar çok acımasız ve cahil Rabbim yardımcımız olsun moralinizi hep yüksek tutun ne olur .Çok teşekkür ederim hiç tanımadığımız kisilerle konuşunca hele dert ortak olunca insan rahatlıyor en azından rahmimiz var şükürler olsun
merhaba canim aman diyorum ne olursun guzel arastir ben 2 defa donasyonla denedim 2 kerede yikildim ama onlarin umrunda bile degiller biri gider biri gelir bende dun negatif alanlardanim yakin dogu unuversite hasranesinde yaptirdim dr burcu ozbakir 5 bin euro. Kisir yemek istersen gidebilirler o hasraneye neden boyle yaziyom ben okadar hasrane gezdim boyle ilgisizler birbirilerinden haberleri yok cidditet yok transferde bile 4 kadin dedi kodu yapiyorlar anlayin iste daha cok seyim yazcak insani guzel sozlerle kandiriyorlar basran siz istemediginiz hic bir sey yapilmiycak diyorlar son anda size geciriyorlar yani anliycan paradan bir sey dusunmuyorlar senin hayalkerin varmis sen bu parayi kac yilda biriktirdin yemedin icmedin ac kaldin biriktirdin bunu sormuyorlar hasta gizuylede bakilmiyoz sadece para para ben ilk gunden buyana beddua ediyom ticarete dondurmus olan insanlarin bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine en yakinlarindan cikarsin bizlerin belki biraz vicdanlari var ise nasil yandigimizi anlarlar onlarda o vicdanda yok ya vicdanli hareket erseler daha farkli hareket ederlerdi su anda bunlari yazma geregi duymazdim arastir derim canim kanma yagli balli sozlerine ben kandim 2 yikim ugradinMerhaba arkadaşlar bugün transferin negatif sonucunu aldim okadar kötüyüm ki tek şansım yumurta donasyonu kaldı ama hiç bir bilgim yok anlamıyorum sitelerden bir şey süreç nasıl ve maliyeti nedir bana anlatabilecek biri varmı acaba aranızda çok sevinirim
haklısınız aynılarını 5 sene önce bende yaşadım Allah vicdan versin.merhaba canim aman diyorum ne olursun guzel arastir ben 2 defa donasyonla denedim 2 kerede yikildim ama onlarin umrunda bile degiller biri gider biri gelir bende dun negatif alanlardanim yakin dogu unuversite hasranesinde yaptirdim dr burcu ozbakir 5 bin euro. Kisir yemek istersen gidebilirler o hasraneye neden boyle yaziyom ben okadar hasrane gezdim boyle ilgisizler birbirilerinden haberleri yok cidditet yok transferde bile 4 kadin dedi kodu yapiyorlar anlayin iste daha cok seyim yazcak insani guzel sozlerle kandiriyorlar basran siz istemediginiz hic bir sey yapilmiycak diyorlar son anda size geciriyorlar yani anliycan paradan bir sey dusunmuyorlar senin hayalkerin varmis sen bu parayi kac yilda biriktirdin yemedin icmedin ac kaldin biriktirdin bunu sormuyorlar hasta gizuylede bakilmiyoz sadece para para ben ilk gunden buyana beddua ediyom ticarete dondurmus olan insanlarin bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine en yakinlarindan cikarsin bizlerin belki biraz vicdanlari var ise nasil yandigimizi anlarlar onlarda o vicdanda yok ya vicdanli hareket erseler daha farkli hareket ederlerdi su anda bunlari yazma geregi duymazdim arastir derim canim kanma yagli balli sozlerine ben kandim 2 yikim ugradin
haklısınız aynılarını 5 sene önce bende yaşadım Allah vicdan versin.[/ siz nerde yaptirmistiniz canim tekrar dusunuyormusunz benim butun hayallerim yikildi hemde 2 yikim ya kaldiramiyom ya bu insanlar bu kadar vicdansiz olamaz diyorum ama malesef oluyormus
Çok üzüldüm gerçekten ben böyle olabileceklerini tahmin etmedim çünkü bnm buradaki doktorum ve ekibi çok ilgili öyle sandım 5000 euro ciddi para bu kadar ticaret mi olmuş yani şimdi neye güveneceğim ben o kadar üzgünüm ki zaten transferin tutmadı ne yapıcaz şimdi sen hangi merkezde yaptirdinmerhaba canim aman diyorum ne olursun guzel arastir ben 2 defa donasyonla denedim 2 kerede yikildim ama onlarin umrunda bile degiller biri gider biri gelir bende dun negatif alanlardanim yakin dogu unuversite hasranesinde yaptirdim dr burcu ozbakir 5 bin euro. Kisir yemek istersen gidebilirler o hasraneye neden boyle yaziyom ben okadar hasrane gezdim boyle ilgisizler birbirilerinden haberleri yok cidditet yok transferde bile 4 kadin dedi kodu yapiyorlar anlayin iste daha cok seyim yazcak insani guzel sozlerle kandiriyorlar basran siz istemediginiz hic bir sey yapilmiycak diyorlar son anda size geciriyorlar yani anliycan paradan bir sey dusunmuyorlar senin hayalkerin varmis sen bu parayi kac yilda biriktirdin yemedin icmedin ac kaldin biriktirdin bunu sormuyorlar hasta gizuylede bakilmiyoz sadece para para ben ilk gunden buyana beddua ediyom ticarete dondurmus olan insanlarin bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine en yakinlarindan cikarsin bizlerin belki biraz vicdanlari var ise nasil yandigimizi anlarlar onlarda o vicdanda yok ya vicdanli hareket erseler daha farkli hareket ederlerdi su anda bunlari yazma geregi duymazdim arastir derim canim kanma yagli balli sozlerine ben kandim 2 yikim ugradin
Herkese kolay geliyor aman boşver evlatlık alırsın demek Allah bizede içimizde hissetmeyi nasip eder inşallah sizin kaçıncı deneme donasyonu yaptırdınız miöyle tabi burada daha rahat konuşabiliyoruz çünkü biz birbirimizi anlıyoruz destek oluyoruz insanlar çok acımasız ve cahil Rabbim yardımcımız olsun moralinizi hep yüksek tutun ne olur .
amin inşallah bu ikinci olacak temmuzda transfer inşallahHerkese kolay geliyor aman boşver evlatlık alırsın demek Allah bizede içimizde hissetmeyi nasip eder inşallah sizin kaçıncı deneme donasyonu yaptırdınız mi
Siz hangi kilic giymeyi dusunuyorsunuz hepside boyle degildir ama ben bildigimi yaziyomki ben yandim badka bir arkadasimiz yanmasin gunah ya az paralarmi donuyor birde cektigimiz sikintilar okadar igneler haplar ye gitsin sen umutsuz embriyolari transfer ediyorlar kit umudunu bagla hic haplarini bekle test sonucunda negatif aaaaaaaa 2nciye geldiginizde farkli uygulama yaparizda diyorlar oyle arkadim bu alemin icine giren bilir rabbim dogru insanlarla karsilastirsinÇok üzüldüm gerçekten ben böyle olabileceklerini tahmin etmedim çünkü bnm buradaki doktorum ve ekibi çok ilgili öyle sandım 5000 euro ciddi para bu kadar ticaret mi olmuş yani şimdi neye güveneceğim ben o kadar üzgünüm ki zaten transferin tutmadı ne yapıcaz şimdi sen hangi merkezde yaptirdin
Peki nerede kime yaptırdınız oraya bakmayalım en azından Halil İbrahim tekini duydum çok onu araştıracagim başka bir bilgim yokSiz hangi kilic giymeyi dusunuyorsunuz hepside boyle degildir ama ben bildigimi yaziyomki ben yandim badka bir arkadasimiz yanmasin gunah ya az paralarmi donuyor birde cektigimiz sikintilar okadar igneler haplar ye gitsin sen umutsuz embriyolari transfer ediyorlar kit umudunu bagla hic haplarini bekle test sonucunda negatif aaaaaaaa 2nciye geldiginizde farkli uygulama yaparizda diyorlar oyle arkadim bu alemin icine giren bilir rabbim dogru insanlarla karsilastirsin
halil bey le yüzyüze görüştüm ben kararımı ondan yana verdim biraz soğuk her istediniz zaman ulaşamıyorsunuz asistanınada ama biraz geçte olsa her soruya cevap yazıyorlar arıyorlar sizin merak ettiklerinizi hatta fazlasını anlatıyor kuralları var fazla test ve tedavi sürecinde daha fazla ilaç veriyor temmuzda gideceğim bakalım olumlu yada olumsuz karşılaştıklarımı paylaşırım netice hepimiz aynı umutlarla aynı zorluklarla gidiyorum Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınPeki nerede kime yaptırdınız oraya bakmayalım en azından Halil İbrahim tekini duydum çok onu araştıracagim başka bir bilgim yok
Slm hangimiz doktorlarla yuz yuze gorustukki adam soguk olsun ama isini bilsin sanki ben 7 ay gorustum yakin dogu unuversitsiyle hep hemsiresiyle konustuk doktoru gidince gordum aaaa cokmu iyi yaptik hayir aslinda hicte guzel yapmadik gidip her konuyu yuzyuze konusacaksinz sonradan cok seyler cikiyo nasil kazik atalim diye bakiyorlarhalil bey le yüzyüze görüştüm ben kararımı ondan yana verdim biraz soğuk her istediniz zaman ulaşamıyorsunuz asistanınada ama biraz geçte olsa her soruya cevap yazıyorlar arıyorlar sizin merak ettiklerinizi hatta fazlasını anlatıyor kuralları var fazla test ve tedavi sürecinde daha fazla ilaç veriyor temmuzda gideceğim bakalım olumlu yada olumsuz karşılaştıklarımı paylaşırım netice hepimiz aynı umutlarla aynı zorluklarla gidiyorum Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Hangi hastanede bu doktor?halil bey le yüzyüze görüştüm ben kararımı ondan yana verdim biraz soğuk her istediniz zaman ulaşamıyorsunuz asistanınada ama biraz geçte olsa her soruya cevap yazıyorlar arıyorlar sizin merak ettiklerinizi hatta fazlasını anlatıyor kuralları var fazla test ve tedavi sürecinde daha fazla ilaç veriyor temmuzda gideceğim bakalım olumlu yada olumsuz karşılaştıklarımı paylaşırım netice hepimiz aynı umutlarla aynı zorluklarla gidiyorum Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
istanbul da özel muayene hanesine var Kıbrıs'ta hastane ismini bilmiyorum google da aratınca çıkıyor facebook u da kendi kullanıyorHangi hastanede bu doktor?
İnşallah seni için hayırlı olur güzel haberler verirsin bizde bilgileniriz sayendeama arkadaşlar sizi etkilemiş olmayım yine de araştırın icinize hangi Dr siniyorsa ona gidin dediğim gibi temmuzda Kıbrıs'ta işlemi yapacak olumlu olumsuz karşılaştığım şeyleri ancak o zaman yazabilirim sizinde dediniz gibi ikna edene kadar hepsi bir ilgi alaka ama parayı alınca bitiyor o yüzden inşallah bir olumsuzlukla karşılaşmam ama ne gördüysem yazarım.
inşallah canım inşallah RABBİM evlat isteyen evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah seni için hayırlı olur güzel haberler verirsin bizde bilgileniriz sayende