- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
Sağol canım ilaçlara başladım şimdilik iyi gidiyor haftaya pazar Dr kontrol e gideceğim transfer günü o zaman belli olur ancak tahmini 23 _27 temmuz arası transfer olmuş olur herhalde heyecan var biraz inşallah bu sefer Rabbim hayırlısı ile evlatlarımı bana verir .senin nasıl gidiyor neler yapıyorsunPapatya nasilsin, senin tedavin nasıl gidiyor canim, transfer yaklaşmış olmalı. .
Cok gecmis olsun cnm gercekten cok zor yasadiklarin bir cok gebelik yasadim Allaha sukur hic dis gebelik olmadi malesef ki bu tekrarlaya bilen biseymis ama bu seni yildirmasin bence tekrar denemelisin inslh bu sefer bebegin dogru yere tutunur.Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm.Arkadaşlar Merhaba iyi akşamlar ben yirmi gündür foruma bir şey yazmadım daha doğrusu moralinizi bozmak gibi olmasın diye yazamadım bende donasyon yaptırmıştım sonucum pozitif çıkmıştı beta - hcg değerlerim yükseliyordu sonra düşmeye başadı bi yükseldi bi düştü derken tüp bebek merkezi bunun sağlıklı bi gebelik olmadığını sonlandırmak gerektiğini söyledi bana kullandığım ilaçları bırakmamı söylediler bende Nitekim öyle yaptım zaten kanamam da başlamıştı, ilaçları bıraktıktan bir hafta sonra beta - hcg değerim sıfırlanmışmı diye tamamen kendi kafamda düşünerekten kontrol amaçlı kan testi yaptırdım sonucum 810 çıktı ben o sonucu görünce bunun dış gebelik olduğunu tahmin ettim ve moralim çok bozuldu daha öncede bende bi kez kendiliğinden dış gebelik olmuştu yaşamıştım bunun zorlu bi tadavi süreci olduğunu biliyordum tüp bebek merkezi yle görüştüm devlet hastanesi ile görüştüm tahliller muayeneler derken dış gebelik olduğu kesinleşti hastaneye yatıp tedavi olman gerekli tüpün patlayıp iç kanama geçirirsen hayatı tehliken var pimi çekilmiş saatli bomba gibisin dedi doktor bayramda herkez gezmeye giderken ben hastaneye yattım önce kürtaj yaptılar deģerlerimde düşüş olmayınca ilaç tedavisine başladılar şu an hastanede yatıyorum 4 gün oldu daha ne kadar yatacağım belli deyil beta-hcg değerim hala 1300 lerde bi süre değerlerimi takip edecekler mis eğer düşmezse ameliyat yapacaklar şu son 20 günde çok yıprandım psikolojim alt üst oldu bütün emeklerim maddi manevi çabalarım boşa gitti üstelik sağlığım tehlikeye girdi 16 gündür kanamam devam ediyor 10 gündür karın ağrısı çekiyorum ve bidaha böyle bir şey tekrar başıma gelirse diye çok korkuyorum çünkü dış gebelik geçiren birinin tekrar geçirme olasılığı % 10-15 miş son bir haftada hayatım kabusa döndü şu an hastanede yatağımda yatarken canımın sıkkınlığını sizlerle paylaşmak istedim kafanızı şişirdiysem Özür dilerim çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin
Tedavin hayirli olsun cnm hangi merkezde yaptirdigini ve tedavi seklini ogrenebilirmiyim ben yumurta donasyonu yaptiricam ve donorden toplanan yumurta esimin spermiyle dollendikten sonra dondurulacak ve benim rahmim ne zaman uygun olursa o zaman transfer yapilacakmis sizin ne sekilde olacak aciklarsan sevinirim.Sağol canım ilaçlara başladım şimdilik iyi gidiyor haftaya pazar Dr kontrol e gideceğim transfer günü o zaman belli olur ancak tahmini 23 _27 temmuz arası transfer olmuş olur herhalde heyecan var biraz inşallah bu sefer Rabbim hayırlısı ile evlatlarımı bana verir .senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Güzel haberler olsun, duaların kabul olsun canım. .Temmuz çok güzel bir ay sana uğur getirsin inşallah. .Bizede umut olsun...Sağol canım ilaçlara başladım şimdilik iyi gidiyor haftaya pazar Dr kontrol e gideceğim transfer günü o zaman belli olur ancak tahmini 23 _27 temmuz arası transfer olmuş olur herhalde heyecan var biraz inşallah bu sefer Rabbim hayırlısı ile evlatlarımı bana verir .senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Ben çok yigun çalışıyordum, bu aydan sonra biraz hafifleyecek, kismetse artık temmuz sonu gibi doktora gitmeyi planlıyorum. .Önce muayene olup ayrıntılı konuşmak istiyorum..Daha önce tedavilerim hep kendimizin olduğu için donor ile ile ilgili doktorla hiç konuşmadık. .Bakalım bizi neler bekliyor. .Sağol canım ilaçlara başladım şimdilik iyi gidiyor haftaya pazar Dr kontrol e gideceğim transfer günü o zaman belli olur ancak tahmini 23 _27 temmuz arası transfer olmuş olur herhalde heyecan var biraz inşallah bu sefer Rabbim hayırlısı ile evlatlarımı bana verir .senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum..insallah en kısa zamanda bunları geride bırakırsınız. .
Güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah sanada yaşadıklarından dolayı çok geçmiş olsun diyorum Allah bidaha yaşatmasınNeray Nehir bende seni takip ediyordum çok uzuldum. Dış gebeliği hic yasamadim ama 8 haftalik bebegimin kalbi durdu, kurtaj oldum. .Tehlike olarak aynı şey değil ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum..Allah sabır versin çok çok geçmiş olsun..İnşallah sana zarar vermeden bu süreç sonlanır..Şimdilik, sonrası için ne olur kaygilanma sagligini düşün. Acil şifalar olsun...
Amin teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah tedavinizde başarılar dilerimCok gecmis olsun cnm gercekten cok zor yasadiklarin bir cok gebelik yasadim Allaha sukur hic dis gebelik olmadi malesef ki bu tekrarlaya bilen biseymis ama bu seni yildirmasin bence tekrar denemelisin inslh bu sefer bebegin dogru yere tutunur.Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm.
Teşekkür ederim eksik olmayın amin inşallah bidaha yaşamayızÇok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum..insallah en kısa zamanda bunları geride bırakırsınız. .
Teşekkür ederim Papatya Ela eksik olmayın amin inşallah Allah bidaha banada başkasınada yaşatmasın benim değerlerim bu günde yükselmiş düşüş yok ilaç etki etmedi heralde bu gece sabaha kadar karnımda ağrılar sancılar kesilmek bilmediçok geçmiş olsun Rabbim gönlüne ferahlık ve sabır versin inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşamazsın acil şifalar diliyorum inan ne diyecegimi nasıl teselli edeceğimi de bilmiyorum ama dualarım seninle inşallah kısa zamanda sağlığına ve bebeğine kavuşursun Rabbim seninle olsun canım her şerde bir hayr vardır Allah ım gönlündekinin en güzelini nasip etsin inşallah.
Amin cnm inslh.Dilerim herkes bebegine kavussun.Amin teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah tedavinizde başarılar dilerim
Hangi hastanede sin, kim takip ediyor tup bebek doktorunmu nehirTeşekkür ederim Papatya Ela eksik olmayın amin inşallah Allah bidaha banada başkasınada yaşatmasın benim değerlerim bu günde yükselmiş düşüş yok ilaç etki etmedi heralde bu gece sabaha kadar karnımda ağrılar sancılar kesilmek bilmedi
Sağol canım amin inşallah benim Dr halil ibrahim Tekin benimde yumurta donasyonu mayısta istanbul da görüştüm haziran ayında donörümü seçtim istedigi bir takım testleri yaptırdım temmuz adetime yakın ilaçlarımı yazdı bayramın ikinci günü ben üçüncü günü donörüm adet oldu ikinci gün e2 testi yaptırdım sonuca göre ilaç miktarlarımı belirledi dr başladım benim dondurulmayacak şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya pazar kontrole gidecegim bi problem çıkmazsa tarihler belli olacak inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah .Tedavin hayirli olsun cnm hangi merkezde yaptirdigini ve tedavi seklini ogrenebilirmiyim ben yumurta donasyonu yaptiricam ve donorden toplanan yumurta esimin spermiyle dollendikten sonra dondurulacak ve benim rahmim ne zaman uygun olursa o zaman transfer yapilacakmis sizin ne sekilde olacak aciklarsan sevinirim.
inşallah canım Rabbim in izni ile bu sefer bebeklerim tutunup hayırlısı ile evlatlarımı kucağıma alırım inşallah.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah.Güzel haberler olsun, duaların kabul olsun canım. .Temmuz çok güzel bir ay sana uğur getirsin inşallah. .Bizede umut olsun...
canım kürtaj oldum dedin ama değerlerin neden hala yükseliyor ki Dr birsey demedi mi bu konuda bir de kaç tane transfer ettiler acaba içinde başka emriyo kalmış olmasın enteresan bir durum kürtaj olduğun halde hala yükselmesi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifanı versin inşallah arkadaşım geçecek bu günlerde inşallah.Teşekkür ederim Papatya Ela eksik olmayın amin inşallah Allah bidaha banada başkasınada yaşatmasın benim değerlerim bu günde yükselmiş düşüş yok ilaç etki etmedi heralde bu gece sabaha kadar karnımda ağrılar sancılar kesilmek bilmedi
Hangi hastanede sin, kim takip ediyor tup bebek doktorunmu nehir
Tüp bebek merkezime gittim onlar tedavi masraflarının 7 bin lira civarında olduğunu söylediler ameliyat olsada 7 bin ilaç tedavisi olsada 7 bin civarında tutar biz bu tedavi işlemleri için İstanbul cerrahi hastanesini kullanıyoruz ve maliyeti en az 7 bin deyince benim orda yaptıracak maddi gücüm yoktu şimdi Eğitim araştırma hastanesinde tedavi görüyorum bayram tatili olduğu için zaten doğru düzgün doktor uzmanlar yok bi nöbetçi uzman var oda hastaların yanına hiç gelmiyor nöbetçi adistanların elinde tedavi görüyoruz işteHangi hastanede sin, kim takip ediyor tup bebek doktorunmu nehir
İnşallah her şey yolunda gider Allah çocuğunu kucağına almayı nasip etsinSağol canım amin inşallah benim Dr halil ibrahim Tekin benimde yumurta donasyonu mayısta istanbul da görüştüm haziran ayında donörümü seçtim istedigi bir takım testleri yaptırdım temmuz adetime yakın ilaçlarımı yazdı bayramın ikinci günü ben üçüncü günü donörüm adet oldu ikinci gün e2 testi yaptırdım sonuca göre ilaç miktarlarımı belirledi dr başladım benim dondurulmayacak şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya pazar kontrole gidecegim bi problem çıkmazsa tarihler belli olacak inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah .
Amin inşallahinşallah canım Rabbim in izni ile bu sefer bebeklerim tutunup hayırlısı ile evlatlarımı kucağıma alırım inşallah.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah.
Bana tek emriyo transfer edildi ultrason muayenelerinde rahimin sol tüpünde gebelik oluşmuş rahim içinden emroyo tüplere kayıp orda döllenebiliyormus kürtaj yapıldı değerlerim düşmedi ilaç yapıldı yine düşmedi bu gün ilacın 4. Günü idi doktor dediki ilaçtan sonraki 7. Gündeki tahlilinide görelim düşüş olmazsa ya tekrar bi doz daha ilaç yapacağız yada açık ameliyat dedi tabi bu arada ani ağrıların olur genel durumun kötüye giderse acil ameliyata alabiliriz dedi off neresinden bakarsam bakıyım zor bi süreç belirsiz bi durumun içindeyim kimsenin başına gelmesin o belirsizlik öldürüyor hamilesin ama rahim içinde kese yok gebelik tüpün içinde çok zor çoookcanım kürtaj oldum dedin ama değerlerin neden hala yükseliyor ki Dr birsey demedi mi bu konuda bir de kaç tane transfer ettiler acaba içinde başka emriyo kalmış olmasın enteresan bir durum kürtaj olduğun halde hala yükselmesi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifanı versin inşallah arkadaşım geçecek bu günlerde inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?