Papatya nasilsin, senin tedavin nasıl gidiyor canim, transfer yaklaşmış olmalı. .
Sağol canım ilaçlara başladım şimdilik iyi gidiyor haftaya pazar Dr kontrol e gideceğim transfer günü o zaman belli olur ancak tahmini 23 _27 temmuz arası transfer olmuş olur herhalde heyecan var biraz inşallah bu sefer Rabbim hayırlısı ile evlatlarımı bana verir .senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun

Cok gecmis olsun cnm gercekten cok zor yasadiklarin bir cok gebelik yasadim Allaha sukur hic dis gebelik olmadi malesef ki bu tekrarlaya bilen biseymis ama bu seni yildirmasin bence tekrar denemelisin inslh bu sefer bebegin dogru yere tutunur.Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm.

Tedavin hayirli olsun cnm hangi merkezde yaptirdigini ve tedavi seklini ogrenebilirmiyim ben yumurta donasyonu yaptiricam ve donorden toplanan yumurta esimin spermiyle dollendikten sonra dondurulacak ve benim rahmim ne zaman uygun olursa o zaman transfer yapilacakmis sizin ne sekilde olacak aciklarsan sevinirim.

Güzel haberler olsun, duaların kabul olsun canım. .Temmuz çok güzel bir ay sana uğur getirsin inşallah. .Bizede umut olsun...

Ben çok yigun çalışıyordum, bu aydan sonra biraz hafifleyecek, kismetse artık temmuz sonu gibi doktora gitmeyi planlıyorum. .Önce muayene olup ayrıntılı konuşmak istiyorum..Daha önce tedavilerim hep kendimizin olduğu için donor ile ile ilgili doktorla hiç konuşmadık. .Bakalım bizi neler bekliyor. .

Güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah sanada yaşadıklarından dolayı çok geçmiş olsun diyorum Allah bidaha yaşatmasın

Amin teşekkür ederim Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah tedavinizde başarılar dilerim

Teşekkür ederim Papatya Ela eksik olmayın amin inşallah Allah bidaha banada başkasınada yaşatmasın benim değerlerim bu günde yükselmiş düşüş yok ilaç etki etmedi heralde bu gece sabaha kadar karnımda ağrılar sancılar kesilmek bilmedi

Hangi hastanede sin, kim takip ediyor tup bebek doktorunmu nehir

Sağol canım amin inşallah benim Dr halil ibrahim Tekin benimde yumurta donasyonu mayısta istanbul da görüştüm haziran ayında donörümü seçtim istedigi bir takım testleri yaptırdım temmuz adetime yakın ilaçlarımı yazdı bayramın ikinci günü ben üçüncü günü donörüm adet oldu ikinci gün e2 testi yaptırdım sonuca göre ilaç miktarlarımı belirledi dr başladım benim dondurulmayacak şükür şimdilik bi sıkıntı yok haftaya pazar kontrole gidecegim bi problem çıkmazsa tarihler belli olacak inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah .

Güzel haberler olsun, duaların kabul olsun canım. .Temmuz çok güzel bir ay sana uğur getirsin inşallah. .Bizede umut olsun...
inşallah canım Rabbim in izni ile bu sefer bebeklerim tutunup hayırlısı ile evlatlarımı kucağıma alırım inşallah.Allah hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin evlat hasretimiz son bulsun inşallah.

canım kürtaj oldum dedin ama değerlerin neden hala yükseliyor ki Dr birsey demedi mi bu konuda bir de kaç tane transfer ettiler acaba içinde başka emriyo kalmış olmasın enteresan bir durum kürtaj olduğun halde hala yükselmesi Rabbim Şafi ismi hürmetine şifanı versin inşallah arkadaşım geçecek bu günlerde inşallah.

Hangi hastanede sin, kim takip ediyor tup bebek doktorunmu nehir
Tüp bebek merkezime gittim onlar tedavi masraflarının 7 bin lira civarında olduğunu söylediler ameliyat olsada 7 bin ilaç tedavisi olsada 7 bin civarında tutar biz bu tedavi işlemleri için İstanbul cerrahi hastanesini kullanıyoruz ve maliyeti en az 7 bin deyince benim orda yaptıracak maddi gücüm yoktu şimdi Eğitim araştırma hastanesinde tedavi görüyorum bayram tatili olduğu için zaten doğru düzgün doktor uzmanlar yok bi nöbetçi uzman var oda hastaların yanına hiç gelmiyor nöbetçi adistanların elinde tedavi görüyoruz işte

İnşallah her şey yolunda gider Allah çocuğunu kucağına almayı nasip etsin

Bana tek emriyo transfer edildi ultrason muayenelerinde rahimin sol tüpünde gebelik oluşmuş rahim içinden emroyo tüplere kayıp orda döllenebiliyormus kürtaj yapıldı değerlerim düşmedi ilaç yapıldı yine düşmedi bu gün ilacın 4. Günü idi doktor dediki ilaçtan sonraki 7. Gündeki tahlilinide görelim düşüş olmazsa ya tekrar bi doz daha ilaç yapacağız yada açık ameliyat dedi tabi bu arada ani ağrıların olur genel durumun kötüye giderse acil ameliyata alabiliriz dedi off neresinden bakarsam bakıyım zor bi süreç belirsiz bi durumun içindeyim kimsenin başına gelmesin o belirsizlik öldürüyor hamilesin ama rahim içinde kese yok gebelik tüpün içinde çok zor çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…