Arkadaşlar Merhaba iyi akşamlar ben yirmi gündür foruma bir şey yazmadım daha doğrusu moralinizi bozmak gibi olmasın diye yazamadım bende donasyon yaptırmıştım sonucum pozitif çıkmıştı beta - hcg değerlerim yükseliyordu sonra düşmeye başadı bi yükseldi bi düştü derken
tüp bebek merkezi bunun sağlıklı bi gebelik olmadığını sonlandırmak gerektiğini söyledi bana kullandığım ilaçları bırakmamı söylediler bende Nitekim öyle yaptım zaten kanamam da başlamıştı, ilaçları bıraktıktan bir hafta sonra beta - hcg değerim sıfırlanmışmı diye tamamen kendi kafamda düşünerekten kontrol amaçlı kan testi yaptırdım sonucum 810 çıktı ben o sonucu görünce bunun dış gebelik olduğunu tahmin ettim ve moralim çok bozuldu daha öncede bende bi kez kendiliğinden dış gebelik olmuştu yaşamıştım bunun zorlu bi tadavi süreci olduğunu biliyordum tüp bebek merkezi yle görüştüm devlet hastanesi ile görüştüm tahliller muayeneler derken dış gebelik olduğu kesinleşti hastaneye yatıp tedavi olman gerekli tüpün patlayıp iç kanama geçirirsen hayatı tehliken var pimi çekilmiş saatli bomba gibisin dedi doktor bayramda herkez gezmeye giderken ben hastaneye yattım önce kürtaj yaptılar deģerlerimde düşüş olmayınca ilaç tedavisine başladılar şu an hastanede yatıyorum 4 gün oldu daha ne kadar yatacağım belli deyil beta-hcg değerim hala 1300 lerde bi süre değerlerimi takip edecekler mis eğer düşmezse ameliyat yapacaklar şu son 20 günde çok yıprandım psikolojim alt üst oldu bütün emeklerim maddi manevi çabalarım boşa gitti üstelik sağlığım tehlikeye girdi 16 gündür kanamam devam ediyor 10 gündür karın ağrısı çekiyorum ve bidaha böyle bir şey tekrar başıma gelirse diye çok korkuyorum çünkü dış gebelik geçiren birinin tekrar geçirme olasılığı % 10-15 miş son bir haftada hayatım kabusa döndü şu an hastanede yatağımda yatarken canımın sıkkınlığını sizlerle paylaşmak istedim kafanızı şişirdiysem Özür dilerim çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin